Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 hour ago, REVYTHOUSA said:

Καλημέρα,οι υπόλοιποι όροι της σύμβασης που μπορεί να τροποποιήσει ο προμηθευτής ποιες είναι;από την στιγμή που λέει ότι δεν δύναται να τροποποιήσει -αλλαξει την  τιμή και το πάγιο....Ο φίλος Greg29M  ανακοίνωσε ότι τα τιμολόγια του Νοεμβρίου θα ξεκινάνε από 0,18€/kwh.Μηπως δεν είναι καθόλου αργά φίλε κορακιε το κλείδωμα του 0.16€/kw/h;

Μπορεί μετά το 6μηνο να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αναπροσαρμογής, δηλαδή μετατροπή του σταθερού σε κυμαινόμενο... με δικαίωμα καταγγελίας αζημιως.

Κάνε υπομονή μια μέρα να ανακοινωθούν τιμές Νοεμβρίου... τι βιασύνη σ'έπιασε να πληρώσεις 0.16

25 minutes ago, Kozanitis1 said:

Τους μελετάμε που τους μελετάμε, αυτοί έπαιξαν πολύ επιθετικό μάρκετιγνκ, τρελή μπαλίτσα :P

Αν διαβάζει κανείς της Elpedison αυτό το μήνυμα... σας παράτησα χτες, πάω Volton. Ίσως το ξανασκεφτώ αν μου δώσετε 200 ευρώ δώρο και σετ πετσέτες φροτέ. 😅

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

28 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν διαβάζει κανείς της Elpedison αυτό το μήνυμα... σας παράτησα χτες, πάω Volton. Ίσως το ξανασκεφτώ αν μου δώσετε 200 ευρώ δώρο και σετ πετσέτες φροτέ. 😅

@ekrepali Βρε λες να ανοίξουμε νήμα TYN (thank you next) για προγράμματα-παρόχους ρεύματος;

@korakios  χωρίς εξέλ αυτή τη φορά :P

Απηυδισμένος με τον Ήρων έκανα αίτηση εξ αποστάσεως (με τηλεφωνική υπογραφή) στο elpedison economy plus στις 9 Οκτωβρίου.

Για τα 50€ του μπόνους εγγραφής έγινε αναφορά, για τα 50€ πόντους go4more όμως ούτε κουβέντα.

Βλέπω ότι η χρονική περίοδος της προωθητικής 50€ go4more είναι από 12 Οκτωβρίου έως 15 Νοεμβρίου.

Οπότε κάθε προσπάθεια ένταξης στο "πενηνταρικο" είναι μάταιη ;

Υπάρχει κάποιος ομοιοπαθής ;

1 λεπτό πριν, giorgoskoy είπε

Τελικα τι εγινε με τα 80 της ΕΛΠΕ σε οσους αλαξαν απο green economy σε value τα δινουν κανονικα? 

Εγω προσωπικα τα ελαβα, θα ηταν πολυ χοντρο να φανε το 80αρι ετσι.

• Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, REVYTHOUSA είπε

Ο φίλος Greg29M  ανακοίνωσε ότι τα τιμολόγια του Νοεμβρίου θα ξεκινάνε από 0,18€/kwh.Μηπως δεν είναι καθόλου αργά φίλε κορακιε το κλείδωμα του 0.16€/kw/h;

ο καθένας κινείται όπως καταλαβαίνει , προσωπικά μικρές διαφορές το κόβω για τον επόμενο μήνα , φυσικά δεν έχουμε μαγική σφαίρα άρα το μόνο που μπορείς να κάνεις απο το παρών νήμα είναι να ενημερώνεσαι για τιμές και τυχών παγίδες

2 ώρες πριν, REVYTHOUSA είπε

Καλημέρα,οι υπόλοιποι όροι της σύμβασης που μπορεί να τροποποιήσει ο προμηθευτής ποιες είναι;από την στιγμή που λέει ότι δεν δύναται να τροποποιήσει -αλλαξει την  τιμή και το πάγιο...

κατέβασε τους γενικούς και ειδικούς όρους και θα τους δεις

1 ώρα πριν, cyberguy είπε

πως κανουμε ρεπορτ ενα private message? @korakios

καταρχάς κάνε edit μιας και δείχνεις προσωπικά στοιχεία , κατα τα άλλα κάνεις αναφορά στη διαχείριση

φυσικά ένα nickname που έχει όνομα εταιρίας δε σημαίνει οτι είναι απο την ίδια την εταιρία

9 λεπτά πριν, alexander098 είπε

καλά , δε θα έπεφτα απο τα σύννεφα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ΗΡΩΝ έχει γράψει κανείς τι γίνεται αν φύγουμε πριν την απόσβεση του δώρου; Το χάνουμε ή βγαίνει τελικός με πιστωτικό υπόλοιπο;

Επεξ/σία από ekrepali

Δεν μου είναι και ότι καλύτερο να αλλάζω κάθε τρεις και έξι μήνες εταιρείες.Δεν βγάζει και η Ελίν ένα σταθερό ανταγωνιστικό πρόγραμμα να όπως ο ηρων λέω εγώ.Την αξιοπιστία της ΕΛΙΝ την δοκίμασα 3 χρόνια και πέρασε το τεστ επιτυχώς.....

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι θα πληρώσεις και ακόμα περισσότερο ότι δεν θα φας κανενός είδους τρικλοποδιά.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alexander098 είπε

Κατά την αλλαγή στο green , είχατε λάβει ως δώρο μία κάρτα υγείας ατομική και όχι το ποσό των 80€ 
. Συγκεκριμένα είχε αποσταλεί στo email σας στις 6/07/2023 .

εμένα μ λένε αυτο κ δεν μ δίνουν τα 80€

τωρα μ λενε αυτο 

Με την αλλαγή στο πρόγραμμα elpedison value,  δεν δόθηκε κάποιο δώρο 80€ αλλά 50€. Εάν θέλετε μπορώ να προωθήσω το αίτημα σας για έγκριση στο τμήμα ανανεώσεων προκειμένου να καταχωρηθεί το promo των 50€ .

Επεξ/σία από makrixeris

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, makrixeris είπε

εμένα μ λένε αυτο κ δεν μ δίνουν τα 80€

απο τη στιγμή που σου στείλανε μαζί με τη σύμβαση το promo των 80€ , που είναι το πρόβλημα ?

βγήκε λογαριασμός και δεν τα έχει αφαιρέσει ???

45 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για ΗΡΩΝ έχει γράψει κανείς τι γίνεται αν φύγουμε πριν την απόσβεση του δώρου; Το χάνουμε ή βγαίνει τελικός με πιστωτικό υπόλοιπο;

είμαι 99,99% σίγουρος οτι θα πιστωθεί το υπόλοιπο όταν θα ξαναεπιστρέψεις παλιοτουρίστα 😂

38 λεπτά πριν, REVYTHOUSA είπε

Δεν μου είναι και ότι καλύτερο να αλλάζω κάθε τρεις και έξι μήνες εταιρείες.

θες δε θες , μέχρι αυτό το δίμηνο μόνο έτσι . Μετά για το νέο έτος βλέπεις που θα κατασταλλάξεις

edit : στην τελική αν είναι να σε φάει το άγχος πήγαινε στο guarantee του Ηρών που έχει άνω όριο 0,17 , απλά ρώτα πόσο είναι το συνολικό πάγιο

Επεξ/σία από korakios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, korakios said:

είμαι 99,99% σίγουρος οτι θα πιστωθεί το υπόλοιπο όταν θα ξαναεπιστρέψεις παλιοτουρίστα 😂

Άμα δεν είσαι 100% σίγουρος δε φεύγω... δε θα γίνω εγώ το πειραματόζωο. 😝

edit: Tώρα το είδα και γελούσα... Ιούνιο 2022 (στο μαγαζί) είχα αριθμό παροχής -03.

Με την αλλαγή που έκανα χτες, πάω στο -10. 🤣

Επεξ/σία από ekrepali

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...