Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, μιας και έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ, κατά τη γνώμη σας ποιούς παρόχους εμπιστευόμαστε οτι δεν θα κάνουν μαιμουδιά ή/και δεν θα 2πλασιάσουν το κόστος σε 1-2 μήνες; Αυτή τη στιγμή είμαι με WeEnergy εργοταξιακό (Γ21) και μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει η μόνιμη σύνδεση σε οικιακό και δεν τους βλέπω και ιδιαίτερα οικονομικούς. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, dimarv είπε

Καλησπέρα, μιας και έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ, κατά τη γνώμη σας ποιούς παρόχους εμπιστευόμαστε οτι δεν θα κάνουν μαιμουδιά ή/και δεν θα 2πλασιάσουν το κόστος σε 1-2 μήνες;

κανέναν δεν εμπιστευόμαστε , βάσει ιστορικού δείχνει οτι η Φυσικό Αέριο κρατά σε ένα πρόγραμμα τις τιμές (δες excel) , το τι θα κάνει για τους 2 μήνες άγνωστο

• Like 1

20 λεπτά πριν, korakios είπε

κανέναν δεν εμπιστευόμαστε , βάσει ιστορικού δείχνει οτι η Φυσικό Αέριο κρατά σε ένα πρόγραμμα τις τιμές (δες excel) , το τι θα κάνει για τους 2 μήνες άγνωστο

Καλά προφανώς αλλά έχει και διαβαθμίσεις σε γενικές γραμμες. πχ weEnergy εργοταξιακό μια χαρά πήγε και σταθερά στις χαμηλότερες τιμές. Κι εγώ προς φυσικό αέριο ήμουν και με βάση τους πίνακες. 

Καλησπέρα στην ομαδα, προσφατα η nrg μου ειπε να κανω το ontime gas, δε θελω να παω σε αλλη εταιρεια αυτη τη στιγμή και ειμαι ασχετος καπως, εχω μετριες γνωσεις στο αεριο. Σε σχεση με το prime που ηδη εχω, πιστευετε οτο αξιζει?

2 hours ago, CHRISpros said:

Ενεργοποίηση πάγιας μέσω τράπεζας δεν γίνεται?

Γίνεται αλλά πληρώνεις προμήθεια. 

Εγώ στο myelpedison καταχώρησα μια κάρτα χωρίς λεφτα που η χρησιμοποιώ σπάνια... και πλήρωσα το λογαριασμό με κάρτα στο livepay

4 λεπτά πριν, DimJ Fot είπε

Καλησπέρα στην ομαδα, προσφατα η nrg μου ειπε να κανω το ontime gas, δε θελω να παω σε αλλη εταιρεια αυτη τη στιγμή και ειμαι ασχετος καπως, εχω μετριες γνωσεις στο αεριο. Σε σχεση με το prime που ηδη εχω, πιστευετε οτο αξιζει?

υπάρχει άλλο νήμα για αέριο , ξεκινάς απο εκεί και διαβάζεις τις τελευταίες σελίδες

@Greg29M το πρωί που πήγα σε κατάστημα και υπέγραψα το volton free, δε μου έδωσαν όρους να υπογράψω για τη κάρτα υγείας... Σμιθ είπαν ότι θα βγει αυτόματα. Δώρο είναι, δεν υπάρχει επιβάρυνση σε περιπτωση που φύγουμε... αλλά ακόμα κι αν χρεώσουν οτιδήποτε, απ'τη στιγμή που δεν υπέγραψα είμαι καλούμενος. Θα διαβάσω τους όρους όταν τη στείλουν (λογικά με ταχυδρομείο). Πάντως θυμάμαι και στον ΗΡΩΝ που είχα υπογράψει αέριο το 2021 και υπήρχαν κάτι κάρτες υγείας (νομίζω για οδοντίατρο), δεν υπήρχαν χρεώσεις για αποχώρηση.

• Like 1

4 λεπτά πριν, korakios είπε

υπάρχει άλλο νήμα για αέριο , ξεκινάς απο εκεί και διαβάζεις τις τελευταίες σελίδες

εισαι μεγαλος κορακιε, ξεχασα την εξελαρα σου. απο ρευμα παω watt&volt value student απ οτι φαινεται, το συνδυαστικο στην nrg το ontime δεν μου φαινεται τοσο καλο οσο της watt&volt

6 λεπτά πριν, DimJ Fot είπε

απο ρευμα παω watt&volt value student απ οτι φαινεται

έχει και φθηνότερα

8 λεπτά πριν, DimJ Fot είπε

το συνδυαστικο στην nrg το ontime δεν μου φαινεται τοσο

το ontime αντικαταστήθηκε απο το ontime plus , έχει 40% έκπτωση τους 2 πρώτους μήνες (στο excel έχω μέσο όρο εκπτώσεων  12μηνου ) , αλλά υπάρχει κίνδυνος αν την κάνεις να μη δώσουν το 40% συνέπειας στον τελικό

2 λεπτά πριν, korakios είπε

έχει και φθηνότερα

το ontime αντικαταστήθηκε απο το ontime plus , έχει 40% έκπτωση τους 2 πρώτους μήνες (στο excel έχω μέσο όρο εκπτώσεων  12μηνου ) , αλλά υπάρχει κίνδυνος αν την κάνεις να μη δώσουν το 40% συνέπειας στον τελικό

ισχυει για το φθηνοτερα αλλα κανω και συνδεση σε φιλο πωλητη οποτε μη του χαλασω τη διαθεση😅

με το onetime plus οπως τα ειπες, καλο για αρχη αλλα μετα τι γινεται

by the way δε βλεπω να εχεις το value student της watt&volt που ειναι αρκετα καλο κ αυτο στο excel

21 hours ago, favou2000 said:

Τα λέει εδώ αναλυτικά για το go4more της Εθνικής 

https://www.elpedison.gr/el/o-omilos/deltia-typou-anakoinoseis/anakoinoseis-parousiaseis/nea-synergasia-elpedison-me-to-programma-epivravefsis-go4more-tis-ethnikis-trapezas/

Δείτε εδώ τους όρους «ΔΩΡΟ 50€ Επιβράβευση σε go4more πόντους».
Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

Άρα όσοι πηγαμε αρχε Οκτ δε το παιρνουμε ή υπάρχει κανα "παραθυρακι";

Σε αλλα νεα ο ΗΡΩΝ με θελει πισω με 6,5 λεπτά...

Μόλις τώρα, DimJ Fot είπε

ισχυει για το φθηνοτερα αλλα κανω και συνδεση σε φιλο πωλητη οποτε μη του χαλασω τη διαθεση😅

πολλοί έχουν καεί απο φίλους πωλητές πάντως στο παρελθόν όπου οι καλοί φίλοι τους χώσανε σε πργράμματα με τρελές ρήτρες 😁

4 minutes ago, Georgebek2 said:

Σε αλλα νεα ο ΗΡΩΝ με θελει πισω με 6,5 λεπτά...

Δεν υπάρχει πρόγραμμα με 6.5 λεπτά... κοντεύει να λήξη ο έκτακτος μηχανισμός κι ακόμα δεν έχετε καταλάβει πότε σας λένε ψέματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 λεπτά πριν, korakios είπε

πολλοί έχουν καεί απο φίλους πωλητές πάντως στο παρελθόν όπου οι καλοί φίλοι τους χώσανε σε πργράμματα με τρελές ρήτρες 😁

ενταξει το value student φαινεται απο τις πιο χαμηλες τιμες της αγορας, και με δωρο τα παγια για 10 μηνες, ε δε νομιζω

Επεξ/σία από DimJ Fot
  • Like 1

Μόλις τώρα, DimJ Fot είπε

ενταξει το value student φαινεται απο τις πιο χαμηλες τιμες της αγορας, και με δωρο τα παγια για 10 μηνες, ε δε νομιζω

έτσι και αλλιώς Δεκέμβριο θα ξαναδεις τα προγράμματα του νέου έτους

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Δεν υπάρχει πρόγραμμα με 6.5 λεπτά... κοντεύει να λήξη ο έκτακτος μηχανισμός κι ακόμα δεν έχετε καταλάβει πότε σας λένε ψέματα.

μάλλον είναι 0,065 συν ρήτρα , να πασάρουν δλδ απο τώρα τα κυμαινόμενα όπως κάνανε στα μουλοχτά άλλοι πάροχοι

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...