Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, korakios είπε

2. Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

Λάθος διατύπωση.

Είναι ανεξάρτητο από το δώρο των 50€ που έδιναν μέχρι ΤΩΡΑ η συμπληρωματικο ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Λάθος διατύπωση.

Είναι ανεξάρτητο από το δώρο των 50€ που έδιναν μέχρι ΤΩΡΑ η συμπληρωματικο ?

εδώ δεν το έχει καν το site της ελπέ στα προγράμματα ,που να ξέρει κάποιος τι παίζει ?

ίσως συμπληρωματικό

ρώτα σε κατάστημα βασικά

Τα λέει εδώ αναλυτικά για το go4more της Εθνικής 

https://www.elpedison.gr/el/o-omilos/deltia-typou-anakoinoseis/anakoinoseis-parousiaseis/nea-synergasia-elpedison-me-to-programma-epivravefsis-go4more-tis-ethnikis-trapezas/

Δείτε εδώ τους όρους «ΔΩΡΟ 50€ Επιβράβευση σε go4more πόντους».
Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

• Like 1

• Moderators
3 ώρες πριν, Kwkats είπε

Κάπως θα υλοποιείται αυτο. Ίσως ενεργοποιώ τας πάγια ώστε να φανεί έγκαιρα (μέχρι 15/11 λέει) στην τράπεζα. 

Δεν νομιζω να ειναι αυτο, αφου καπου λεει οτι η πιστωση των ποντων θα γινεται την ημερομηνια ολοκληρωσης της εκπροσωπησης. Απο το μεσημερακι που το ειδα στο go4more ανοιξα ολα τα λινκ αλλα και με την βοηθεια του google, ακρη δεν εβγαλα "τι εννοει ο ποιητης". Δεν βρηκα πουθενα αναλυτικους ορους για το 50αρι, φλου μου φαινεται το περι 50€ , 20.000 ποντων. Αν υπαρχουν καπου αναλυτικα οι οροι και καταλαβουμε τι εννοουν καλα θα ειναι. Νομιζω ομως οτι ισχυει μονο για οσους το εκαναν απο 13-14-15 ;  Οκτωβρη και μετα. Καπου εκει ειναι η πρωτη αναφορα που βρηκα με google , ασχετως αν στο go4more app το εβγαλε νομιζω σημερα.

Το λεει ξεκαθαρα εδω για ημερομηνιες:

για κάθε νέο οικιακό πελάτη ELPEDISON (εφεξής «ο Πελάτης»), που θα συνάψει
σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας ή/ και φυσικού αερίου (εφεξής «η Σύμβαση») με την ELPEDISON από 12/10/2023
έως και 15/11/2023

1 ώρα πριν, korakios είπε

εδώ δεν το έχει καν το site της ελπέ στα προγράμματα ,που να ξέρει κάποιος τι παίζει ?

ίσως συμπληρωματικό

ρώτα σε κατάστημα βασικά

Ευχαριστώ.

Δεν έχω καταστήμα στην περιοχή μου

Γειά σας,

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτό:

image.png.0614b8bf7edba1f1ed46b08ef97c00f1.png

Δηλαδή για την κατανάλωση του παραδείγματος, τον επόμενο μήνα θα χρεώσουν 0,08 KWh (ας πουμε ότι δεν ανεβάζουν τιμή), μειον κρατική επιδότηση, συν 60 ευρώ μηνιαία χρέωση προμήθειας? 

1 λεπτό πριν, nixi είπε

Γειά σας,

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτό:

image.png.0614b8bf7edba1f1ed46b08ef97c00f1.png

απο Δεκέμβριο για το νέο έτος , δεν ισχύει ακόμα (και μπορεί να αλλάξουν τα νούμερα)

• Thanks 1

16 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Οσοι ηρθατε Ηρων guarantee βαλατε και την 8ευρη συνδρομη ή μονο εγω την ακυρωσα? :P

Εγώ πριν λίγο καιρό έκανα τη μετάβαση από simple σε guarantee και δεν έβαλα το 8ευρω.

Θα μείνω λογικά έτσι κάνα δίμηνο και προς τα τέλη χρόνου θα δουμε τι θα κάνουμε εν όψει των αλλαγών! 

• Thanks 1

Μου ήρθε η ΕΛΠΕ 1ος λογ. κατανάλωση έναντι μεν, σε νορμάλ πλαίσια δε. Μου αφαιρέθηκε όλο το 80άρι αλλά μου φορτώθηκε 100€ εγγύηση, μπορώ με πάγια εντολή να μην την πληρώσω και να βάλω το υπόλοιπο ή την πληρώνω κανονικά, βάζω και την πάγια, και περιμένω να μου πιστωθεί η εγγύηση στον 2ο; (βέβαια για καλή μου τύχη με χρέωσαν μόνο 100€ εγγύηση, γιατί στην ΔΕΗ είχα 500!!!) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, mechpanos said:

Μου ήρθε η ΕΛΠΕ 1ος λογ. κατανάλωση έναντι μεν, σε νορμάλ πλαίσια δε. Μου αφαιρέθηκε όλο το 80άρι αλλά μου φορτώθηκε 100€ εγγύηση, μπορώ με πάγια εντολή να μην την πληρώσω και να βάλω το υπόλοιπο ή την πληρώνω κανονικά, βάζω και την πάγια, και περιμένω να μου πιστωθεί η εγγύηση στον 2ο; (βέβαια για καλή μου τύχη με χρέωσαν μόνο 100€ εγγύηση, γιατί στην ΔΕΗ είχα 500!!!) 

Θα σου πω τι θα κάνεις, αλλά για να μη μιλάω με παραδείγματα, πες μου ακριβώς πόσο έχει έρθει ο λογαριασμός.

edit: Επειδή έχω δουλειά, θα γράψω παράδειγμα λογαριασμού 300 ευρώ (συνολικό ποσό).

- Πλήρωσε τώρα 200ευρώ με κάρτα στο myelpedison ή στο livepay

- Ενεργοποίησε εν συνεχεία τη πάγια εντολή στο myelpedison.

- Σε 2-3 εργάσιμες θα λογιστικοποιηθεί η πληρωμή, και στο myelpedison θα εμφανίζει υπόλοιπο 100ευρώ.

- Άσε μέσα στη κάρτα 100 ευρώ.

- Αν βγει έκτακτος έναντι έγκαιρα (επιστροφή εγγύησης), θα μηδενίσει το υπόλοιπο στο myelpedison και δε θα εκτελεστεί η πάγια εντολή αυτό το μήνα.

- Αν δε βγει έκτακτος έναντι, η πάγια εντολή θα τραβήξει το υπόλοιπο των 100 ευρώ... και στον επόμενο λογαριασμό θα επιστραφεί η εγγύηση.

Επεξ/σία από ekrepali

15 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Θα σου πω τι θα κάνεις, αλλά για να μη μιλάω με παραδείγματα, πες μου ακριβώς πόσο έχει έρθει ο λογαριασμός.

edit: Επειδή έχω δουλειά, θα γράψω παράδειγμα λογαριασμού 300 ευρώ (συνολικό ποσό).

- Πλήρωσε τώρα 200ευρώ με κάρτα στο myelpedison ή στο livepay

- Σε 2-3 εργάσιμες θα λογιστικοποιηθεί η πληρωμή, και στο myelpedison θα εμφανίζει υπόλοιπο 100ευρώ.

- Άσε μέσα στη κάρτα 100 ευρώ.

- Αν βγει έκτακτος έναντι έγκαιρα (επιστροφή εγγύησης), θα μηδενίσει το υπόλοιπο στο myelpedison και δε θα εκτελεστεί η πάγια εντολή αυτό το μήνα.

- Αν δε βγει έκτακτος έναντι, η πάγια εντολή θα τραβήξει το υπόλοιπο των 100 ευρώ... και στον επόμενο λογαριασμό θα επιστραφεί η εγγύηση.

Ο λογαριασμός είναι περίπου 115, γιατί αφαιρέθηκαν τα 80 του δώρου, εκ των οποίων 100 όπως είπα είναι εγγύηση. Οπότε λες πληρώνω τα 15 ας πούμε, μετά ενεργοποιώ πάγια εντολή, και αφήνω αν είναι να τραβήξει 100 από την κάρτα αλλιώς μπορεί και να μην τα τραβήξει, και να βγει πιστωτικό έναντι;

28 minutes ago, mechpanos said:

Ο λογαριασμός είναι περίπου 115, γιατί αφαιρέθηκαν τα 80 του δώρου, εκ των οποίων 100 όπως είπα είναι εγγύηση. Οπότε λες πληρώνω τα 15 ας πούμε, μετά ενεργοποιώ πάγια εντολή, και αφήνω αν είναι να τραβήξει 100 από την κάρτα αλλιώς μπορεί και να μην τα τραβήξει, και να βγει πιστωτικό έναντι;

Tα 15 άμεσα για να προλάβουν να λογιστικοποιηθουν.

Αφού ενεργοποιήσεις τη πάγια, υπάρχουν 2 ενδεχόμενα. Τα έχω γράψει αναλυτικά (οι 2 τελευταίες παυλες)... Δε μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά.

• Like 1

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Ενεργοποίηση πάγιας μέσω τράπεζας δεν γίνεται?

Εγώ μέσω ebanking είχα ενεργοποιήσει πάγια προς την Ελιν και δεν χρεώθηκα εγγύηση. Εφυγα απο Ελιν και διέκοψα την πάγια πάλι από το δικό μου ebanking. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...