Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ekrepali είπε

@korakios @Greg29M Δε βλέπω τίποτα περίεργο στο Volton Free. Και η συνέπεια να ξέρετε στη Volton πιστώνεται άμεσα σε κάθε λογαριασμό (και χρεώνεται μόνο σε περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής). Και ο τελικός μια χαρά είχε βγει.

Αυτό το πρόγραμμα το Free, ουσιαστικά δίνει δώρο 50 ευρώ (500*0.10). Αν ανέβουν οι τιμές από Νοέμβριο, Δεκέμβριο... λογικά θα δώσουν λιγότερες κιλοβατώρες δώρο. Πάντως και για χρήση κλιματιστικού μια χαρά θα είναι.

Εγώ περιμένω να καλύψω 90 ευρώ ακόμα απ'τον ΗΡΩΝ, μετά σκέφτομαι να πάρω αυτό το 50άρικο της Volton, μετά να ξαναγυρίσω ΗΡΩΝ με econtract... 🤣

Όσον αφορά το volton free η μόνη επιφύλαξη που εξέφρασα αφορά το δώρο πρόγραμμα υγείας αν είναι υποχρεωτικό και αν αναφέρει μέσα σε αυτό κάποια δέσμευση ή υποχρέωση… 

Πως πήρες 90€ δώρο από ΗΡΩΝ ;

Καλά εννοείται πως είσαι στον απόλυτα σωστό δρόμο όσον αφορά τον προγραμματισμό του ενεργειακού σου τουρισμού 😂

• Thanks 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, Greg29M said:

πήρες 90€ δώρο από ΗΡΩΝ ;

150 πήρα. 😆 Για τους πελάτες ΚΟΤ βάζουν άτυπα 100 ευρώ αντί για 50.

Το επιπλέον 50αρικο ίσως είναι λόγω της double σύμβασης (με φυσικό αέριο) το οποίο έκανα επίσης μέσω econtract. Εκεί δεν έχει βγει λογαριασμός ακόμα... αλλά άμα βάλουν κι άλλα 50 και γίνουν 200 σύνολο, ευπρόσδεκτα. 🤪

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2
Δημοσ.

Αναφορικά με την δωροεπιταγή από τα καταστήματα της Elpedison έχει κάποιος κανένα νέο; Απο το κατάστημα Καβάλας που μόλις επικοινώνησα δεν γνωρίζουν ποτε θα έρθει (την περιμένανε μέσα Οκτωβρίου )😂!!!θα περιμένω να κάνω απόσβεση το υπόλοιπο από το 80αρι και με βλέπω για αλλού  

Δημοσ.
43 minutes ago, Kzaxas said:

Αναφορικά με την δωροεπιταγή από τα καταστήματα της Elpedison έχει κάποιος κανένα νέο; Απο το κατάστημα Καβάλας που μόλις επικοινώνησα δεν γνωρίζουν ποτε θα έρθει (την περιμένανε μέσα Οκτωβρίου )😂!!!θα περιμένω να κάνω απόσβεση το υπόλοιπο από το 80αρι και με βλέπω για αλλού  

αρχες με μεσα Νοεμβριου ελεγαν πριν καποιες μερες στο καταστημα στο Κολωνακι.

νομιζω δεν ξερει κανεις στα σιγουρα απο τα καταστηματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε στο κατάστημα των Σερρών ξέρουν πότε, μου είπαν όμως ότι όταν έρθουν στο κατάστημα θα επικοινωνήσουν μαζί μου για να τις ταχυδρομίσουν...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kzaxas είπε

Σε εμένα έκαναν περίπου 2 μηνες ανά δύο εβδομάδες ενοχλούσα το κατάστημα και κάλα έκανα γιατί ανακάλυψα ότι ήταν παρατημένη κάνα μήνα εκεί τελικά (είδα την ημερομηνία που είχαν εκδοθεί,1μηνα πριν)

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, leftermann είπε

Ούτε στο κατάστημα των Σερρών ξέρουν πότε, μου είπαν όμως ότι όταν έρθουν στο κατάστημα θα επικοινωνήσουν μαζί μου για να τις ταχυδρομίσουν...

καλησπέρα τρέχει τωρα καποια επιπλεον προσφορα εκτος econtract σε καταστημα ; ξερει κανενας;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, kostas238 είπε

Για σπίτι με 1 άτομο και χαμηλή προς μέτρια κατανάλωση, τι θα προτείνατε ?

Οχι ντε και καλα φθηνοτερο  με διαφορα ρευμα αλλα ας πουμε καποιο προγραμμα, παροχου που να ναι με την τωρα πληροφορηση σας τιμιος και ναι χει νορμαλ τιμες. 

Ελιν Bonus-

Με -1 ευρώ πάγιο, αφού έχεις χαμηλή κατανάλωση αν πληρώνεις και στην ώρα σου θα είναι ένας νορμάλ λογαριασμός. 

Εταιρία που δεν αλλάζει κάθε τρεις και λίγο τους όρους της και έχει άμεσο τμήμα εξυπηρέτησης. 

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Greg29M είπε

Εσυ τους πήρες τηλ και τους γνωστοποίησες την πρόθεση σου να φύγεις και σου έκαναν αυτή την αντιπρόταση ;

Ακριβως!

• Like 1
Δημοσ.

Η elpedison φαίνεται να έχει συνεργασία με go4more Εθνικής τράπεζας. Σε νέες συνδέσεις αποδίδονται επιπλεον(;) 50€ σε πόντους go4more... Κάπως θα υλοποιείται αυτο. Ίσως ενεργοποιώ τας πάγια ώστε να φανεί έγκαιρα (μέχρι 15/11 λέει) στην τράπεζα. Αν είναι κι έξτρα του δώρου 50€ από τη εταιρεία καλό ακούγεται. Αν κάποιος καταφέρει να επωφεληθεί ας το αναφέρει. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Kwkats είπε

Η elpedison φαίνεται να έχει συνεργασία με go4more Εθνικής τράπεζας. Σε νέες συνδέσεις αποδίδονται επιπλεον(;) 50€ σε πόντους go4more... Κάπως θα υλοποιείται αυτο. Ίσως ενεργοποιώ τας πάγια ώστε να φανεί έγκαιρα (μέχρι 15/11 λέει) στην τράπεζα. Αν είναι κι έξτρα του δώρου 50€ από τη εταιρεία καλό ακούγεται. Αν κάποιος καταφέρει να επωφεληθεί ας το αναφέρει. 

Που το διάβασες αυτό;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, atpanos είπε

Που το διάβασες αυτό;

https://www.elpedison.gr/Uploads/Documents/133007/Promo_go4more Terms_elpedison.gr.docx.pdf

μέχρι 15/11

Αναφορά σε κείμενο

Η καταληκτική ημερομηνία για την πίστωση του Δώρου είναι εκατό πενήντα (150) ημέρες από την
ημερομηνία ολοκλήρωσης της εκπροσώπησης της παροχής του Πελάτη από την ELPEDISON, μετά την παρέλευση της οποίας ουδεμία υποχρέωση για απόδοση του Δώρου έχει η ELPEDISON ή/και η Εθνική Τράπεζα.

μόνο απο site σύγκρισης το έχω δει , θα πάρω ένα τηλ μπας και τους ζορίσω να το βάλουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...