Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexiskara είπε

Εμείς που πήγαμε τρέχοντας στο value της elpedison για τον Οκτώβρη ποτέ άλλαξε όνομα;;15 ημερες περάσανε …Μολις τους πήρα τηλέφωνο και μου ειπαν ότι απλα άλλαξε η ονομασία του προϊόντος και τώρα είναι το economy plus….βεβαια τους έχω ικανούς να πουν δεν είναι αυτό και να μας πάνε στα λοιπά προγράμματα τους …

Στα “Λοιπά Οικιακά προγράμματα” περιλαμβάνονται τα ακόλουθα προγράμματα: 24 Ώρες Νυχτερινό, 24 Ώρες Νυχτερινό Protect,
ELPEDISON FREE, ELPEDISON MAX, Elpedison Φοιτητικό, Drive Green Electricity, ElectricityHome Day "Promo Εξοχικό", ElectricityHome
Night "Promo Εξοχικό" και τυχόν προγράμματα, τα οποία δεν αναφέρονται παρακάτω.

Οντως αλλαξε ονομα αλλα δεν μας επηρεαζει καπου

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, alexiskara είπε

Εμείς που πήγαμε τρέχοντας στο value της elpedison για τον Οκτώβρη ποτέ άλλαξε όνομα;;15 ημερες περάσανε …Μολις τους πήρα τηλέφωνο και μου ειπαν ότι απλα άλλαξε η ονομασία του προϊόντος και τώρα είναι το economy plus….βεβαια τους έχω ικανούς να πουν δεν είναι αυτό και να μας πάνε στα λοιπά προγράμματα τους …

Στα “Λοιπά Οικιακά προγράμματα” περιλαμβάνονται τα ακόλουθα προγράμματα: 24 Ώρες Νυχτερινό, 24 Ώρες Νυχτερινό Protect,
ELPEDISON FREE, ELPEDISON MAX, Elpedison Φοιτητικό, Drive Green Electricity, ElectricityHome Day "Promo Εξοχικό", ElectricityHome
Night "Promo Εξοχικό" και τυχόν προγράμματα, τα οποία δεν αναφέρονται παρακάτω.

η αλλαγή ονομασίας είναι κομπλέ , δημοσιεύτηκε και στη ΡΑΕ

Δημοσ.

Eκει που το χα παρει αποφαση να ξεμπλεξω με το solar του Ηρων, μου το προσφεραν μονοι τους σε αντιπροταση για να μην φυγω..Μου στειλανε mail σημερα απ το τμημα προσφορων να παω στο guarantee, δεν επιστρεφω τα 90 ευρω του solar και δωρο 50 ευρω στον πρωτο λογαριασμο.. Ας μου εδιναν οι αλλοι που με επρηξαν αυτες τις μερες ενα δωρακι να το σκεφτω αλλα...τσιφουτηδες😁Το δεχτηκα κι εβαλα και την παροχη του πατερα μου απ το simply εκει..Φυσικα μου ανεφερεραν το κλειδωμα στην kwh με τα επιπλεον 8 ευρω ανα πασα στιγμη..

Οποτε οσοι ειστε solar και θελετε να φυγετε διαπραγματευτειτε σκληρα, ολα γινονται προκειμενου μη σε χασουν

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! Εχθές ελειξε το myhome online και είμαι σε φάση αναζήτησης εταιρείας μιας και έχω πλέον και ΚΟΤ Β .. είμαι ανάμεσα σε elpedison economy plus και zenith POWER HOME For All. Δεν έχω καθόλου εμπειρία από ιδιωτικές εταιρείες καθώς μια ζωή ειμουν στη ΔΕΗ.. χρειάζεται να κάνω κάτι στη ΔΕΗ για να φύγω;η αν έχετε κάποια άλλη πρόταση δεκτή. Η κατανάλωση μου μηνιαία δεν ξεπερνάει τις 400kwh

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Καλησπέρα! Εχθές ελειξε το myhome online και είμαι σε φάση αναζήτησης εταιρείας μιας και έχω πλέον και ΚΟΤ Β .. είμαι ανάμεσα σε elpedison economy plus και zenith POWER HOME For All. Δεν έχω καθόλου εμπειρία από ιδιωτικές εταιρείες καθώς μια ζωή ειμουν στη ΔΕΗ.. χρειάζεται να κάνω κάτι στη ΔΕΗ για να φύγω;η αν έχετε κάποια άλλη πρόταση δεκτή. Η κατανάλωση μου μηνιαία δεν ξεπερνάει τις 400kwh

Αφού σου έληξε το online, 99.9% σε πάει στο Open.., για να φύγεις απλά κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο με ταυτότητα, λογαριασμό ΔΕΗ και ενδείξεις μετρητή την μέρα της αίτησης..

Περίμενε για τις τιμές Νοεμβρίου που θα έχουν δημοσιευτεί το Σάββατο το πρωί, όπου βλέπεις προς τα πού θα πας..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Αφού σου έληξε το online, 99.9% σε πάει στο Open.., για να φύγεις απλά κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο με ταυτότητα, λογαριασμό ΔΕΗ και ενδείξεις μετρητή την μέρα της αίτησης..

Περίμενε για τις τιμές Νοεμβρίου που θα έχουν δημοσιευτεί το Σάββατο το πρωί, όπου βλέπεις προς τα πού θα πας..

Στο open με πάει ναι γιατί με πειρε σήμερα μια από την ΔΕΗ και μου πρότεινε το myHome 4All .. οι τιμές Νοεμβρίου που θα βγουν το Σάββατο θα είναι για 1 μήνα σωστά; υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι τόσο πολύ και να την πατήσω; επίσης απτή στιγμή που οι χρεώσεις αλλάζουν κάθε μήνα και μπορείς να φύγεις από μια εταιρεία οπότε θέλεις για πιο λόγο τα πρόγραμματα έχουν διάρκεια 12 ή 24μηνες;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gemis XTX είπε

επίσης απτή στιγμή που οι χρεώσεις αλλάζουν κάθε μήνα και μπορείς να φύγεις από μια εταιρεία οπότε θέλεις για πιο λόγο τα πρόγραμματα έχουν διάρκεια 12 ή 24μηνες;

12/24 μήνες έχουν διάρκεια οι όροι του προγράμματος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, energy52 είπε

Eκει που το χα παρει αποφαση να ξεμπλεξω με το solar του Ηρων, μου το προσφεραν μονοι τους σε αντιπροταση για να μην φυγω..Μου στειλανε mail σημερα απ το τμημα προσφορων να παω στο guarantee, δεν επιστρεφω τα 90 ευρω του solar και δωρο 50 ευρω στον πρωτο λογαριασμο.. Ας μου εδιναν οι αλλοι που με επρηξαν αυτες τις μερες ενα δωρακι να το σκεφτω αλλα...τσιφουτηδες😁Το δεχτηκα κι εβαλα και την παροχη του πατερα μου απ το simply εκει..Φυσικα μου ανεφερεραν το κλειδωμα στην kwh με τα επιπλεον 8 ευρω ανα πασα στιγμη..

Οποτε οσοι ειστε solar και θελετε να φυγετε διαπραγματευτειτε σκληρα, ολα γινονται προκειμενου μη σε χασουν

Το ότι σου χάρισαν τα 90 ευρώ και σε πάνε  σε άλλο πρόγραμμα είναι πολύ ευχάριστο.

Το θέμα είναι βέβαια ότι στο solar πρέπει να έχουν απομείνει δύο με τρία άτομα σολη την Ελλάδα 😁(κάποτε ήμουνα μια εγώ)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, energy52 είπε

Εσυ τους πήρες τηλ και τους γνωστοποίησες την πρόθεση σου να φύγεις και σου έκαναν αυτή την αντιπρόταση ;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Στην αναζήτηση για πάροχο, βρήκα αυτό το νήμα αλλά έχει άπειρη πληροφορία και χάνεται η μπάλα λίγο σε κάποιον καινουριο.

Για σπίτι με 1 άτομο και χαμηλή προς μέτρια κατανάλωση, τι θα προτείνατε ?

Οχι ντε και καλα φθηνοτερο  με διαφορα ρευμα αλλα ας πουμε καποιο προγραμμα, παροχου που να ναι με την τωρα πληροφορηση σας τιμιος και ναι χει νορμαλ τιμες. 

Ή αν δεν αξιζει να παω σε εναλλακτικο πάροχο και γνωριζετε πρόγραμμα, το ακου και αυτο.

Ευχαριστω για το χρονο σας!

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kostas238 είπε

Καλησπέρα παιδιά!

Στην αναζήτηση για πάροχο, βρήκα αυτό το νήμα αλλά έχει άπειρη πληροφορία και χάνεται η μπάλα λίγο σε κάποιον καινουριο.

Για σπίτι με 1 άτομο και χαμηλή προς μέτρια κατανάλωση, τι θα προτείνατε ?

Οχι ντε και καλα φθηνοτερο  με διαφορα ρευμα αλλα ας πουμε καποιο προγραμμα, παροχου που να ναι με την τωρα πληροφορηση σας τιμιος και ναι χει νορμαλ τιμες. 

Ή αν δεν αξιζει να παω σε εναλλακτικο πάροχο και γνωριζετε πρόγραμμα, το ακου και αυτο.

Ευχαριστω για το χρονο σας!

κιλοβατ που καις ανα μήνα επι τη διαφορά τιμής προγραμμάτων επι 1,06  ,μετά βλέπεις ο ίδιος αν αξίζει ή όχι

μέχρι στιγμής η Φυσικό αέριο κρατά χαμηλές τιμές στο ίδιο πρόγραμμα

περίμενε 21 του μηνός να βγάλουν τις καινούριες τιμές και τυχών δώρα και τσεκάρεις το νήμα πάλι και την καρφιτσωμένη ανάρτηση

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, korakios είπε

12/24 μήνες έχουν διάρκεια οι όροι του προγράμματος

Αν επιλέξω δλδ πρόγραμμα χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής θα ισχύει για ένα χρόνο ή δύο αναλόγως ή από το Γενάρη θα ισχύει ανεξαρτήτως πρόγραμματος η ρήτρα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Αν επιλέξω δλδ πρόγραμμα χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής θα ισχύει για ένα χρόνο ή δύο αναλόγως ή από το Γενάρη θα ισχύει ανεξαρτήτως πρόγραμματος η ρήτρα;

όχι φυσικά , απλά έγινε νομοθετική παρέμβαση που είναι προσωρινή

είτε θα ισχύουν οι όροι που υπέγραψες (μέσα σε αυτούς περιγράφεται το κόστος της ρήτρας) ή

όπως πχ στα προγράμματα του Ηρών (πλην guarantee)  όπου δεν περιγράφεται η ρήτρα  , θα γίνει ατομική ειδοποίηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως το guarantee της ηρων το σπρώχνουν πολύ οι συνεργάτες, λέτε να ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς?? λέτε να γίνει πόλεμος από γενάρη;

πάντως είναι ,μέχρι στιγμής πολύ καλό, 5 πάγιο με 0,08 τιμή Οκτώβρη, και όποτε θες το κάνεις 8 με κλείδωμα στα 0,16 φυσικά αααααν φτάσει πάνω από 0,16 έτσι.... 

αυτό όμως έχει 2 πλευρές, αν το κάνεις 8 και δεν φτάσει ποτέ πάνω από 0,16 οπότε κερδίζει η εταιρεία - προς τα εκεί το κόβω - ή αν το κάνεις 8 και ανέβει η τιμή του ρεύματος πάνω από 0,16 και κερδίζει ο καταναλωτής - χλωμό -  ....

Επεξ/σία από kokos23
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@korakios @Greg29M Δε βλέπω τίποτα περίεργο στο Volton Free. Και η συνέπεια να ξέρετε στη Volton πιστώνεται άμεσα σε κάθε λογαριασμό (και χρεώνεται μόνο σε περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής). Και ο τελικός μια χαρά είχε βγει.

Αυτό το πρόγραμμα το Free, ουσιαστικά δίνει δώρο 50 ευρώ (500*0.10). Αν ανέβουν οι τιμές από Νοέμβριο, Δεκέμβριο... λογικά θα δώσουν λιγότερες κιλοβατώρες δώρο. Πάντως και για χρήση κλιματιστικού μια χαρά θα είναι.

Εγώ περιμένω να καλύψω 90 ευρώ ακόμα απ'τον ΗΡΩΝ, μετά σκέφτομαι να πάρω αυτό το 50άρικο της Volton, μετά να ξαναγυρίσω ΗΡΩΝ με econtract... 🤣

Επεξ/σία από ekrepali
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...