Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, korakios είπε

περαστικά και άλλαξε σε economy plus, αν και δυστυχώς πέρασαν οι μέρες , μάλιστα σε 5 μέρες θα βγουν και οι νέες τιμές

δε νομίζω να σφάξουν το economy plus μιας και δεν έχει ούτε μήνα που βγήκε , αλλά ποτέ δεν ξέρεις

Πιστεύω @korakios έκανες τη λογική μετάβαση σε ΗΡΩΝ… 😁 

Όσον αφορά το economy plus μάλλον για καινούριο πρόγραμμα βλέπω σύντομα αν δεις τις αυριανές τιμές χονδρεμπορικής στο αέριο (50€/mhw) και το ηλεκτρικό ρεύμα (0,17/kwh) και συνεχίσουν έτσι το χειμώνα και χειρότερα… 

Καλα από το 2024 αν ισχύσει τελικά το νέο καθεστώς με τη ρήτρα βλέπω 40 προγράμματα ο κάθε πάροχος να έχει…

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, Greg29M είπε

Καλα από το 2024 αν ισχύσει τελικά το νέο καθεστώς με τη ρήτρα βλέπω 40 προγράμματα ο κάθε πάροχος να έχει…

εξαρτάται αν βγάλουν διαφορετικές ονομασίες για

κυμαινόμενο με ανακοινωμένη τιμή απο προηγούμενη χοντρική ,

τρέχουσα

και ανακοινωμένη τιμή αλλά εκκαθάριση στο τέλος

Αν είναι επι 3 τότε Προτέργια ειδικά (και W&V) παίζει να έχουν όντως 20+ προγράμματα

4 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Πιστεύω @korakios έκανες τη λογική μετάβαση σε ΗΡΩΝ… 😁 

δε δίνουν οι τσιγκούνηδες 50άρικο , ούτε μου έδωσε η Προτέργια 40άρι, θα δω η volton τι θα βγάλει για τη "δωρεάν" κατανάλωση απο Νοέμβριο 

5 λεπτά πριν, korakios είπε

δε δίνουν οι τσιγκούνηδες 50άρικο , ούτε μου έδωσε η Προτέργια 40άρι, θα δω η volton τι θα βγάλει για τη "δωρεάν" κατανάλωση απο Νοέμβριο 

Καλά δεν δίνουν μέσω econtract σου είπαν οι παλιοτσιφουτηδες; Αυτό με volton ενδιαφέρον ακούγεται… 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Αυτό με volton ενδιαφέρον ακούγεται… 

εξαρτάται την κατανάλωση , δλδ δίνουν έως 500kw τον 1ο μήνα  , αλλά αν κάτσεις παραπάνω θα σπάσουν αναλογικά την κατανάλωση με την εκκαθάριση . Για όσους έχουν αντλία και ξεκινήσανε να τη δουλεύουν ίσως μετρά , σε μικρές καταναλώσεις πχ 200kw είναι έτσι κι έτσι

Επεξ/σία από korakios
λινκ

3 λεπτά πριν, korakios είπε

εξαρτάται την κατανάλωση , δλδ δίνουν έως 500kw τον 1ο μήνα  , αλλά αν κάτσεις παραπάνω θα σπάσουν αναλογικά την κατανάλωση με την εκκαθάριση . Για όσους έχουν αντλία και ξεκινήσανε να τη δουλεύουν ίσως μετρά , σε μικρές καταναλώσεις πχ 200kw είναι έτσι κι έτσι

Για ένα μήνα καλό είναι και μετά φεύγεις…

απλα δεν ξέρω τι παίζει με αυτό το πρόγραμμα υγείας που δίνουν δώρο όπως λένε και αν έχει κάποια δέσμευση κι αν ο ναι υποχρεωτικό…

3 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Για ένα μήνα καλό είναι και μετά φεύγεις…

απλα δεν ξέρω τι παίζει με αυτό το πρόγραμμα υγείας που δίνουν δώρο όπως λένε και αν έχει κάποια δέσμευση κι αν ο ναι υποχρεωτικό…

παλιότερα δεν είχε κάποια παγίδα (όπως έχει πχ το δώρο που δίνουν με το διακόπτη ράγας) ,

αλλά ίσως ξεκινήσουν ψιλά γράμματα "για να βγάλουν τα σπασμένα" απο τη μη ρήτρα αποχώρησης

• Like 2

Γεια σας παλικάρια,λόγω καταποντισμών και πλημμυρών χάθηκα αρκετά από το νήμα.Γεια μας που τελειώνει η 2ετία με το home enter της ΔΕΗ τι επιλογές υπάρχουν στιν αγορά που να συμφέρει?Από ότι κατάλαβα πρέπει να αλλάζουμε πάροχο συχνά?

H κατανάλωσή μου είναι περίπου 1300kwh \ 4months

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

6 ώρες πριν, etien4 είπε

Γεια σας παλικάρια,λόγω καταποντισμών και πλημμυρών χάθηκα αρκετά από το νήμα.Γεια μας που τελειώνει η 2ετία με το home enter της ΔΕΗ τι επιλογές υπάρχουν στιν αγορά που να συμφέρει?Από ότι κατάλαβα πρέπει να αλλάζουμε πάροχο συχνά?

H κατανάλωσή μου είναι περίπου 1300kwh \ 4months

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Περίμενε μέχρι τις 21 του μήνα που θα ανακοινωθούν οι τιμές για το Νοέμβριο 

10 λεπτά πριν, mdendrin είπε

Πιστεύετε ότι αξίζει να κοιτάζουμε προς τα σταθερά από τώρα ή να περιμένουμε;

Να περιμένουμε όλους τους τύπους των νέων τιμολογίων.

• Like 1

1 ώρα πριν, mdendrin είπε

Πιστεύετε ότι αξίζει να κοιτάζουμε προς τα σταθερά από τώρα ή να περιμένουμε;

Αν θες να ξερεις οτι καθε μηνα θα πληρωσεις περιπου τα ιδια και δεν δεν να εχεις το αγχος μην ξαναφυγουν οι τιμες στο 0.5€/kwh, πας στα σταθερα. Ειδα ο ηρων εχει σταθερο με 5€ παγιο και 0.16€/kwh.

• Like 2

1 ώρα πριν, razkal είπε

5+8€ το παγιο και 0.17€/kwh αν λες για το Guarantee.

Το guarantee δεν θεωρειται ακριβως σταθερο. Τα σταθερα δεν μετεχουν στις εκπτωσεις ΤΕΜ, το guarantee ομως μετεχει κανονικα. 

Εμείς που πήγαμε τρέχοντας στο value της elpedison για τον Οκτώβρη ποτέ άλλαξε όνομα;;15 ημερες περάσανε …Μολις τους πήρα τηλέφωνο και μου ειπαν ότι απλα άλλαξε η ονομασία του προϊόντος και τώρα είναι το economy plus….βεβαια τους έχω ικανούς να πουν δεν είναι αυτό και να μας πάνε στα λοιπά προγράμματα τους …

Στα “Λοιπά Οικιακά προγράμματα” περιλαμβάνονται τα ακόλουθα προγράμματα: 24 Ώρες Νυχτερινό, 24 Ώρες Νυχτερινό Protect,
ELPEDISON FREE, ELPEDISON MAX, Elpedison Φοιτητικό, Drive Green Electricity, ElectricityHome Day "Promo Εξοχικό", ElectricityHome
Night "Promo Εξοχικό" και τυχόν προγράμματα, τα οποία δεν αναφέρονται παρακάτω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...