Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, vjshadow είπε

Τα ίδια και σε εμένα.

Η χαζομάρα είναι ότι τους έστειλα ενδείξεις αρχές του μήνα, οπότε θα μπορούσαν να κάνουν κάποια χρέωση.

Αντίθετα αυτοί επέλεξαν να επιστρέψουν την μισή εγγύηση, χωρίς καμία χρέωση kwh!

θα το κάνουν στην συνέχεια...μου το είχαν πει ότι θα βγει έκτακτος για την επιστροφή της εγγύησης, όταν έκανα την πάγια εντολή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 hours ago, energy52 said:

Καλημερα! Απο simply generous (αφορα το πατρικο που πηγα απο 07/23) σε generous guarantee ειναι δεκτη η αλλαγη ξερει κανεις;

Aπ'την αρχή του μήνα έπρεπε να το κάνεις. Μπορεί στις 21/10 που θα ανακοινωθούν τα τιμολόγια για Νοέμβριο να είναι ακριβό το Guarantee και να βγάλουν πάλι άλλο πρόγραμμα, καινούργιο.

• Thanks 1

Οι καταναλωτές θα μπορούν να μείνουν στο ενιαίο τιμολόγιο για έως και 12 μήνες, με τη δυνατότητα βέβαια να αποχωρήσουν οποιαδήποτε στιγμή νωρίτερα.

https://www.news247.gr/energia/kimainomena-me-proanangelia-xreosis-ta-timologia-revmatos-apo-to-neo-etos/

• Sad 1

Στις 14/10/2023 στις 11:02 ΠΜ, lazurell είπε

Ερώτηση προς όσους μπήκαν elpedison στις αρχές Σεπτέμβρη στο green economy με τα 80 ευρώ δώρο και έκαναν αλλαγή σε value(economy plus) στα τέλη του μηνός. Σας πιστώθηκε το δώρο των 80;

Μου βγήκε χθες ο 1ος λογαριασμός 01/09 μέχρι 01/10 χωρίς να έχει το -80.

Edit. Να συμπληρώσω, μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλ- τσατ δεν έχει σήμερα δυστυχώς- και μου λέει πως το βλέπει (χα) και θα κάνει αίτημα να διορθωθεί. Βέβαια μου είπε πως είναι 40 αλλά τον έκοψα πως έχω την σύμβαση μπροστά μου και είναι 80.

πρόσεξε την εγγύηση, είναι κοντά στο 60αρι, μόνο αν κάνεις πάγια εντολή και φυσικά μετά τον 2ο λογαριασμό θα σου βάλουν εγγύηση 0 και θα σου επιστρέψουν τα 60...το ρώτησα εγώ όταν μου είπαν ότι θα μου χρεώσουν εγγύηση...

• Moderators

Επειδη δεν γνωριζω για τον παροχο, ουτε βρηκα κατι σχετικο μεσα στον χαμο των σχολιων μια ερωτηση παρακαλω. (θα επρεπε νομιζω καποιες βασικες πληροφοριες και  εμπειριες μελων με διαφορους παροχους να ειναι μαζεμενες σε ενα σχολιο ωστε να υπαρχει μια εικονα)

Ο Ηρων κατα την συναψη συμβολαιου με το econtract (ή σε καταστημα, πειτε μου ποιο ειναι καλυτερο σε αυτο το ζητημα) ζηταει φωτογραφια μετρητη και περναει τις μετρησεις ή πρεπει να προσπαθησεις-πιεσεις εσυ ως πελατης για να γραψουν μετρηση στο συμβολαιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 minutes ago, matrixxx said:

Επειδη δεν γνωριζω για τον παροχο, ουτε βρηκα κατι σχετικο μεσα στον χαμο των σχολιων μια ερωτηση παρακαλω. (θα επρεπε νομιζω καποιες βασικες πληροφοριες και  εμπειριες μελων με διαφορους παροχους να ειναι μαζεμενες σε ενα σχολιο ωστε να υπαρχει μια εικονα)

Ο Ηρων κατα την συναψη συμβολαιου με το econtract (ή σε καταστημα, πειτε μου ποιο ειναι καλυτερο σε αυτο το ζητημα) ζηταει φωτογραφια μετρητη και περναει τις μετρησεις ή πρεπει να προσπαθησεις-πιεσεις εσυ ως πελατης για να γραψουν μετρηση στο συμβολαιο

σε econtract πριν 2 μηνες δεν ζητουσε φωτογραφια. 

και οι μετρησεις που ειχα δωσει σε 2 συμβολαια φανηκαν κανονικα στον τελικο εκκαθαριστικο της ΔΕΗ.

Επεξ/σία από razkal

8 ώρες πριν, ekrepali είπε

Aπ'την αρχή του μήνα έπρεπε να το κάνεις. Μπορεί στις 21/10 που θα ανακοινωθούν τα τιμολόγια για Νοέμβριο να είναι ακριβό το Guarantee και να βγάλουν πάλι άλλο πρόγραμμα, καινούργιο.

Καλημερα! Δηλαδη αυτη τη δουλεια θα κανουμε με αυτους; μου φαινεται θα τις παρω και τις 2 παροχες..πολυ τιμιο μου φαινεται το nrg on time απ οτι βλεπω και δινει και 40% για τους δυο πρωτους μηνες για νεους πελατες πως το βλεπεις; 1,8 παγιο μου ειπαν και 0,085..

14 minutes ago, energy52 said:

Καλημερα! Δηλαδη αυτη τη δουλεια θα κανουμε με αυτους; μου φαινεται θα τις παρω και τις 2 παροχες..πολυ τιμιο μου φαινεται το nrg on time απ οτι βλεπω και δινει και 40% για τους δυο πρωτους μηνες για νεους πελατες πως το βλεπεις; 1,8 παγιο μου ειπαν και 0,085..

Άμα είναι ακριβοί του χρόνου και θες να φύγεις, θα χάσεις την έκπτωση 40% του τελικού λογαριασμού 

1 hour ago, matrixxx said:

Μόνο ενδείξεις ζητάει το σύστημα, όχι φωτό. Καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ δε γίνεται πλέον... η αλλαγή θα γίνει 1-2 μέρες αφού στείλει ο ΗΡΩΝ το αίτημα εκπροσώπησης στον δεδδεη, με τις ενδείξεις που έχεις δώσει εσύ.

Αυτό που ζητάει στο econtract είναι  ξεχωριστές φωτό μπρος-πισω ταυτότητας και λογαριασμού προηγουμενου παρόχου. Και φρόντισε να έχεις κλειστά adblocks, αλλιώς μπορεί να σκαλωσει.

6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Άμα είναι ακριβοί του χρόνου και θες να φύγεις, θα χάσεις την έκπτωση 40% του τελικού λογαριασμού 

ολοι σε εκδικουνται στο τελος😄 Λες δηλαδη οτι την εξτρα εκπτωση που θα μου δωσει στην αρχη  θα την χρεωσουν στον τελικο αφου φυγω, αυτο δεν μου το ειπαν.. 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, energy52 είπε

ολοι σε εκδικουνται στο τελος😄 Λες δηλαδη οτι την εξτρα εκπτωση που θα μου δωσει στην αρχη  θα την χρεωσουν στον τελικο αφου φυγω, αυτο δεν μου το ειπαν.. 

όχι , εννοεί την έκπτωση για την κατανάλωση του τελικού λογαριασμού

πάρε γραπτώς οτι βγάζουν έκτακτο μετά

• Like 1

• Moderators
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Μόνο ενδείξεις ζητάει το σύστημα, όχι φωτό. Καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ δε γίνεται πλέον... η αλλαγή θα γίνει 1-2 μέρες αφού στείλει ο ΗΡΩΝ το αίτημα εκπροσώπησης στον δεδδεη, με τις ενδείξεις που έχεις δώσει εσύ.

Αυτό που ζητάει στο econtract είναι  ξεχωριστές φωτό μπρος-πισω ταυτότητας και λογαριασμού προηγουμενου παρόχου. Και φρόντισε να έχεις κλειστά adblocks, αλλιώς μπορεί να σκαλωσει.

A, ωραια. Δηλαδη στο econtract οπως προχωρας την διαδικασια καπου ζηταει και περνας τις μετρησεις; Ειναι επομενως τυπωμενα τα νουμερα των μετρησεων που δινεις στο συμβολαιο που σου στελνουν στο email για να αποδεχθεις;

5 ώρες πριν, motoboots είπε

Οι καταναλωτές θα μπορούν να μείνουν στο ενιαίο τιμολόγιο για έως και 12 μήνες, με τη δυνατότητα βέβαια να αποχωρήσουν οποιαδήποτε στιγμή νωρίτερα.

https://www.news247.gr/energia/kimainomena-me-proanangelia-xreosis-ta-timologia-revmatos-apo-to-neo-etos/

είναι γνωστό κανα τρίμηνο+ πριν

κλασσική παγιδούλα να το πασάρουν έτσι , αλλά να είναι τιμολόγιο τύπου που θα γίνεται εκκαθάριση μετά

8 minutes ago, matrixxx said:

A, ωραια. Δηλαδη στο econtract οπως προχωρας την διαδικασια καπου ζηταει και περνας τις μετρησεις; Ειναι επομενως τυπωμενα τα νουμερα των μετρησεων που δινεις στο συμβολαιο που σου στελνουν στο email για να αποδεχθεις;

Ναι, τα γράφει στη 1η σελίδα της αίτησης... στο κουτάκι "ταυτότητα παροχής". Αφού σου στείλουν τη σύμβαση, είτε υπογράφεις σε 5 σημεία (εγώ έβαλα υπογραφή απ'το Adobe Acrobat), κάνεις save και τη στέλνεις... ή απαντάς κάνοντας copy paste ένα κείμενο που αναγράφεται στο mail "Aποδέχομαι πλήρως τους όρους κλπ".

• Thanks 1

Λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας δεν παρακολουθησα το νημα εδώ και καιρό...παρατηρώ μια αναταραχή σε όσους επιλέξαμε elpedison  αρχές Σεπτέμβρη...να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες ή να το αφήσω για αργότερα ; Χαχαχ

• Sad 1

48 λεπτά πριν, doncorlrone είπε

Λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας δεν παρακολουθησα το νημα εδώ και καιρό...παρατηρώ μια αναταραχή σε όσους επιλέξαμε elpedison  αρχές Σεπτέμβρη...να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες ή να το αφήσω για αργότερα ; Χαχαχ

περαστικά και άλλαξε σε economy plus, αν και δυστυχώς πέρασαν οι μέρες , μάλιστα σε 5 μέρες θα βγουν και οι νέες τιμές

δε νομίζω να σφάξουν το economy plus μιας και δεν έχει ούτε μήνα που βγήκε , αλλά ποτέ δεν ξέρεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...