Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ιδιωτική εταιρεία ενέργειας είτε από λάθος είτε από δόλο κάνει το εξής:

Λογαριασμός 1: Περίοδος κατανάλωσης από 27/06 εως 28/07 
Λογαριασμός 2: Περίοδος κατανάλωης από 28/07 εως 29/08

Το ορθό στον δεύτερο λογαριασμό είναι να μετρήσουν από 29/07....

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ημέρες τιμολόγησης να είναι 31 αντί για 30. 

Αυτό αν δεν κάνω λάθος τους υπολογισμούς αυξάνει τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις! 

Έχω δίκιο; 

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aguero88 είπε

αποιροελάχιστα

2 λεπτά πριν, aguero88 είπε

Έχω δίκιο; 

εξαρτάται , μέτρα μέρες κατανάλωσης με το χέρι και δες αν συμβαδίζει ή όχι

2 λεπτά πριν, aguero88 είπε

Καλησπέρα ιδιωτική εταιρεία ενέργειας είτε από λάθος είτε από δόλο

δόλο αποκλείεται , 99,99% λόγω μηχανογράφησης

Δημοσ.
19 minutes ago, aguero88 said:

Καλησπέρα ιδιωτική εταιρεία ενέργειας είτε από λάθος είτε από δόλο κάνει το εξής:

Λογαριασμός 1: Περίοδος κατανάλωσης από 27/06 εως 28/07 
Λογαριασμός 2: Περίοδος κατανάλωης από 28/07 εως 29/08

Το ορθό στον δεύτερο λογαριασμό είναι να μετρήσουν από 29/07....

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ημέρες τιμολόγησης να είναι 31 αντί για 30. 

Έχω δίκιο; 

Το έχω δει σε Ελίν, We κι έναν ακόμα πάροχο αυτό... μάλλον χρησιμοποιούν την ίδια εταιρία logistics.

Μπορεί εσύ να τις μετράς 31, αλλά αν παρατηρήσεις τα δημοτικά τέλη και τις ρυθμιζόμενες χρεώνουν 30.

Είναι λάθος εμφάνισης της μηχανογράφησης, αλλά οι μέρες παρακάτω υπολογίζονται σωστά.

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το έχω δει σε Ελίν, We κι έναν ακόμα πάροχο αυτό... μάλλον χρησιμοποιούν την ίδια εταιρία logistics.

προτέργια , τώρα θυμήθηκα που δε βγαίναν τα νούμερα όταν κάναμε επαλήθευση τη χρέωση (επειδή πετά ένα μέσο όρο κόστους κιλοβατώρας)

λογικά πλέον και η W&V

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, agentsmith84 είπε

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αλλαξώ απο elpedison green σε value plus;

Ευχαριστώ!

τηλέφωνο (call me back) και ζητάς να σε συνδέσουν με το αντίστοιχο τμήμα (και όχι να σε πάρουν τηλ όποτε)

Δημοσ.

Σε elpedison σε μένα με εκπροσώπηση από αρχές του μήνα έβαλα κι εγώ πάγια εντολή με χρεωστική από την πρώτη ημέρα και με πήραν τηλέφωνο για να διασταυρωσουν στοιχεία, ίσως γιατί σε άλλο όνομα είναι η παροχή (στης γυναίκας μου) και άλλο όνομα η χρεωστική (δικό μου)! 

Για να βάλουμε κατανάλωση λέει ότι τώρα δεν μπορούμε να καταχωρησουμε και ότι θα μπορεί να γίνει από 21/10 έως 31/10, πότε είναι καλά να δώσω μέτρηση? Θα έλεγα προς το τέλος του μήνα καλύτερα... 

Ο πρώτος λογαριασμός λογικά θα βγει εφοσων δώσω μέτρηση, έτσι κι αλλιώς θα γίνει μέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ 30/10 έλεγε ο προηγούμενος της ΔΕΗ άρα θα δώσω κι εγώ 30/10 μάλλον. 

Τελικά θα βγαίνει εκκαθαριστικός κάθε μήνα ή θα έχω και έναντι δεν έχω καταλάβει 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, dimi1982 said:

Τελικά θα βγαίνει εκκαθαριστικός κάθε μήνα ή θα έχω και έναντι δεν έχω καταλάβει 😁

Έναντι...

1 hour ago, dimi1982 said:

Σε elpedison σε μένα με εκπροσώπηση από αρχές του μήνα έβαλα κι εγώ πάγια εντολή με χρεωστική από την πρώτη ημέρα και με πήραν τηλέφωνο για να διασταυρωσουν στοιχεία, ίσως γιατί σε άλλο όνομα είναι η παροχή (στης γυναίκας μου) και άλλο όνομα η χρεωστική (δικό μου)! 

Aφού καταχωρούμε μόνο τον αριθμό της κάρτας, που ξέρουν αυτοί ότι είναι σε άλλα στοιχεία; Μυστήρια πράγματα...

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimi1982 είπε

Για να βάλουμε κατανάλωση λέει ότι τώρα δεν μπορούμε να καταχωρησουμε και ότι θα μπορεί να γίνει από 21/10 έως 31/10, πότε είναι καλά να δώσω μέτρηση? Θα έλεγα προς το τέλος του μήνα καλύτερα... 

Ο πρώτος λογαριασμός λογικά θα βγει εφοσων δώσω μέτρηση, έτσι κι αλλιώς θα γίνει μέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ 30/10 έλεγε ο προηγούμενος της ΔΕΗ άρα θα δώσω κι εγώ 30/10 μάλλον. 

Πάνω από εκεί δίνεις την μέτρηση γράφει ποτέ είναι η επόμενη καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ(Άσχετα τι έγραφε ο λογ της ΔΕΗ).Αν είναι 30/10 μην δίνεις καθόλου θα λάβουν υπόψη αυτήν.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/10/2023 στις 11:11 ΜΜ, korakios είπε

κάτσε , πως έγινε ? βγήκε λογαριασμός έξτρα ?

έβαλα και εγώ και μου έκανε εντύπωση που χρέωσε εγγύηση και μετά πρόσεξα οτι είχε ημερομηνία έκδοσης μέρες πριν παρόλο που δεν φαινόταν κάτι στο ebill

και σε μένα έστειλαν εχθές έκτακτο όπου αφαιρούν την εγγύηση και προσθέτουν επιπλέον και το πιστωτικό του 1ου λογαριασμού (ακόμα ο λογαριασμός γράφει Green Economy, με ημερομηνία έκδοσης 06.10.2023)....

12 ώρες πριν, lazurell είπε

Ερώτηση προς όσους μπήκαν elpedison στις αρχές Σεπτέμβρη στο green economy με τα 80 ευρώ δώρο και έκαναν αλλαγή σε value(economy plus) στα τέλη του μηνός. Σας πιστώθηκε το δώρο των 80;

Μου βγήκε χθες ο 1ος λογαριασμός 01/09 μέχρι 01/10 χωρίς να έχει το -80.

Edit. Να συμπληρώσω, μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλ- τσατ δεν έχει σήμερα δυστυχώς- και μου λέει πως το βλέπει (χα) και θα κάνει αίτημα να διορθωθεί. Βέβαια μου είπε πως είναι 40 αλλά τον έκοψα πως έχω την σύμβαση μπροστά μου και είναι 80.

Ναι κανονικά...

Επεξ/σία από akisdg
Δημοσ.
Στις 13/10/2023 στις 10:28 ΠΜ, johnnyman είπε

Καλημέρα παιδιά. 

Σήμερα με πήρε η protergia  και μου είπε για  το value+ με τιμή kw 0,07380€ μείον το κοινωνικό. 

Τώρα είμαι myhome online μέχρι 26 Οκτωβρίου με 0.096 μείον το κοινωνικό τιμολόγιο και έλεγα να πάω σε Γ1.

Είναι δυνατόν να είναι τόσο φτηνή η protergia?

Κάποια γνώμη παιδιά? 

Καλημέρα!!

Δημοσ.

Καλημερα! Απο simply generous (αφορα το πατρικο που πηγα απο 07/23) σε generous guarantee ειναι δεκτη η αλλαγη ξερει κανεις;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, energy52 είπε

Καλημερα! Απο simply generous (αφορα το πατρικο που πηγα απο 07/23) σε generous guarantee ειναι δεκτη η αλλαγη ξερει κανεις;

Μηπως να παρεις τηλεφωνο τον προμηθευτη ;;

Δημοσ.
1 hour ago, energy52 said:

αλλαζει τηλεφωνικα και με μειλ. το εχουν αναφερει στις προηγουμενες σελιδες.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, akisdg είπε

και σε μένα έστειλαν εχθές έκτακτο όπου αφαιρούν την εγγύηση και προσθέτουν επιπλέον και το πιστωτικό του 1ου λογαριασμού (ακόμα ο λογαριασμός γράφει Green Economy, με ημερομηνία έκδοσης 06.10.2023)....

Ναι κανονικά...

Τα ίδια και σε εμένα.

Η χαζομάρα είναι ότι τους έστειλα ενδείξεις αρχές του μήνα, οπότε θα μπορούσαν να κάνουν κάποια χρέωση.

Αντίθετα αυτοί επέλεξαν να επιστρέψουν την μισή εγγύηση, χωρίς καμία χρέωση kwh!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...