Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 minutes ago, korakios said:

κάτσε , πως έγινε ? βγήκε λογαριασμός έξτρα ?

έβαλα και εγώ και μου έκανε εντύπωση που χρέωσε εγγύηση και μετά πρόσεξα οτι είχε ημερομηνία έκδοσης μέρες πριν παρόλο που δεν φαινόταν κάτι στο ebill

Βγήκε εκκαθαριστικός, και στα καπάκια έναντι που επιστρέφουν την εγγύηση. Τώρα όμως παρατήρησα ότι έναντι έχει ημ. λήξης 26/10 και όχι 31/10. 🤪 Δηλαδή πρέπει να πληρώσω μέχρι τις 19/10, ή να αλλάξω κάρτα και να βάλω τη κανονική για να τραβήξει στις 26/10.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άκυρο , όντως μόλις βγήκε έκτακτος έναντι , κομπλέ

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Βγήκε εκκαθαριστικός, και στα καπάκια έναντι που επιστρέφουν την εγγύηση.

δε σε πρόλαβα 😛

απορώ πως γίνεται να πληρωθεί απλά με νούμερο κάρτας , αν είναι να ξεκινήσω να βάζω τυχαία νούμερα να πληρώνουν άλλοι 😂

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

1 minute ago, ekrepali said:

Τώρα όμως παρατήρησα ότι έναντι έχει ημ. λήξης 26/10 και όχι 31/10. 🤪 Δηλαδή πρέπει να πληρώσω μέχρι τις 19/10, ή να αλλάξω κάρτα και να βάλω τη κανονική για να τραβήξει στις 26/10.

Aν όμως βάλω την κανονική κάρτα (επαγγελματική) και τραβήξει λεφτά στις 26/10... μετά είναι μόνο 3 εργάσιμες μέχρι τις 31/10. Αν δε προλάβει να λογιστικοποιηθεί η συναλλαγή θα τραβήξει και στις 31/10 για τον εκκαθαριστικό, δηλαδή 200 + 300 = 500 ευρώ. Σατανική η elpedison... μου έδωσαν πίσω 100 ευρώ και θέλουν με βάλουν μέσα 300 ευρώ. 🤣

Θα αφήσω καταχωρημενη την άδεια κάρτα και θα πληρώσω αναγκαστικά μέχρι τις 19/10.

Πήγα από ΔΕΗ σε elpedison πρόσφατα. 

Ο τελευταίος λογαριασμός ΔΕΗ πληρώνεται με την πάγια εντολή που είχε από το site της ΔΕΗ ή πρέπει να πληρώσω |"χειροκίνητα";

1 hour ago, The_Judas said:

Πήγα από ΔΕΗ σε elpedison πρόσφατα. 

Ο τελευταίος λογαριασμός ΔΕΗ πληρώνεται με την πάγια εντολή που είχε από το site της ΔΕΗ ή πρέπει να πληρώσω |"χειροκίνητα";

Αν είναι μακρινή η ημερομηνία και μέχρι τότε σου κλειδώσουν το e-bill, άγνωστο αν θα γίνει η πληρωμή. Για οτιδήποτε άλλο που αφορά δεη, ρώτα στο topic της ΔΕΗ.

----

Στον ΗΡΩΝ ενεργοποίησα πάγια κάρτα πριν 2 μέρες, επεστράφη κιόλας η εγγύηση και ανανεώθηκε το πιστωτικό υπόλοιπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση προς όσους μπήκαν elpedison στις αρχές Σεπτέμβρη στο green economy με τα 80 ευρώ δώρο και έκαναν αλλαγή σε value(economy plus) στα τέλη του μηνός. Σας πιστώθηκε το δώρο των 80;

Μου βγήκε χθες ο 1ος λογαριασμός 01/09 μέχρι 01/10 χωρίς να έχει το -80.

Edit. Να συμπληρώσω, μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλ- τσατ δεν έχει σήμερα δυστυχώς- και μου λέει πως το βλέπει (χα) και θα κάνει αίτημα να διορθωθεί. Βέβαια μου είπε πως είναι 40 αλλά τον έκοψα πως έχω την σύμβαση μπροστά μου και είναι 80.

Επεξ/σία από lazurell

13 λεπτά πριν, lazurell είπε

Edit. Να συμπληρώσω, μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλ- τσατ δεν έχει σήμερα δυστυχώς- και μου λέει πως το βλέπει (χα) και θα κάνει αίτημα να διορθωθεί. Βέβαια μου είπε πως είναι 40 αλλά τον έκοψα πως έχω την σύμβαση μπροστά μου και είναι 80.

κουτοπονηριές , ζήτα διορθωτικό μέσω myrae αν δε βγάλουν απο εβδομάδα

2 λεπτά πριν, korakios είπε

κουτοπονηριές , ζήτα διορθωτικό μέσω myrae αν δε βγάλουν απο εβδομάδα

👍Ναι θα το κάνω την άλλη βδομάδα. Θα στείλω και στο customercare να έχω και γραπτό.

• Like 1

Πάντως κρίμα που δεν είχα βάλει πάγια και την πρώτη φορά που ήμουν elpedison. Έφυγα τον Ιούλιο και δεν έχουν βγάλει τελικό, και τώρα που ξαναπήγα και το ανέφερα είπαν δε θα βγει εφόσον ξαναήρθα (κατά πόσο ισχύει δε ξέρω). Υπολογίζω ότι η χρέωση θα είναι μεγαλύτερη από τα 50€ της εγγύησης οπότε δε το κυνηγάω...

5 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

500kw αλλά αναλογικά ,

αν κάψεις 500+200 και στο δίμηνο δώσεις ΔΕΔΔΗΕ και βγει εκκαθαριστικός τότε θα έχεις 350kw δώρο

το συμπλήρωσ στο excel

15 minutes ago, Dimitris156 said:

ΠΈφυγα τον Ιούλιο και δεν έχουν βγάλει τελικό, και τώρα που ξαναπήγα και το ανέφερα είπαν δε θα βγει εφόσον ξαναήρθα (κατά πόσο ισχύει δε ξέρω). 

Βλακείες σου είπανε. Η προηγούμενη εκπροσώπηση έχει άλλο αριθμό παροχής... εννοείται θα βγει τελικός.

• Moderators

Εχει παρει κανεις απο elpedison βεβαιωση εκπροσωπησης; Με ποιον τροπο το κανατε και ποσες ημερες εκαναν να σας την στειλουν;

1 hour ago, matrixxx said:

Εχει παρει κανεις απο elpedison βεβαιωση εκπροσωπησης; Με ποιον τροπο το κανατε και ποσες ημερες εκαναν να σας την στειλουν;

On 22/08/2023 at 18:50, ekrepali said:

Εγώ έπειτα απ'το mail που έστειλα πριν 4 μέρες, σήμερα έλαβα βεβαίωση εκπροσώπησης. Στα καπάκια ήρθε SMS που αναγράφει ότι η εκπροσώπηση ξεκίνησε στις 1/8 και εμφανίστηκε και η παροχή στο myelpedison. Αν δεν είχα ασχοληθεί, ακόμα θα μου έλεγαν αρλούμπες ότι δεν έχει στείλει ο ΔΕΔΔΗΕ τις μετρήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...