Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλημέρα παιδιά. 

Σήμερα με πήρε η protergia  και μου είπε για  το value+ με τιμή kw 0,07380€ μείον το κοινωνικό. 

Τώρα είμαι myhome online μέχρι 26 Οκτωβρίου με 0.096 μείον το κοινωνικό τιμολόγιο και έλεγα να πάω σε Γ1.

Είναι δυνατόν να είναι τόσο φτηνή η protergia?

Και ‘γώ είχα την ίδια απορία με την προτεργια παρόλα αυτά έκανα την αλλαγή αλλά ακόμα δεν έχει έρθει λογαριασμός με το νέο πρόγραμμα όποτε θα επανέλθω να σας πω όταν βγει ο καινούργιος

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημερα σας,

Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση με βαση την εμπειρια σας. Ειμαι 3 μηνων πελατης στον Ηρων (ευχαριστημενος ως τωρα). Καθως δεν προλαβα να καταχωρησω τις ενδειξεις του μετρητη μου χθες βραδυ και δεν εχω την δυνατοτητα πλεον, μου ειπαν απο τον Ηρων οτι θα εκδοθει ο επομενος εναντι με βαση τις μετρησεις του προηγουμενου μηνα και με συνδυασμο ενα σχετικο πινακα που εχουν που αφορα την ημερησια καταναλωση αναλογα τον τυπο παροχης.

Η ερωτηση μου ειναι.....αν μπω στο site του ΔΕΔΔΗΕ να καταχωρησω τις ενδειξεις μου (δεν το εχω κανει ποτε)....θα εκδοθει λογαριασμος εναντι με τις ενδειξεις που εδωσα στον Δεδδηε ή εκκαθαριστικος..? στο πεδιο Τελευταια ενδειξη μετρητη βεβαια τωρα...εχει παλιοτερη ενδειξη (θεωρω την τελευταια που εκδοθηκε εκκαθαριστικος) και οχι την προσφατη που εδωσα εγω στον παροχο μου ηλεκτρονικα τον προηγουμενο μηνα. Τι προτεινετε..? Να καταχωρησω τις ενδειξεις ή οχι για να μην γινει καποιο μπλεξιμο. (Πληροφοριακα ειμαι στις 350-400 κιλωβατωρες ανα μηνα το τελευταιο 3μηνο.)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tempo είπε

υπάρχει κάποια ένδειξη ότι το δίνουν το 40άρι; Ένας φίλος είχε αναφέρει ότι του πρότειναν το 40αρι αλλά δεν ακολούθησε κάτι αντίστοιχο απο κανέναν άλλον.

Εγώ πριν 15-20 ημέρες έκανα συμβόλαιο σε Watt+Volt , στο πρόγραμμα Value Plus (είναι ίδια εταιρεία με την Protergia) και μου είπαν ότι θα μου κάνουν έκπτωση €40 στον πρώτο εκκαθαριστικό (όχι στον 1ο λογαριασμό).

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι ακόμα. έχω πολλούς μήνες μέχρι τον 1ο εκκαθαριστικό.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, psn555 είπε

Καλημερα σας,

Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση με βαση την εμπειρια σας. Ειμαι 3 μηνων πελατης στον Ηρων (ευχαριστημενος ως τωρα). Καθως δεν προλαβα να καταχωρησω τις ενδειξεις του μετρητη μου χθες βραδυ και δεν εχω την δυνατοτητα πλεον, μου ειπαν απο τον Ηρων οτι θα εκδοθει ο επομενος εναντι με βαση τις μετρησεις του προηγουμενου μηνα και με συνδυασμο ενα σχετικο πινακα που εχουν που αφορα την ημερησια καταναλωση αναλογα τον τυπο παροχης.

Η ερωτηση μου ειναι.....αν μπω στο site του ΔΕΔΔΗΕ να καταχωρησω τις ενδειξεις μου (δεν το εχω κανει ποτε)....θα εκδοθει λογαριασμος εναντι με τις ενδειξεις που εδωσα στον Δεδδηε ή εκκαθαριστικος..? στο πεδιο Τελευταια ενδειξη μετρητη βεβαια τωρα...εχει παλιοτερη ενδειξη (θεωρω την τελευταια που εκδοθηκε εκκαθαριστικος) και οχι την προσφατη που εδωσα εγω στον παροχο μου ηλεκτρονικα τον προηγουμενο μηνα. Τι προτεινετε..? Να καταχωρησω τις ενδειξεις ή οχι για να μην γινει καποιο μπλεξιμο. (Πληροφοριακα ειμαι στις 350-400 κιλωβατωρες ανα μηνα το τελευταιο 3μηνο.)

Τους πήρες τηλέφωνο στον ΗΡΩΝ να τους δώσεις τηλεφωνικά τη μέτρηση μιας και δεν πρόλαβες χθες βράδυ ή σου είπανε ότι δεν το δέχονται επειδή πέρασε η χθεσινή μέρα? Καλύτερα άφησε να σου βγάλουν ένα έναντι με δικο τους υπολογισμό για να μη γίνει κανένα μπέρδεμα λογικά δεν θα είναι και πολύ μακριά από τις μετρήσεις που θα έδινες αφού  είσαι σχετικά σταθερός τους τελευταίους 3,  μήνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, psn555 είπε

Καλημερα σας,

Για να καταχωρήσεις ένδειξη στον Δεδδηε θα πρέπει να είναι στην ημερομηνία που είναι η καταμέτρηση για τον Δεδδηε.. Στον δίμηνο η τετράμηνο.. Που είναι  για να περάσουν... 

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
16 minutes ago, favou2000 said:

Τους πήρες τηλέφωνο στον ΗΡΩΝ να τους δώσεις τηλεφωνικά τη μέτρηση μιας και δεν πρόλαβες χθες βράδυ ή σου είπανε ότι δεν το δέχονται επειδή πέρασε η χθεσινή μέρα? Καλύτερα άφησε να σου βγάλουν ένα έναντι με δικο τους υπολογισμό για να μη γίνει κανένα μπέρδεμα λογικά δεν θα είναι και πολύ μακριά από τις μετρήσεις που θα έδινες αφού  είσαι σχετικά σταθερός τους τελευταίους 3,  μήνες.

Ναι τους πηρα και μου ειπαν οτι δεν δεχονται πλεον ενδειξεις. Δεν τους αφηνει το συστημα να τις καταχωρησουν. Θα περιμενω τον νεο εναντι με τις ενδειξεις τους κατα προσεγγιση. Σε ευχαριστω για την απαντηση.

7 minutes ago, takoulou said:

Για να καταχωρήσεις ένδειξη στον Δεδδηε θα πρέπει να είναι στην ημερομηνία που είναι η καταμέτρηση για τον Δεδδηε.. Στον δίμηνο η τετράμηνο.. Που είναι  για να περάσουν... 

Σε ευχαριστω για την ενημερωση. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δειξει ποτε εγω ενδειξεις στον Δεδδηε και φοβομουν μην γινει κανα μπερδεμα. Θα αφησω να ερθει ο εναντι απο τον Ηρων και βλεπουμε. Και παλι ευχαριστω.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, psn555 είπε

Ναι τους πηρα και μου ειπαν οτι δεν δεχονται πλεον ενδειξεις. Δεν τους αφηνει το συστημα να τις καταχωρησουν. Θα περιμενω τον νεο εναντι με τις ενδειξεις τους κατα προσεγγιση. Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Σε ευχαριστω για την ενημερωση. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δειξει ποτε εγω ενδειξεις στον Δεδδηε και φοβομουν μην γινει κανα μπερδεμα. Θα αφησω να ερθει ο εναντι απο τον Ηρων και βλεπουμε. Και παλι ευχαριστω.

Απλά θα πρέπει να πάρεις τον Δεδδηε τηλέφωνο να ρωτήσεις πότε γίνεται η καταμέτρηση  στον αριθμό παροχής που έχεις στο δίμηνο και στο τετράμηνο.. Ημερομηνίες ακριβώς.. Για να βγαίνει ο εκκαθαριστικός.. 

Δημοσ.

ειμαι στη δεη στο Γ1 με κοινωνικο τιμολογιο.σημερα δεχθηκα τηλεφωνο απο ζενιθ με προσφορα 6,4 λεπτα την ημερησια κιλοβατωρα και 5,4 τη νυχτερινη +5 ευρω μηνιαιο παγιο.δεν εχω εμπειρια απο εναλλακτικους παροχους οποτε θα ηθελα μια συμβουλη αν αξιζει η οχι η μεταβαση.μου ειπαν επισης οτι αν εχω κοινωνικο τιμολογιο ειναι μηδενικη η χρεωση ρευματος και θα χρεωνομαι μονο τις κρατικες χρεωσεις + παγιο.δυστυχως φετος δεν μου εγκριθηκε το κοινωνικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με την αλλαγή ονοματος που έκανε η Elpedison στο πρόγραμμα value,να ενημερώσω ότι ο λογαριασμός που μου εκδοθηκε γράφει economy plus .

Ασχέτως αν εγώ υπέγραψα ,όπως και πολλοί,το value.Στην ταυτότητα μετρητή στο myelpedison γράφει ακόμα value.

Επειδή ειπώθηκε και αναφέρθηκαν κάποιοι προβληματισμοί υποθέτω δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από την στιγμή που ο λογαριασμός που εκδόθηκε γράφει την καινούρια ονομασία του προγράμματος.

Έτσι δεν είναι;

Επεξ/σία από thanos206
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, thanos206 είπε

Σχετικά με την αλλαγή ονοματος που έκανε η Elpedison στο πρόγραμμα value,να ενημερώσω ότι ο λογαριασμός που μου εκδοθηκε γράφει economy plus .

Ασχέτως αν εγώ υπέγραψα ,όπως και πολλοί,το value.Στην ταυτότητα μετρητή στο myelpedison γράφει ακόμα value.

Επειδή ειπώθηκε και αναφέρθηκαν κάποιοι προβληματισμοί υποθέτω δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από την στιγμή που ο λογαριασμός που εκδόθηκε γράφει την καινούρια ονομασία του προγράμματος.

Έτσι δεν είναι;

ναι , η ΡΑΕ ανέφερε σε ανακοίνωση την αλλαγή ονόματος του προγράμματος της ελπέ

δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα

Δημοσ.

Ήρθε ο πρώτος λογαριασμός Ελπέδισον green με μέτρησή πελάτη και έχει λίγο φουσκωμένες τις ρυθμιζόμενες:

Ελληνικό Σύστημα Μεταφοράς Η/Ε (505 kWh x 0,00844 €/kWh) = 4,26 €

Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Η/Ε (8,00 kVA x 4,434 €/kVA x 30/365) + (505 kWh / 1.000000 x 0,01415 €/kWh) = 10,07 €

Λοιπές Χρεώσεις (505 kWh x 0,00008 €/kWh) = 0,04 €

ΥΚΩ Ημέρας (400 kWh x 0,0069 €/kWh) = 2,76 € ΥΚΩ Ημέρας (100 kWh x 0,05 €/kWh) = 5,00 €

ΥΚΩ Ημέρας (5 kWh x 0,085 €/kWh) = 0,42 €

ΕΤΜΕΑΡ N.816/2014 (505 kWh x 0,017 €/kWh) = 8,58 €

Θα μπορούσε κάποιος να εξηγήσει αν οι χρεώσεις έιναι νορμάλ για 30 μέρες και τι είναι όλα τα ΥΚΩ και ΕΤΜΕΑΡ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, agentsmith84 είπε

Θα μπορούσε κάποιος να εξηγήσει αν οι χρεώσεις έιναι νορμάλ

νορμάλ ,

3 λεπτά πριν, agentsmith84 είπε

και τι είναι όλα τα ΥΚΩ και ΕΤΜΕΑΡ;

ρυθμιζόμενες χρεώσεις κοινές για όλους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

elpedison economy plus
"*Υπάρχει πιθανότητα αναπροσαρμογής της χρέωσης προμήθειας, σύμφωνα με όσα ορίζονται στον όρο 6 της Σύμβασης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας. Δείτε εδώ ένα ενδεικτικό παράδειγμα του τρόπου υπολογισμού της αναπροσαρμογής"

1) τι σημαινει αυτο; κατι σαν τη ρητρα αναπροσαρμογης τη παλια;; ισχυει το 0,08 ή μπα;;;
2) δινουν δωροεπιταγη σκλαβενιτη τελικα ή οχι; ποσο;
3) εμπιστευεται κανεις elpedison ή καθε μηνα βγαζουν νεο πακετο και καθε μηνα αλλαζεις πακετο; κανουν κατι αλλο sketchy??
4) σε τριφασικο αλλαζει κατι;;;;

η μανα μου εχει myhome online το παλιο το καλο
ληγει το 2χρονο και πηρα τηλ και ειπαν
θα παει στο open
& δεν εχει ρητρα αποχωρησης (τα παλια τα σταθερα τα φοβαμαι ως προς τη ρητρα αποχωρησης και στη προτεργια πηγαν να κανουν _ουστια.. και ας διαβεβαιωναν οτι δεν εχουν ρητρα αποχωρησης 2 μερες πριν τη ληξη του...

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.

Είχα αναφέρει τη περασμένη βδομάδα ότι καταχώρησα κάρτα στο myelpedison για πάγια εντολή... μόνο τον αριθμό της κάρτας είχε ζητήσει, ούτε όνομα, ούτε ημ. λήξης, ούτε 3ψήφιο! Κι όμως λειτούργησε κανονικά και μου αφαίρεσαν την εγγύηση σήμερα!

Εννοείται στη κάρτα δεν έχω λεφτά, θα πληρώσω τουλάχιστον εργάσιμες πριν την ημερομηνία λήξης για να μηδενίσει το υπόλοιπο.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Κι όμως λειτούργησε κανονικά και μου αφαίρεσαν την εγγύηση σήμερα!

κάτσε , πως έγινε ? βγήκε λογαριασμός έξτρα ?

έβαλα και εγώ και μου έκανε εντύπωση που χρέωσε εγγύηση και μετά πρόσεξα οτι είχε ημερομηνία έκδοσης μέρες πριν παρόλο που δεν φαινόταν κάτι στο ebill

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...