Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

35 minutes ago, korakios said:

διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες και τη στήλη σχόλια στο excel

το είχα οτι προσωρινά δε δίνει , αλλά το έβγαλα μιας και δεν το κόβω

Έκανα αίτηση και μου είπαν ότι δεν δίνουν..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, prefuse είπε

Έκανα αίτηση και μου είπαν ότι δεν δίνουν..

το τι λένε δεν τα πολυδίνω σημασία , απλά πατούσα ανα διαστήματα στο e-contract να δω αν το περιέχει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, korakios said:

το τι λένε δεν τα πολυδίνω σημασία , απλά πατούσα ανα διαστήματα στο e-contract να δω αν το περιέχει

Και πολύ καλά έκανες και εγώ το ίδιο εκανα..

Με τα κεντρικά μιλούσα μέσω email αλλά μετά την αποστολή των χαρτιών και τηλεφωνικώς. Τους είπα ότι δοκίμασα μέσω e-contract και δεν μου το βγάζει και μου είπαν ότι προς το παρόν έχουν αυτή την πολιτική, άμα αλλάξει κάτι δεν το γνωρίζουν.

εψαξα στο excel αλλα δεν βρηκα το λινκ στον ΔΕΔΔΗΕ που βλεπουμε αν εχει γινει η αλλαγη στον νεο παροχο, μηπως υπαρχει η δυνατοτητα να προστεθεί στο excel ή στο sticky?

ευχαριστω

Επεξ/σία από prefuse

Στις 10/10/2023 στις 3:48 ΜΜ, korakios είπε

τότε δε σε πέρασαν στο νέο πρόγραμμα

πρώτα αίτημα στο myrae και μετά τηλ όπου ρωτάς τα πως και γιατί και αναφέρεις αριθμό πρωτοκόλλου που πήρες στην πλατφόρμα

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από από protergia να με “ενημερώσουν” πως  δεν έχει ακόμα εγκριθεί το αίτημα μου για αλλαγή προγράμματος διότι είμαι στο κοινωνικό τιμολόγιο και αργουν να ελέγξουν κάτι έγγραφα αλλά από Δευτέρα θα με βάλλουν στο value plus(που πιστεύω ότι δεν του έστελνα μαιλ θα με έβαζαν στο καινούργιο από νέα χρόνια αλλά τέλος πάντων)

1 ώρα πριν, prefuse είπε

Και πολύ καλά έκανες και εγώ το ίδιο εκανα..

Με τα κεντρικά μιλούσα μέσω email αλλά μετά την αποστολή των χαρτιών και τηλεφωνικώς. Τους είπα ότι δοκίμασα μέσω e-contract και δεν μου το βγάζει και μου είπαν ότι προς το παρόν έχουν αυτή την πολιτική, άμα αλλάξει κάτι δεν το γνωρίζουν.

εψαξα στο excel αλλα δεν βρηκα το λινκ στον ΔΕΔΔΗΕ που βλεπουμε αν εχει γινει η αλλαγη στον νεο παροχο, μηπως υπαρχει η δυνατοτητα να προστεθεί στο excel ή στο sticky?

ευχαριστω

Κοιταξε 4-5 σελίδες πιο πισω.. 

28 λεπτά πριν, kavouras είπε

Παιδιά ξέρετε ποιος έχει την πιο φθηνή kwh (ρεύμα) αυτή τη στιγμή για επαγγελματικά;

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=59917021

2o φύλλο

2 ώρες πριν, prefuse είπε

μπήκε στο excel χαμηλά στα σχόλια "Χρήσιμες πληροφορίες"

• Like 4

Καλησπέρα σας. Είμαι στην Elpedison και θα ήθελα κάποιο μέλος να με βοηθήσει. Κάθε πότε δίνουμε μετρήσεις για να βγεί ο λογαριασμός? Είναι για όλους ίδια ημερομηνία ή έχει να κάνει με το πότε έγινε αλλαγή? 

17 λεπτά πριν, panagos89 είπε

Καλησπέρα σας. Είμαι στην Elpedison και θα ήθελα κάποιο μέλος να με βοηθήσει. Κάθε πότε δίνουμε μετρήσεις για να βγεί ο λογαριασμός? Είναι για όλους ίδια ημερομηνία ή έχει να κάνει με το πότε έγινε αλλαγή? 

Πας στο μετράω την κατανάλωση μου

Δεν ξερω αν με συμφερει να μεινω αλλο στο solar Generous του Ηρων ετσι οπως εξελισσεται η τιμολογηση με 0,14 (με εκπτωση συνεπειας 15%) και 5 παγιο...Περασε το 6μηνο με τις εκπτωσεις (τα 90 ευρω σταδιακα) κι απο δω και περα αν μεινω αλλους 6 στο solar θα μου τα παρουν πισω και με το παραπανω, αφου ερχεται χειμωνας κι αυξημενες καταναλωσεις..Μου το ειχατε επισημανει βεβαια τοτε, αλλα τα βρηκα βολικα τα 90 οποτε τωρα τι κανουμε...Τους τα επιστρεφω αναγκαστικα και την κανω για που;;

Mε εχουν ζαλισει αυτες τις ημερες μητηλιναιος ελπεντισον κτλ πχ Πρωτεργια με 2,5 παγιο και 0,09..  Φυσικο αεριο το συνδυαστικο μου δινει 25% εκπτωση συνεπειας, μηδενικο παγιο και 0,09 αν δεν απατωμαι...Νομιζω με ~450kw που καιω το χειμωνα οι διαφορες ειναι μεγαλες με το solar που εχω τωρα

Σκεφτομαι να τους στειλω για αρχη ενα αιτημα μεσω myHΡΩΝ πως λαμβανω πολλες καλυτερες προσφορες και θα την κανω να δω τι θα μου πουνε..

27 λεπτά πριν, energy52 είπε

Mε εχουν ζαλισει αυτες τις ημερες μητηλιναιος ελπεντισον κτλ

ευκαιρία για παζάρι , γιατί δεν το εκμεταλλεύεσαι ? Απο Προτέργια ζήτα τουλάχιστον 40άρι στον 1ο λογαριασμό και ελπέ εκτός απο το 50άρι ζήτα δωροεπιταγές

8 hours ago, korakios said:

ευκαιρία για παζάρι , γιατί δεν το εκμεταλλεύεσαι ? Απο Προτέργια ζήτα τουλάχιστον 40άρι στον 1ο λογαριασμό και ελπέ εκτός απο το 50άρι ζήτα δωροεπιταγές

υπάρχει κάποια ένδειξη ότι το δίνουν το 40άρι; Ένας φίλος είχε αναφέρει ότι του πρότειναν το 40αρι αλλά δεν ακολούθησε κάτι αντίστοιχο απο κανέναν άλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, ρε παιδιά τι παίζει με τις αλλαγές παρόχου, 10 μέρες πέρασαν που έκανα αλλαγή παρόχου σε γνωστούς μου στην πράσινη (economy plus night), από την εταιρεία λένε όλα εντάξει τα έχουν κάνει, ο ΔΕΔΔΗΕ τόσες μέρες τι μπορεί να κάνει, αφού έχουμε δώσει ενδείξεις..

Πότε περιμένουν να γίνει εκπροσώπηση όταν τελειώσει ο μήνας; :P

Καμία ιδέα; Έχει "εγγυημένες υπηρεσίες" για τέτοια πράγματα; (σιγά μην έχει)

Επεξ/σία από Kozanitis1

Καλημέρα παιδιά. 

Σήμερα με πήρε η protergia  και μου είπε για  το value+ με τιμή kw 0,07380€ μείον το κοινωνικό. 

Τώρα είμαι myhome online μέχρι 26 Οκτωβρίου με 0.096 μείον το κοινωνικό τιμολόγιο και έλεγα να πάω σε Γ1.

Είναι δυνατόν να είναι τόσο φτηνή η protergia?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...