Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 minutes ago, giorgosvet said:

3 λογαριασμοί έχουν εκδοθεί. Ο πρώτος και ο τελευταίος τελικός εκκαθαριστικός έχουν - 50 ευρώ δώρο εγγραφής.Ο δεύτερος δεν έχει κάπου χρέωση 50 ευρώ.Η εγγύηση χρεώθηκε και αφαιρέθηκε κανονικά.

Ναι... σου ξαναλέω πως στον τελικό γράφει κάπου "αξία ρεύματος έναντι". Αφαιρούν δηλαδή ό,τι έχεις προπληρώσει για ρεύμα στους έναντι. Μέσα στην αξία ρεύματος έναντι συνυπολογίζεται και το 50άρικο που σου είχαν δώσει στον έναντι, το οποίο 50άρικο όμως είχε αρνητικό πρόσημο. Οπότε το -50, γίνεται -(-50) = +50. Σου παίρνουν πίσω δηλαδή το 50άρικο του έναντι...

Εν συνεχεία πιστώνουν ξανά το 50άρικο... άρα 1 πενηντάρικο παίρνεις, όχι 2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ναι... σου ξαναλέω πως στον τελικό γράφει κάπου "αξία ρεύματος έναντι". Αφαιρούν δηλαδή ό,τι έχεις προπληρώσει για ρεύμα στους έναντι. Μέσα στην αξία ρεύματος έναντι συνυπολογίζεται και το 50άρικο που σου είχαν δώσει στον έναντι, το οποίο 50άρικο όμως είχε αρνητικό πρόσημο. Οπότε το -50, γίνεται -(-50) = +50. Σου παίρνουν πίσω δηλαδή το 50άρικο του έναντι...

Εν συνεχεία πιστώνουν ξανά το 50άρικο... άρα 1 πενηντάρικο παίρνεις, όχι 2.

Ναι σωστά αυτό είναι το τσέκαρα. οκ.

Άλλο θέμα τώρα.Γιατί στον τελικό εκκαθαριστικό πληρώνω ρυθμιζόμενες χρεώσεις για ΟΛΕΣ τις kwh ενώ έχω ήδη πληρώσει στους έναντι εκτός του τελευταίου μήνα.Δηλαδή στο σύνολο των 85 ημερών έχω πληρώσει για τις 38 ενώ στον τελικό πληρώνω για τις 85 και όχι για τις 47 .Υπόψιν δίνω εγώ μετρήσεις.

Επεξ/σία από giorgosvet

4 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Γιατί στον τελικό εκκαθαριστικό πληρώνω ρυθμιζόμενες χρεώσεις για ΟΛΕΣ τις kwh ενώ έχω ήδη πληρώσει στους έναντι εκτός του τελευταίου μήνα.

γιατί αφαιρείται απο το έναντι

αλλά αν πραγματικά έχεις απορίες ανέβασε λογαριασμούς μέσα σε spoiler , αλλιώς δε βγαίνει άκρη (και δεν έχει και νόημα)

58 minutes ago, thermaikos4 said:

περι μηχανογραφησης ΗΡΩΝ

photo_2023-10-10_13-13-53.jpg

Η περίοδος έως 27/09 και να το έχεις 10/10 το θεωρώ εν μέρη φυσιολογικό. Μη βγάζουμε screenshoot. Εμένα μου έχει εκσωση τέλος Σεπτεμβρίου με κατανάλωση έως 7 Σεπτεμβρίου. Τραγικό! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

image.png.8cbb7ce096de0b68929f3ef68ca518f1.png

Spoiler

image.png.55caea3d009722de3bc78600449ca9ea.png

Spoiler

image.png.cf62c85c32304e25e064105422822169.png

Στον τελικό εκκαθαριστικό (Τελευταιο spoiler)πληρώνω ρυθμιζόμενες χρεώσεις για ΟΛΕΣ τις kwh ενώ έχω ήδη πληρώσει στους έναντι εκτός του τελευταίου μήνα.Δηλαδή στο σύνολο των 85 ημερών έχω πληρώσει για τις 38 ενώ στον τελικό πληρώνω για τις 85 και όχι για τις 47 .Υπόψιν δίνω εγώ μετρήσεις.

Επεξ/σία από giorgosvet

17 minutes ago, giorgosvet said:
  Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Στον τελικό εκκαθαριστικό (Τελευταιο spoiler)πληρώνω ρυθμιζόμενες χρεώσεις για ΟΛΕΣ τις kwh ενώ έχω ήδη πληρώσει στους έναντι εκτός του τελευταίου μήνα.Δηλαδή στο σύνολο των 85 ημερών έχω πληρώσει για τις 38 ενώ στον τελικό πληρώνω για τις 85 και όχι για τις 47 .Υπόψιν δίνω εγώ μετρήσεις.

Ο,τι πληρώνεις στους έναντι αφαιρείται και υπολογίζεται ξανά, και το δώρο των 50 ευρώ. Μόνο ο δήμος δεν υπολογίζεται ξανά. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/10/2023 στις 4:29 ΜΜ, korakios είπε

θα έρθει με μεικτή τιμολόγηση , θα σπάσουν αναλογικά οι κιλοβατώρες στο παλιό και στο νέο

στον επόμενο λογαριασμό θα γράφει το νέο πρόγραμμα σαν ονομασία

Σήμερα μου ήρθε ο νέος λογαριασμός και λέει σαν πρόγραμμα protergia οικιακό Ν κοτ β και όχι value plus λες να τους πάρω τηλ η να περιμένω τον επόμενο που θα είναι θεωρητικά ολόκληρος με το νέο πρόγραμμα.Επιση είναι ο πρώτος μήνας με νυχτερινό και σαν “καταμέτρηση” στον έναντι λέει για νυχτερινό 0 κατανάλωση τι να κάνω να πάρω τηλ η όχι

Επεξ/σία από GreekGames

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dasnowy είπε

Ο,τι πληρώνεις στους έναντι αφαιρείται και υπολογίζεται ξανά, και το δώρο των 50 ευρώ. Μόνο ο δήμος δεν υπολογίζεται ξανά. 

Συμφωνώ αλλά εδώ έχει αφαιρεθεί μόνο το ρεύμα και όχι οι ρυθμιζόμενες.

Επεξ/σία από giorgosvet

2 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Επιση είναι ο πρώτος μήνας με νυχτερινό και σαν “καταμέτρηση” στον έναντι λέει για νυχτερινό 0 κατανάλωση τι να κάνω να πάρω τηλ η όχι

αυτό είναι τελείως διαφορετικό πρόβλημα και έχει σχέση με ενημέρωση πάροχου οτι έχεις νυχτερινό απο ΔΕΔΔΗΕ

3 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Σήμερα μου ήρθε ο νέος λογαριασμός και λέει σαν πρόγραμμα protergia οικιακό Ν κοτ β και όχι value plus λες να τους πάρω τηλ η να περιμένω τον επόμενο που θα είναι θεωρητικά ολόκληρος με το νέο πρόγραμμα.

άσχετα με την ονομασία του προγράμματος , οι τιμές είναι σωστές ? (value plus)

Sos!

Για elpedison πώς ακριβως πηρατε δωροεπιταγη στον σκλαβενιτη?

Ρωτησα σημερα και μου δινουν -50€ στον 1ο λογαριασμο (αντι για 80 που αναφεροταν κ εδω)

28 λεπτά πριν, giorgosvet είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

σωστά είναι , μας μπέρδεψες (μπερδεύτηκες οτι ο 1ος ήταν εκκαθαριστικός )

κάνε για τους 2 πρώτους Α+Β+Α+Β και θα βγει το μείον έναντι του τελευταίου εκκαθαριστικού

επίσης όπως είπαμε , σου πήρανε πίσω το 50άρι αλλά στο ξαναέβαλαν ,οπότε είσαι κομπλέ

(κλασσικό λάθος που πολύ νομίζουν οτι πήρανε το 50ρικο 2 φορές)

1 λεπτό πριν, paranoid_android είπε

Sos!

Για elpedison πώς ακριβως πηρατε δωροεπιταγη στον σκλαβενιτη?

Ρωτησα σημερα και μου δινουν -50€ στον 1ο λογαριασμο (αντι για 80 που αναφεροταν κ εδω)

το 80άρι ήταν για το παλιότερο πρόγραμμα , τώρα στο value ( βαπτίστηκε economy plus) δίνουν 50

δωροεπιταγη σκλαβενιτη με παζάρι σε τοπικό κατάστημα ή μέχρι να βρεις κάποιον τηλεφωνικά να δώσει

αλλιώς συστήνεις κάποιον να βάλει πρόγραμμα της ελπέ και παίρνεις μια επιταγή ανα παροχή

4 minutes ago, korakios said:

δωροεπιταγη σκλαβενιτη με παζάρι σε τοπικό κατάστημα ή μέχρι να βρεις κάποιον τηλεφωνικά να δώσει

αλλιώς συστήνεις κάποιον να βάλει πρόγραμμα της ελπέ και παίρνεις μια επιταγή ανα παροχή

και αυτα πια με πολυ αγωνα. στο καταστημα στο Κολωνακι λενε οτι οι συστασεις εχουν καταργηθει απο περυσι....

12 λεπτά πριν, korakios είπε

αυτό είναι τελείως διαφορετικό πρόβλημα και έχει σχέση με ενημέρωση πάροχου οτι έχεις νυχτερινό απο ΔΕΔΔΗΕ

άσχετα με την ονομασία του προγράμματος , οι τιμές είναι σωστές ? (value plus)

Οι τιμές είναι οι παλιές που είχα δεν άλλαξαν 

Μόλις τώρα, GreekGames είπε

Οι τιμές είναι οι παλιές που είχα δεν άλλαξαν 

Στις 4/10/2023 στις 4:14 ΜΜ, GreekGames είπε

εγώ υπέγραψα 25 Σεπτεμβρίου και μου είπαν οτι το πρόγραμμα ενεργοποιηται από την μέρα που υπογράφω

18 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Σήμερα μου ήρθε ο νέος λογαριασμός

μήπως αφορά περίοδο κατανάλωσης πριν της 25/9 ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...