Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, korakios said:

https://energy.elin.gr/eksipiretisi-pelaton/enhmerosh-hreoseon-promitheias/enhmerosh-hreoseon-promitheias-epaggelmatikes-paroxes/

https://energy.elin.gr/media/0zspwxb3/times_epaggelmatikwn_ioulios_2023.pdf

βλέπω οτι στο Γ22 έχω λάθος στο οτι έβαλα τελική τιμή και όχι τη μαθηματική πράξη στο κελί

γενικά να κοιτάτε το site του παροχου

πάντως θα πάρεις συνέπεια στον επόμενο

21/7 έγινε η αίτηση για αλλαγή στο Business Bonus +. Η συνέπεια δεν υπολογίζεται στον ίδιο λογαριασμό αλλά πάει στον επόμενο? Με πάγια εντολή πληρώνεται αυτός ο λογαριασμός by the way. 

Spoiler

Screenshot_2023-10-09-21-03-12-02_c37d74246d9c81aa0bb824b57eaf7062.jpg

Επεξ/σία από razkal
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, razkal είπε

Η συνέπεια δεν υπολογίζεται στον ίδιο λογαριασμό αλλά πάει στον επόμενο?

κανονικά , ναι . Γιαυτό λέγεται και συνέπεια

Αλλά στο λογαριασμό δε μου αρέσει που έχει ένα ξερό 41,96€ και δεν ξέρω τι αφορά

για τις 7517 κιλοβατώρες πάντως πρέπει να πάρεις

7517*(0,195-0,117)=586,33€

24 λεπτά πριν, razkal είπε

21/7 έγινε η αίτηση για αλλαγή στο Business Bonus +

πριν ποιο είχες ? Πάντως τώρα πρόσεξα οτι όλες οι κιλοβατώρες είναι ήδη στο plus

επίσης είναι να πάρεις και 557*(0,19-0,112) € (και τα προηγούμενα φυσικά) 

• Like 2

Καλησπέρα σας, έχω θερμοσυσσωρευτες στο σπιτι και εχω κανει μεταφορα στο προγραμμα ηρων guarantee. Ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να μεινω  στο προγραμμα η να μεταφερθω στο solar η σε καποιον αλλο παροχο. Τι μου προτείνετε εχω χασει την μπαλα με το excel και θα ηθελα την αποψη σας. Ευχαριστω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, zakinet είπε

εχω χασει την μπαλα με το excel και θα ηθελα την αποψη σας

τι ακριβώς σε έχει μπερδέψει στο excel ? Δε νομίζω να γίνεται πιο απλοποιημένο

Spoiler

2 ώρες πριν, zakinet είπε

έχω θερμοσυσσωρευτες στο σπιτι

δες απαραίτητα το νήμα με σύγκριση κόστους θέρμανσης , πριν ξεκινήσουν τα κρύα 

Επεξ/σία από korakios

22 ώρες πριν, favou2000 είπε

Έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ μέσα οτι ο τελευταίος μήνας του home online δεν έχει ρήτρα αποχώρησης για να το σιγουρέψεις πάρε ένα τηλέφωνο δωρεάν στο 800 900 1000 ΔΕΗ και εφόσον σου το επιβεβαιώσουν μπορείς να κάνεις αίτηση όποια μέρα θέλεις για άλλο πάροχο.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!καλή σου ημέρα.

• Like 1

6 minutes ago, ekrepali said:

Μου έβγαλε σήμερα ο ΗΡΩΝ έναντι, με ημ. έκδοσης 30/9 και το pdf μη διαθέσιμο. Όλα κομπλέ δηλαδή.😆

Και κατανάλωση έως αρχές Σεπτέμβρη. 

Σας εξυπηρετεί να είναι ένα μήνα πίσω η κατανάλωση; Εμένα ήταν ο λόγος που έφυγα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό ο ΗΡΩΝ; Ποιον βολεύει να τιμολογεί με ένα μήνα καθυστέρηση. 

1 minute ago, ^_NikitaS_^ said:

Και κατανάλωση έως αρχές Σεπτέμβρη. 

Σας εξυπηρετεί να είναι ένα μήνα πίσω η κατανάλωση; Εμένα ήταν ο λόγος που έφυγα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό ο ΗΡΩΝ; Ποιον βολεύει να τιμολογεί με ένα μήνα καθυστέρηση. 

Εξυπηρετεί τους ίδιους, για να κλέβουν την έκπτωση συνέπειας όταν φεύγουν οι πελάτες. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, ekrepali said:

Μου έβγαλε σήμερα ο ΗΡΩΝ έναντι, με ημ. έκδοσης 30/9 και το pdf μη διαθέσιμο. Όλα κομπλέ δηλαδή.😆

εγω εχω παει σε αλλο παροχο εδω και 10 μερες και ο ΗΡΩΝ μου εστειλε χθες διορθωτικο για την καταναλωση Αυγουστου...

Επεξ/σία από razkal

1 minute ago, razkal said:

εγω εχω παει σε αλλο παροχο εδω και 10 μερες και ο ΗΡΩΝ μου εστειλε χθες διορθωτικο για την καταναλωση Αυγουστου...

Εμένα και μόνο που το καινούριο του πρόγραμμα ο ΗΡΩΝ το έχει κρυφό (το νέο φθηνό) και δημόσιο έχει μόνο το simply Genius που έχει χρέωση 13,5 λεπτά (δηλαδή 1 λεπτό μόνο κάτω απο τη ΔΕΗ) μου λέει πολλά για την εταιρία. 

5 λεπτά πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Εμένα και μόνο που το καινούριο του πρόγραμμα ο ΗΡΩΝ το έχει κρυφό (το νέο φθηνό) και δημόσιο έχει μόνο το simply Genius που έχει χρέωση 13,5 λεπτά

Το έχει σαν επιλογή στη λίστα με τα προγράμματα και φυσικά στο

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/generous-guarantee-home/

Στις 7/10/2023 στις 11:57 ΜΜ, korakios είπε

να αποφεύγετε να δίνετε και στο ΔΕΔΔΗΕ μέτρηση , μάλλον προκαλεί μπέρδεμα

ρώτα (μέσω της πλατφόρμας) αν πήρε την ένδειξη απο τη W&V και απο W&V ρώτα μέσω email ποια ένδειξη καταχωρήσανε

Σήμερα με πήραν από τον ΔΕΔΗΕΕ (μια ευγενέστατη κυρία) και λύθηκε το μυστήριο (σχεδόν):

Η Watt + Volt έκανε εκτίμηση των μετρήσεων (με κάποιο τρόπο που δε μου εξήγησαν γραπτώς), βασισμένη (μάλλον) στις μετρήσεις που τους είχα στείλει για ημερήσιο και νυχτερινό, προφανώς κάνοντας λάθος στη μέτρηση του νυχτερινού κατά τουλάχιστον 6 Kwh.

Στη συνέχεια έστειλαν τις μετρήσεις στον ΔΕΔΗΕΕ, ο οποίος τις επικύρωσε ΧΩΡΙΣ να περάσει να τις επιβεβαιώσει (τις κατάπιε αμάσητες).

Αυτές τις μετρήσεις βλέπω εγώ στο MyWatt και με αυτές ξεκινάω στη Watt + Volt. Άρα θα χρεωθώ κάτι λιγότερο στη ΔΕΗ (πρώην πάροχος) και κάτι περισσότερο στη Watt + Volt.

Μια αλυσίδα λαθών, ευτυχώς χωρίς σημαντικό αντίκτυπο. Απλά τα μεταφέρω για να έχετε το νου σας ότι μπορούν διάφορα να πάνε στραβά και θα πρέπει να τσεκάρετε ΠΑΝΤΑ τις ενδείξεις που στέλνουν - και ιδανικά να κάνετα καταχώρηση μετρήσεων κάθε μήνα (στον πάροχο) και κάθε δίμηνο στον ΔΕΔΗΕΕ (έτσι μου είπαν από τον ΔΕΔΗΕΕ).

36 λεπτά πριν, korakios είπε

Αυτό δηλαδή είναι σταθερό?

37 minutes ago, korakios said:

Εννοώ ότι δεν το έχει στο shop και στο econtact

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...