Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, elen46 είπε

Επιτέλους έλαβα λογαριασμούς  από Ελίν διμηνιαιους,εκκρεμεί ο λογαριασμός  Σεπτεμβρίου..ήθελα να ρωτήσω  τους ειδικούς  του νήματος korakios & ekrepali, στο ποσό της συνέπειας που είναι σωστό σύμφωνα με την προηγούμενη κατανάλωση πρέπει να εφαρμοσθεί και ΦΠΑ ή όχι?

πάντα εφαρμόζεται ΦΠΑ 6% μιας και η συνέπεια μπαίνει στο σημείο χρέωσης προμήθειας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, elen46 said:

Επιτέλους έλαβα λογαριασμούς  από Ελίν διμηνιαιους,εκκρεμεί ο λογαριασμός  Σεπτεμβρίου..ήθελα να ρωτήσω  τους ειδικούς  του νήματος korakios & ekrepali, στο ποσό της συνέπειας που είναι σωστό σύμφωνα με την προηγούμενη κατανάλωση πρέπει να εφαρμοσθεί και ΦΠΑ ή όχι?

Ναι... εφαρμόζεται στο σύνολο. Πχ αν έχεις 90 ευρώ ρεύμα - 10 συνέπεια... τότε εφόσον ο ΦΠΑ εφαρμόζεται στα 80 ευρώ του συνόλου, έχει υπολογιστεί ΦΠΑ για τη συνέπεια.

Επεξ/σία από ekrepali

σόρρυ αν έχει αναφερθεί, δεν είδα κάτι: τις δωροκάρτες edenred από το κατάστημα elpedison Σερρών πώς τις παραλαμβάνουμε; Θα μου στείλουν κάτι κάποια στιγμή;  Ή να επικοινωνήσω με το κατάστημα; Η μεταφορά έχει γίνει, βλέπω την παροχή μου στο myelpedison.

1 ώρα πριν, elen46 είπε

είναι για το bonus+  ο λογαριασμός; και αν ναι η συνέπεια είναι για τον προηγούμενο λογαριασμό;

• Thanks 1

51 λεπτά πριν, sosias είπε

είναι για το bonus+  ο λογαριασμός; και αν ναι η συνέπεια είναι για τον προηγούμενο λογαριασμό;

Ακριβώς,το έχω αναφέρει  σε προηγούμενο post.Η συνέπεια αφορά τον Ιούνιο και ο διμηνος λογαριασμός που εκδόθηκε αφορά Ιουλιο-Αυγουστο.

1 hour ago, leftermann said:

σόρρυ αν έχει αναφερθεί, δεν είδα κάτι: τις δωροκάρτες edenred από το κατάστημα elpedison Σερρών πώς τις παραλαμβάνουμε; Θα μου στείλουν κάτι κάποια στιγμή;  Ή να επικοινωνήσω με το κατάστημα; Η μεταφορά έχει γίνει, βλέπω την παροχή μου στο myelpedison.

σε αλλο καταστημα που ρωτησα προχθες μου ειπαν οτι θα τις παραλαβουν σε κανα μηνα...

παρτους τηλ σε 10 μερες και ρωτα τους.

απο οσο ξερω απο το καταστημα τις παραλαμβανεις.

2 hours ago, sosias said:

Ελαβα και εγώ λογαριασμό 2 μηνών (8+9) με bonus +.

1. Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπολογίζει την επιστροφή για τον λογαριασμό του Ιουλίου. Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

2. Εγινε αλλαγή 25/9. Περιμένω να βγεί ο τελικός εκκαθαριστικός (γιατί έχω και εγγύηση) ή θα πρέπει να πληρώσω τον δίμηνο λογαριασμό που βγήκε για να πάρω εκ νέου την έκπτωση συνέπειας για (8+9) μήνα?

Καλησπέρα, για το ΗΡΩΝ guarantee τελικά επιβεβαιώθηκε ότι δεν είναι υποχρεωτική η έξτρα χρέωση παγίου? Το είδε κάποιος στην πράξη ? (σόρρυ αν απαντήθηκε, έχω χάσει πολλά μηνύματα)

43 λεπτά πριν, doll είπε

1. Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπολογίζει την επιστροφή για τον λογαριασμό του Ιουλίου. Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

πως να σε βοηθήσει κάποιος , αδύνατον με αυτά που δεν έχεις αναφέρει

ανέβασε λογαριασμούς μέσα σε spoiler και αναφέρεις τι περίμενες να δεις και τι διαφορετικό έγινε

44 λεπτά πριν, doll είπε

2. Εγινε αλλαγή 25/9. Περιμένω να βγεί ο τελικός εκκαθαριστικός (γιατί έχω και εγγύηση) ή θα πρέπει να πληρώσω τον δίμηνο λογαριασμό που βγήκε για να πάρω εκ νέου την έκπτωση συνέπειας για (8+9) μήνα?

πληρώνεις κανονικά το δίμηνο και αναμένεις τελικό

40 λεπτά πριν, doll είπε

1.Υπολογιζεις kwh Ιουλίου επί αρχική τιμή και μετά kwh επί τιμή με συνέπεια και κάνεις αφαίρεση.

2.Κοιτα μέχρι πότε  είναι  η περίοδος κατανάλωσης.Αν είναι έως την αλλαγή το πληρώνεις και πιστωνονται όλα  στον τελικό εκκαθαριστικό 

• Like 1

Άλλαξα πρόγραμμα στην protergia πήγα στο value plus και ο λογαριασμός έπρεπε να έχει έρθει εχθές αλλά ακόμα δεν έχει έρθει υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η μέρα που έρχεται λόγο αλλαγης προγραμματος η είναι τυχαίο που έχει αργήσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε εκκαθαριστικός από ελιν για το Power On! Business Bonus + (Γ22) για τον Ιούλιο με ότι να 'ναι χρεώσεις kwh... 0.19/kwh αντί για 0.15 και 0.117.

Screenshot_2023-10-09-20-47-22-34_c3025e5ce50ffdc2876b487a5468618d.jpg

Επεξ/σία από razkal

4 λεπτά πριν, razkal είπε

Ήρθε εκκαθαριστικός από ελιν για το Power On! Business Bonus + (Γ22) για τον Ιούλιο με ότι να 'ναι χρεώσεις kwh... 0.19/kwh αντί για 0.15 και 0.117.

Screenshot_2023-10-09-20-47-22-34_c3025e5ce50ffdc2876b487a5468618d.jpg

https://energy.elin.gr/eksipiretisi-pelaton/enhmerosh-hreoseon-promitheias/enhmerosh-hreoseon-promitheias-epaggelmatikes-paroxes/

https://energy.elin.gr/media/0zspwxb3/times_epaggelmatikwn_ioulios_2023.pdf

βλέπω οτι στο Γ22 έχω λάθος στο οτι έβαλα τελική τιμή και όχι τη μαθηματική πράξη στο κελί

γενικά να κοιτάτε το site του παροχου

πάντως θα πάρεις συνέπεια στον επόμενο

48 λεπτά πριν, georgio.georgio είπε

Καλησπέρα, για το σταθερό πρόγραμμα του Ήρωνα έχει κανείς άποψη; 

εξαρτάται απο σένα , δλδ το αν νομίζεις αν αξίζει να μπεις σε σταθερό ή όχι , δεν υπάρχει συμβουλή

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...