Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω παλιό 2ετές συμβόλαιο στη ΔΕΗ που λήγει σε ένα μήνα περίπου.

Είδα ότι τα φθηνότερα είναι αυτά της Zenith & Elpedison.

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε, στα κυμαινόμενα συμβόλαια πως καθορίζονται οι νέες τιμές; Φοβάμαι μήπως τον επόμενο μήνα η τιμή από 0,8 πάει στο 1,5

Δημοσ.
4 ώρες πριν, BEBELAC είπε

Έχω παλιό 2ετές συμβόλαιο στη ΔΕΗ που λήγει σε ένα μήνα περίπου.

Είδα ότι τα φθηνότερα είναι αυτά της Zenith & Elpedison.

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε, στα κυμαινόμενα συμβόλαια πως καθορίζονται οι νέες τιμές; Φοβάμαι μήπως τον επόμενο μήνα η τιμή από 0,8 πάει στο 1,5

Καλημέρα.. Να περιμενεις λιγο ακόμα.. Θα ανακοινωθούν νέες τιμές σε λίγο καιρό.. Αυτές αλλάζουν κάθε μήνα.. Και τώρα από 1-1-2024 θα ανακοινωθούν τα νέα τιμολογια.. Διάβασε 6-8 σελίδες πιο πισω.. 

Δημοσ.

Καλημέρα, λήγει σε λίγο καιρό το παλιό σταθερό ΔΕΗ. Διαβάζω εδώ για να δω πού θα καταλήξουμε και κοιτάω χρεώσεις, αλλα δεν βλέπω νυχτερινή χρέωση στους εναλλακτικούς. Μόνο η ΔΕΗ έχει πλέον?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, BrunoB είπε

Καλημέρα, λήγει σε λίγο καιρό το παλιό σταθερό ΔΕΗ. Διαβάζω εδώ για να δω πού θα καταλήξουμε και κοιτάω χρεώσεις, αλλα δεν βλέπω νυχτερινή χρέωση στους εναλλακτικούς. Μόνο η ΔΕΗ έχει πλέον?

Ναι λίγοι παροχοι έχουν πλέον το νυχτερινό.. Θα αλλάξουν πολλα από 1-1-2024..

• Thanks 1
Δημοσ.
13 hours ago, Kzaxas said:

Βγήκε τελικός εκκαθαριστικός από Solar βγήκε και πολύ γρήγορα βέβαια και έναντι από ΕΛΠΕ με κατανάλωση 6 ημερών  14/9 με 20/9 και ημερομηνία έκδοσης 29/9!!!!

Έχει πάντα σταθερή ημερομηνία έκδοσης η ΕΛΠΕ και είναι τόσο βιαστικοί με την έκδοση ;

Για να βγάζει κι ο ΗΡΩΝ και η Elpedison γρήγορα τους πρώτους έναντι, σίγουρα τους έβαλε χέρι η ΡΑΕ. Εμένα η Elpe βγάζει σταθερά κάθε 10 του μήνα, είναι ανάλογα με την ημερομηνία καταμέτρησης.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, takoulou said:

Ναι λίγοι παροχοι έχουν πλέον το νυχτερινό.. Θα αλλάξουν πολλα από 1-1-2024..

Εξακολουθεί όμως να ισχύει η νυχτερινή καταμέτρηση ως προς το ΚΟΤ ? Δλδ να προσμετρώνται μόνο οι ημερήσιες του μετρητή για το ΚΟΤ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BrunoB είπε

Εξακολουθεί όμως να ισχύει η νυχτερινή καταμέτρηση ως προς το ΚΟΤ ? Δλδ να προσμετρώνται μόνο οι ημερήσιες του μετρητή για το ΚΟΤ?

ποτέ δεν άλλαξε κάτι  , συνέχεια για τυχών άλλες απορίες στο ΚΟΤ νήμα

Δημοσ.
4 minutes ago, korakios said:

Κατανοητό, η αρχική απορία ήταν για εναλλακτικούς που δεν αναφέρουν χρέωση νυχτερινού. Άρα την καταγράφουν ξεχωριστά και απλά χρεώνεται ίδια με την ημερησία ?

Δημοσ.
6 minutes ago, BrunoB said:

Κατανοητό, η αρχική απορία ήταν για εναλλακτικούς που δεν αναφέρουν χρέωση νυχτερινού. Άρα την καταγράφουν ξεχωριστά και απλά χρεώνεται ίδια με την ημερησία ?

ναι

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, korakios είπε

Δηλαδή για το όριο του κοτ είναι μόνο οι ημερήσιες καταναλώσεις? και η όχι οι νυχτερινές μαζί με τις ημερήσιες? Ρωτάω  γιατί τώρα έβαλα νυχτερινό και δεν ξέρω πολλά

Επεξ/σία από GreekGames
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, takoulou said:

Καλημέρα.. Να περιμενεις λιγο ακόμα.. Θα ανακοινωθούν νέες τιμές σε λίγο καιρό.. Αυτές αλλάζουν κάθε μήνα.. Και τώρα από 1-1-2024 θα ανακοινωθούν τα νέα τιμολογια.. Διάβασε 6-8 σελίδες πιο πισω.. 

Θα έχω 2 μήνες περίπου εκτός συμβολαίου στο 2023 οπότε μάλλον να πάω στην Elpedison να πάρω το δώρο των 50 ευρώ και ξαναλλάζω από τέλος του έτους.

Επεξ/σία από BEBELAC
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Δηλαδή για το όριο του κοτ είναι μόνο οι ημερήσιες καταναλώσεις? και η όχι οι νυχτερινές μαζί με τις ημερήσιες? Ρωτάω  γιατί τώρα έβαλα νυχτερινό και δεν ξέρω πολλά

Ολες μαζι ειναι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ολες μαζι ειναι...

Δηλαδή πχ νυχτερινές+ημερισιες=2500 και το όριο είναι 2400 τότε και οι 2500 δηλαδή και ημερας και νυχτας χρεώνονται κανονικά;

Επεξ/σία από GreekGames
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...