Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, george_008 είπε

Από ελιν εκκρεμεί ακόμα ο Αύγουστος. 

Η Ελίν δυστυχώς τα χάλασε απο Ιούνιο περίπου , μια απλή ενημέρωση ρυθμιζόμενων χρεώσεων ήταν αλλά πήγε πίσω όλη η μηχανογράφηση , μακάρι να στρώσει

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, takoulou είπε

μακαρι. Ο Ελληναρας εχει μαθει να τα κανει ολα με καθυστερηση και να αφηνει απληρωτους λογαριασμους να τρεχουν.

Πεντε ολοκληρους μηνες για να κανει φορολογικη δηλωση, 2,5 μηνες για να πληρωσει τελη κυκλοφοριας, κλπ.

Δημοσ.

Από ΔΕΔΔΗΕ μου είπαν ότι πρέπει να περάσει συνεργείο για καταμέτρηση. Ήξερε ο υπάλληλος ότι αρκεί η δική μου ένδειξη σε περίπτωση αλλαγής προμηθευτή, αλλά λέει το σύστημα τώρα βγάζει αυτό το μήνυμα. Προφανώς λόγω ασχετοσύνης του υπαλλήλου της elpedison έγινε όλο αυτό το μπέρδεμα. Επειδή βλέπω να αργεί η μετάβαση, πραγματικά αν ανέβει έστω λίγο η τιμή το Νοέμβριο παίζει να κάνω κατευθείαν μεταφορά στις 20, να τους πάρω 50€ για 5 μέρες.

Δημοσ.
13 minutes ago, Dimitris156 said:

Από ΔΕΔΔΗΕ μου είπαν ότι πρέπει να περάσει συνεργείο για καταμέτρηση. Ήξερε ο υπάλληλος ότι αρκεί η δική μου ένδειξη σε περίπτωση αλλαγής προμηθευτή, αλλά λέει το σύστημα τώρα βγάζει αυτό το μήνυμα. Προφανώς λόγω ασχετοσύνης του υπαλλήλου της elpedison έγινε όλο αυτό το μπέρδεμα. Επειδή βλέπω να αργεί η μετάβαση, πραγματικά αν ανέβει έστω λίγο η τιμή το Νοέμβριο παίζει να κάνω κατευθείαν μεταφορά στις 20, να τους πάρω 50€ για 5 μέρες.

Δεν ζήτησες να γραφτούν στο συμβόλαιο και οι δύο μετρήσεις σου? 

Δημοσ.

Βγήκε τελικός εκκαθαριστικός από Solar βγήκε και πολύ γρήγορα βέβαια και έναντι από ΕΛΠΕ με κατανάλωση 6 ημερών  14/9 με 20/9 και ημερομηνία έκδοσης 29/9!!!!

Έχει πάντα σταθερή ημερομηνία έκδοσης η ΕΛΠΕ και είναι τόσο βιαστικοί με την έκδοση ;

Δημοσ.
1 hour ago, thermaikos4 said:

μακαρι. Ο Ελληναρας εχει μαθει να τα κανει ολα με καθυστερηση και να αφηνει απληρωτους λογαριασμους να τρεχουν.

Πεντε ολοκληρους μηνες για να κανει φορολογικη δηλωση, 2,5 μηνες για να πληρωσει τελη κυκλοφοριας, κλπ.

Spoiler

Ακριβώς γιατί νιώθει ότι του κάνουν χάρη όποτε λέει κι ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Ηθελα να ρωτησω, μπορεις να κανεις αιτημα για αλλαγη παροχου στα μισα του μηνα πχ?

Αν εγω παω τωρα σε αλλο παροχο, το ισχυει με τον τρεχοντα? Θα πρεπει να περιμενω μεχρι την ημερομηνια εκδοσης του υπαρχοντος?

Επισης, αν εν τελει δε μου κανει ο εναλλακτικος παροχος υπαρχει πεναλτι σε περιπτωση που φυγω?

Που μπορω να τα βρω αυτα αναλυτικα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, razkal είπε

Δεν ζήτησες να γραφτούν στο συμβόλαιο και οι δύο μετρήσεις σου? 

Το λάθος δεν είναι αυτό αλλά πως δήλωσε το μετρητή στην αίτηση, το εξήγησα σε προηγούμενο ποστ.

Δημοσ.

Σήμερα (7/10) ξεκίνησε η εκπροσώπηση από τη Watt & Volt (ήμουν στη ΔΕΗ), στην οποία είχα στείλει στις 29/9 που κάναμε τη σύμβαση φωτογραφία μετρητή και μετρήσεις Ημερήσιο 31.684 & νυχτερινό 17.421.

Στο MyWatt βλέπω τα παρακάτω με ημερομηνία καταμέτρησης 4/10 - το νυχτερινό είναι λιγότερο από αυτό που είχα μετρήσει εγώ μια εβδομάδα πριν!

image.png.15569d87b1452f1d63fa64de958f2968.png

Την καταμέτρηση την είχα στείλει και στον ΔΕΔΗΕΕ ηλεκτρονικά (από εδώ) μερικές μέρες μετά τη σύμβαση, για να είμαι σίγουρος.

Δεν είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά μου κάνει εντύπωση η ασυμφωνία. Αυτήν την καταμέτρηση την έχει κάνει όντως ο ΔΕΔΗΕΕ άραγε; 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Σήμερα (7/10) ξεκίνησε η εκπροσώπηση από τη Watt & Volt (ήμουν στη ΔΕΗ), στην οποία είχα στείλει στις 29/9 που κάναμε τη σύμβαση φωτογραφία μετρητή και μετρήσεις Ημερήσιο 31.684 & νυχτερινό 17.421.

Στο MyWatt βλέπω τα παρακάτω με ημερομηνία καταμέτρησης 4/10 - το νυχτερινό είναι λιγότερο από αυτό που είχα μετρήσει εγώ μια εβδομάδα πριν!

image.png.15569d87b1452f1d63fa64de958f2968.png

Την καταμέτρηση την είχα στείλει και στον ΔΕΔΗΕΕ ηλεκτρονικά (από εδώ) μερικές μέρες μετά τη σύμβαση, για να είμαι σίγουρος.

Δεν είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά μου κάνει εντύπωση η ασυμφωνία. Αυτήν την καταμέτρηση την έχει κάνει όντως ο ΔΕΔΗΕΕ άραγε; 

Καλυτερα να παρεις ένα τηλέφωνο στον Δεδδηε να ρωτήσεις.. Από αυτους γίνεται η αλλαγή και με ποιες μετρήσεις.. Και αν περασαν;

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Geoponer είπε

να αποφεύγετε να δίνετε και στο ΔΕΔΔΗΕ μέτρηση , μάλλον προκαλεί μπέρδεμα

ρώτα (μέσω της πλατφόρμας) αν πήρε την ένδειξη απο τη W&V και απο W&V ρώτα μέσω email ποια ένδειξη καταχωρήσανε

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...