Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, agrileza είπε

Αρχίζουν τα «ραβασάκια» από τους παρόχους

Οι προμηθευτές θα πρέπει μέχρι την 1η Νοεμβρίου να ενημερώσουν τους πελάτες τους για τις νέες συμβάσεις. Σύμφωνα με την «Καθημερινή», η ενημέρωση θα είναι διακριτή, έντυπη ή ηλεκτρονική, ενώ η αποδοχή του καταναλωτή θα θεωρείται δεδομένη εφόσον δεν την αρνηθεί μέσα σε 30 ημέρες.

Οι αλλαγές αφορούν το σύνολο των οικιακών καταναλωτών, ενώ δεν αποκλείεται το αλαλούμ, αφού θα γίνεται εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία η επιλογή του φθηνότερου ηλεκτρικού ρεύματος. Και αυτό γιατί απαιτεί τεχνογνωσία που δεν είναι διαθέσιμη στον μέσο καταναλωτή.

Αμήν!!!

Εμείς έχουμε την τεχνογνωσία του φίλου μας του @korakios και δεν φοβομαστε τιποτα και κανέναν χονδρέμπορο...

5 ώρες πριν, korakios είπε

😂

όπως ήταν πριν το μηχανισμό , δεν αλλάζει κάτι , απλά σε κάποια θα δημοσιεύουν τιμή 1η του μηνός για τον τρέχων μήνα , εκεί είναι η μόνη ασάφεια , το αν θα στηρίζεται σε προηγούμενες τιμές χοντρικής ή θα είναι με πρόβλεψη

Αλλά απο παλιότερη πρόταση της ΡΑΕ κατα πάσα πιθανότητα θα είναι βάσει προηγούμενου μήνα

είναι για κάποια επαγγελματικά

Καλά δηλαδή πχ θα ανακοινώνεται 1 Φεβρουαρίου τι τιμή θα ισχύει για όλο το Φεβρουάριο; Και πως θα προλαβαίνουμε να αλλάζουμε ταχύτατα και πάροχο αν χρειαστεί; Θα χρεωνόμαστε καμία εβδομάδα το ακριβό ;

• Like 2
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Καλά δηλαδή πχ θα ανακοινώνεται 1 Φεβρουαρίου τι τιμή θα ισχύει για όλο το Φεβρουάριο;

σε κάποια ναι

1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Και πως θα προλαβαίνουμε να αλλάζουμε ταχύτατα και πάροχο αν χρειαστεί; Θα χρεωνόμαστε καμία εβδομάδα το ακριβό ;

αναγκαστικά αν η τιμολόγηση είναι πρόβλεψη και όχι προηγούμενου μήνα/μηνών (προσωπικά χλωμό το κόβω)

αλλιώς θα είσαι ήδη στο φθηνό εξαρχής

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, dimo69 είπε

Για το watt and volt value plus τι άποψη έχετε? Και γενικότερα ως εταιρεία. 

Η τιμή του είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Παρακλαδι της protergia. Η τιμη οντως ειναι καλη, μακαρι να την κρατησει ετσι και να μην αρχισει τα κολπα αλλων εταιριων.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alexander098 είπε

μακαρι να την κρατησει ετσι και να μην αρχισει τα κολπα αλλων εταιριων.

ποιων άλλων ? δεν είχε το απλό value που αυξήθηκε όπως στην Προτέργια ?

40 λεπτά πριν, dimo69 είπε

Για το watt and volt value plus τι άποψη έχετε? Και γενικότερα ως εταιρεία. 

αγοράστηκε απο Προτέργια,

ανέβασε λογαριασμό και εσύ όταν βγει ,να δούμε αν πετά και αυτή ένα μέσο όρο κιλοβατώρας χωρίς ανάλυση

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

ποιων άλλων ? δεν είχε το απλό value που αυξήθηκε όπως στην Προτέργια ?

αγοράστηκε απο Προτέργια,

ανέβασε λογαριασμό και εσύ όταν βγει ,να δούμε αν πετά και αυτή ένα μέσο όρο κιλοβατώρας χωρίς ανάλυση

Σαν την elpedison, αλλα και η προτεργια απο οτι βλεπω τα ιδια χαζα κανει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τους φιλους που ειναι αδυνατο/βαρετο/ψυχοφθορο κλπ το να αλλαζουν καθε μηνα, το παρελθον των 15 μηνων για το αν αξιζει (μονο για προγραμματα που εχουν συνεχη παρουσια) δειχνει αυτα

Spoiler

610202393050.jpg.440f442e2b23b22200d20629fb53f74a.jpg

και εδω αν πηγαινεις ΚΑΙ στα νεα προγραμματα που ξεφυτρωνουν καθε μηνα

Spoiler

610202394427.jpg.9428f89dbbd071ccb22c1ccd1184a964.jpg

Επεξ/σία από Specs
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση θα ήμουν ανοιχτός σε ένα ενδεχόμενο να έχω φωτοβολταϊκά και να μου έρχεται μια έκπτωση στον λογαριασμό του ρεύματος από την παραγωγή τους.Βεβαια μένω σε πολυκατοικία και δεν έχω διαθέσιμη ταράτσα γίνετε κάπως αλλιώς πχ έχω ένα οικόπεδο μπορώ να βάλω εκεί να μου έρχεται η έκπτωση για τον κανονικό μου λογαριασμό; Η κάποιος άλλος τρόπος

Επίσης να κάνω μια άλλη ερώτηση γνωρίζεται για τους έξυπνους μετρητές γιατί διάβασα μέσα στην εφαρμογή της Protergia που λέει με τον έξυπνο μετρητή μπορώ να δω ανά λεπτό την κατανάλωση μου παρόλα αυτά δεν βλέπω πουθενά άλλου για αυτούς ούτε καν στον δεδδηε

Επεξ/σία από GreekGames
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GreekGames είπε

θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση θα ήμουν ανοιχτός σε ένα ενδεχόμενο να έχω φωτοβολταϊκά και να μου έρχεται μια έκπτωση στον λογαριασμό του ρεύματος από την παραγωγή τους.Βεβαια μένω σε πολυκατοικία και δεν έχω διαθέσιμη ταράτσα γίνετε κάπως αλλιώς πχ έχω ένα οικόπεδο μπορώ να βάλω εκεί να μου έρχεται η έκπτωση για τον κανονικό μου λογαριασμό; Η κάποιος άλλος τρόπος

https://www.insomnia.gr/forums/topic/809316-επιδότηση-φωτοβολταϊκών-στις-στέγες-2023/?do=getNewComment

https://www.insomnia.gr/forums/topic/816633-the-photoelectric-thread-tα-λέμε-όλα-για-τα-φωτοβολταικά/?do=getNewComment

1 ώρα πριν, GreekGames είπε

Επίσης να κάνω μια άλλη ερώτηση γνωρίζεται για τους έξυπνους μετρητές γιατί διάβασα μέσα στην εφαρμογή της Protergia που λέει με τον έξυπνο μετρητή μπορώ να δω ανά λεπτό την κατανάλωση μου παρόλα αυτά δεν βλέπω πουθενά άλλου για αυτούς ούτε καν στον δεδδηε

https://www.insomnia.gr/forums/topic/785338-νέοι-μετρητές-δεη/?do=getNewComment

για επαγγελματικά , όχι οικιακά

Δημοσ.
Δημοσ.

Τώρα παρατήρησα στον ΗΡΩΝ, ότι ο λογαριασμός που εκδόθηκε 30/8, έχει ημ. λήξης 16/10 (λόγω ΚΟΤ). Οπότε δικαιολογημένα δε βγήκε λογαριασμός το Σεπτέμβριο... καλομάθαμε απ'το ΔΕΗ online με τους μηνιαίους και ξεχάσαμε πως στα ΚΟΤ κανονικά βγαίνουν λογαριασμοί σε διμηνιαία βάση.

Δημοσ.
10 minutes ago, ekrepali said:

Τώρα παρατήρησα στον ΗΡΩΝ, ότι ο λογαριασμός που εκδόθηκε 30/8, έχει ημ. λήξης 16/10 (λόγω ΚΟΤ). Οπότε δικαιολογημένα δε βγήκε λογαριασμός το Σεπτέμβριο... καλομάθαμε απ'το ΔΕΗ online με τους μηνιαίους και ξεχάσαμε πως στα ΚΟΤ κανονικά βγαίνουν λογαριασμοί σε διμηνιαία βάση.

Σε εμένα ο Ήρων που έχω ΚΟΤ βγάζει λογαριασμό κάθε μήνα και ας μην έχει πληρωθεί ο προηγούμενος από την πάγια. Για αυτό αν λαμβάνεις έκπτωση συνέπειας και έχεις ΚΟΤ μπαίνει στον μεθεπόμενο λογαριασμό. 

Δημοσ.
48 minutes ago, dasnowy said:

Σε εμένα ο Ήρων που έχω ΚΟΤ βγάζει λογαριασμό κάθε μήνα και ας μην έχει πληρωθεί ο προηγούμενος από την πάγια. Για αυτό αν λαμβάνεις έκπτωση συνέπειας και έχεις ΚΟΤ μπαίνει στον μεθεπόμενο λογαριασμό. 

Πω πω μπλέξιμο...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ένα σχόλιο και από εμένα για την μηχανογραφηση του Ήρωνα. Μεταφορά από ελιν σε ηρων 30.8 και μεταφορά από ηρων σε ελπε αρχές Οκτώβρη. Έκδοση λογαριασμού από ηρων έως 30.9 δεν έχει βγει ακόμα το αναλυτικό, μόνο το ποσο φαίνεται, έχει αφαιρεθεί και το 50ρικο, τι χρέωσαν θα δούμε. Πιθανών έδωσε ενδειξη ο δεδδηε. Ως προς τους χρόνους μάλλον κάτι άλλαξε στην μηχανογραφηση τους. Από προηγούμενη εμπειρία τον Φεβρουάριο στον ηρων η έκδοση του λογαριασμού 2 μήνες πισω. Από ελιν εκκρεμεί ακόμα ο Αύγουστος. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...