Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο μια βδομαδα περιπου ( χθες δεν δοκιμασα εισοδο ) ενεργοποιηθηκαν οι παροχες καταφερα και συνδεθηκα με τα στοιχεια μου στην Ελπεντισον, ως προιοντα λεει ELPEDISON Value.

Κανενα SMS οπως ελεγε το bot οτι θα ερθει ωστε να ξερουμε οτι ενεργοποιηθηκαμε. Κανενα email. Καμμια ειδοποιηση πουθενα.

Επεξ/σία από Sheriff
  • Sad 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@korakios

Μηπως θα ηταν χρήσιμο στο πρωτο sticky να υπαρχουν και καποια χρησιμα λινκ..

οπως πχ αυτο που βλεπουμε ποτε εγινε η αλλαγή μας απο τον ενα παροχο στον αλλο, μεσω ΔΕΔΔΗΕ ισως και αλλα που μου διαφεύγουν...

• Like 1
Δημοσ.
20 hours ago, sosias said:

μάλιστα τώρα εξηγείται γιατί εγώ περιμένω τον Αύγουστο με έκπτωση συνέπειας στον bonus+.Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπανε ότι έχουν πρόβλημα στην έκδοση λογαριασμού μόνο στα προγράμματα που έχουν συνέπεια .Μου είπανε να περί μένω μια εβδομάδα Αν έχει κάποιος αλλά νέα ας ποσταρει 

Τελευταία επικοινωνία  μαζί τους?

• Confused 1
Δημοσ.
19 hours ago, prefuse said:

οπως πχ αυτο που βλεπουμε ποτε εγινε η αλλαγή μας απο τον ενα παροχο στον αλλο, μεσω ΔΕΔΔΗΕ

το αποφεύγω γιατί μετά θα πετάνε ερωτήσεις για ΥΔΕ και ήδη υπάρχει μέλος που πιάνει κουβέντα σε οφτοπικ

θα βάλω μια καρτέλα με χρήσιμες πληροφορίες αν είναι κατευθείαν στο excel

20 hours ago, sosias said:

η ζενίθ από μηχανοργάνωση είναι εντάξει ;εκδίδονται λογαριασμοί κάθε μήνα με ένδειξη; που βάζουμε ενδείξεις και πότε;

ενδείξεις μόνο στο app ή τηλέφωνο (όχι web)

κομπλέ στα άλλα

• Like 1
Δημοσ.
19 hours ago, elen46 said:

Τελευταία επικοινωνία  μαζί τους?

σήμερα μου είπανε αύριο το απόγευμα η  μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομαδας

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prefuse είπε

ναι φωτογραφία του μετρητη στην elpe , οπως παντα, οταν κανω αιτηση σε νεο παροχο.

Μόνο το νου σου τι μέτρηση θα βάλουν στον τελικό λογαριασμό, γίνονται και λάθη (?) και τότε θα μπλέξεις και με τον ΔΕΔΔΗΕ. Είμαι παθών και δεν έχω ξεμπερδεψει ακόμα! (Πάει: νέος πάροχος -ΔΕΔΔΗΕ- παλιός πάροχος)

Ειδικά στον Διαχειριστή δεν δουλεύει τίποτα!

Δημοσ.

Έρχονται τρεις κατηγορίες τιμολογίων ρεύματος από 1ης Ιανουαρίου 2024

- Σταθερά καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης που θα επισημαίνονται με μπλε χρώμα.

- Κυμαινόμενα που θα επισημαίνονται με πράσινο χρώμα.

• με ανακοίνωση της τιμής είτε πριν την εφαρμογή της (π.χ. η τιμή του Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί την 1η Ιανουαρίου),
  • είτε απολογιστικά (στο ίδιο παράδειγμα η τιμή του Ιανουαρίου θα οριστικοποιείται έως δύο μήνες μετά το μήνα κατανάλωσης, δηλαδή έως το Μάρτιο)
  • και προϊόντα μεικτής τιμολόγησης η τιμή των οποίων θα ανακοινώνεται είτε την πρώτη μέρα του μήνα μετά τον μήνα εφαρμογής της είτε την πρώτη μέρα του τρίτου μήνα μετά τον μήνα εφαρμογής της.

- Προϊόντα δυναμικής τιμολόγησης, θα επισημαίνονται με πορτοκαλί χρώμα, τα οποία μπορούν να κυμαίνονται ακόμη και μέσα στην ημέρα και προσφέρονται μόνο στους καταναλωτές που έχουν έξυπνο μετρητή.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dino809 είπε

12 λεπτά πριν, agrileza είπε

Έρχονται τρεις κατηγορίες τιμολογίων ρεύματος από 1ης Ιανουαρίου 2024

- Σταθερά καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης που θα επισημαίνονται με μπλε χρώμα.

- Κυμαινόμενα που θα επισημαίνονται με πράσινο χρώμα.

• με ανακοίνωση της τιμής είτε πριν την εφαρμογή της (π.χ. η τιμή του Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί την 1η Ιανουαρίου),
  • είτε απολογιστικά (στο ίδιο παράδειγμα η τιμή του Ιανουαρίου θα οριστικοποιείται έως δύο μήνες μετά το μήνα κατανάλωσης, δηλαδή έως το Μάρτιο)
  • και προϊόντα μεικτής τιμολόγησης η τιμή των οποίων θα ανακοινώνεται είτε την πρώτη μέρα του μήνα μετά τον μήνα εφαρμογής της είτε την πρώτη μέρα του τρίτου μήνα μετά τον μήνα εφαρμογής της.

- Προϊόντα δυναμικής τιμολόγησης, θα επισημαίνονται με πορτοκαλί χρώμα, τα οποία μπορούν να κυμαίνονται ακόμη και μέσα στην ημέρα και προσφέρονται μόνο στους καταναλωτές που έχουν έξυπνο μετρητή.

4 ήταν σύνολο και για τους οικιακούς μας ενδιαφέρουν :

1. σταθερά

2. κυμαινόμενα με δημοσίευση τιμής ανα μήνα (1η του μηνός) βάσει προηγούμενης χοντρικής

3. κλασσικά κυμαινόμενα (όπου σε κάποια η εκκαθάριση απο ΑΔΜΗΕ γίνεται με καθυστέρηση μηνών)

το 3ο είναι και όπως ήταν παλιά σε κάποια προγράμματα , το 2ο ήταν όπως έκανε στην αρχή η ΔΕΗ στο κυμαινόμενο Γ1/ΓΝ1

Αλλά αν το 2 είναι με ελεύθερη εκτίμηση του πάροχου και όχι βάσει στοιχείων χοντρικής τότε στο excel θα τρέξουν παράλληλα 2 φύλλα . Ένα με τις δημοσιευμένες τιμές και άλλο με σύγκριση προγραμμάτων βάσει στοιχείων χοντρικής και υπολογισμού ρήτρας στις βασικές τιμές.

Αλλιώς δεν έχει νόημα ο διαχωρισμός μιας και οι μαθηματικοί τύποι σε πρόγραμμα τύπου 2 και τύπου 3 θα είναι ίδιοι και η τελική τιμή πάλι ίδια ( με τα ίδια στοιχεία χοντρικής_

• Like 4
Δημοσ.
14 minutes ago, Diinekis21 said:

Η Elpe μου λέει από green σε economy plus δε σκάει τα δώρα, μόνο για νεοεισερχόμενους.

Πάνε  ΗΡΩΝ τότε και άσε τους να μην το δίνουν

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sdikr είπε

Πάνε  ΗΡΩΝ τότε και άσε τους να μην το δίνουν

Το δώρο πιάνει και το πάγιο ή μόνο τη προμήθεια ρεύματος;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Η Elpe μου λέει από green σε economy plus δε σκάει τα δώρα, μόνο για νεοεισερχόμενους.

Εγώ πάντως το πήρα τηλεφωνικά. Μου ηρθε mail και το ενεκρινα.

Αντε να περασει το 80αρι να παω ΗΡΩΝ για το 50αρι. Βαρεθηκα ενα μηνα στον ιδιο πάροχο.😃

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, korakios είπε

4 ήταν σύνολο και για τους οικιακούς μας ενδιαφέρουν :

1. σταθερά

2. κυμαινόμενα με δημοσίευση τιμής ανα μήνα (1η του μηνός) βάσει προηγούμενης χοντρικής

3. κλασσικά κυμαινόμενα (όπου σε κάποια η εκκαθάριση απο ΑΔΜΗΕ γίνεται με καθυστέρηση μηνών)

το 3ο είναι και όπως ήταν παλιά σε κάποια προγράμματα , το 2ο ήταν όπως έκανε στην αρχή η ΔΕΗ στο κυμαινόμενο Γ1/ΓΝ1

Αλλά αν το 2 είναι με ελεύθερη εκτίμηση του πάροχου και όχι βάσει στοιχείων χοντρικής τότε στο excel θα τρέξουν παράλληλα 2 φύλλα . Ένα με τις δημοσιευμένες τιμές και άλλο με σύγκριση προγραμμάτων βάσει στοιχείων χοντρικής και υπολογισμού ρήτρας στις βασικές τιμές.

Αλλιώς δεν έχει νόημα ο διαχωρισμός μιας και οι μαθηματικοί τύποι σε πρόγραμμα τύπου 2 και τύπου 3 θα είναι ίδιοι και η τελική τιμή πάλι ίδια ( με τα ίδια στοιχεία χοντρικής_

Ρε μπρο μου, να σε κλωνοποιήσουμε και να στείλουμε από έναν ΡΑΕ, ΥΠΕΝ και στα κεντρικά κάθε μημένης εταιρέιας!

Επεξ/σία από gvoi
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...