Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Georgebek2 είπε

Καλημερα, θυμηστε μου που βλεπω το τελευταιο ψηφιο για να δω αν εγινε η αλλαγη παροχου;

Για κοιταξε 5_6  σελιδες πιο πισω..Αλλιως παρε τηλεφωνο στον Δεδδηε να σου πουν ακριβως ποτε εγινε..

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Και πως γίνεται η αποδοχή ή όχι του 8ευρου (της προστασίας της ανόδου της κιλοβατώρας) για κάθε μήνα; 

Απλά να ξέρω εγκυκλοπαιδικα γιατί έφυγα από ηρων. Όχι θα περιμένω πότε θα θέλουν να τους πληρώσω και σε ένα μήνα η τιμή του προγράμματος θα είναι ίδια ή λίγο λιγότερη από ΔΕΗ. 

Τους το εγραψα στο email οτι αποδέχομαι τους ορους ΧΩΡΙΣ την μηνιαία συνδρομή του 8ευρου!

Που να ήσουν στην Ελιν που ο τελικός του Ιουλιου βγήκε τωρα πριν 4 ημερες :P πρωτα πληρωσα λογαριασμό της Ηρων του Αυγουστου! 

Παντως οποτε και να σου στείλουν τον λογαριασμό, δεν σε εμποδίζει να πας σε άλλη εταιρία ή πρόγραμμα αν ειναι φθηνότερα! 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Τους το εγραψα στο email οτι αποδέχομαι τους ορους ΧΩΡΙΣ την μηνιαία συνδρομή του 8ευρου!

Που να ήσουν στην Ελιν που ο τελικός του Ιουλιου βγήκε τωρα πριν 4 ημερες :P πρωτα πληρωσα λογαριασμό της Ηρων του Αυγουστου! 

Παντως οποτε και να σου στείλουν τον λογαριασμό, δεν σε εμποδίζει να πας σε άλλη εταιρία ή πρόγραμμα αν ειναι φθηνότερα! 

ελιν σε ποιο πρόγραμμα ήσουν;

Δημοσ.
57 minutes ago, jasonas21 said:

Εγώ μόλις έφυγα από τον ΗΡΩΝΑ. Είναι φτηνός αλλά αυτό το θέμα με τις εκδόσεις λογαριασμών είναι άνω ποταμών. 

Με πήρε μόλις τώρα τηλέφωνο μια κοπέλα από τον ΗΡΩΝ και μου έλεγε για πιο λόγω θέλω να φύγω. Της λέω ότι ο τελευταίος λογαριασμός που έχω είναι για κατανάλωση έως 04 Αυγούστου, έχουμε 05 Οκτώβρη. Μα μου λέει κοιτάξτε, έπρεπε τον Σεπτέμβριο να περάσει ο δεδδηε και δεν πέρασε. Της απαντάω, είχα βάλει και δικές μου καταναλώσεις. Αφού δε πέρασε γιατί δεν εκδοσατε με τις δικές μου. Μα δεν θα κερδίσετε τίποτα μου λέει, θα εκδώθει τώρα 2μηνος. Της λέω, κυρία μου, έρχεται χειμώνας και με εας δε ξέρω τι θα πληρώνω και πότε. Θέλω να πληρώσω όχι να ζω τσάμπα. Τι να το κάνω που τώρα είστε 1,5 λεπτά πιο φτηνοι από την ΔΕΗ (στο πράγματα που είμαι, ουτε κουβέντα από πλευρά της για το νέο πρόγραμμα) όταν δεν κάνετε σωστά την δουλειά σας. Εκεί ξεκίνησε να λέει ότι η ΔΕΗ άνω των 500ων τιμολογεί με 20 κτλ. Καλά καλά της λέω, το κουραζουμε. Και συνεχίζω, αν ήθελα να το παίξω τυχοδιώκτης θα πήγαινα ελπε να πάρω και το δώρο, όχι στη ΔΕΗ και ίσως γύρναγα και σε εσάς ξανά. Ναι μου λέει θα εκδώθει ο λογαριασμός σας. Της λέω αν βάλω τώρα τις μετρήσεις ποτέ θα βγει; Δε ξέρω μου λέει. Οκ καλή συνέχεια της λέω. Στη ζωή ότι πληρώνεις παίρνεις και για να έχουμε καλή ψυχική υγεία πρέπει να έχουμε και σωστό προγραμματισμό όσο μπορούμε. 

Της ζήτησα συγγνώμη για τον τόνο μου γιατί δε μου έφταιγε σε τίποτα και το κλείσαμε. Σε ηρων ξανά θα δοκιμάσω μόνο αν εδώ μου πείτε ότι έφτιαξε η μηχανογραφιση του. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sosias είπε

Στο Home comfort

27 λεπτά πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Εγώ μόλις έφυγα από τον ΗΡΩΝΑ. Είναι φτηνός αλλά αυτό το θέμα με τις εκδόσεις λογαριασμών είναι άνω ποταμών. 

παντως σε εμενα μεχρι στιγμης εβγαλε εγκαιρα τον 1ο λογαριασμο! Αν και δεν με χαλαει το αν θα τον βγαλει στην ωρα του ή με καθυστερηση 1 μηνα, ουτως η αλλως δεν με εμποδιζει αν βρω κατι φθηνοτερο να φυγω! Αν με εμποδιζε πχ η αργοπορια τους να αλλαξω προγραμμα σε φθηνοτερο και πληρωνα την δικια τους κιλοβατωρα θα τους κυνηγούσα καθε μερα εννοειται

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sosias είπε

Και γω Ελίν είμαι στο bonous+και έχω 3 μήνες να λάβω λογαριασμούς για 2 παροχές.. φοβάμαι μήπως εκδώσουν δίμηνο λογαριασμό με την αρχική τιμή όπου θα είναι  φουσκωμένος.Σε επικοινωνία μαζί  τους μου είπαν (όχι  με σιγουριά)για μηνιαίο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, ^_NikitaS_^ said:

Μα γιατι το λες αυτο ? ο εδω τοπικος αντιπροσωπος οταν του ειπα αν διορθωθηκε επιτελους η μηχανογραφηση, μου ειπε ποιος διαδιδει τετοια πραγματα, εδω κ 5 χρονια ειμαστε ενταξει, παλια πολυ παλια υπηρχε καθυστερηση.

Οποτε δεν μπηκα ΗΡΩΝΑ γιατι θα ηταν ΕΙΡΩΝΙΑ ...με οσα διαβασα εδω μεσα και πηγα Zenith, να μαθω τα εκει προβληματα σε βαθος!

και μολις ολοκληρωσα την μελετη της συμβασης που μου εστειλαν: τι ωραια θα ηταν να εχει και τις τιμες που θα πληρωνω εκει μεσα...αυτοι ξεπερασαν και τις τραπεζες που τουλαχιστον ΑΦΟΥ υπεγραφες για δανειο/καρτα κλπ, μαθαινες και το πραγματικο επιτοκιο.

Επεξ/σία από Specs
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, elen46 είπε

Και γω Ελίν είμαι στο bonous+και έχω 3 μήνες να λάβω λογαριασμούς για 2 παροχές.. φοβάμαι μήπως εκδώσουν δίμηνο λογαριασμό με την αρχική τιμή όπου θα είναι  φουσκωμένος.Σε επικοινωνία μαζί  τους μου είπαν (όχι  με σιγουριά)για μηνιαίο 

μάλιστα τώρα εξηγείται γιατί εγώ περιμένω τον Αύγουστο με έκπτωση συνέπειας στον bonus+.Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπανε ότι έχουν πρόβλημα στην έκδοση λογαριασμού μόνο στα προγράμματα που έχουν συνέπεια .Μου είπανε να περί μένω μια εβδομάδα Αν έχει κάποιος αλλά νέα ας ποσταρει 

Δημοσ.
6 minutes ago, Specs said:

Μα γιατι το λες αυτο ? ο εδω τοπικος αντιπροσωπος οταν του ειπα αν διορθωθηκε επιτελους η μηχανογραφηση, μου ειπε ποιος διαδιδει τετοια πραγματα, εδω κ 5 χρονια ειμαστε ενταξει, παλια πολυ παλια υπηρχε καθυστερηση.

Οποτε δεν μπηκα ΗΡΩΝΑ γιατι θα ηταν ΕΙΡΩΝΙΑ ...με οσα διαβασα εδω μεσα και πηγα Zenith, να μαθω τα εκει προβληματα σε βαθος!

και μολις ολοκληρωσα την μελετη της συμβασης που μου εστειλαν: τι ωραια θα ηταν να εχει και τις τιμες που θα πληρωνω εκει μεσα...αυτοι ξεπερασαν και τις τραπεζες που τουλαχιστον ΑΦΟΥ υπεγραφες για δανειο/καρτα κλπ, μαθαινες και το πραγματικο επιτοκιο.

για να συμμετασχω κι εγω στα  του Ηρων, στη δικη μου παροχη οι λογαριασμοι ερχονταν κανονικα (αναμενω τον τελικο προς το παρον λογω αλλαγης παροχου).

Σε παροχη γνωστου μου που πηγε στον Ηρων μεσα Αυγουστου, δεν εχει λαβει ακομα τπτ... Περιμενει κι αυτος τον τελικο τωρα.

κοινως, ειναι θεμα τυχης η μηχανοργανωση του ακομα.

Δημοσ.

η ζενίθ από μηχανοργάνωση είναι εντάξει ;εκδίδονται λογαριασμοί κάθε μήνα με ένδειξη; που βάζουμε ενδείξεις και πότε;

Δημοσ.

Ημουν Ηρων και προχθες εκανα αιτηση για elpe..

σημερα ανοιξε η φορμα στο app του Ηρων το "Μέτρα μονο σου" που καταχωρεις τις khw..

να τις καταχωρήσω και ας έχω αλλαξει ή θα γινει κανα μπέρδεμα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, prefuse είπε

Ημουν Ηρων και προχθες εκανα αιτηση για elpe..

Αν εδωσες μετρητες στην Ελπε, οχι δεν δίνεις κατι σε Ηρων

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Σε ηρων ξανά θα δοκιμάσω μόνο αν εδώ μου πείτε ότι έφτιαξε η μηχανογραφιση του. 

😂🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, jasonas21 said:

Αν εδωσες μετρητες στην Ελπε, οχι δεν δίνεις κατι σε Ηρων

ναι φωτογραφία του μετρητη στην elpe , οπως παντα, οταν κανω αιτηση σε νεο παροχο.

ευχαριστω για την απαντηση

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Specs είπε

ο εδω τοπικος αντιπροσωπος οταν του ειπα αν διορθωθηκε επιτελους η μηχανογραφηση, μου ειπε ποιος διαδιδει τετοια πραγματα, εδω κ 5 χρονια ειμαστε ενταξει, παλια πολυ παλια υπηρχε καθυστερηση.

θα ήταν απάντηση σε προηγούμενο ερώτημα με καθυστέρηση 🤪

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...