Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Mήπως καταχώρησε ο ΗΡΩΝ λάθος ΑΦΜ;

Α μέσω του παρόχου γίνεται η διασταύρωση οτι η παροχή που βάζω στην εφαρμογή αντιστοιχεί όντως στο ΑΦΜ μου; δεν το είχα σκεφτεί.

Στον λογαριασμό του ΗΡΩΝ φαίνεται το σωστό ΑΦΜ πάντως, θα το βεβαιώσω μαζί τους και με τον ΔΕΔΔΗΕ ομως. Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πάγια εντολή ποτέ παίρνουν τα χρήματα, την μέρα που λήγει η ημερομηνία πληρωμής του λογαριασμού ή τη μέρα που εκδίδεται ο λογαριασμός;

Επεξ/σία από prefuse

1 λεπτό πριν, prefuse είπε

Με πάγια εντολή ποτέ παίρνουν τα χρήματα, την μέρα που λήγει η ημερομηνία πληρωμής του λογαριασμού ή τη μέρα που εκδίδεται ο λογαριασμός;

την μέρα που λήγει η ημερομηνία πληρωμής του λογαριασμού

• Like 1

1 ώρα πριν, Specs είπε

Επειδη το εξέλ του Κορακιου, πριν αποφασισω σε ποιον κλεφτη θα παω...το εκανα πλουμιστο να βλεπω μιας και ειμαι οπτικος τυπος απο μακρια τους περισσοτερο και λιγοτερο απατεωνες, οποιος ενδιαφερεται ας το δει αλλα μην το χαλασει! πληζ, στο λινκ https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_sJiWpYC44ryRxkcxA5ajnEP9ou2ZHpv7DJv2xGqlAI/edit?usp=sharing

Ειναι ταξινομημενο κατα εταιρεια, ετσι φαινεται ευκολοτερα ποιοι ειναι συχνα φτηνοτεροι ολων η ακριβοτεροι κλπ

μια απλη φωτο του εδω , οι υπολοιποι κλεφτες ειναι ολοι στο λινκ αφου κυλησετε την μπαρα...

Απόκρυψη περιεχομένων

5102023123307.jpg.ea5718a3ea67bcedfe6363b2773ab558.jpg

5102023123623.jpg.cb8ce472d9dd1f6e4937007f9b5cab64.jpg

Συνδυαστικά με φυσικό αέριο κοιτούσα και εγώ το Maxi Free Super +  , με πάγιες εντολές κλπ

• Like 1

4 ώρες πριν, dasnowy είπε

Σε ποιο email έστειλες και πως το ζήτησες; Ποια στοιχεία έγραψες στο email που το ζητούσες; 

Στο [email protected] εστειλα οτι θέλω αλλαγη προγραμματος και τους ειπα ονομα, αριθμο παροχης και διεύθυνση! Σου στέλνουν τους ορους, σου ζητανε να τους αποδεκτεις γραπτως και ξεκιναει η διαδικασια! Σε 2 μερες μου το ειχαν αλλαξει

• Like 2

1 hour ago, jasonas21 said:

Στο [email protected] εστειλα οτι θέλω αλλαγη προγραμματος και τους ειπα ονομα, αριθμο παροχης και διεύθυνση! Σου στέλνουν τους ορους, σου ζητανε να τους αποδεκτεις γραπτως και ξεκιναει η διαδικασια! Σε 2 μερες μου το ειχαν αλλαξει

Και πως γίνεται η αποδοχή ή όχι του 8ευρου (της προστασίας της ανόδου της κιλοβατώρας) για κάθε μήνα; 

Απλά να ξέρω εγκυκλοπαιδικα γιατί έφυγα από ηρων. Όχι θα περιμένω πότε θα θέλουν να τους πληρώσω και σε ένα μήνα η τιμή του προγράμματος θα είναι ίδια ή λίγο λιγότερη από ΔΕΗ. 

8 λεπτά πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Και πως γίνεται η αποδοχή ή όχι του 8ευρου (της προστασίας της ανόδου της κιλοβατώρας) για κάθε μήνα; 

Απλά να ξέρω εγκυκλοπαιδικα γιατί έφυγα από ηρων. Όχι θα περιμένω πότε θα θέλουν να τους πληρώσω και σε ένα μήνα η τιμή του προγράμματος θα είναι ίδια ή λίγο λιγότερη από ΔΕΗ. 

Το αναφέρεις στο email που σου στέλνουν με τους όρους. Προσωπικά είμαι από Ιούλιο στον Ηρωνα και μέχρι στιγμή απόλυτα ικανοποιημένος από όλα. 

• Like 3

και κάτι που μου ήρθε και το λεω σαν ιδέα.. Αν μαζευόμασταν 20-30 άτομα απο εδώ θα μπορούσαμε να έρθουμε σε συμφωνία με κάποιον πάροχο σαν πακέτο για καλύτερα κόστη ή πχ για πιο σταθερες τιμές ή γενικά θα υπήρχε κάποιο όφελος λόγω πολλαπλών παροχών? 

..Νέο μοντέλο επιδότησης στους λογαριασμούς ρεύματος .. https://www.dnews.gr/eidhseis/oikonomia/444872/neo-montelo-epidotisis-stous-logariasmoys-reymatos-pote-oi-episimes-anakoinoseis   ... Πάρα πολύ ωραία πράγματα ,, μας περιμένουν ... χαχα!

Καλημέρα,υπάρχει κάποιο ελάχιστο όριο παραμονής σε μια εταιρεία για να πάρεις το δώρο,πχ μπορώ να πάω σήμερα στον Ήρωνα και να φύγω στις 20 του μήνα που θα έχω φτάσει χοντρικά το 50άρικο και μετά να πάω σε άλλη εταιρεία;

9 λεπτά πριν, uphercules10 είπε

Καλημέρα,υπάρχει κάποιο ελάχιστο όριο παραμονής σε μια εταιρεία για να πάρεις το δώρο,πχ μπορώ να πάω σήμερα στον Ήρωνα και να φύγω στις 20 του μήνα που θα έχω φτάσει χοντρικά το 50άρικο και μετά να πάω σε άλλη εταιρεία;

Θεωρητικά όριο δεν υπάρχει αλλά οι περισσότεροι περιμένουμε να εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός να σιγουρέψουμε το δώρο και μετά πάμε σε άλλο πάροχο χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι απαραίτητα σωστό ή λάθος.

21 ώρες πριν, pdionisis είπε

Εκανα κι εγω Elpedison Economy Plus. Διαβασα πάντως στα ψιλα γράμματα οτι έχουν χρόνο 30 μέρες να σε αποδεσμεύσουν αν κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο. Αρα θεωρητικά μπορει να προλάβει να σε δαγκώσει...

Βασικά μιλάει για καταγγελία σύμβασης . Για αλλαγή προμηθευτή λεει τα πιο κάτω (14 ημέρες)

...

10. Καταγγελία
10.1. Ο Πελάτης δύναται οποτεδήποτε και αζημίως να καταγγείλει την παρούσα
σύμβαση προμήθειας με έγγραφη ειδοποίηση στον Προμηθευτή. Τα αποτελέσματα της
καταγγελίας επέρχονται τριάντα (30) ημέρες μετά την παραλαβή της ειδοποίησης από
τον Προμηθευτή.

10.2. Ο Προμηθευτής δύναται να καταγγείλει τη Σύμβαση Προμήθειας με άμεση
επέλευση των αποτελεσμάτων της καταγγελίας και να προβεί στις προβλεπόμενες
ενέργειες προς το Διαχειριστή για την παύση εκπροσώπησης του Μετρητή του Πελάτη,
τον οποίο έχει καταστήσει υπερήμερο ως προς την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών
σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 8 των παρόντων Γενικών Όρων. Στην περίπτωση
αυτή ο Πελάτης θα επιβαρύνεται με την τυχόν προβλεπόμενη στους Ειδικούς Όρους
αποζημίωση.

....

Πιο κάτω για αλλαγή προμηθευτή λέει:

...

12. Αλλαγή του Προμηθευτή
12.1. Η αλλαγή Προμηθευτή επιτρέπεται μόνο έπειτα από προηγούμενη έγγραφη
καταγγελία της παρούσης.
12.2. Ο Προμηθευτής υποχρεούται να παράσχει στον Πελάτη τις πληροφορίες σχετικά
με το Μετρητή και τις εγγραφές αυτού, τις οποίες ο Πελάτης ενδεχομένως χρειάζεται για
την αλλαγή προμηθευτή, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες απαιτούνται από
το Διαχειριστή του Συστήματος ή το Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής.
12.3. Οι πληροφορίες παρέχονται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών
από την υποβολή σχετικού έγγραφου αιτήματος του Πελάτη προς τον Προμηθευτή ή του
νέου προμηθευτή στον Προμηθευτή, εφόσον το αίτημα συνοδεύεται από σχετική
εξουσιοδότηση του Πελάτη προς τον νέο προμηθευτή.

...

• Confused 1

2 hours ago, denis1961 said:

Πάρα πολύ ωραία πράγματα ,, μας περιμένουν ... χαχα!

Μπορει να ειναι κ για καλο...πχ να σταματησουν να επιδοτουν ακομη και τον ιδιοκτητη απο τον καθε παροχο ενεργειας που απομυζει το κοινωνικο συνολο.

Αν δεν υπαρχουν κριτηρια κοινωνικα κ οικονομικα αυτο γινεται, δικαιουνται κ οι εφοπλιστες επιδοτηση για να μην ζησουν σε ενεργειακη φτωχεια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...