Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, korakios είπε

θα έρθει με μεικτή τιμολόγηση , θα σπάσουν αναλογικά οι κιλοβατώρες στο παλιό και στο νέο

στον επόμενο λογαριασμό θα γράφει το νέο πρόγραμμα σαν ονομασία

Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Φυσικό Αέριο είναι μια απο τις ελάχιστες σοβαρές εταιρείες που δεν αλλάζουν κάθε...εβδομάδα ονομασίες και προγράμματα. Συμφέρει πολύ ιδίως με το πρόγραμμα της 6ευρης επιταγής στα ΑΒ, αλλά δυστυχώς υπάρχει όρος που λέει οτι το πάγιο απο1-1-24 γίνεται 9ευρώ απο 5 που είναι τώρα.  

4 ώρες πριν, korakios είπε

δεν αντιλέγω , απλά έπρεπε να το περιμένεις μιας και είναι γνωστό στο νήμα , μάλλον πρέπει να βάλω στο excel "αργή μηχανογράφηση" , αλλά κάποια μέλη ποστάρανε οτι μετά την εκπροσώπηση έβγαλε σχεδόν άμεσα, έναντι λίγων ημερών και θεώρησα οτι τη φτιάξανε

Προσωπικά μου εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός του Ηρωνα στις 25 ημέρες όπου  αφαιρέθηκε και η έκπτωση των 50 ευρώ. Κάθε μήνα λαμβάνω κανονικά τον λογαριασμό με βάση τις ενδείξεις που τους στέλνω, κανένα πρόβλημα ειλικρινά

Επεξ/σία από MICHAILKON

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, MICHAILKON είπε

Προσωπικά μου εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός του Ηρωνα στις 25 ημέρες όπου  αφαιρέθηκε και η έκπτωση των 50 ευρώ. Κάθε μήνα λαμβάνω κανονικά τον λογαριασμό με βάση τις ενδείξεις που τους στέλνω, κανένα πρόβλημα ειλικρινά

+1 , τελος του μηνα εδινα μετρηση, αρχες του επομενου παντα λογαριασμος. Δεν ειχα ποτε καθυστερησεις.

Επεξ/σία από Sheriff
  • Like 1

25 λεπτά πριν, MICHAILKON είπε

Κάθε μήνα λαμβάνω κανονικά τον λογαριασμό

και

4 λεπτά πριν, Sheriff είπε

+1 , τελος του μηνα εδινα μετρηση, αρχες του επομενου παντα λογαριασμος.

πόσες μέρες πίσω είναι η τιμολόγηση ?

Δλδ ημερομηνία έκδοσης μείον ημερομηνία τελευταίας μέρας περιόδου κατανάλωσης

4 λεπτά πριν, korakios είπε

πόσες μέρες πίσω είναι η τιμολόγηση ?

Δλδ ημερομηνία έκδοσης μείον ημερομηνία τελευταίας μέρας περιόδου κατανάλωσης

Ημερομηνία έκδοσης λογαρ.

31/08/2023

Περίοδος κατανάλωσης

04/07/2023 - 30/07/2023

Ημέρες

27

Πληρωμή έως

29/09/2023

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα να μου πει κάποιος τι από τα δύο θα γίνει Μέντιουμ πρέπει να γινω..Στις 28 Σεπτεμβρίου πέρασε ο ΔΕΔΗΕ και μέτρησε.Στο my ΔΕΔΗΕ υπάρχει ήδη η ένδειξη.Νωριτερα στις 26 Σεπτεμβρίου έδωσα εγώ στον Ήρωνα ένδειξη 28 ημερών,και όταν τους ρώτησα, γιατί άνοιξε το μέτρα μόνο σου, εφόσον περάσει ο ΔΕΔΗΕ ,και η απάντηση τους ήταν,ότι πλέον αναβάθμιση του συστήματος γινετε,και ότι υπάρχουν περιπτώσεις που σε κάποια μέρη δεν περνάει ο ΔΕΔΗΕ για κάποιο λόγω,και ότι βάση νόμου είναι υποχρεωτικο μια φορά το χρόνο να περνάνε και όχι δύο. ,και δίνουμε εμείς ένδειξη.Δηλαδη τους λέω τώρα τι απο τα 2 θα γίνει;Αν μας προλάβει ο ΔΕΔΗΕ θα λάβουμε την δικιά τους ένδειξη, διαφορετικά την δικιά σας.Τα συμπεράσματα δικά σας,πείτε μου αν σας έτυχε κάτι τέτοιο.

Επεξ/σία από iliata2410

4 minutes ago, razkal said:

Η μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ υπερισχύει της δικής μας. Αν είσαι σίγουρος ότι πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ, λογικά εκκαθαριστικός λογαριασμός θα βγει. 

@iliata2410 Ή θα βγει έναντι με τη δική σου ένδειξη, και τον άλλο μήνα θα βγει εκκαθαριστικός... όπου ουσιαστικά θα πληρώσεις τις επιπλέον 2 μέρες και τα δημοτικά τέλη του επόμενου μήνα.

• Thanks 1

• Moderators
4 ώρες πριν, Sheriff είπε

+1 , τελος του μηνα εδινα μετρηση, αρχες του επομενου παντα λογαριασμος. Δεν ειχα ποτε καθυστερησεις.

4 ώρες πριν, Sheriff είπε
Ημερομηνία έκδοσης λογαρ. 31/08/2023
Περίοδος κατανάλωσης 04/07/2023 - 30/07/2023

Κατι δεν ταιριαζει νομιζω εδω μεταξυ των 2 σχολιων. Στο πρωτο λες οτι σε λιγες ημερες εβγαινε λογαριασμος (τελος μηνα εδινες, αρχη επομενου εβγαινε) ενω στο δευτερο σχολιο μιλαμε για τελος μηνα μετρηση, τελος επομενου εκδοση, ενας ολοκληρος μηνας και μια ημερα δηλαδη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@matrixxx

Συγκεκριμενα οταν εκδοθηκε ο λογαριασμος 31/8 η μετρηση που ειχα δωσει ηταν μεταξυ 29/8 - 2/9 οποτε ισως ο ενας μηνας καθυστερηση ειναι φυσιολογικος γιατι πχ. αν εδινα την μετρηση 2/9 θα ειχε ηδη εκδοθει ο λογ. 31/8. Οποτε η απαντηση στην ερωτηση του @korakios ειναι περιπου 30 μερες καθυστερηση.

Και η δικη μου ερωτηση τωρα ειναι: αλλοι παροχοι δεν εχουν αυτην την καθυστερηση;

Επεξ/σία από Sheriff

24 λεπτά πριν, Sheriff είπε

Και η δικη μου ερωτηση τωρα ειναι: αλλοι παροχοι δεν εχουν αυτην την καθυστερηση;

όχι , ο Ηρών τιμολογεί ένα μήνα πίσω

βγήκε και ο λογαριασμός από elpe , μου χρέωσαν τη μισή εγγύηση και μου έκανε εντύπωση μιας και πριν λίγες μέρες έβαλα την πάγια εντολή ,

μετά πρόσεξα "Ημερομηνία Έκδοσης 27/09/2023" , τρία πουλάκια 😁

• Like 1

10 ώρες πριν, ekrepali είπε

Eμένα βγήκε έναντι κατά προσέγγιση στις 30/8, για κατανάλωση από 4/8 - 25/8... και μάλιστα ΚΟΤ που υποτίθεται πως καθυστερούν. Το Σεπτέμβριο δεν έδωσα ένδειξη γιατί περίμενα καταμέτρηση (πήραν ένδειξη στις 2/10). Τώρα πότε θα βγει λογαριασμός ένας θεός ξέρει... ίσως στείλουν έναντι κατά προσέγγιση για το Σεπτέμβριο και βγάλουν εκκαθαριστικό τον άλλο μήνα.

Εκπροσώπηση 17/8 στον Ήρω, 28/8 ειδοποίηση να καταχωρήσω ένδειξη, 31/8 έκδοση λογαριασμού.

Τον Σεπτέμβρη δεν ήρθε ειδοποίηση ποτέ, τους έστειλα στο τσατ μου ειπαν θα ανοιξει πιο μετα, τους ξαναεστειλα, μου είπαν οτι υπηρξε προβλημα και θα το ελέγξουν, εν τω μεταξύ απο εχθες 3/10 ειμαι στο Guarantee οπότε θα αλλάζει και η χρέωση, όχι οτι παιζει κάποιο ρόλο μιας και στο τέλος θα βγεί εκκαθαριστικός με random χρεώσεις στο 4μηνο.

Ξέρει κάποιος γιατι δτο mydeddhe app δεν βγάζει μετρήσεις για την παροχή μου; τελευταία φορα που είχα κοιτάξει πριν ~1 μήνα δούλευε. Έχει γενικότερο πρόβλημα; 

8 hours ago, jasonas21 said:

Να ξέρετε στην Ηρων κάνετε αλλαγη προγράμματος και μεσω email! Εγω πηγα απο simply generous σε guarantee με email απλα αποδεχομενος τους όρους! 

Σε ποιο email έστειλες και πως το ζήτησες; Ποια στοιχεία έγραψες στο email που το ζητούσες; 

Επειδη το εξέλ του Κορακιου, πριν αποφασισω σε ποιον κλεφτη θα παω...το εκανα πλουμιστο να βλεπω μιας και ειμαι οπτικος τυπος απο μακρια τους περισσοτερο και λιγοτερο απατεωνες, οποιος ενδιαφερεται ας το δει αλλα μην το χαλασει! πληζ, στο λινκ https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_sJiWpYC44ryRxkcxA5ajnEP9ou2ZHpv7DJv2xGqlAI/edit?usp=sharing

Ειναι ταξινομημενο κατα εταιρεια, ετσι φαινεται ευκολοτερα ποιοι ειναι συχνα φτηνοτεροι ολων η ακριβοτεροι κλπ

μια απλη φωτο του εδω , οι υπολοιποι κλεφτες ειναι ολοι στο λινκ αφου κυλησετε την μπαρα...

Spoiler

5102023123307.jpg.ea5718a3ea67bcedfe6363b2773ab558.jpg

5102023123623.jpg.cb8ce472d9dd1f6e4937007f9b5cab64.jpg

• Like 3
  • Thanks 3

53 minutes ago, epir21 said:

Ξέρει κάποιος γιατι δτο mydeddhe app δεν βγάζει μετρήσεις για την παροχή μου; τελευταία φορα που είχα κοιτάξει πριν ~1 μήνα δούλευε. Έχει γενικότερο πρόβλημα; 

Εμένα μια χαρά φαίνονται. Mήπως καταχώρησε ο ΗΡΩΝ λάθος ΑΦΜ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...