Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, korakios είπε

τις τιμές τις επιβεβαιώνεις εκεί

https://www.protergia.gr/el/pricesres

χαμηλά στο excel είναι και λινκ απο σελίδες παρόχων που δημοσιεύονται οι τιμές

Δηλαδή όντως ειναι 0.08 λεπτά για τον Οκτώβριο και με κοτ β πάει στα 0.04 λεπτά;Ρωτάω γιατί μου φαίνεται πολύ λίγο που μακάρι να ισχύει απλά στο Protergia οικιακό που ήμουν πριν ειναι 0.20 λεπτά και μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά

Επεξ/σία από GreekGames
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

25 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δεν ρωτησα ποιος ειναι ο συνεργατης, αλλα μου ειπε ο φιλος, οτι προσπαθει 1 ωρα να μιλησει τηλεφωνικα με τον εκπροσωπο. Στο τηλεφωνο που ειναι στο συμβολαιο γραμμενο μαζι με το ονοματεπωνυμο του εκπροσωπου, βγαινει συνεχως το μηνυμα "ο αριθμος δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη". Χθες προσπαθουσε να παρει τηλεφωνο σε 2 καταστηματα, εκει χτυπουσε αλλα δεν απαντουσαν (μεσημερι κατα τις 12-1 νομιζω επαιρνε)

Εχει απηυδησει πριν παει! 

Μπορεί να απαντήσει πίσω στο μάιλ που του έστειλαν το συμβόλαιο να βάλει το υπ'οψην το όνομα του εκπροσώπου και να ζητήσει να τον καλέσει η να του γράψει τι θέλει.Εντος της ημέρας εκτός αν έχει σχολιάσει η βάρδια του θα του απαντήσει η και θα τον πάρει τηλ αν το ζητήσει.Το έχω κάνει με την befon 2 φορές η ανταπόκριση ήταν άμεση εντός της ημέρας 

• Like 1

1 λεπτό πριν, GreekGames είπε

Δηλαδή όντως ειναι 0.08 λεπτά για τον Οκτώβριο και με κοτ β πάει στα 0.04 λεπτά;

Θα πρεπει να ρωτήσεις αυτό με ΚΟΤΒ.. Αν σε δέχονται.. 

16 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Δηλαδή όντως ειναι 0.08 λεπτά για τον Οκτώβριο και με κοτ β πάει στα 0.04 λεπτά;Ρωτάω γιατί μου φαίνεται πολύ λίγο που μακάρι να ισχύει απλά στο Protergia οικιακό που ήμουν πριν ειναι 0.20 λεπτά και μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά

εκεί πατάνε , στο να ξεμείνει κάποιος σε παλιό και ακριβό πρόγραμμα

όσο για το ΚΟΤ , απο τη στιγμή που αναγράφεται οτι δέχεται τότε κομπλέ , αλλά φυσικά παίρνεις γραπτώς οτι δεν αλλάζει η βασική χρέωση ( αν είχε έκπτωση συνέπειας πάλι θα ρωτούσες αν συνδυάζεται με ΚΟΤ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, takoulou είπε

Θα πρεπει να ρωτήσεις αυτό με ΚΟΤΒ.. Αν σε δέχονται.. 

το είπα γιατί υπέγραψα το συμβόλαιο και μου είπαν ότι το value plus δέχεται κανονικά το κοτ β κει αυτό λέω 0.04 λεπτά η κιλοβατώρα και μου εκανε εντύπωση

Επεξ/σία από GreekGames

3 λεπτά πριν, GreekGames είπε

και μου είπαν

είναι γνωστό οτι δε δίνουμε σημασία στο τι λένε στα τηλέφωνα και το κλείνουμε αν μας πάρουν τηλ μετά απο γραπτό αίτημα μέσω email

1 ώρα πριν, Sovjohn είπε

Κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει αρκετούς:

Τα προνόμια Eurobank μόλις μου είπαν από το live chat ότι ισχύουν και για το Elpedison Economy Plus. Πιάνει όλα τα προγράμματα της κατηγορίας ECONOMY. Όχι μόνο το κλασσικό.

Έτσι, όποιος μεταβαίνει εκεί μπορεί να χρησιμοποιεί το promo και να του αποδώσουν 40 Ε από τη Eurobank (μάλλον τμηματικά; Δεν το ξέρω αυτό)

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/sunallages-pronomia/epixeiriseis/sunergazomenes/elpedison

Εγώ θα προχωρήσω και θα το χρησιμοποιήσω αυτό...

Αν βγάλεις άκρη, γράψε εδώ τα αποτελέσματα και τις ενέργειες που έκανες μπας και βγάλω άκρη και εγώ. Από τις αρχές Σεπ που μπήκα στο προηγούμενο πρόγραμμα green economy παλεύω αλλά μάταια. Στην εξυπηρέτηση πελατών με 2-3 διαφορετικές κοπέλες που μίλησα δεν ήξερε καμία τίποτα, μέχρι που με παρέπεμψαν να στείλω μήνυμα στην elpe. Έχω στείλει 2 μηνύματα εδώ και ένα μήνα χωρίς να λάβω ποτέ απάντηση και τελευταία φορά που μίλησα τηλεφωνικά προχτές που έκανα την αλλαγή στο economy plus μου είπανε ότι το αίτημα έχει προωθηθεί στο τμήμα τιμολόγησης και κάποιαααα στιγμή θα με ενημερώσουν...ότι να ναι..

Οπότε καλή επιτυχία στην προσπάθεια και αν έχεις αποτέλεσμα στείλε κανένα μήνυμα τι παραπάνω έκανες.

2 λεπτά πριν, nick_81 είπε

τελευταία φορά που μίλησα τηλεφωνικά προχτές που έκανα την αλλαγή στο economy plus μου είπανε ότι το αίτημα έχει προωθηθεί στο τμήμα τιμολόγησης και κάποιαααα στιγμή θα με ενημερώσουν...ότι να ναι..

ξαναπάρε κσι μην το αφήνεις , ζήτα να σε συνδέσουν στο τμήμα (γίνεται και το κάναμε πολλά μέλη)

η αλλαγή στο myelpedison ήταν άμεση

πάρε και Protergia και ζήτα κανα 40άρι δώρο (στον 1ο λογαριασμό , όχι κατα τη διάρκεια συμβολαίου) , πες τους αν είναι θα την κάνεις Ηρών για το 50άρι

9 λεπτά πριν, korakios είπε

είναι γνωστό οτι δε δίνουμε σημασία στο τι λένε στα τηλέφωνα και το κλείνουμε αν μας πάρουν τηλ μετά απο γραπτό αίτημα μέσω email

Καλά εννοείται αυτό όμως στο συμβόλαιο λεει ότι το πρόγραμμα ειναι τοProtergia οικιακό Ν value plus κοτ β

5 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Καλά εννοείται αυτό όμως στο συμβόλαιο λεει ότι το πρόγραμμα ειναι τοProtergia οικιακό Ν value plus κοτ β

οκ, αλλά να ξέρεις οτι δεν είσαι στο value+ αλλά στο

8. Protergia Οικιακό Value+ KOT A / KOT Β

όπου εκεί θα κοιτάς τιμές

4 λεπτά πριν, korakios είπε

οκ, αλλά να ξέρεις οτι δεν είσαι στο value+ αλλά στο

8. Protergia Οικιακό Value+ KOT A / KOT Β

όπου εκεί θα κοιτάς τιμές

Ναι αλλά και πάλι 0.088 λεπτά είναι 

3 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Ναι αλλά και πάλι 0.088 λεπτά είναι 

δεν είπα το αντίθετο , ανέφερα τι να κοιτάξεις 20-21 του μηνός που θα βγάλει τις νέες τιμές

Μόλις τώρα, korakios είπε

δεν είπα το αντίθετο , ανέφερα τι να κοιτάξεις 20-21 του μηνός που θα βγάλει τις νέες τιμές

Α οκ ευχαριστώ.Επισης να κάνω μια ερώτηση αν ξερεις εγώ υπέγραψα 25 Σεπτεμβρίου και μου είπαν οτι το πρόγραμμα ενεργοποιηται από την μέρα που υπογράφω τώρα αύριο μεθαύριο που θα έρθει ο νεοσ λογαριασμός τι πρόγραμμα θα λέει value plus η το προηγούμενο γιατί 10 μέρες και καλά έχω άλλο πρόγραμμα 

14 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Α οκ ευχαριστώ.Επισης να κάνω μια ερώτηση αν ξερεις εγώ υπέγραψα 25 Σεπτεμβρίου και μου είπαν οτι το πρόγραμμα ενεργοποιηται από την μέρα που υπογράφω τώρα αύριο μεθαύριο που θα έρθει ο νεοσ λογαριασμός τι πρόγραμμα θα λέει value plus η το προηγούμενο γιατί 10 μέρες και καλά έχω άλλο πρόγραμμα 

θα έρθει με μεικτή τιμολόγηση , θα σπάσουν αναλογικά οι κιλοβατώρες στο παλιό και στο νέο

στον επόμενο λογαριασμό θα γράφει το νέο πρόγραμμα σαν ονομασία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...