Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 minutes ago, korakios said:

δεν αντιλέγω , απλά έπρεπε να το περιμένεις μιας και είναι γνωστό στο νήμα , μάλλον πρέπει να βάλω στο excel "αργή μηχανογράφηση" , αλλά κάποια μέλη ποστάρανε οτι μετά την εκπροσώπηση έβγαλε σχεδόν άμεσα, έναντι λίγων ημερών και θεώρησα οτι τη φτιάξανε

Eμένα βγήκε έναντι κατά προσέγγιση στις 30/8, για κατανάλωση από 4/8 - 25/8... και μάλιστα ΚΟΤ που υποτίθεται πως καθυστερούν. Το Σεπτέμβριο δεν έδωσα ένδειξη γιατί περίμενα καταμέτρηση (πήραν ένδειξη στις 2/10). Τώρα πότε θα βγει λογαριασμός ένας θεός ξέρει... ίσως στείλουν έναντι κατά προσέγγιση για το Σεπτέμβριο και βγάλουν εκκαθαριστικό τον άλλο μήνα.

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 28/09/2023 at 23:17, geodimis said:

Έκανα την ίδια ακριβώς κίνησης σήμερα απο simply generous small σε business value -με μόλις ένα λογαριασμό να έχει εκδοθεί για λίγες μέρες του Ιουλίου- και τηλεφωνικά με ενημέρωσαν ότι τα 50€ πιστώνονται στον 1ο λογαριασμό. Το ίδιο έγραφε και η σύμβαση στην 1η σελίδα και το επιπλέον έντυπο για τα 50€ τα ποια έλαβα με mail και απάντησα το κλασικό «Συναινώ και αποδεχομαι»  που θέλουν.

Να προσθέσω ότι όπως και τον Ιούλιο στον ΗΡΩΝΑ, έδωσα ένδειξη κατά 1-2kwh απο την τελευταία καταγεγραμμένη απο το mydeddie ώστε να μειωθεί η χασούρα απο την αύξηση που έκανε ο simply generous το Σεπτέμβριο…

2η φορά μέσα στο έτος γυρνάω στην Elpedison -και τις 2 απο ΗΡΩΝΑ- όποτε είναι ελπίζω είναι θέμα ημερών το 3ο 50αρικο απο πέρυσι τον Ιούλιο…

Όπως πάει το έργο ευελπιστώ για το Νοέμβρη να έχει αντίστοιχο δώρο η elpedison ώστε να προλάβω να ξαναπεράσω και μέχρι τις αρχές του χρόνου να κλειδώσω σε κάποιο ρήτροπρόγραμμα των 2 εταιριών. 

Γενικά ο ενεργειακός τουρισμός βοήθησε αρκετά σε μια παροχή που μεσοσταθμικά γράφει κοντά στις 1000kwh/μήνα με μόνη εκκρεμότητα την έξτρα επιδότηση  αναδρομικά που χρωστάει ο ΗΡΩΝ για το 2022 και κάθε 6μηνο μου στέλνει μειλ ότι είναι στη φάση…υπολογισμού της και άμεσης πίστωσης..

28/9 η αίτηση, χθες 3/10 τηλ από ΗΡΩΝΑ για να παραμείνω με 50€ και σήμερα η εφαρμογή της ΥΔΕ με αλλαγμένο ψηφίο (άρα ήδη στην ELPEDISON). Ταχύτατος ο ΔΕΔΔΗΕ Ναυπλίου, προφανώς 2-3 συστημικά κλικ είναι η αλλαγή παρόχου για αυτούς..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

αίτημα ηλεκτρονικό στην πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕγια τις μετρήσεις

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Καθώς και στη δική μου περίπτωση δεν αναγράφονται τιμές του μετρητή στη σύμβαση που έλαβα (η υπάλληλος τις ζήτησε εκ των υστέρων και με διαβεβαίωσαν ότι τις έχουν καταχωρήσει στο σύστημα), μπήκα εδώ https://deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/ και καταχώρησα τις τιμές του μετρητή την ημερομηνία που έκανα τη σύμβαση με το νέο πάροχο!

Ελπίζω να τις λάβουν υπόψη τους κατά την αλλαγή και να μη χρεώσουν ότι να΄'ναι στον 1ο λογαριασμό....

Η βοήθειά σου είναι πραγματικά ανεκτίμητη!

Δημοσ.

είδες τιμές για το value+ στο excel  , απλά βγάζει μέσο όρο κιλοβατώρας και δε μπορείς εύκολα να επαληθεύσεις με τις δημοσιευμένες τιμές

Ναι είδα τις τιμές και για αυτό ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που είναι στο value plus της προτεργια για να μου επιβεβαιώσει τις τιμές κιλοβατώρας.Και πάλι ευχαριστώ για την ανταπόκριση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, korakios said:

ένα τεταρτάκι 23-24 του μηνός στα τελευταία σχόλια του νήματος , 1 λεπτό στο excel και ένα 10λεπτο για αίτηση

δεν είναι κάτι χρονοβόρο

Το θέμα είναι και πως αλλάζουν τα προγράμματα μέσα στο μήνα. Το green έγινε value που έγινε economy που δεν ξέρω που θα πάει στο τέλος. Τουλάχιστον είναι καλές οι τιμές!!

Επεξ/σία από doll
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Ναι είδα τις τιμές και για αυτό ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που είναι στο value plus της προτεργια για να μου επιβεβαιώσει τις τιμές κιλοβατώρας.Και πάλι ευχαριστώ για την ανταπόκριση

τις τιμές τις επιβεβαιώνεις εκεί

https://www.protergia.gr/el/pricesres

χαμηλά στο excel είναι και λινκ απο σελίδες παρόχων που δημοσιεύονται οι τιμές

Δημοσ.

λογικά αυθημερόν

είχα ανεβάσει αλλά δεν τις βλέπαν , λογικά θα τις ζητήσουν στο απαντητικό email , νομίζω δεν είναι απαραίτητη η φωτό , μπορείς δλδ απλά να γράψεις τις ενδείξεις

Τελικά έστειλαν μέιλ από κάποιο συνεργάτη befon, να απαντήσεις πως συναινείς και αποδέχεσαι, καθώς ήθελε και φωτογραφία ενδείξεις, τις οποίες στείλαμε..

Τώρα έβαλαν κάτι ασφαλιστικά eurolife που λέει και καλά δεν έχεις υποχρέωση απέναντι τους (χωρίς συμβόλαιο), το οποίο στο τηλέφωνο αποδέχθηκαν (ξέχασα να τους πω να αρνηθούν διάφορα τέτοια), το έστειλαν όμως και στο e-mail

Σε αυτό απαντήσαμε πως δέχονται μόνο τη σύμβαση προμήθειας ρεύματος και όχι το eurolife, είναι καλυμμένοι από αυτό ή θα πρέπει να κάνουν κάτι άλλο;

Δημοσ.

Και σε μένα ή elpedison δεν πέρασε την ένδειξη στο συμβόλαιο γιατί δεν φαινόταν καθαρά (δε φαινόταν ούτε ταυτότητα ούτε ο λογαριασμός) και τα έστειλα ξανά όλα εκ των υστέρων... Λέτε να έχουμε θέμα? Μήπως να τα καταχωρησουμε λέτε στον Δεδδηε όπως γράψαν τα παιδιά πιο πριν για να μη την πάθουμε 😁 αλλα σε τι ημερομηνία? 

Κάτι άλλο είναι ότι δεν μ'αφηνει να κάνω λογαριασμό ακόμα(στο my elpedison) ενώ με το ΑΦΜ είναι οκ, αλλά μάλλον δεν γίνεται ακόμα λόγω ότι δεν έγινε ακόμα η αλλαγή! 

Πάγια εντολή σε κάρτα Alpha πως βάζουμε ρε σεις, μέσα απ το ebanking που το έψαχνα δεν βρίσκω άκρη. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimi1982 είπε

Κάτι άλλο είναι ότι δεν μ'αφηνει να κάνω λογαριασμό ακόμα(στο my elpedison) ενώ με το ΑΦΜ είναι οκ, αλλά μάλλον δεν γίνεται ακόμα λόγω ότι δεν έγινε ακόμα η αλλαγή! 

περίμενε sms , αν δε σου έρθει τσέκαρε σε 5 εργάσιμες

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει αρκετούς:

Τα προνόμια Eurobank μόλις μου είπαν από το live chat ότι ισχύουν και για το Elpedison Economy Plus. Πιάνει όλα τα προγράμματα της κατηγορίας ECONOMY. Όχι μόνο το κλασσικό.

Έτσι, όποιος μεταβαίνει εκεί μπορεί να χρησιμοποιεί το promo και να του αποδώσουν 40 Ε από τη Eurobank (μάλλον τμηματικά; Δεν το ξέρω αυτό)

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/sunallages-pronomia/epixeiriseis/sunergazomenes/elpedison

Εγώ θα προχωρήσω και θα το χρησιμοποιήσω αυτό...

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimi1982 είπε

Πάγια εντολή σε κάρτα Alpha πως βάζουμε ρε σεις, μέσα απ το ebanking που το έψαχνα δεν βρίσκω άκρη. 

στο myelpedison (όταν κάνεις λογαριασμό)

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

λογικά απο βεφον του έστειλαν

Δεν ρωτησα ποιος ειναι ο συνεργατης, αλλα μου ειπε ο φιλος, οτι προσπαθει 1 ωρα να μιλησει τηλεφωνικα με τον εκπροσωπο. Στο τηλεφωνο που ειναι στο συμβολαιο γραμμενο μαζι με το ονοματεπωνυμο του εκπροσωπου, βγαινει συνεχως το μηνυμα "ο αριθμος δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη". Χθες προσπαθουσε να παρει τηλεφωνο σε 2 καταστηματα, εκει χτυπουσε αλλα δεν απαντουσαν (μεσημερι κατα τις 12-1 νομιζω επαιρνε)

Εχει απηυδησει πριν παει! 

• Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, korakios είπε

απο το site της elpedison έκανε ή απο αλλού ?

Απο το επισημο ειπαμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...