Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/9/2023 στις 11:58 ΜΜ, dimitrisg55 είπε

Έχω Protergia Οικιακό και παρατηρώ οτι οι τιμές του ειναι τσιμπημένες σε σχέση με άλλα προγράμματα, είδα το excel και βλέπω ότι σε όλα τα προγραμματά της Protergia γράφει προσοχή ασάφεια χρεώσεων. Αξίζει αλλαγή προγράμματος στη Protergia ή γενική αλλαγή παρόχου ?

Συγνωμη για την αλλαγή θέματος αλλά έχω και ‘γώ προτεργια οικιακό αλλά τώρα έβαλα νυχτερινό και ήθελα να μου κάποιος που ξέρει αν αξίζει πραγματικά το νυχτερινό και ποιες είναι η εκπτώσεις στην τιμή ανά kWh αλλά και στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις.Επισης ένα δεύτερο ερώτημα αν αξίζει το value +

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, omghi2u είπε

Τι κανω?

αίτημα ηλεκτρονικό στην πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕγια τις μετρήσεις

myrae κατά πάροχου και διαχειριστή

2 ώρες πριν, omghi2u είπε

καμια ενδειξη δεν εγραψε στο συμβολαιο.

εκεί έγινε και το λάθος

4 ώρες πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Εγώ πάντως δεν άντεξα άλλο στον ΗΡΩΝ. Τους παρακαλάω να εκδώσουν λογαριασμού (ο τελευταίος ήταν ένδειξη έως 04 Αυγούστου και έχουμε 04 Οκτωβρίου) και μου απαντάνε να μην ανησυχώ.

γνωστή η μηχανογράφηση , πάντα τιμολογείσαι 1+ μήνα πίσω , πότε ήταν η προηγούμενη ημερομηνία έκδοσης ?

1 ώρα πριν, GreekGames είπε

Επισης ένα δεύτερο ερώτημα αν αξίζει το value +

για τα άλλα σου απάντησα

είδες τιμές για το value+ στο excel  , απλά βγάζει μέσο όρο κιλοβατώρας και δε μπορείς εύκολα να επαληθεύσεις με τις δημοσιευμένες τιμές

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εκανα κι εγω Elpedison Economy Plus. Διαβασα πάντως στα ψιλα γράμματα οτι έχουν χρόνο 30 μέρες να σε αποδεσμεύσουν αν κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο. Αρα θεωρητικά μπορει να προλάβει να σε δαγκώσει...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pdionisis είπε

Διαβασα πάντως στα ψιλα γράμματα οτι έχουν χρόνο 30 μέρες να σε αποδεσμεύσουν αν κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο.

δε νομίζω , αν μπορείς κάνε copy-paste το κείμενο

Δημοσ.
5 minutes ago, pdionisis said:

Άκυρο 

21 minutes ago, korakios said:

γνωστή η μηχανογράφηση , πάντα τιμολογείσαι 1+ μήνα πίσω , πότε ήταν η προηγούμενη ημερομηνία έκδοσης ?

Η τελευταία έκδοση ήταν 31/08 για διάστημα έως 04/08. Και από τότε αγνοείται... 

Τεσπα. Πλέον έχω κάνει αίτηση ΔΕΗ και περιμένω να μεταφερθώ. Όπως είπα θα πήγαινα elpe αλλά τελευταία στιγμή σκέφτηκα ότι βαριέμαι να αλλάζω πάλι σε ένα μήνα γιατί κλασσικά το 8 λεπτά θα το πάει 12 13 λεπτά και αυτή. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Η τελευταία έκδοση ήταν 31/08

οκ, μήνας δλδ , λογικά σε 2-3 μέρες θα βγει , μπορεί να ήταν και η προγραμματισμένη απο ΔΕΔΔΗΕ

νορμάλ μου ακούγεται αλλά ο καθένας κινείται όπως καταλαβαίνει

• Moderators
Δημοσ.

Για e-contract μεσω του site της elpedison:

Ισχυει οτι το συμβολαιο που στελνουν στο email ειναι μεσω συνεργατη (αναφερει τον συνεργατη στην πρωτη σελιδα) και οχι απο την ιδια την elpedison;

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Για e-contract μεσω του site της elpedison:

Ισχυει οτι το συμβολαιο που στελνουν στο email ειναι μεσω συνεργατη (αναφερει τον συνεργατη στην πρωτη σελιδα) και οχι απο την ιδια την elpedison;

λογικά απο βεφον σου έστειλαν

Δημοσ.
9 minutes ago, korakios said:

οκ, μήνας δλδ , λογικά σε 2-3 μέρες θα βγει , μπορεί να ήταν και η προγραμματισμένη απο ΔΕΔΔΗΕ

νορμάλ μου ακούγεται αλλά ο καθένας κινείται όπως καταλαβαίνει

Όχι δεν είναι νορμάλ. Εγώ όταν βάζω ένδειξη εκδίδεται λογαριασμός της ένδειξης που βάζω. Όχι ένα μήνα πίσω. Έτσι ξέρω από volterra που είχα, από ΔΕΗ. Αυτοί δε ξέρω γιατί δε το κάνουν. Φαντάσου μόλις μου ήρθε να καταχωρήσω ενδείξεις ενώ δεν έχει εκδοθεί καν ο προηγούμενος λογαριασμός. Τραγικοί. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Όχι δεν είναι νορμάλ. Εγώ όταν βάζω ένδειξη εκδίδεται λογαριασμός της ένδειξης που βάζω. Όχι ένα μήνα πίσω. Έτσι ξέρω από volterra που είχα, από ΔΕΗ. Αυτοί δε ξέρω γιατί δε το κάνουν. Φαντάσου μόλις μου ήρθε να καταχωρήσω ενδείξεις ενώ δεν έχει εκδοθεί καν ο προηγούμενος λογαριασμός. Τραγικοί. 

νορμάλ για Ηρών , είναι γνωστό οτι ο 1ος λογαριασμός αργεί 40+ μέρες και οτ η τιμολόγηση αφορά μήνα+ πίσω

Δημοσ.
Just now, korakios said:

νορμάλ για Ηρών , είναι γνωστό οτι ο 1ος λογαριασμός αργεί 40+ μέρες και οτ η τιμολόγηση αφορά μήνα+ πίσω

Μαζί σου. Συμφωνώ. Αυτό όμως δε τους αλλάζει να τους χαρακτηρίσω ως τραγικούς. Δηλαδή να έχει μπει χειμώνας και εγώ ακόμα να πληρώνω την κατανάλωση Αυγούστου. Και όπως είπα, η volterra που ήταν πιο μικρή εταιρία, στην τιμολόγηση ήταν τέλεια! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ^_NikitaS_^ είπε

Μαζί σου. Συμφωνώ. Αυτό όμως δε τους αλλάζει να τους χαρακτηρίσω ως τραγικούς. Δηλαδή να έχει μπει χειμώνας και εγώ ακόμα να πληρώνω την κατανάλωση Αυγούστου. Και όπως είπα, η volterra που ήταν πιο μικρή εταιρία, στην τιμολόγηση ήταν τέλεια! 

δεν αντιλέγω , απλά έπρεπε να το περιμένεις μιας και είναι γνωστό στο νήμα , μάλλον πρέπει να βάλω στο excel "αργή μηχανογράφηση" , αλλά κάποια μέλη ποστάρανε οτι μετά την εκπροσώπηση έβγαλε σχεδόν άμεσα, έναντι λίγων ημερών και θεώρησα οτι τη φτιάξανε

Δημοσ.

Καλημέρα, έκανα αίτηση στο Elpedison Economy Plus για λογαριασμό τρίτου, ξέρουμε πόσο χρόνο θέλουν για να στείλουν το συμβόλαιο;

Πριν το στείλουν πρέπει να στείλουμε φωτό τις μετρήσεις;

Στην αίτηση απλά 2 PDF ταυτότητα και λογαριασμό ήθελε..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Καλημέρα, έκανα αίτηση στο Elpedison Economy Plus για λογαριασμό τρίτου, ξέρουμε πόσο χρόνο θέλουν για να στείλουν το συμβόλαιο;

λογικά αυθημερόν

2 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Πριν το στείλουν πρέπει να στείλουμε φωτό τις μετρήσεις;

είχα ανεβάσει αλλά δεν τις βλέπαν , λογικά θα τις ζητήσουν στο απαντητικό email , νομίζω δεν είναι απαραίτητη η φωτό , μπορείς δλδ απλά να γράψεις τις ενδείξεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...