Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 minutes ago, korakios said:

χμμμ , υποτίθεται κάποια στιγμή θα αλλάζανε οι ΥΚΩ (απο πέρυσι το λέγανε), σε σταθερή τιμή  . Τότε όντως οι ρυθμιζόμενες δε θα έχουν σχέση με την κατανάλωση

Όχι, δεν κατάλαβες. Επέμενε ότι οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις έχουν να κάνουν με την τιμή kWh που χρεώνει ο κάθε πάροχος και όχι με τον αριθμό των kWh

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, vagpap είπε

Όχι, δεν κατάλαβες. Επέμενε ότι οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις έχουν να κάνουν με την τιμή kWh που χρεώνει ο κάθε πάροχος και όχι με τον αριθμό των kWh

α κατάλαβα , γιατί δεν έβαλες ένα στοίχημα ? ευκαιρία ήταν 😁

45 minutes ago, vagpap said:

Στην Protergia, στο πρόγραμμα Value (όχι το plus),

Έχει η Protergia πρόγραμμα Value; Έτσι εξηγείται η αλλαγή ονομασίας της Elpedison... τόσο απλό ήταν.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, vagpap είπε

Στην Protergia, στο πρόγραμμα Value (όχι το plus), που ανέφερε και αυτό χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής και μετά τη λήξη των μέτρων,

άσχετο , το value κανονικά δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο και είναι πιο ακριβό απο το plus , μην την πατήσεις και μπεις εκεί κάνοντας πάρτι ο υπάλληλος

Επεξ/σία από korakios

1 hour ago, korakios said:

άσχετο , το value κανονικά δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο και είναι πιο ακριβό απο το plus , μην την πατήσεις και μπεις εκεί κάνοντας πάρτι ο υπάλληλος

Το έχω από τον Ιούνιο, δεν άλλαξα όταν βγήκε το πλας. Έχω μικρή σχετικά κατανάλωση οπότε δεν έκανα αλλαγή (δεν είμαι τόσο τουρίστας). Στάση αναμονής προφανώς με ορίζοντα τις επερχόμενες αλλαγές 

εμένα σήμερα μου έκανε αντιπρόταση το η WV για να με κρατήσει το value student με 0,09480€/kwh και δώρο το πάγιο (3€) 10 μηνών (έβγαλε καινούργια προγράμματα), βέβαια σε 2 μήνες λογικά θα αλλάξουμε πάλι πρόγραμμα..

1 λεπτό πριν, doll είπε

Τελικά θα πρέπει καθημερινά να βλέπεις τι γίνεται γιατί η όποια οικονομία μπορεί να χαθεί σε έναν λογαριασμό!!

ένα τεταρτάκι 23-24 του μηνός στα τελευταία σχόλια του νήματος , 1 λεπτό στο excel και ένα 10λεπτο για αίτηση

δεν είναι κάτι χρονοβόρο

• Like 4

11 ώρες πριν, CHRISpros είπε

Υπέργαψα και εγώ τη συμβαση για το value και "εφυγε για εκπροσώπηση". 

Συνήθως πόσο καιρό κάνει να... φτάσει?

Αναλόγως τις πλυμηρες 😂

Εγω εφυγα απο NRG και μπηκα σε αυτους τον Σεπτεμβρη.

Ηδη βλεπω πρωτη στιαπου. Εχω παρει 2-3 τηλεφωνα και εχω στειλει και τα mail που μου ειπαν εδω και 10 ημερες και ουτε επικοινωνια εχει υπαρξει απο μεριας τους ουτε τπτ αλλο.

Ποιο ειναι το προβλημα.

Η τελευταια μετρηση που ειχα στειλει στην nrg τελος αυγουστου για το λογαριασμου του αυγουστου ηταν 4.549 kw ημερας και 2.453 kw νυχτας.

Πριν καμια 10αρια μερες λοιπον μπαινω στο protergia να βαλω τις μετρησεις μου για το λογαριασμο Σεπτεμβριου και βλεπω οτι εβγαλαν απο την κοιλια τους, τις προηγουμενες μετρησεις ως : 4.356 kw για τα ημερας και 2.192 για τα νυχτας... δλδ μου εκαναν ενα random roll back στα kw και με καπελωσαν 456 (ηδη πληρωμενα στην nrg) kw. Την ιδια ημερα και την επομενη ειχα τις επικοινωνιες τις τηλεφωνικες και τα mails μαζι τους. Τους ειπα οτι αν δεν διευθετηθει αυτο δεν βαζω τις τελευταιες μετρησεις για να πληρωσω 2πλο λογαριασμο ο οποιος μισος ειναι ηδη πληρωμενος τον περασμενο μην επειδη εβαλαν μετρηση απο την κοιλια τους, στο οποιο μου απαντησαν βεβαιως και θα λυθει το προβλημα, θα επικοινωνησει καποιος μαζι σας... στειλτε και mail ομως μαζι με το pdf του προηγουμενου λογαριασμου σας (το οποιο και εκανα αμεσως) μεσω του site.

Σημερα τσεκαρα και εχουν βαλει μονοι τους και την τελικη μετρηση Σεπτεμβριου (λογικα επικοινωνησαν με δεδδηε για αυτο.)

Τι κανω?

• Sad 1

2 ώρες πριν, omghi2u είπε

Ηδη βλεπω πρωτη στιαπου. Εχω παρει 2-3 τηλεφωνα και εχω στειλει και τα mail που μου ειπαν εδω και 10 ημερες και ουτε επικοινωνια εχει υπαρξει απο μεριας τους ουτε τπτ αλλο.

Ποιο ειναι το προβλημα.

Η τελευταια μετρηση που ειχα στειλει στην nrg τελος αυγουστου για το λογαριασμου του αυγουστου ηταν 4.549 kw ημερας και 2.453 kw νυχτας.

Πριν καμια 10αρια μερες λοιπον μπαινω στο protergia να βαλω τις μετρησεις μου για το λογαριασμο Σεπτεμβριου και βλεπω οτι εβγαλαν απο την κοιλια τους, τις προηγουμενες μετρησεις ως : 4.356 kw για τα ημερας και 2.192 για τα νυχτας... δλδ μου εκαναν ενα random roll back στα kw και με καπελωσαν 456 (ηδη πληρωμενα στην nrg) kw. Την ιδια ημερα και την επομενη ειχα τις επικοινωνιες τις τηλεφωνικες και τα mails μαζι τους. Τους ειπα οτι αν δεν διευθετηθει αυτο δεν βαζω τις τελευταιες μετρησεις για να πληρωσω 2πλο λογαριασμο ο οποιος μισος ειναι ηδη πληρωμενος τον περασμενο μην επειδη εβαλαν μετρηση απο την κοιλια τους, στο οποιο μου απαντησαν βεβαιως και θα λυθει το προβλημα, θα επικοινωνησει καποιος μαζι σας... στειλτε και mail ομως μαζι με το pdf του προηγουμενου λογαριασμου σας (το οποιο και εκανα αμεσως) μεσω του site.

Σημερα τσεκαρα και εχουν βαλει μονοι τους και την τελικη μετρηση Σεπτεμβριου (λογικα επικοινωνησαν με δεδδηε για αυτο.)

Τι κανω?

Καλημέρα.. Να παρεις τηλέφωνο στον Δεδδηε να ρωτήσεις αν έχουν δώσει τις ενδείξεις.. Πότε έγινε  η αλλαγή  και με τις διαφορές.. 

• Like 1

3 ώρες πριν, omghi2u είπε

Ποιο ειναι το προβλημα.

Τι κανω?

Το συμβόλαιο που υπέγραψες τι ενδείξεις γράφει?

Εγώ πάντως δεν άντεξα άλλο στον ΗΡΩΝ. Τους παρακαλάω να εκδώσουν λογαριασμού (ο τελευταίος ήταν ένδειξη έως 04 Αυγούστου και έχουμε 04 Οκτωβρίου) και μου απαντάνε να μην ανησυχώ. Τους είπα δεν ανησυχώ αλλά έτσι δεν υπάρχει προγραμματισμός και μπροστά μας έρχεται και χειμώνας. Συν ότι το πρόγραμμα που είχα τότε (simply Genius) έχει πλέον ένα λεπτό πιο φτηνό από την ΔΕΗ. Ε θα γυρίσω στη ΔΕΗ. Δίνω ένδειξη και σε 3-5 μέρες έχεις τον λογαριασμό. Έλεγα να πάω elpe που λέτε να πάρω και από εκεί 50 ευρώ δώρο, αλλά μέχρι να εκδώσει και αυτός το λογαριασμό θα έχει φτάσει η τιμή του προγράμματος στην τιμή της ΔΕΗ. Βαρέθηκα με τους κράχτες. Θα κάτσω κάνα 2μηνο στη ΔΕΗ και να δω από 01/01/2024 που θα πάω. Εννοείται με την βοήθεια σας. 

• Like 2

2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Το συμβόλαιο που υπέγραψες τι ενδείξεις γράφει?

δεν ημουν εγω παρων. η γυναικα ηταν. 

εκεινη μου ειπε πως η κοπελα που ηρθε και μιλησαν και τελικα υπεγραψαν το συμβολαιο, ουτε την ρωτησε για μετρησεις αλλα καθως εβγαιναν εξω ουτε εκεινη κοιταξε ρολογια κτλ.

καμια ενδειξη δεν εγραψε στο συμβολαιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, omghi2u είπε

δεν ημουν εγω παρων. η γυναικα ηταν. 

εκεινη μου ειπε πως η κοπελα που ηρθε και μιλησαν και τελικα υπεγραψαν το συμβολαιο, ουτε την ρωτησε για μετρησεις αλλα καθως εβγαιναν εξω ουτε εκεινη κοιταξε ρολογια κτλ.

καμια ενδειξη δεν εγραψε στο συμβολαιο.

Παρε τηλεφωνο στον Δεδδηε που σου ειπα...Ολες οι αλλαγες γινονται απο εκει...

Επεξ/σία από takoulou

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...