Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην εφαρμογή της ΕΛΠΕ μετά από ποσο καιρό φαίνονται μετρητές κτλ.;Από 14/9 εκπροσώπηση και είναι όλα κενά ακόμα . 

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, razkal είπε

30ευρες δωροεπιταγες edenred. εγω σε καταστημα τις ζητησα για 2 παροχες και ειπε οκ.

το θεμα ειναι και ποτε θα τις παρω βεβαια...

εχει κανεις εμπειρια μετα απο ποσο καιρο τις στελνουν?

Οι δωροεπιταγές Edenred ήταν μέχρι τον Σεπτέμβριο πάντως. Σε κατάστημα που ρώτησα σήμερα (Ν. Ιωνία) δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από τα 50€, που το βρίσκουμε και online άλλωστε.

Αν έχει κάποιος καλύτερη ενημέρωση (άλλο κατάστημα που ίσως δίνει ακόμα Edenred) ας μας πει κι εμάς...

Δημοσ.

Ρε 'σεις... Είχα αιτηθεί να με πάνε από το Green Economy στο Value (Επαγγελματικό) στην ELPE. Μου'ρχεται mail σήμερα, ανανέωση σύμβασης, αν συμφωνείτε κάντε κλικ εδώ. Ανοίγω τη σύμβαση, βλέπω Elpedison Economy Plus οικονομικό πρόγραμμα. Μπαίνω στην ELPE δεν το βρίσκω, ανοίγω τον τιμοκατάλογο κομπλέ, το βρίσκω, ανοίγω το excel, λέει Economy Plus (Value) for Business. 
Φαντάζομαι αποδέχομαι, έτσι!!! Καλά τι είναι αυτοί, ούτε 10 μέρες δεν μπορούνε να κρατήσουνε την ονομασία στα προγράμματά τους!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, tempo είπε

αυτό korakie είναι κάτι που διαφοροποιεί την protergia απο τους άλλους παρόχους; Στους άλλους δεν θα πληρώνουμε τα ίδια πράγματα (δηλ. προμήθεια+ρήτρα αναπροσαρμογής);

Προσπαθώ να καταλάβω αν η protergia τιμολογεί με διαφορετικό τρόπο απο τους υπόλοιπους (απο την 01/01/2024 και μετά).

θα παίζουν 2 ειδών κυμαινόμενα

1. την κλασσική διαφημιστική/παραπλανητική τιμή συν ρήτρα με όρια ενεργοποίησης

2. "μικρή προμήθεια" συν ταρίφα "κόστους αγοράς" (όλη τη ρήτρα)

ισχύει για όλους τους πάροχους

Η Protergia μέχρι στιγμής διαφοροποιείται στην ασάφεια χρέωσης των λογαριασμών

1 ώρα πριν, Geoponer είπε

Αυτό από πού προκύπτει; Ρωτάω γιατί πρόσφατα έβαλα το ίδιο πρόγραμμα αλλά της Watt & Volt και θέλω να ξέρω τι θα με περιμένει με το νέο έτος!

προκύπτει απο τους όρους του συμβολαίου που υπέγραψες (για το νέο έτος)

υποθέτω και η W&V θα έχει ασάφεια στους λογαριασμούς μέχρι τέλος αυτού του έτους μιας και εξαγοράστηκε απο Protergia και λογικά θα έχουν την ίδια μηχανογράφηση . Πόσταρε έναν λογαριασμό όταν βγει

Επεξ/σία από korakios
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, agrileza είπε

Κάνω κάτι λάθος; Λάθος link?

ναι , πλέον κοιτάς την καρφιτσωμένη/προτεινόμενη ανάρτηση

στο παλιό excel πάντως ηδη έχω λινκ για το νέο στα μπλε γράμματα πάνω πάνω

Spoiler

image.png.0d6f3c9c1e1888a113e4c14580330ba4.png

αργότερα θα μεταφέρω και τα πανάκριβα σταθερά

Δημοσ.

Εκδόθηκε και ο 1ος Λογαριασμός από το green economy .Ενδειξη είχα δώσει στις 18/09. Η έκπτωση 80 ευρώ αφαιρείται σε όλο το ποσό και όχι μόνο στην κατανάλωση.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, libera είπε

Εκδόθηκε και ο 1ος Λογαριασμός από το green economy .Ενδειξη είχα δώσει στις 18/09. Η έκπτωση 80 ευρώ αφαιρείται σε όλο το ποσό και όχι μόνο στην κατανάλωση.

περιμένουμε και εκκαθαριστικό για επιβεβαίωση

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, libera είπε

Ενδειξη είχα δώσει στις 18/09

Κάθε πότε δέχονται ενδείξεις, στην ΕΛΠΕ; Γράφτηκα στο myelpedison στις 28/9 (αν θυμάμαι καλά) αλλά ήταν κλειστό δεν δεχόταν ενδείξεις!

Δημοσ.

σε μια παροχη με νεο μετρητη (με Led οθονη) δεν μπορει να βγει φωτογραφια με τις ενδειξεις ευκολα γιατι μου λενε οτι εναλασσονται 3 τιμες πολυ γρηγορα στο μετρητη.

υπαρχει λυση για αυτο? μπορει να εχει χαλασει και ο μετρητης?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, razkal είπε

σε μια παροχη με νεο μετρητη (με Led οθονη) δεν μπορει να βγει φωτογραφια με τις ενδειξεις ευκολα γιατι μου λενε οτι εναλασσονται 3 τιμες πολυ γρηγορα στο μετρητη.

υπαρχει λυση για αυτο? μπορει να εχει χαλασει και ο μετρητης?

Οι ενδείξεις πράγματι εναλλάσσονται αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορείς να βγάλεις φωτογραφία παρόλα αυτά ας τραβήξει ένα βίντεο και μετά ας πατήσεις stop στο βίντεο 

3 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Κάθε πότε δέχονται ενδείξεις, στην ΕΛΠΕ; Γράφτηκα στο myelpedison στις 28/9 (αν θυμάμαι καλά) αλλά ήταν κλειστό δεν δεχόταν ενδείξεις!

Αναφέρει στο myelpedison ποτέ δέχεται πάτησε εκεί που λέει μετράω την κατανάλωση μου και θα το δεις 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Αναφέρει στο myelpedison ποτέ δέχεται πάτησε εκεί που λέει μετράω την κατανάλωση μου και θα το δεις 

Ναι, μου γράφει 21-31/10. Μήπως δεν δέχονται κάθε μήνα, αλλά ανά 2μηνο; Γιατί λογικά, θα έπρεπε να έχει και μέχρι 30/9 αν είχε ανά μήνα, αν το πάμε αναλογικά με το διάστημα για Οκτώβρη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Ναι, μου γράφει 21-31/10. Μήπως δεν δέχονται κάθε μήνα, αλλά ανά 2μηνο; Γιατί λογικά, θα έπρεπε να έχει και μέχρι 30/9 αν είχε ανά μήνα, αν το πάμε αναλογικά με το διάστημα για Οκτώβρη.

παίζει να πλησιάζει η προγραμματισμένη απο ΔΕΔΔΗΕ

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις εκδόθηκε και σε μένα λογαριασμούς στο green economy , το δώρο αφαιρέθηκε από το σύνολο του λογαριασμού και είναι αρνητικός οπότε πιστεύω ότι Θα μεταφερθεί η πίστωση στο επόμενο λογαριασμό στο value- economy plus.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...