Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 minutes ago, Sovjohn said:

Επειδή δοκίμασα να κάνω την προσφορά περιορισμένης διάρκειας από την elpedison Σερρών και έφαγα άκυρο (με κάλεσε σήμερα το κατάστημα να μου πει ότι δεν πρόλαβε να καταχωρήσει καμία από τις 4 παροχές που είχα στείλει), ξέρετε αν υπάρχει κανένα bonus εκτός των 50 Ε σε περίπτωση που πάω προς τα εκεί 3-4 παροχές μαζί; Είτε με econtract είτε τηλεφωνικά είτε σε κατάστημα τους...

30ευρες δωροεπιταγες edenred. εγω σε καταστημα τις ζητησα για 2 παροχες και ειπε οκ.

το θεμα ειναι και ποτε θα τις παρω βεβαια...

εχει κανεις εμπειρια μετα απο ποσο καιρο τις στελνουν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 λεπτά πριν, razkal είπε

30ευρες δωροεπιταγες edenred. εγω σε καταστημα τις ζητησα για 2 παροχες και ειπε οκ.

το θεμα ειναι και ποτε θα τις παρω βεβαια...

εχει κανεις εμπειρια μετα απο ποσο καιρο τις στελνουν?

Η εμπειρία που έχω είναι από τις προηγούμενες του Σκλαβενίτη τις οποίες τις πήρα μετά από δύο μήνες περίπου πήγα δύο φορές στο κατάστημα να  ενοχλήσω  και της είχανε ξεχάσει εκεί οπότε κάνε τον κόπο να περνάς πού και πού. Ημερομηνία μάλιστα που είχαν επάνω ήταν τουλάχιστον ένα μήνα πριν οπότε το είχανε αμελήσει

• Like 1

Μόλις με κάλεσαν από protergia και μου λένε ελάτε σε μας και για 2 χρόνια δεσμευόμαστε ότι δεν θα έχετε ρήτρα αναπροσαρμογής. Το γράφει στο συμβόλαιο που θα υπογράψετε. Άνοιξε λέει έκτο εργοστάσιο ο μυτιληναίος και έχει πολύ περίσσεια ρεύματος. Στέκει κάτι τέτοιο;;

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Μόλις με κάλεσαν από protergia και μου λένε ελάτε σε μας και για 2 χρόνια δεσμευόμαστε ότι δεν θα έχετε ρήτρα αναπροσαρμογής. Το γράφει στο συμβόλαιο που θα υπογράψετε. Άνοιξε λέει έκτο εργοστάσιο ο μυτιληναίος και έχει πολύ περίσσεια ρεύματος. Στέκει κάτι τέτοιο;;

Δεν στέκει τίποτα τέτοιο, ηχογράφηση και αποστολή ΡΑΕ..., έλεος με τους παπάτζες

Επεξ/σία από Kozanitis1
  • Like 1

33 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Για ποιο πρόγραμμα σου είπαν; Στο Value Plus (https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-plus/) αναφέρει ότι 

Αναφορά σε κείμενο

Χωρίς Ρήτρα Αναπροσαρμογής* ακόμα και μετά το διάστημα αναστολής της

και ο αστερίσκος είναι: * Για την περίοδο ισχύος της αναστολής (ν.4951). Μετά την αναστολή, η έκπτωση διαμορφώνεται στα 10€/MWh.

Λέω μήπως εννοούν αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Σοβαρά τωρα σου είπανε επί λέξη κατι τέτοιο?Εννοω για την περίσσεια ρευματος

Επεξ/σία από favou2000

1 ώρα πριν, Con_stant1ne είπε

Μόλις με κάλεσαν από protergia και μου λένε ελάτε σε μας και για 2 χρόνια δεσμευόμαστε ότι δεν θα έχετε ρήτρα αναπροσαρμογής. Το γράφει στο συμβόλαιο που θα υπογράψετε.

θα πληρώνεις προμήθεια συν ολόκληρη τη ρήτρα αναπροσαρμογής χωρίς όριο , το βάπτισαν κόστος προμήθειας (και καλά η τιμή που το αγοράζουν)

1 ώρα πριν, Kozanitis1 είπε

Δεν στέκει τίποτα τέτοιο, ηχογράφηση και αποστολή ΡΑΕ..., έλεος με τους παπάτζες

η ίδια η ΡΑΕ είχε το Zero της W&V στα προγράμματα χωρίς ρήτρα στο παρωχημένο site της energycost (ουσιαστικά το Zero ήταν πρώτο πρόγραμμα παπάντα "χωρίς ρήτρα" και την πάτησε κόσμος)

1 ώρα πριν, Con_stant1ne είπε

Άνοιξε λέει έκτο εργοστάσιο ο μυτιληναίος και έχει πολύ περίσσεια ρεύματος. Στέκει κάτι τέτοιο;;

τότε ζήτα τζάμπα ρεύμα αφού περισσεύει 😂 , α και κανα εξοχικό και ένα ελικόπτερο δώρο

• Confused 1

22 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Πήγα ελπεντισον στις 30 Αυγούστου και μέχρι 21 Σεπτεμβρίου έπρεπε να δώσω ένδειξη.

Πότε να υπολογίζω την έκδοση του λογαριασμού?

Και εγώ στα ίδια είμαι αναμονή για λογαριασμό.

Έβαλα και πάγια για να αποφύγω την εγγύηση.

για ερωτήσεις σχετικά με ΔΕΗ στο άλλο νήμα , πάντως πας όπου θες προφανώς

7 λεπτά πριν, kirileman είπε

Τι παίζει, την κάνουν όλοι από ΔΕΗ; Πριν από λίγες μέρες πήγα στο myHome4All, προφανώς μπορώ να αλλάξω οποιαδήποτε στιγμή χωρίς ρήτρα, σωστά;

1 ώρα πριν, Geoponer είπε

Για ποιο πρόγραμμα σου είπαν; Στο Value Plus (https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-plus/) αναφέρει ότι 

και ο αστερίσκος είναι: * Για την περίοδο ισχύος της αναστολής (ν.4951). Μετά την αναστολή, η έκπτωση διαμορφώνεται στα 10€/MWh.

Λέω μήπως εννοούν αυτό.

Σίγουρα αυτό εννοούσε. Πόσο κόσμο θα κοροιδέψουν και θα τσιμπήσουν απορώ. Δεν μου είπε πρόγραμμα, μόνο ότι είναι στα 12 λεπτά και ότι με συμφέρει να πάω γιατί τώρα πληρώνω 18 λεπτά. Μα λέω πληρώνω 8 λεπτά χωρίς πάγιο στην elpedison. Μου λέει λάθος κάνετε, έχω τον λογαριασμό σας μπροστά μου. Ε δε το συνέχισα.

46 λεπτά πριν, korakios είπε

θα πληρώνεις προμήθεια συν ολόκληρη τη ρήτρα αναπροσαρμογής χωρίς όριο , το βάπτισαν κόστος προμήθειας (και καλά η τιμή που το αγοράζουν)

Αυτό από πού προκύπτει; Ρωτάω γιατί πρόσφατα έβαλα το ίδιο πρόγραμμα αλλά της Watt & Volt και θέλω να ξέρω τι θα με περιμένει με το νέο έτος!

1 hour ago, korakios said:

η ίδια η ΡΑΕ είχε το Zero της W&V στα προγράμματα χωρίς ρήτρα στο παρωχημένο site της energycost (ουσιαστικά το Zero ήταν πρώτο πρόγραμμα παπάντα "χωρίς ρήτρα" και την πάτησε κόσμος)

τότε ζήτα τζάμπα ρεύμα αφού περισσεύει 😂 , α και κανα εξοχικό και ένα ελικόπτερο δώρο

αυτό korakie είναι κάτι που διαφοροποιεί την protergia απο τους άλλους παρόχους; Στους άλλους δεν θα πληρώνουμε τα ίδια πράγματα (δηλ. προμήθεια+ρήτρα αναπροσαρμογής);

Προσπαθώ να καταλάβω αν η protergia τιμολογεί με διαφορετικό τρόπο απο τους υπόλοιπους (απο την 01/01/2024 και μετά).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...