Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 minutes ago, korakios said:

2 μήνες έχει το καημένο Power Home for all,  λες να το σφάξουν ? 😁

2 μήνες και πολύ κράτησε. Το δικό μου της elpedison το έσφαξαν σε 10 μέρες.

Πλάκα-πλάκα, έχει γούστο να γίνει καμιά βλακεία που υπέγραψα το value στις 22/10 και να με χρεώσουν 1 βδομάδα σε "λοιπά προγράμματα". Όλα τα περιμένω μ'αυτούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

41 λεπτά πριν, ekrepali είπε

2 μήνες και πολύ κράτησε. Το δικό μου της elpedison το έσφαξαν σε 10 μέρες.

Πλάκα-πλάκα, έχει γούστο να γίνει καμιά βλακεία που υπέγραψα το value στις 22/10 και να με χρεώσουν 1 βδομάδα σε "λοιπά προγράμματα". Όλα τα περιμένω μ'αυτούς.

Αλλαξες σε value ερχόμενος από άλλη εταιρία;

Πως μπορούν να ξεχωρίσουν τις κιλοβατώρες που ξοδεψες σε αυτούς από 22/09 (λογικά Σεπτεμβρίου θα εννοείς) μέχρι να γίνει το value εμπορικά διαθέσιμο; 

Από περιέργεια ρωταω. 

4 ώρες πριν, epir21 είπε

Την προστασία δεν την ενεργοποίησα αλλά μπορείς να την ενεργοποιήσεις όποτε θες.

Την προστασία μπορείς να την ενεργοποιήσεις ή όχι εξ αρχής, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ, όταν θα πας να ενεργοποιήσειςκαι αν έχει αλλάξει η τιμολόγηση, πχ η εγγυημένη τιμή πάει από 0,17 στα 0,25 λεπτά, θα μπεις στα 0,25 ή τέλος πάντων στην τιμή που θα έχει τότε το guarantee. Τρεις φορές πήρα και ρώτησα και μου είπαν το ίδιο.

Επίσης για το 50€ όντως το guarantee δεν το παίρνει γιατί δεν το έχουν εντάξει.

Screenshot 2023-10-02 164905.png

• Like 1

3 λεπτά πριν, gvoi είπε

όταν θα πας να ενεργοποιήσειςκαι αν έχει αλλάξει η τιμολόγηση, πχ η εγγυημένη τιμή πάει από 0,17 στα 0,25 λεπτά, θα μπεις στα 0,25 ή τέλος πάντων στην τιμή που θα έχει τότε το guarantee.

Καλή διευκρίνιση αυτή δεν το είχα σκεφτεί. Φαντάζομαι αυτό θα ισχύει εαν αλλάξουν οι ειδικοί όροι , γιατί τώρα μέσα αναφέρει 0.17 αν και δεν το εχω διαβάσει προσεκτικά μιας και δεν με ενδιαφέρει (για την ώρα τουλάχιστον) αυτό το feature το βλέπω απλά σαν ενα πιο φθηνό Home Simply Generous που είχα μέχρι τώρα. 

2 λεπτά πριν, epir21 είπε

Καλή διευκρίνιση αυτή δεν το είχα σκεφτεί. Φαντάζομαι αυτό θα ισχύει εαν αλλάξουν οι ειδικοί όροι , γιατί τώρα μέσα αναφέρει 0.17 αν και δεν το εχω διαβάσει προσεκτικά μιας και δεν με ενδιαφέρει (για την ώρα τουλάχιστον) αυτό το feature το βλέπω απλά σαν ενα πιο φθηνό Home Simply Generous που είχα μέχρι τώρα. 

Καλά βρε, πονηριά θα κάνουμε εμείς στους μάγους???? :lol:

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν έτσι ακάλυπτοι.

Ισως και να μην  βαλουν to  Guarantee στο econtract για να μην παρεις το 50αρικο μ αυτην την τιμη της κιλοβατωρας ή να το βαλουν προς το τελος του μηνα οποτε θα αυξησουν την τιμη. Tελικα για οσους ειναι στην  Elpedison συμφερει μαλλον να πανε τωρα που δεν πανε ηλεκτρικο πολυ στο Ηρων  simply generous για το 50αρικο και μετα βλεπoυμε

• Thanks 1

16 minutes ago, gvoi said:

Επίσης για το 50€ όντως το guarantee δεν το παίρνει γιατί δεν το έχουν εντάξει.

σου ειπαν στο τσατ αν προκειται να μπει στο econtract αυτη τη βδομαδα?

6 λεπτά πριν, razkal είπε

σου ειπαν στο τσατ αν προκειται να μπει στο econtract αυτη τη βδομαδα?

όχι δεν ρώτησα. Αλλά από την γενικότερη κουβέντα που έκαν τηλεφωνικά, χωρίς να μου πει κάτι συγκεκριμένα ένιωσα να θέλει να πει ότι ούτε 50€ θα δώσουν, ούτε το 0,17 θα μείνει καιρό εκεί.

• Like 1

2 ώρες πριν, neofitosgr78 είπε

Με κάλεσε κάποιος συνεργάτης της ΖΕΝΙΘ και μου είπε για 0,079 / kw με 5€ πάγιο τον μήνα ?

Συμφέρει ή έχει ψιλά γράμματα ?

καυταναλώνω περίπου 1.300 kw το τετράμηνο

Πήγαινε elpedison με 0,08 χωρίς πάγιο και δώρο 50€.

22 λεπτά πριν, gvoi είπε

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ, όταν θα πας να ενεργοποιήσειςκαι αν έχει αλλάξει η τιμολόγηση, πχ η εγγυημένη τιμή πάει από 0,17 στα 0,25 λεπτά, θα μπεις στα 0,25 ή τέλος πάντων στην τιμή που θα έχει τότε το guarantee.

πάντως είναι παράνομο , κανονικά ισχύουν οι τιμές που υπογράφεις , τουλάχιστον για 6μήνες

το ίδιο φυσικά έκανε και η NRG πριν πολλά χρόνια ,  παραθυράκι με την υπηρεσία Fixed και έγινε ένας αχταρμάς με ΣτΚ και ΡΑΕ

16 λεπτά πριν, korakios είπε

πάντως είναι παράνομο , κανονικά ισχύουν οι τιμές που υπογράφεις , τουλάχιστον για 6μήνες

το ίδιο φυσικά έκανε και η NRG πριν πολλά χρόνια ,  παραθυράκι με την υπηρεσία Fixed και έγινε ένας αχταρμάς με ΣτΚ και ΡΑΕ

Δεν βλέπω κάποια παρανομία, αν υπογράψεις και βάλεις τον όρο για ανώτατη τιμή και πληρώνεις από τον πρώτο μήνα τα 8€, θα έχεις το 0,17 ό,τι και να γίνει. Αν δεν βάλεις το 8€ από την αρχ'η στο συμβόλαιο σου, τι θα πας να τους πεις αν πάει η kw 0,30? Ενεργοποίησε μου το 8€ και δώσε μου 0,17? ¨οχι μεγάλε θα σου πει, να πλήρωνες το 8€ από την αρχή και να το καβάτζωνες. Κατάλαβες τι εννοώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, gvoi είπε

Αν δεν βάλεις το 8€ από την αρχ'η στο συμβόλαιο σου, τι θα πας να τους πεις αν πάει η kw 0,30? Ενεργοποίησε μου το 8€ και δώσε μου 0,17?

ναι , έχεις υπογράψει οτι με 8€ έχεις άνω όριο 0,17 , για οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να λάβεις ατομική ειδοποίηση 60 μέρες πριν (και όχι πριν το 6μηνο)

4 λεπτά πριν, gvoi είπε

Κατάλαβες τι εννοώ

ναι  :)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

2 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι , έχεις υπογράψει οτι με 8€ έχεις άνω όριο 0,17 , για οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να λάβεις ατομική ειδοποίηση 60 μέρες πριν (και όχι πριν το 6μηνο)

ναι  :)

Μα αυτό θα στο δίνουν για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου, ο φίλος παραπάνω είπε ότι θα πάει να ενεργοποιήσει το 8€ σε δεύτερο χρόνο, όχι εξ αρχής. Εκεί δεν βλέπω κανένα λόγο να το κάνουν αν το πρόγραμμα έχει συνεχίσει να υπάρχει και έχει ανέβει η εγγυημένη τιμή. Αν συνεχίζει να είναι 0,17 ναι θα μπορούσε να το πάρει και εκεί θα ξεκινούσε η κουβέντα αν θα μετράει το συμβόλαιο από τότε που το υπέγραψε ή ανανεώνει από την αρχή για άλλους 12 μήνες, αλλά αυτό είναι πολύ μακρινό μην το πιάσουμε από τώρα :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...