Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Όσοι πήγατε στο elpedison green economy τέλη Αυγούστου έχετε λάβει λογαριασμό;
Έχω δώσει ήδη ένδειξη εδώ και 15 μέρες και λογαριασμός δεν λέει να εκδοθεί...
Μας το φυλάνε για έκπληξη να μας τους ξεφουρνίσουν μαζεμένους μετά από καιρό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, chocorellos said:

"με ηχογράφηση " γιατί το λες? να προσέξουμε κάτι?

επίσης μου είχαν πει απο τις 2/10 θα υπάρχει και στο app αλλά δεν βλέπω τίποτα, οπότε φαντάζομαι θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικά. 

με τον επιπλέον όρο για τα +8 ευρώ πως έγινε? σε ρώτησαν αν θέλεις 

Είναι ηχογραφημένη συνομιλία... με ρώτησε αν θέλω το όριο διακύμανσης η όχι. Για επιβεβαίωση θέλει κινητό, ΑΦΜ, ταυτότητα, Αρ παροχής. Σου λέει τους όρους προφορικά, αποδέχεσαι/συνεννείς προφορικά. Μετά έρχονται τα pdf μέσω mail, δε χρειάζεται να υπογράψεις η να απαντήσεις.

Μιλησα με ηρων για το guarantee. Λογω συστημικου προβληματος δεν ειναι ακομα διαθεσιμο για online αιτηση...

Μου προτεινε να αιτηθω για καποιο αλλο και μετα να μεταβω στο guarantee

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κάνω λάθος όταν έκανα την αίτηση για το value της elpe είχε 1% επιβράβευση με κάρτες eurobank ενώ τώρα είναι 5% με κάρτες της εθνικής τράπεζας που έγινε economy plus.

Δυστυχώς δεν έχω στιγμιότυπο από πριν για το value..

Screenshot_2023-10-02-12-04-33-756_com.android.chrome-edit.jpg

Επεξ/σία από panagos89

7 λεπτά πριν, panagos89 είπε

elpe είχε 1% επιβράβευση με κάρτες eurobank ενώ τώρα είναι 5% με κάρτες της εθνικής τράπεζας 

Μάλλον άλλαξε συνεργασία με τις τράπεζες. 

Ισχύει πως μέχρι τέλη Σεπτέμβρίου ήταν 1% με χρεωστικές eurobank ενώ τώρα έγινε πιστωτικές Εθνικής. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδη... αποφασισαν για τον Οκτωβριο να κανουν ενα νεο προγραμμα και να το ονομασουν  value 

αλλά μολις αλλαξε ο μηνας το ονομασαν economy plus.

Μπραβο  στις διανοιες της ελληνικης επιχειρηματικοτητας.

* και στον Ηρων δεν εχουν ενεργοποιησει ακομα στο my.heron/app την δυνατοτητα για ενεργοποιηση/μεταφορα στο γκαραντι.

Μπραβο και σε αυτους :wacko:

Επεξ/σία από thermaikos4

22 minutes ago, nikos121 said:

Μιλησα με ηρων για το guarantee. Λογω συστημικου προβληματος δεν ειναι ακομα διαθεσιμο για online αιτηση...

Μου προτεινε να αιτηθω για καποιο αλλο και μετα να μεταβω στο guarantee

Καλά κρασιά...  Η αλλαγή παρόχου σε οποιοδήποτε πρόγραμμα θα πάρει 2-3 μέρες (μέχρι δηλαδή να υπογράψεις και να στείλουν το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ). Μετά όμως το σύστημα του ΗΡΩΝ θα αργήσει να ενημερωθεί  συστεμικά (έως και 10 μερες) πως είσαι πελάτης τους  Μέχρι τότε εφόσον δε θα εμφανιζεσαι στο σύστημα, δε θα μπορείς να αλλάξεις πρόγραμμα. Χοντρά χοντρά δηλαδή θα χρεωθείς 10-12 μέρες με ακριβό πρόγραμμα και στις 20 του μήνα θα βγούνε νέα τιμολόγια. 

Για ρώτα κανέναν εκπρόσωπο μήπως γίνεται να κάνεις τηλεφωνικά την αίτηση και να υπάρξει ηχογραφημένη συνομιλία για το 50αρικο. 

Θυμάμαι παλιά τον @HERTHAN του είχανε δώσει 50αρικο στο αέριο μέσω τηλεφώνου.

• Like 1

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Καλά κρασιά...  Η αλλαγή παρόχου σε οποιοδήποτε πρόγραμμα θα πάρει 2-3 μέρες (μέχρι δηλαδή να υπογράψεις και να στείλουν το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ). Μετά όμως το σύστημα του ΗΡΩΝ θα αργήσει να ενημερωθεί  συστεμικά (έως και 10 μερες) πως είσαι πελάτης τους  Μέχρι τότε εφόσον δε θα εμφανιζεσαι στο σύστημα, δε θα μπορείς να αλλάξεις πρόγραμμα. Χοντρά χοντρά δηλαδή θα χρεωθείς 10-12 μέρες με ακριβό πρόγραμμα και στις 20 του μήνα θα βγούνε νέα τιμολόγια. 

Για ρώτα κανέναν εκπρόσωπο μήπως γίνεται να κάνεις τηλεφωνικά την αίτηση και να υπάρξει ηχογραφημένη συνομιλία για το 50αρικο. 

Θυμάμαι παλιά τον @HERTHAN του είχανε δώσει 50αρικο στο αέριο μέσω τηλεφώνου.

Ξαναπήρα τωρα μιλησα με καποιον αλλον εκπροσωπο που ακουγοταν πιο σιγουρος...

Για το guarantee λεει δεν μπορει να γινει αιτηση online...

52 minutes ago, grinder_ said:

Όσοι πήγατε στο elpedison green economy τέλη Αυγούστου έχετε λάβει λογαριασμό;
Έχω δώσει ήδη ένδειξη εδώ και 15 μέρες και λογαριασμός δεν λέει να εκδοθεί...
Μας το φυλάνε για έκπληξη να μας τους ξεφουρνίσουν μαζεμένους μετά από καιρό;

Πήγα 28 Αυγούστου στο green economy και έλαβα έναντι (χωρίς να δώσω νούμερα) στις 25 Σεπτεμβρίου

Άλλαξα και εγω τηλεφωνικά με ηχογράφηση απο Simply Generous σε Guarantree χωρίς την προστασία, και θα ισχύει απο αύριο η νεα τιμολόγηση. Εν τω μεταξυ ακυρο αλλα δεν άνοιξε ποτε το μέτρα μόνος σου για τον Σεπτέμβριο και κάναμε αίτημα να γίνει έλεγχος.

Το πρόγραμμα μου είπε ισχύει όπως είναι μέχρι 31/12/23 εκτός εαν αλλάξει κάτι νομικά (επέκταση της άρσης της ρήτρας απο την κυβέρνηση πχ), θα ενημερωθώ λίγο πριν την λήξη τι θα ισχύει απο το νεο έτος. Κλασικά κάθε 20 του μήνα θα βγαίνει η τιμή για τον επόμενο μήνα. 

Την προστασία δεν την ενεργοποίησα αλλά μπορείς να την ενεργοποιήσεις όποτε θες.

Το ότι το πρόγραμμα έχει διάρκεια μέχρι 31/12/23 δεν σημαίνει ότι εαν ξεχαστώ και αλλάξει ο χρόνος και δεν φύγω, θα μπορώ να φύγω χωρίς ποινή; Θεωρητικά δεν έχει και ποινή μιας και δεν ειναι σταθερό, αλλα ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος σίγουρα γιατι ξεχασα να ρωτήσω στο τηλ.

6 minutes ago, razkal said:

to iron guarantee το δινουν τηλεφωνικα σε νεους πελατες  σημερα?

Ναι αλλά θα πρέπει να παρακαλέσεις να σου δώσουν το 50άρι (με ηχογράφηση). Ή πάρτε τηλέφωνο σε κάνα τοπικό κατάστημα, μήπως δίνουν κάνα δώρ και δε το γνωρίζουμε.

• Like 1

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Ναι αλλά θα πρέπει να παρακαλέσεις να σου δώσουν το 50άρι (με ηχογράφηση). Ή πάρτε τηλέφωνο σε κάνα τοπικό κατάστημα, μήπως δίνουν κάνα δώρ και δε το γνωρίζουμε.

Τηλεφωνικα για το 50αρι εφαγα ακυρο

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...