Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

20 λεπτά πριν, BrokenExe είπε

Το οτι θα ενεργοποιήσεις την πάγια εντολή δεν σε εμποδίζει από το να πληρώνεις τον λογαριασμό με όποιο τρόπο θες λίγες εργάσιμες ημέρες πριν από την λήξη του, ώστε να προλαβαίνει να φαίνεται η πληρωμή στο σύστημα και να μην σε χρεώσει και μέσω πάγιας. 

Δεν θα ήθελα να ρισκάρω να πληρώσω δύο φορές τον ίδιο λογαριασμό, δεν ξέρω πόσες μέρες νωρίτερα θα έπρεπε να πληρώσω με κάρτα για να ενημερωθεί το σύστημα.

Την έχω πατήσει έτσι με πληρωμή πιστωτικής της Εθνικής - βγήκα πιστωτικός μεν, αλλά περίμενα ένα μήνα (ήταν σεβαστό ποσό).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, Sheriff είπε

Εχει αλλαξει το τελευταιο ψηφιο στον Δεδδηε αλλα δεν μπορω να κανω λογαριασμο στο myelpedison ειτε site ειτε app,  ενω μου αναγνωριζει το email που δηλωσα στην αιτηση.

Εχει αναφερθει κατι σε αυτο;

που μπορουμε να δουμε αυτον τον αριθμο υπαρχει καποιο λινκ?

9 λεπτά πριν, supermarioarv είπε

που μπορουμε να δουμε αυτον τον αριθμο υπαρχει καποιο λινκ?

εκεί ,

η λειτουργία του site του ΔΕΔΔΗΕ είναι οφτοπικ και υπάρχει άλλο ξεχωριστό νήμα

απλά βάζοντας τον αριθμό παροχής σου κοιτάς στο αποτέλεσμα να δεις αν άλλαξε το τελευταίο ψηφίο

5 ώρες πριν, favou2000 είπε

Ναι και με την επιδότηση Οκτωβρίου πάει 0.065

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Έκανα τελικά αίτηση στην elpedison μεσω της σελιδας της για το value πρόγραμμα. Εντύπωση μου εκανε που δεν ζήτησε φωτογραφίες με ένδειξη. Θα με πάρουν τηλέφωνο να τις ζητήσουν ή πρέπει να τις στείλω με άλλο τρόπο; 

Ελπίζω το 50ρι να δίνετε και σε αυτούς που κάνουν online την αίτηση. Μην την πάτησα.

2 ώρες πριν, razkal είπε

Αν η κάρτα που έχει δηλωθεί στην πάγια εντολή δεν έχει όλο το ποσό του λογαριασμού, η πληρωμή αποτυγχάνει ή παίρνει ότι λεφτά έχει η κάρτα? 

Δεν παιρνει καθόλου χρηματα αν δεν εχει όλο το ποσό

• Like 2

Παιδιά να ρωτήσω επειδή εχω καιρό να ασχοληθώ με προγράμματα. Ήμουν μεχρι τον ιούλιο που μας πέρασε στο myHome online της δεή με σταθερή τιμή κιλοβατώρας και τώρα με έχει πάει στο Γ1Ν με 0.15 όπως λεει και στο excel. Αν αλλάξω πάροχο και παω πχ στο value της elpedison που συζητάτε οι περισσότεροι με 0.08, η τιμή αυτή δε θα είναι σταθερή καθόλη τη διάρκεια του συμβολαίου σωστα? Δλδ καθε μηνα θα αλλάζει είτε προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

1 ώρα πριν, wasd είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Έκανα τελικά αίτηση στην elpedison μεσω της σελιδας της για το value πρόγραμμα. Εντύπωση μου εκανε που δεν ζήτησε φωτογραφίες με ένδειξη. Θα με πάρουν τηλέφωνο να τις ζητήσουν ή πρέπει να τις στείλω με άλλο τρόπο; 

Ελπίζω το 50ρι να δίνετε και σε αυτούς που κάνουν online την αίτηση. Μην την πάτησα.

Το 50αρι δίνεται κανονικά θα το δεις στο μάιλ που θα σου στείλουν για υπογραφή Εκεί πιθανόν να σου ζητήσουν να στείλεις φωτό την ένδειξη μετρητή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, The_Judas είπε

Επειδή δεν έχω καταλάβει τι θα ισχύει από 1/1/24....

Αυτή τη στιγμή ας πούμε ότι υπογράφουμε στην elpedison χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης.

Από 1/1/24 θα μπορεί η elpedison να μας πει "το συμβόλαιο που έκανες τον Οκτώβριο σήμερα γίνεται 2ετίας;"

Δεν θα πρέπει να γίνει αυτό με την δική μας συναίνεση;

Για να καταλάβεις εγώ έχω υπογράψει συμβόλαιο για τον Οκτώβριο στην Ζενίθ  με διάρκεια 12 μήνες.

Επειδή όμως δεν ισχύει η ποινή πρόωρης αποχώρησης μέχρι τελος χρόνου αν φύγω μέχρι 31/12 δεν πληρώνω μία.

Αν όμως αποφασίσω να φύγω 1/1/24 οπότε και η ποινή πρόωρης αποχώρησης αρχίσει να ισχύει και πάλι, έχοντας ήδη συμπληρώσει τρεις μήνες  παραμονής στη Ζενίθ ως τότε, θα πληρώσω ποινή για τη μή παραμονή μου για τους υπόλοιπους εννιά.

Επεξ/σία από kostas4.

36 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εκανα μόλις τώρα την αλλαγή από generous σε guarantee, τηλεφωνικά με ηχογράφηση. Η αλλαγή θα ισχύει από αύριο.

"με ηχογράφηση " γιατί το λες? να προσέξουμε κάτι?

επίσης μου είχαν πει απο τις 2/10 θα υπάρχει και στο app αλλά δεν βλέπω τίποτα, οπότε φαντάζομαι θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικά. 

με τον επιπλέον όρο για τα +8 ευρώ πως έγινε? σε ρώτησαν αν θέλεις 

• Like 1

51 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εκανα μόλις τώρα την αλλαγή από generous σε guarantee, τηλεφωνικά με ηχογράφηση. Η αλλαγή θα ισχύει από αύριο.

Αν κατάλαβα καλά το 50€ Δώρο εγγραφής ισχύει μόνο όταν κάνεις την αίτησή σου online ....
Τηλεφωνικά αναφέρετε κάπου ότι ισχύει το 50€ Δώρο;

3 λεπτά πριν, g_dinos είπε

Αν κατάλαβα καλά το 50€ Δώρο εγγραφής ισχύει μόνο όταν κάνεις την αίτησή σου online ....
Τηλεφωνικά αναφέρετε κάπου ότι ισχύει το 50€ Δώρο;

από όσο ξέρω μόνο μέσω e-contract το δώρο εκτός αν άλλαξε κάτι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...