Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι γύρισε στο value στο myelpedison σε 1-2 ώρες (δεν ξέρω ακριβώς πότε).

Οπότε μένει να δούμε τι θα γίνει με το 80άρι στους λογαριασμούς πλέον, όχι στα λόγια.

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Για αλλαγή παρόχου, τίτλος ιδιοκτησίας τι εννοεί; υπάρχει κάπου online?

Αν είσαι ιδιοκτήτης δεν θέλει κάτι,  αμφιβάλλω αν ζητάνε και σε ενοικιαστές 

Δημοσ.

Τελικά ζήλεψα και εγώ και πήρα τηλέφωνο για αλλαγή από green σε value. Η κοπελιά μου είπε θα με καλέσουν από Δευτέρα. Εσείς που αλλάξατε σήμερα κάνατε κάτι άλλο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thessalos_ είπε

Τελικά ζήλεψα και εγώ και πήρα τηλέφωνο για αλλαγή από green σε value. Η κοπελιά μου είπε θα με καλέσουν από Δευτέρα. Εσείς που αλλάξατε σήμερα κάνατε κάτι άλλο;

απλά πετύχαμε υπάλληλο που μας σύνδεσε κατευθείαν στο αρμόδιο τμήμα (ίσως να έχουν κλείσει τώρα) .

Ξαναπάρε τηλ τη Δευτέρα , μην περιμένεις δλδ να σε πάρουν

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, favou2000 είπε

Εντωμεταξύ κάνουμε όλοι μια χαρά που πήγαμε στο value λες και κερδίσαμε το τζόκερ.Που κατάντησαμε 😂

Μπα, σε 20 μέρες πάλι βαλίτσα θα ετοιμάζουμε....

Επεξ/σία από tryfos
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να ρωτησω , τι γινεται οταν αφησει καποιος απλήρωτο  λογαριασμο κανα χρονο περιπου , εχει γινει αλλαγη σε αλλη εταιρια και αυτο εμεινε απληρωτο στην ελπεντισον γυρω στα 170 ευρω, ειχα στειλει στη ραε τότε με τη ρητρα και το εχω αφησει ετσι. Τι μπορουν να κάνουν;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, teodgeor είπε

Να ρωτησω , τι γινεται οταν αφησει καποιος απλήρωτο  λογαριασμο κανα χρονο περιπου , εχει γινει αλλαγη σε αλλη εταιρια και αυτο εμεινε απληρωτο στην ελπεντισον γυρω στα 170 ευρω, ειχα στειλει στη ραε τότε με τη ρητρα και το εχω αφησει ετσι. Τι μπορουν να κάνουν;

προς το παρών ειδικά η ελπέ μπορεί να κινηθεί νομικά και έχει βγάλει 2-3 Διαταγές Πληρωμής

προβλέπεται να αλλάξει η νομοθεσία σε λίγους μήνες (αν εφαρμοστεί) , ωστε προηγούμενος πάροχος που δε σε εκπροσωπεί να δώσει εντολή διακοπής παροχής στο ΔΕΔΔΗΕ

η ΡΑΕ κοιμάται ως γνωστόν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tryfos είπε

Μπα, σε 20 μέρες πάλι βαλίτσα θα ετοιμάζουμε....

ποια βαλιτσα?εχω βαρεθει να μετακομιζω δεξια-αριστερα μονο με τα χερια στις τσεπες 😁. Απο 1/1/24 βεβαια θελει λιγη προσοχη στην επιλογη γιατι θα πεσουν πολλα τυρακια στις παγιδες.

Αν ομως αποδειχθει οτι για καποιο λογο εκανα λαθος στην επιλογη παροχου θα πληρωσω την οποια ποινη για να μετακομισω αν χρειαστει παρα να μεινω ακομα  12 ή 24 μηνες και να με αρμεγει οικονομικα ο εκαστοτε παροχος.

Μπορει να  μου παρουν δηλ 80-100ευρά ας πουμε αλλα μεχρι εκει!

Αντυχον  κανω λαθος,δε θα καθομαι εκει 2 χρονια να μου πινουν το αιμα με καλαμακι.

Αν ομως χρειαστει,ετσι?Γιατι μπορει και να πετυχω διανα στον πρωτο παροχο με καλο συμβολαιο απο αρχης χρονου,δεν ξερω.

Μεχρι τοτε ομως εχουμε 2 μηνες ακομα τουρισμου.

Νομιζω ομως πως εχουμε κουραστει να ψαχνομαστε καθε 20ή.(όσοι απο εμας το κανουν)

Επεξ/σία από kostas4.
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους

τον Αύγουστο πήγα Ηρων με δώρο το 50αρικο, και για Οκτώβριο μετακόμισα σε στο elpedison value πάλι με 50€ δώρο. Ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί όμως προχωράει γιατί με κάλεσαν από Ηρων για να με μεταπείσουν κλπ.

Η ερώτηση μου είναι αν τον επόμενο μήνα ή τον μεθεπόμενο πάω ξανά Ήρων και συνεχίζει να υπάρχει προσφορα με 50€ πχ το ξαναδίνουν ή είναι για μια φόρα μόνο. Προφανώς μπορούν να δουν ότι κάποιος το έχει ξαναπάρει.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, userAnon είπε

Καλημέρα σε όλους

τον Αύγουστο πήγα Ηρων με δώρο το 50αρικο, και για Οκτώβριο μετακόμισα σε στο elpedison value πάλι με 50€ δώρο. Ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί όμως προχωράει γιατί με κάλεσαν από Ηρων για να με μεταπείσουν κλπ.

Η ερώτηση μου είναι αν τον επόμενο μήνα ή τον μεθεπόμενο πάω ξανά Ήρων και συνεχίζει να υπάρχει προσφορα με 50€ πχ το ξαναδίνουν ή είναι για μια φόρα μόνο. Προφανώς μπορούν να δουν ότι κάποιος το έχει ξαναπάρει.

Τουλάχιστον για δεύτερη φορά το έχουμε πάρει πάρα πολλοί.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Σκέφτομαι μιας και λίγη το Home on line να πάω elpedison value. Όσοι πήγατε και φύγατε μετά για άλλη εταιρία ωστε να πάρετε και απο τους άλλους τις εκπτώσεις που δίνουν, στην elpedison δώσατε κάρτα για πάγια εντολή ώστε να γλυτώσετε εγγύηση ή το αφήσατε έτσι ωστε να γίνει συμψηφισμός μόλις φύγετε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...