Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκανα κι εγώ με e-contract αίτημα για αλλαγή από ΔΕΗ απλο(πρώτη φορά ασχολούμαι) σε elpedison value, έβαλα όλα τα στοιχεία που ζήτησε συν φώτο από ταυτότητα (μπρος πίσω) και τον τελευταίο εκκαθαριστικό (πάλι μπρος πίσω), αλλα δεν μου ήρθε κάτι στο mail! 

Τι πρέπει να περιμένω από εδώ και πέρα. Εβγαλα και φώτο τον μετρητή αλλά ξέχασα να το βάλω στα συνημμένα,θα μου το ζητήσουν αργότερα? 

Επίσης δεν έχω ΥΔΕ θα πρέπει να βγάλω η θα μου πουν αυτοί? 

Είναι στο όνομα της συζύγου αλλά έβαλα το δικό μου τηλ. και mail λέτε να πειράζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Και σε μένα το ίδιο γραφει economy plus αλλά μην αγχώνεσαι στο myelpedison,  άλλαξε και γράφει value oct θα το δεις και σε σένα. Απλά έχουμε γίνει πολύ καχύποπτοι και πολύ καλά κάνουμε.

Ακόμα economy γράφει και στο myelpedison, δεν άλλαξε, αλλά φαντάζομαι είναι νωρίς ακόμα. Ναι με τους συγκεκριμένους έχω θέμα, προσέχω πολύ.

Και για το 80αρι το λένε μεν σε όλους, αλλά αν δεν δω με τα μάτια μου ότι μεταφέρεται όντως στο value, θα έχω αμφιβολίες. Θα δούμε

5 λεπτά πριν, tryfos είπε

Ακόμα economy γράφει και στο myelpedison, δεν άλλαξε, αλλά φαντάζομαι είναι νωρίς ακόμα. Ναι με τους συγκεκριμένους έχω θέμα, προσέχω πολύ.

Και για το 80αρι το λένε μεν σε όλους, αλλά αν δεν δω με τα μάτια μου ότι μεταφέρεται όντως στο value, θα έχω αμφιβολίες. Θα δούμε

Προλάβανε τα τζιμάνια σε μένα, elpedison value night, γράφει στο app. Δύο ώρες από την υπογραφή. Και η υπογραφή με κωδικο πρωτύτερα. Ευρώπη γίναμε! Ελλάδα 2.0

15 λεπτά πριν, dimi1982 είπε

Έκανα κι εγώ με e-contract αίτημα για αλλαγή από ΔΕΗ απλο(πρώτη φορά ασχολούμαι) σε elpedison value, έβαλα όλα τα στοιχεία που ζήτησε συν φώτο από ταυτότητα (μπρος πίσω) και τον τελευταίο εκκαθαριστικό (πάλι μπρος πίσω), αλλα δεν μου ήρθε κάτι στο mail! 

Τι πρέπει να περιμένω από εδώ και πέρα. Εβγαλα και φώτο τον μετρητή αλλά ξέχασα να το βάλω στα συνημμένα,θα μου το ζητήσουν αργότερα? 

Είναι στο όνομα της συζύγου αλλά έβαλα το δικό μου τηλ. και mail λέτε να πειράζει?

Καλησπερα.. Το ΥΔΕ  δεν το ζηταει ο παροχος... Αλλα ο Δεδδηε...Θα δεις αν το ζητησουν...Εξαρταται και την περιοχη που ανηκεις..  Πρωτη φορα κανεις αυτη την αλλαγη; 

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Πρωτη φορα κανεις αυτη την αλλαγη; 

κακώς κάνεις ερωτήσεις εδώ

20 λεπτά πριν, dimi1982 είπε

συνέχεια εκεί για ΥΔΕ

• Like 1

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Καλησπερα.. Το ΥΔΕ  δεν το ζηταει ο παροχος... Αλλα ο Δεδδηε...Θα δεις αν το ζητησουν...Εξαρταται και την περιοχη που ανηκεις..  Πρωτη φορα κανεις αυτη την αλλαγη; 

Ναι πρώτη φορά, ήμουν στο παλιό ορθόδοξο προγραμμα της ΔΕΗ 😁

3 λεπτά πριν, korakios είπε

κακώς κάνεις ερωτήσεις εδώ

συνέχεια εκεί για ΥΔΕ

Δεν  ειναι εκανα κακο που ρωτησα αν ειναι πρωτη που ζηταει το μελος αυτο...

Σε παρακαλω πολυ...

2 λεπτά πριν, tryfos είπε

Πάντως μείωση μεγάλη στην επιδότηση πάλι αυτή τη φορά, από 0,05 σε 0,015. Σχεδόν πέντε φορές κάτω.

0,05 ήταν για ΚΟΤ , 0,015 έπαιζε και Σεπτέμβριο

• Thanks 1

Έστειλα μέιλ προχθές το βράδυ στην elpedison για αλλαγή από Green σε value. 

Απάντηση δεν πήρα, οπότε τους πήρα τηλέφωνο πριν από 2 ώρες. Ζήτησα αλλαγή προγράμματος και ρώτησα και για τα 80 €. Μου είπαν τα ίδια με εσάς.

Μου έστειλαν μέιλ με την καινούρια σύμβαση μέσα σε δέκα λεπτά. Όλα οκ με τη σύμβαση. 

Έστειλα την απάντηση ότι συμφωνώ και μέσα σε μία ώρα άλλαξα πρόγραμμα. 

Έβαλα πριν από λίγο και την κάρτα της payzy. Την δέχτηκε χωρίς πολλά πολλά...

2 λεπτά πριν, vjshadow είπε

Έστειλα την απάντηση ότι συμφωνώ και μέσα σε μία ώρα άλλαξα πρόγραμμα. 

χρειάζεται κάτι τέτοιο ? ή μήπως σε σένα δεν είχε λινκ για την επιβεβαίωση ?

39 λεπτά πριν, korakios είπε

χρειάζεται κάτι τέτοιο ? ή μήπως σε σένα δεν είχε λινκ για την επιβεβαίωση ?

Εννοούσα ότι στο μέιλ είχε λινκ συναίνεσης.

Εκεί πάτησα ότι συμφωνώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...