Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάποιος να βάλει το λινκ από το  chat της elpedison? Ακόμα περίμένω τηλέφωνο για αλλαγή του προγράμματος σε value.

edit. To βρήκα, άκυρο.

Επεξ/σία από barimagas
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 minute ago, barimagas said:

Μπορεί κάποιος να βάλει το λινκ από το  chat της elpedison? Ακόμα περίμένω τηλέφωνο για αλλαγή του προγράμματος σε value.

https://www.elpedison.gr/en/customer-service/

Κατω δεξια εχει μια φουσκα, πατα εκει :) 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, barimagas είπε

Ευχαριστώ. Πάει με δάγκωσαν, είναι Δευτέρα με Παρασκευή.

Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών και ξαναπές τους το αίτημα Σάββατο δουλεύουνε. Εγώ τα έκανα και τα δύο και με πήραν σήμερα Σάββατο.

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, barimagas said:

Ευχαριστώ. Πάει με δάγκωσαν, είναι Δευτέρα με Παρασκευή.

Γιατί από Δευτέρα αν το κάνεις τι αλλάζει;

Και εγώ από Δευτέρα σκέφτομαι

17 minutes ago, favou2000 said:

Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών και ξαναπές τους το αίτημα Σάββατο δουλεύουνε. Εγώ τα έκανα και τα δύο και με πήραν σήμερα Σάββατο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, favou2000 είπε

Ωραίος, μου τα στείλανε επί τόπου στο email.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, korakios είπε

εσάς (στην ελπέ) σας έστειλαν email με λινκ για επιβεβαίωση αιτήματος ή κάτι άλλο ?

Έστειλαν όλη την σύμβαση αναλυτικά και για επιβεβαίωση πατάς ένα λινκ βάζεις ένα κωδικό που σου έρχεται στο μάιλ και τέλος.

Το θέμα είναι δεν ζήτησαν μέτρηση αλλά μάλλον επειδή τιμή Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου είναι ίδια και για τα δύο προγράμματα μάλλον δεν χρειάστηκε.

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

εσάς (στην ελπέ) σας έστειλαν email με λινκ για επιβεβαίωση αιτήματος ή κάτι άλλο ?

Email με λινκ που το πατάς, σε πετάει σε μια σελίδα για να ζητήσεις να σου σταλεί ένα pin, το οποίο πιν στο στέλνει στην ίδια διεύθυνση email που σου έστειλε και το πρώτο.

Μετα αφού καταχωρήσεις το πιν συνεχιζεις στον σύνδεσμο του πρώτου email όπου βρίσκεις την σύμβαση, και έχεις επιλογή ανάμεσα σε αποδέχομαι η δεν αποδέχομαι. Επιλέγεις εάν αποδέχεσαι, πατάς υποβολή και σου έρχεται μετά ένα ακόμα email που επιβεβαιώνει ότι έλαβαν την αίτηση σου. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, favou2000 είπε

Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών και ξαναπές τους το αίτημα Σάββατο δουλεύουνε.

Εμένα αντιθέτως μου είπε ότι Σάββατο το εν λόγω τμήμα δεν δουλεύει και ότι θα μου στείλουν από Δευτέρα.

Ο,τι να 'ναι (όπως πάντα).

Λέτε να ξαναπάρω μήπως πέσω σε άλλη;

Επεξ/σία από tryfos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tryfos είπε

Εμένα αντιθέτως μου είπε ότι Σάββατο το εν λόγω τμήμα δεν δουλεύει και ότι θα μου στείλουν από Δευτέρα.

Ο,τι να 'ναι (όπως πάντα).

Λέτε να ξαναπάρω μήπως πέσω σε άλλη;

Ναι ξαναπαρε σήμερα με πήραν για επιβεβαίωση σήμερα μου στείλαν το email σήμερα άλλαξε ήδη στο my elpedison το πρόγραμμα σε value.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα την ηλεκτρονικη αιτηση Ζενιθ...το σιγουρο ειναι οτι δεν θα πληξω, μιας και μετα την αιτηση στο Power Home For All, το καλωσορισμα στην οθονη, τα παγια δωρεαν της προσφορας, απο 3 τα εκανε 1. 😁

Κατι μου θυμιζει αυτο λεω και παω στο τσατ για παραπονα και μετα απο τα γνωστα (θα σας καλεσει το τμημα το αρμοδιο να σας εξηγησει κλπ) εφτασε η ωρα που το τσατ εκλεισε απροειδοποιητα.

Θα γεμισει αρχεια απο οθονιες ο υπολογιστης...

Spoiler

309202324853.jpg.eb51fa0d442577fa97e3c0b361f4cd48.jpg309202324944.jpg.ff05bc865f51235f4d1730bc96f55e40.jpg

Επεξ/σία από Specs
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Ναι ξαναπαρε σήμερα με πήραν για επιβεβαίωση σήμερα μου στείλαν το email σήμερα άλλαξε ήδη στο my elpedison το πρόγραμμα σε value.

Λοιπόν πήρα πριν δω το μήνυμά σου, γιατί κατάλαβα ότι γίνεται και Σάββατο. Είχα δουλέψει το click to call, τώρα πήρα κανονικά. Μάλλον αυτή είναι η διαφορά.

Πράγματι γίνεται και ας λένε ό,τι θέλουν.

Προσοχή όμως, στη σύμβαση που μου στείλανε λέει πάνω-πάνω "economy plus" για κάποιον λόγο. Παρακάτω βέβαια έχει την ονομασία value και τις σχετικές χρεώσεις. Της το ανέφερα 2 φορές και μου είπε αυτό είναι, μην ανησυχείτε. Και έκανε τη διαδικασία που λέτε παραπάνω (email, έγκριση κλπ).

Τώρα αν μου έρθει ο Οκτώβρης σε άλλο πρόγραμμα 0,30 θα δούμε .... :D 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tryfos είπε

Λοιπόν πήρα πριν δω το μήνυμά σου, γιατί κατάλαβα ότι γίνεται και Σάββατο. Είχα δουλέψει το click to call, τώρα πήρα κανονικά. Μάλλον αυτή είναι η διαφορά.

Πράγματι γίνεται και ας λένε ό,τι θέλουν.

Προσοχή όμως, στη σύμβαση που μου στείλανε λέει πάνω-πάνω "economy plus" για κάποιον λόγο. Παρακάτω βέβαια έχει την ονομασία value και τις σχετικές χρεώσεις. Της το ανέφερα 2 φορές και μου είπε αυτό είναι, μην ανησυχείτε. Και έκανε τη διαδικασία που λέτε παραπάνω (email, έγκριση κλπ).

Τώρα αν μου έρθει ο Οκτώβρης σε άλλο πρόγραμμα 0,30 θα δούμε .... :D 

Και σε μένα το ίδιο γραφει economy plus αλλά μην αγχώνεσαι στο myelpedison  άλλαξε και γράφει value oct θα το δεις και σε σένα. Απλά έχουμε γίνει πολύ καχύποπτοι και πολύ καλά κάνουμε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...