Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Specs είπε

Αυτο ειναι προβλημα για εμενα...νομιζα οτι ολα γινονται ηλεκτρονικα! γιατι αν πρεπει καθε μηνα να μιλαει κ μια βρισκεται στην Φινλανδια μια στις ΗΠΑ και μια Ελλαδα, δεν κανουμε τιποτε!

Ηλεκτρονικά γίνονται μεν αλλά συνήθως καλούνε για την τυπική διασταύρωση στοιχείων Αλλά μπορεί και να ξεπεραστεί μιλώντας εσύ  και λέγοντας ότι το συμβολαιο που θα στείλεις με email θα το υπογράψει η σύζυγος νομίζω έτσι ξεπερνιέται.Εξαρταται από τον πωλητή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 minutes ago, favou2000 said:

Ηλεκτρονικά γίνονται μεν αλλά συνήθως καλούνε για την τυπική διασταύρωση στοιχείων Αλλά μπορεί και να ξεπεραστεί μιλώντας εσύ  και λέγοντας ότι το συμβολαιο που θα στείλεις με email θα το υπογράψει η σύζυγος νομίζω έτσι ξεπερνιέται.Εξαρταται από τον πωλητή.

Ευχαριστω. Θα ψαξω κ πως γινεται να το αλλαξω μονιμα ...

Έχει κολλήσει ποτέ e-contract γιατί δεν απάντησε κάποιος στο τηλέφωνο? Στον ηρων που με πήρε ένας τύπος μετά το e-contract, κάτι τυπικές βλακειες μου έλεγε, δεν πήρε για επιβεβαίωση. 

51 λεπτά πριν, Specs είπε

Φευγοντας απο την ΔΕΗ με το φτηνο κλειδωμενο, για το παρθενικο μου ταξιδι σε νεους απατεωνες, θα παω σε Zenith PowerHome4all (ειχα υποψηφιο κ τον Ηρωνα αλλα εχει φρανσαιζ εδω κ δεν ηξερε τιποτε απο καποιες διευκρινισεις που ζητησα κ εφοσον θα εκανα e-contract θα με εκανε εχθρο οπως εκανε σε  εναν φιλο μου!).

Κυριως για να μην παλευω για δωρα αν φυγω γρηγορα (δεν εχει δωρα μετρητα ) και να μην παλευω για απωλεια συνεπειας (δεν εχει συνεπεια). Οπως αντιστοιχα ειμαι φαν του Σκλαβενιτη επειδη δεν εχει κουπονια,ποντους κλπ κλπ

Υπαρχει κατι να προσεξω μολις ακουστει ο πυροβολισμος της εκκινησης στην αφετηρια του Οκτωβρη ?

Εγώ πάντως την έκανα την αλλαγή στο φθηνό της Ζενίθ, αν το πάει όπως τα άλλα, λογικά και ο Νοέμβριος θα παίξει χαμηλά, μετά βλέπουμε.., πήρε βέβαια μια εβδομάδα σχεδόν μέχρι να αλλάξει το ψηφίο στο τέλος...

Το 0.14 της ΔΕΗ ήταν απαγορευτικό, ακόμα και για μήνες που δεν έχουμε καταναλώσεις (αλλά σπάνε δια 4 λόγω 4μηνου)

Μια από τα ίδια, απλά μια φθηνή τιμή χωρίς να κυνηγάω αν στραβώσει κάτι (δώρα-συνέπειες κλπ τυριά)

Βέβαια μένει η ανησυχία να δούμε 0.15+ από 1/1, όπου θα κλάψουμε..

• Like 1

16 minutes ago, Kozanitis1 said:

Εγώ πάντως την έκανα την αλλαγή στο φθηνό της Ζενίθ

Aφου ειναι ενεργο απο πριν το προγραμμα αυτο, δεν ειναι νεο δηλαδη απο 1η Οκτωβρη, εχω λογο να περιμενω εως τοτε???

Η μπερδευτηκα απο τον Ηρωνα που ξεκιναει με τον νεο μηνα?

1 λεπτό πριν, Specs είπε

Aφου ειναι ενεργο απο πριν το προγραμμα αυτο, δεν ειναι νεο δηλαδη απο 1η Οκτωβρη, εχω λογο να περιμενω εως τοτε???

Η μπερδευτηκα απο τον Ηρωνα που ξεκιναει με τον νεο μηνα?

Ενεργό από Σεπτέμβρη είναι νομίζω, εγώ έκανα αίτηση την επομένη της λήξης του home online, αλλά σαν συμβόλαιο είχε ημερομηνία λίγες μέρες αργότερα.., το έκανα μέσω e-contract, όπου με πήραν τηλέφωνο για επιβεβαίωση αλλά και για τις ενδείξεις του νυκτερινού και την πάγια

Έχει ήδη εκδοθεί τελικός ΔΕΗ, αλλά δεν με αφήνει να τον κατεβάσω ακόμη, όταν έρθει το SMS..

Μάλλον μπερδεύτηκες 😜

• Like 1

Σημερα ληγει ο λογαριασμος στο πατρικο που ναι στον Ηρων..εχω βαλει παγια εντολη, αλλα ο πατερας μου ξεχαστηκε και δεν αφησε χρηματα μεσα και φυσικα δεν τραβηξαν το ποσο..μπηκα εγω πριν λιγο και εκανα μεταφορα στον λογαριασμο το οφειλομενο ποσο, το ερωτημα ειναι θα το τραβηξουν μεχρι τις 12 ή παει ανεξοφλητο και χανουμε την εκπτωση συνεπειας; τους πηρα αλλα δεν προλαβα εκλεισε η εξ.πελατων...

2 λεπτά πριν, energy52 είπε

Σημερα ληγει ο λογαριασμος στο πατρικο που ναι στον Ηρων..εχω βαλει παγια εντολη, αλλα ο πατερας μου ξεχαστηκε και δεν αφησε χρηματα μεσα και φυσικα δεν τραβηξαν το ποσο..μπηκα εγω πριν λιγο και εκανα μεταφορα στον λογαριασμο το οφειλομενο ποσο, το ερωτημα ειναι θα το τραβηξουν μεχρι τις 12 ή παει ανεξοφλητο και χανουμε την εκπτωση συνεπειας; τους πηρα αλλα δεν προλαβα εκλεισε η εξ.πελατων...

και γιατί δεν τον πλήρωσες χειροκίνητα ?

1 λεπτό πριν, korakios είπε

και γιατί δεν τον πλήρωσες χειροκίνητα ?

Για να μην υπαρξει μπερδεμα με την παγια εντολη..Να το πληρωσω χειροκινητα λες και θα πιαστει κανονικα η πληρωμη για σημερα;

1 λεπτό πριν, energy52 είπε

Για να μην υπαρξει μπερδεμα με την παγια εντολη..Να το πληρωσω χειροκινητα λες και θα πιαστει κανονικα η πληρωμη για σημερα;

ναι , αλλά τράβα πίσω το ποσό που έβαλες στο λογαριασμό για να μη γίνει διπλοχρέωση

απο ότι κατάλαβα σήμερα λήγει άρα προλαβαίνεις

ΥΓ. θεωρώ οτι δε θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα , αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος , ο @ekrepali το παίζει έτσι , δλδ πάγια εντολή για να μη χρεώνεται η εγγύηση και πληρώνει χειροκίνητα

• Thanks 1

2 hours ago, razkal said:

Έχει κολλήσει ποτέ e-contract γιατί δεν απάντησε κάποιος στο τηλέφωνο? Στον ηρων που με πήρε ένας τύπος μετά το e-contract, κάτι τυπικές βλακειες μου έλεγε, δεν πήρε για επιβεβαίωση. 

Δοκίμασε στο 216 0019740 (τμήμα πωλήσεων) μήπως και βρεις τον υπάλληλο που έχει αναλάβει την αίτηση σου

@energy52Αν το πλήρωσες στο myheron χειροκίνητα μέχρι 23:59, είσαι ΟΚ πιστεύω. Oτιδήποτε άλλο θα φανείς ληξιπρόθεσμος. Αν δεις ότι έχεις χάσει τη συνέπεια, πες τους καμιά δικαιολογία ότι έχεις πληγεί απ'τη κακοκαιρία και δε πρόλαβες να βάλεις λεφτά στο ATM κλπ.

5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δοκίμασε στο 216 0019740 (τμήμα πωλήσεων) μήπως και βρεις τον υπάλληλο που έχει αναλάβει την αίτηση σου

@energy52Αν το πλήρωσες στο myheron χειροκίνητα μέχρι 23:59, είσαι ΟΚ πιστεύω. Oτιδήποτε άλλο θα φανείς ληξιπρόθεσμος. Αν δεις ότι έχεις χάσει τη συνέπεια, πες τους καμιά δικαιολογία ότι έχεις πληγεί απ'τη κακοκαιρία και δε πρόλαβες να βάλεις λεφτά στο ATM κλπ.

Παλεψα μεσω myheron με 2 καρτες κι εβγαζε στο τελος μην. λαθους ποιος ξερει γιατι...μετα το πληρωσα μεσω banking και θα τους παρω αυριο τηλ.να δω τι θα πουνε..Η συνεπεια ή θα με ξαναχρεωσουν εγγυηση παιζει κατι τετοιο;

Μετά την επικοινωνία με το chat χθες αλλά και με τηλέφωνο με πήραν σήμερα και μου στείλανε τη σύμβαση για τη μετάβαση από το green economy στο value προφανώς με επιβεβαίωσαν για δεύτερη φορά ότι δεν πρόκειται να χαθεί το δώρο από το green.

20 λεπτά πριν, kronos73 είπε

Καλημέρα,

Το Elpedison Value που έχει και μηδενικό πάγιο και πολύ καλή χρέωση/kwh έχει κάποιο catch που δεν βλέπω με την πρώτη ματιά;

Ευχαριστώ 

Όχι απλά 20 του μήνα θα πρέπει να δεις τη νέα τιμή που θα ανακοινώσει για τον επόμενο αν ανέβει να την κάνεις.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...