Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 hours ago, adi32 said:

Εκανα την αιτηση ελπε (3η φορα παω) και τωρα με παιρνει ενα κινητο απο ΗΡΩΝ και μου λεει περιμενετε να σας συνδεσω και παιζει μουσικη για ωρα 

Θελουν να μεινω μαλλον και να μου πουν μη φυγετε

Είσαι ήδη elpedison αλλιώς δε θα σε έπαιρναν 😝

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ρε παιδια τελικα η ΗΡΩΝ σου επιβαλλει το 8ευρω σαν συνδρομή ή οχι? Εχω στειλει email να κανω αλλαγη προγραμματος ενω τους ειπα οτι ηθελα χωρις την μηνιαια συνδρομή και μου έστειλε τους ορους για να τους διαβασω και να τους αποδεχτω και μεσα αναφερει αυτη την συνδρομη... Να τους το ξαναγραψω οτι ΔΕΝ θελω την συνδρομη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, jasonas21 said:

Ρε παιδια τελικα η ΗΡΩΝ σου επιβαλλει το 8ευρω σαν συνδρομή ή οχι? Εχω στειλει email να κανω αλλαγη προγραμματος ενω τους ειπα οτι ηθελα χωρις την μηνιαια συνδρομή και μου έστειλε τους ορους για να τους διαβασω και να τους αποδεχτω και μεσα αναφερει αυτη την συνδρομη... Να τους το ξαναγραψω οτι ΔΕΝ θελω την συνδρομη?

Εμένα μου είπανε ότι τελικά δε γίνεται να υπογράψω πριν τη Δευτέρα... κι εσένα σού έστειλαν λάθος όρους "κατά λάθος". Τέλεια... Εννοείται πως θα ζητήσεις τους όρους χωρίς τη συνδρομή... το θέμα είναι πως το κάνουν επίτηδες και πληρώνουμε generous μέχρι να βγάλουμε άκρη...

Επεξ/σία από ekrepali

10 λεπτά πριν, elen46 είπε

Ποιο μήνα αφορά?Σου έστειλαν μειλ ή στο myelin?Ημερομηνία έκδοσης?

Email και ημερομηνία έκδοσης 29-09.

Αφορά κατανάλωση Αυγούστου 

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εμένα μου είπανε ότι τελικά δε γίνεται να υπογράψω πριν τη Δευτέρα... κι εσένα σού έστειλαν λάθος όρους "κατά λάθος". Τέλεια...

Καλα εγω θα γραψω στο email οτι αποδεχομαι τους ορους ΧΩΡΙΣ την ενεργοποιηση της μηνιαιας συνδρομης των 8 ευρω (οπως ακριβως το γραφει στην σελιδα του site του συγκεκριμένου προγραμματος) να το εχω γραπτως να ειμαι καλυμμενος

2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Email και ημερομηνία έκδοσης 29-09.

Αφορά κατανάλωση Αυγούστου 

Στη δική μου περίπτωση δεν ξέρω τι  συμβαίνει περιμένω Ιουλίου, Αυγούστου και τώρα Σεπτεμβρίου,έχω 2 παροχές...μέχρι στιγμής  τίποτα 

Φευγοντας απο την ΔΕΗ με το φτηνο κλειδωμενο, για το παρθενικο μου ταξιδι σε νεους απατεωνες, θα παω σε Zenith PowerHome4all (ειχα υποψηφιο κ τον Ηρωνα αλλα εχει φρανσαιζ εδω κ δεν ηξερε τιποτε απο καποιες διευκρινισεις που ζητησα κ εφοσον θα εκανα e-contract θα με εκανε εχθρο οπως εκανε σε  εναν φιλο μου!).

Κυριως για να μην παλευω για δωρα αν φυγω γρηγορα (δεν εχει δωρα μετρητα ) και να μην παλευω για απωλεια συνεπειας (δεν εχει συνεπεια). Οπως αντιστοιχα ειμαι φαν του Σκλαβενιτη επειδη δεν εχει κουπονια,ποντους κλπ κλπ

Υπαρχει κατι να προσεξω μολις ακουστει ο πυροβολισμος της εκκινησης στην αφετηρια του Οκτωβρη ?

5 λεπτά πριν, Specs είπε

Φευγοντας απο την ΔΕΗ με το φτηνο κλειδωμενο, για το παρθενικο μου ταξιδι σε νεους απατεωνες, θα παω σε Zenith PowerHome4all (ειχα υποψηφιο κ τον Ηρωνα αλλα εχει φρανσαιζ εδω κ δεν ηξερε τιποτε απο καποιες διευκρινισεις που ζητησα κ εφοσον θα εκανα e-contract θα με εκανε εχθρο οπως εκανε σε  εναν φιλο μου!).

Κυριως για να μην παλευω για δωρα αν φυγω γρηγορα (δεν εχει δωρα μετρητα ) και να μην παλευω για απωλεια συνεπειας (δεν εχει συνεπεια). Οπως αντιστοιχα ειμαι φαν του Σκλαβενιτη επειδη δεν εχει κουπονια,ποντους κλπ κλπ

Υπαρχει κατι να προσεξω μολις ακουστει ο πυροβολισμος της εκκινησης στην αφετηρια του Οκτωβρη ?

Στην αφετηρία μάλλον όχι αλλά στο φινάλε κατά τις 20 ρίξε μια ματιά στην τιμή που θα ανακοινώσει για Νοεμβριο αν συμφέρει να παραμείνεις.

• Like 2

1 hour ago, jasonas21 said:

Καλα εγω θα γραψω στο email οτι αποδεχομαι τους ορους ΧΩΡΙΣ την ενεργοποιηση της μηνιαιας συνδρομης των 8 ευρω (οπως ακριβως το γραφει στην σελιδα του site του συγκεκριμένου προγραμματος) να το εχω γραπτως να ειμαι καλυμμενος

Μιας κ το εχω φρεσκο, απλα δεν κανεις επιλογη λεει...

Spoiler

299202384508.jpg.6cdfbfc7ff809307163894df78cd7436.jpg

2 minutes ago, favou2000 said:

Στην αφετηρία μάλλον όχι αλλά στο φινάλε κατά τις 20 ρίξε μια ματιά στην τιμή που θα ανακοινώσει για Νοεμβριο αν συμφέρει να παραμείνεις.

Αυτο θα ειναι το νεο μου χομπυ...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, Specs said:

Μιας κ το εχω φρεσκο, απλα δεν κανεις επιλογη λεει...

Σε ποιο σημείο της αίτησης γίνεται η επιλογή; Υπάρχει κουτάκι "Ναι/Όχι" ή "Αποδέχομαι / δεν αποδέχομαι" ;

Επεξ/σία από ekrepali

1 minute ago, ekrepali said:

Σε ποιο σημείο της αίτησης γίνεται η επιλογή; Υπάρχει κουτάνι "Ναι/Όχι" ή "Αποδέχομαι / δεν αποδέχομαι" ;

Δεν την εκανα, απλα το ειδα ψαχνοντας πριν φυγω. Ο φιλος θα μας πει

18 minutes ago, favou2000 said:

Στην αφετηρία μάλλον όχι

Ειναι προβλημα που η συνδεση ειναι στο ονομα της συζυγου?

5 λεπτά πριν, Specs είπε

Ειναι προβλημα που η συνδεση ειναι στο ονομα της συζυγου?

Τυπικά όταν καλέσουν για διασταύρωση στοιχείων πρέπει να μιλήσει η σύζυγος.Βεβαια εξαρτάται από τον πωλητή μπορεί και να το παρακάμψει μπορεί όμως και όχι.

1 minute ago, favou2000 said:

πρέπει να μιλήσει η σύζυγος

Αυτο ειναι προβλημα για εμενα...νομιζα οτι ολα γινονται ηλεκτρονικα! γιατι αν πρεπει καθε μηνα να μιλαει κ μια βρισκεται στην Φινλανδια μια στις ΗΠΑ και μια Ελλαδα, δεν κανουμε τιποτε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...