Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 minutes ago, adi32 said:

Εκανα την αιτηση ελπε (3η φορα παω) και τωρα με παιρνει ενα κινητο απο ΗΡΩΝ και μου λεει περιμενετε να σας συνδεσω και παιζει μουσικη για ωρα 

Θελουν να μεινω μαλλον και να μου πουν μη φυγετε

Με πηραν και εμενα το πρωι.

"Πουλανε" το guarantee με τα +8 ευρω παγιο που σου κλειδωνει την τιμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, razkal είπε

Με πηραν και εμενα το πρωι.

"Πουλανε" το guarantee με τα +8 ευρω παγιο που σου κλειδωνει την τιμη.

χωρις -50€ ομως 

Οι αλλοι οι απατεωνες δινουν 50ε και 0 παγιο

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Ο ΗΡΩΝ που μου είχε πει να πάρω σήμερα για την αλλαγή, μου είπε ότι σε γίνεται σήμερα.... να πάρω τη Δευτέρα. Σταθεροί στις απόψεις τους.

Elpedison ενεργοποίησα πάγια κάρτα μεσω της εφαρμογής. Στη καταχώρηση δε ζητάει όνομα, ημ.ληξης, 3ψήφιο!!! Δηλαδή μπορούμε να βάλουμε τη κάρτα από κάνα φίλο  / συγγενή και να χρεώνονται εκείνοι; Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας...

Εννοείται έβαλα μια κάρτα με σχεδόν μηδενικό υπόλοιπο, ίσα ίσα για να πάρω πίσω την εγγύηση... και θα πληρώνω τουλάχιστον 5 εργάσιμες νωρίτερα για να μηδενίσει το υπόλοιπο.

Στο app μπήκες ?

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Ο ΗΡΩΝ που μου είχε πει να πάρω σήμερα για την αλλαγή, μου είπε ότι σε γίνεται σήμερα.... να πάρω τη Δευτέρα. Σταθεροί στις απόψεις τους.

Elpedison ενεργοποίησα πάγια κάρτα μεσω της εφαρμογής. Στη καταχώρηση δε ζητάει όνομα, ημ.ληξης, 3ψήφιο!!! Δηλαδή μπορούμε να βάλουμε τη κάρτα από κάνα φίλο  / συγγενή και να χρεώνονται εκείνοι; Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας...

Εννοείται έβαλα μια κάρτα με σχεδόν μηδενικό υπόλοιπο, ίσα ίσα για να πάρω πίσω την εγγύηση... και θα πληρώνω τουλάχιστον 5 εργάσιμες νωρίτερα για να μηδενίσει το υπόλοιπο.

Ποια η 'διαφορά' σε μια κάρτα χωρίς υπόλοιπο να βάζεις τα λεφτά 2-3 ημέρες πριν για να τα τραβάει από την κάρτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μιλησα πριν απο λιγο...αντε να δουμε τι θα με πουν οταν με παρουν...κολλησε οταν την ρωτησα για την ημερομηνια εναρξης....

Spoiler

elpe2.jpg.84a9e4bf9a7e5fb17c3e20fc5301301a.jpg

Spoiler

elpe3.jpg

Spoiler

elpe4.jpg.28e85e9cd53e1f73dd530abfb81b3c76.jpg

Επεξ/σία από lacta13

3 λεπτά πριν, lacta13 είπε

μιλησα πριν απο λιγο...αντε να δουμε τι θα με πουν οταν με παρουν...κολλησε οταν την ρωτησα για την ημερομηνια εναρξης....

Απόκρυψη περιεχομένων

elpe2.jpg.84a9e4bf9a7e5fb17c3e20fc5301301a.jpg

Απόκρυψη περιεχομένων

elpe3.jpg

Απόκρυψη περιεχομένων

elpe4.jpg.28e85e9cd53e1f73dd530abfb81b3c76.jpg

Και εγώ τα ίδια έκανα (το πήρα απόφαση) αλλά ζήτησα να μου έρθει κατευθείαν η σύμβαση στο mail. Τι άλλο να διευκρινισθεί, εξάλλου πρόσεχε μην υπάρχουν πολλά αιτήματα και σε πάρουν από Δευτέρα, οπότε θα αργήσει να γίνει η μετάβαση, θα πάει μετά την 1/10.

1 λεπτό πριν, tryfos είπε

εξάλλου πρόσεχε μην υπάρχουν πολλά αιτήματα και σε πάρουν από Δευτέρα, οπότε θα αργήσει να γίνει η μετάβαση, θα πάει μετά την 1/10.

1/10 απόγευμα αίτηση σε Ηρών 😛

1 λεπτό πριν, tryfos είπε

Και εγώ τα ίδια έκανα (το πήρα απόφαση) αλλά ζήτησα να μου έρθει κατευθείαν η σύμβαση στο mail. Τι άλλο να διευκρινισθεί, εξάλλου πρόσεχε μην υπάρχουν πολλά αιτήματα και σε πάρουν από Δευτέρα, οπότε θα αργήσει να γίνει η μετάβαση, θα πάει μετά την 1/10.

θα δω αν δεν με παρουν σημερα,θα ξαναchatarw...μια απλη ερωτηση εκανα ο ερμος ,απο ποτε θα ξεκιναει...δλδ αν ισχυει αυτο που με εγραψε και μου εστελνε σημερα την συμβαση,θα ισχυε απο σημερα Σεπτεμβριο,ενω εμπορικα θα ειναι απο 1/10?

1 λεπτό πριν, lacta13 είπε

θα δω αν δεν με παρουν σημερα,θα ξαναchatarw...μια απλη ερωτηση εκανα ο ερμος ,απο ποτε θα ξεκιναει...δλδ αν ισχυει αυτο που με εγραψε και μου εστελνε σημερα την συμβαση,θα ισχυε απο σημερα Σεπτεμβριο,ενω εμπορικα θα ειναι απο 1/10?

Είτε έτσι είτε αλλιώς ίδια τιμή δεν έχει το green Σεπτεμβρίου με το value Οκτωβρίου; Το ίδιο πράγμα είναι αν άρχιζε από σήμερα το value (που λογικά δεν γίνεται). Το πρόβλημα θα είναι να μπεις Οκτώβρη με το green, αυτό θα είναι θέμα.

17 ώρες πριν, S90 είπε

Τελικα μετακινηθήκατε εντός ΕΛΠΕ στο Value ή πήγατε Ηρωνα και αμέσως μετά στο Value?

Έχω κάνει δύο αιτήματα από green για value. Τρεις μέρες και δεν έχει πάρει κανείς από το αρμόδιο τμήμα.

• Like 1

βγήκε και ο τελικός απο Zenith , λίγο κάψιμο μιας και βγάλανε 3 λογαριασμούς πιστωτικό , μετά χρεωστικό και μετά τελικό

Επίσης κλασσικά εξαφανίστηκαν οι λογαριασμοί απο την καρτέλα πελάτη , ευτυχώς τα λινκ στα email ειδοποίησης έκδοσης , υπήρχαν κανονικά οι προηγούμενοι (ξέχασα να τους κατεβάσω πριν κόψουν την καρτέλα πελάτη)

• Like 1

1 ώρα πριν, barimagas είπε

Έχω κάνει δύο αιτήματα από green για value. Τρεις μέρες και δεν έχει πάρει κανείς από το αρμόδιο τμήμα.

Μόλις έκανα μια κλήση στο κέντρο και σε δύο λεπτά μου έστειλαν email με την σύμβαση.

16 λεπτά πριν, korakios είπε

βγήκε και ο τελικός απο Zenith , λίγο κάψιμο μιας και βγάλανε 3 λογαριασμούς πιστωτικό , μετά χρεωστικό και μετά τελικό

Επίσης κλασσικά εξαφανίστηκαν οι λογαριασμοί απο την καρτέλα πελάτη , ευτυχώς τα λινκ στα email ειδοποίησης έκδοσης , υπήρχαν κανονικά οι προηγούμενοι (ξέχασα να τους κατεβάσω πριν κόψουν την καρτέλα πελάτη)

και στο zeniapp μπορείς να τους βρεις, τουλάχιστον ακόμα, πριν μια βδομάδα μου βγήκε τελικός.

• Like 1

1 ώρα πριν, tryfos είπε

Είτε έτσι είτε αλλιώς ίδια τιμή δεν έχει το green Σεπτεμβρίου με το value Οκτωβρίου; Το ίδιο πράγμα είναι αν άρχιζε από σήμερα το value (που λογικά δεν γίνεται). Το πρόβλημα θα είναι να μπεις Οκτώβρη με το green, αυτό θα είναι θέμα.

Εντάξει και να κάψεις 10-20kwh με το green δεν έγινε και τίποτα, 0.5 με 1€ διαφορά στον λογαριασμό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...