Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, fotis1708 είπε

το βρήκα το value, φαίνεται καλό, το "προσοχή με τη συγκεκριμένη εταιρεία" αναφέρεται στη ρήτρα; είχα παλιά elpe και έφυγα λόγω ρήτρας. Θα με θεωρήσουν νέο πελάτη αν επιστρέψω;

Παραδείγματα όσον αφορά προσοχή της εταιρίας elpedison

Έχουμε στις 22/08 2022, τα τιμολόγια της Elpedison ανάλογα με το πρόγραμμα κυμαίνονται από 1,0864 έως 1,1367 ευρώ ανά κιλοβατώρα

Όπως και το αποτυχημένο ...loyalty pass

20 λεπτά πριν, agrileza είπε

Παραδείγματα όσον αφορά προσοχή της εταιρίας elpedison

Έχουμε στις 22/08 2022, τα τιμολόγια της Elpedison ανάλογα με το πρόγραμμα κυμαίνονται από 1,0864 έως 1,1367 ευρώ ανά κιλοβατώρα

Όπως και το αποτυχημένο ...loyalty pass

...αν δεν κάνω λάθος και τα χειρότερα ΟΤΣ σε σχέση με άλλες εταιρίες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 27/9/2023 στις 12:11 ΜΜ, greg4 είπε

Για Zenith Power Home For All δεν το σκέφτεται κάποιος; Δεν βλέπω να συζητιέται.

Επειδή είναι και το πιο φτηνό.

Μόλις τώρα, COSTAKISMIKROS είπε
Στις 27/9/2023 στις 12:11 ΜΜ, greg4 είπε

Για Zenith Power Home For All δεν το σκέφτεται κάποιος; Δεν βλέπω να συζητιέται.

Επειδή είναι και το πιο φτηνό.

Εκανα εγω αιτηση θα δουμε ποσο θα κατσω σε αυτους.Εξαρταται βεβαια τι τιμες θα εχουν στους επομενους μηνες.,,,

Κατοπιν προτροπης του φίλου Greg29M παρέλαβα σήμερα προς υπογραφή το συμβόλαιο για το value της elpedison με την προσφορά απο τις Σέρρες με 130 ευρώ δώρο και 30 ευρώ δωροκάρτα endered ....

Ευχαριστώ τον φίλο για την ενημέρωση του φόρουμ και την προσφορά που μας απέστειλε!!! 

55 λεπτά πριν, supermarioarv είπε

Κατοπιν προτροπης του φίλου Greg29M παρέλαβα σήμερα προς υπογραφή το συμβόλαιο για το value της elpedison με την προσφορά απο τις Σέρρες με 130 ευρώ δώρο και 30 ευρώ δωροκάρτα endered ....

Ευχαριστώ τον φίλο για την ενημέρωση του φόρουμ και την προσφορά που μας απέστειλε!!! 

Είναι εύκολο να μου στείλεις πμ να μου πεις πως γίνεται?

Αν καταργήσουμε την πάγια εντολή που έχεις ενεργοποίηση μέσα στην εφαρμογή μετά από αίτηση κατάργησης, και την ενεργοποίησης μέσα από την τράπεζα (χρειάζεται;) σε Ήρων, πρέπει να κάνεις κάποια άλλη ενέργεια για να μην χρεωθείς κάποια εγγύηση ;

24 minutes ago, stefanidisg said:

Αν καταργήσουμε την πάγια εντολή που έχεις ενεργοποίηση μέσα στην εφαρμογή μετά από αίτηση κατάργησης, και την ενεργοποίησης μέσα από την τράπεζα (χρειάζεται;) σε Ήρων, πρέπει να κάνεις κάποια άλλη ενέργεια για να μην χρεωθείς κάποια εγγύηση ;

Λογικά θα τη χρεωθεις αν βγάλεις την πάγια 

1 hour ago, supermarioarv said:

Να ρωτήσω πότε ακριβώς πήρες τηλέφωνο;

Γιατί ανέφεραν ότι ήταν μεγάλος ο όγκος και δεν γνώριζαν αν θα εξυπηρετηθούμε όλοι.

Καλησπέρα, 

Είμαι σε Ηρων Simply Generous Home και ψάχνω να δώ τι θα κάνω απο Οκτώβρη. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτό το πρόγραμμα πλέον όταν έβγαλαν το Guarantee Home με την την δυνατότητα να μην ενεργοποιήσεις το 8ευρω, δηλαδή είναι ενα πιο φθηνο Simply Generous με +1.5 ευρώ πάγιο. Χάνω κάτι;

Και η κύρια ερώτηση, υπάρχει κάποιος λόγος να μην φύγει κάποιος από το Simply Generous προς το Guarantee? Υπάρχει κάποια παγίδα;  Εχω ακόμα 16 ευρώ απο τα 50 ευρώ δώρο του Simply Generous τα οποια λογικα δεν τα χάνω θα μπουν στον λογαριασμό Σεπμτεμβρίου.  Τέλος, βγαίνει τελίκος/εκαθαριστικός λογαριασμός οταν αλλαζεις πρόγραμμα στην ίδια εταιρεία ή απλα απο την ημερομηνία αλλαγής σε υπολογίζουν με διαφορετικές χρεώσεις;

27 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Να ρωτήσω πότε ακριβώς πήρες τηλέφωνο;

Γιατί ανέφεραν ότι ήταν μεγάλος ο όγκος και δεν γνώριζαν αν θα εξυπηρετηθούμε όλοι.

την επομενη ημέρα απο το ποστ

• Like 1

7 hours ago, prefuse said:

@korakios

https://www.elpedison.gr/el/gia-tin-epicheirisi/revma-gia-mikres-mesaies-epicheiriseis/elpedison-value-for-business_133000/

στο elpe value for business δινουν 50ε δωρο που δεν αναφέρεται στο excel > Σχόλια > προσοχή με τη συγκεκριμένη εταιρία.

με βλέπω να φεύγω για elpe value business (απο ηρων simply generous small), αν και δεν γνωριζω αν τα δίνουν τμηματικά ή οπως η Ηρων στον πρώτο λογαριασμό.. βεβαια ακόμα περιμένω λογαριασμό Αυγούστου και σε λίγο κλείνουμε και Σεπτέμβριο..

Έκανα την ίδια ακριβώς κίνησης σήμερα απο simply generous small σε business value -με μόλις ένα λογαριασμό να έχει εκδοθεί για λίγες μέρες του Ιουλίου- και τηλεφωνικά με ενημέρωσαν ότι τα 50€ πιστώνονται στον 1ο λογαριασμό. Το ίδιο έγραφε και η σύμβαση στην 1η σελίδα και το επιπλέον έντυπο για τα 50€ τα ποια έλαβα με mail και απάντησα το κλασικό «Συναινώ και αποδεχομαι»  που θέλουν.

Να προσθέσω ότι όπως και τον Ιούλιο στον ΗΡΩΝΑ, έδωσα ένδειξη κατά 1-2kwh απο την τελευταία καταγεγραμμένη απο το mydeddie ώστε να μειωθεί η χασούρα απο την αύξηση που έκανε ο simply generous το Σεπτέμβριο…

2η φορά μέσα στο έτος γυρνάω στην Elpedison -και τις 2 απο ΗΡΩΝΑ- όποτε είναι ελπίζω είναι θέμα ημερών το 3ο 50αρικο απο πέρυσι τον Ιούλιο…

Όπως πάει το έργο ευελπιστώ για το Νοέμβρη να έχει αντίστοιχο δώρο η elpedison ώστε να προλάβω να ξαναπεράσω και μέχρι τις αρχές του χρόνου να κλειδώσω σε κάποιο ρήτροπρόγραμμα των 2 εταιριών. 

Γενικά ο ενεργειακός τουρισμός βοήθησε αρκετά σε μια παροχή που μεσοσταθμικά γράφει κοντά στις 1000kwh/μήνα με μόνη εκκρεμότητα την έξτρα επιδότηση  αναδρομικά που χρωστάει ο ΗΡΩΝ για το 2022 και κάθε 6μηνο μου στέλνει μειλ ότι είναι στη φάση…υπολογισμού της και άμεσης πίστωσης..

10 ώρες πριν, akisdg είπε
10 ώρες πριν, favou2000 είπε

Το υπόλοιπο του δώρου από το green σου είχαν πει τηλεφωνικά ότι θα μεταφερθεί στο value?

Ναι η πίστωση μαζί με το επιπλέον ποσό που θα αφορά την επιστροφή της εγγύησης θα πάνε στον επόμενο λογαριασμό....

Ώπα @korakios αυτό αν ισχύει και δεν δουλεύουνε τον φίλο, είναι σοβαρό. Το 80άρι (και το πόσο μου έχει μείνει) είναι ο μόνος λόγος που δεν κινούμαι από το green στο value.

Έχουμε κάποια ένδειξη ότι πρέπει να το πιστέψουμε έστω και κατά 1%; Προφανώς δεν υπάρχει τρόπος τώρα άμεσα να δούμε αν το "προφορικό-τηλεφωνικό" ότι μεταφέρεται το 80άρι στο value ισχύει, αν δεν βγουν λογαριασμοί. Μόλις βγουν "συγγνώμη δεν καταλάβατε καλά" κλπ κλπ.

ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ;;;; :o

4 ώρες πριν, makrixeris είπε

Κ εγώ τσακ μπαμ στο βαλιου μέσα σε ούτε 24 ώρες.

Τηλεφωνικά απλά "θέλω να με βάλετε στο value"; Για το 80άρι ρώτησες τίποτα;

• Like 2

7 ώρες πριν, tryfos είπε

Ώπα @korakios αυτό αν ισχύει και δεν δουλεύουνε τον φίλο, είναι σοβαρό. Το 80άρι (και το πόσο μου έχει μείνει) είναι ο μόνος λόγος που δεν κινούμαι από το green στο value.

Έχουμε κάποια ένδειξη ότι πρέπει να το πιστέψουμε έστω και κατά 1%; Προφανώς δεν υπάρχει τρόπος τώρα άμεσα να δούμε αν το "προφορικό-τηλεφωνικό" ότι μεταφέρεται το 80άρι στο value ισχύει, αν δεν βγουν λογαριασμοί. Μόλις βγουν "συγγνώμη δεν καταλάβατε καλά" κλπ κλπ.

ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ;;;; :o

Τηλεφωνικά απλά "θέλω να με βάλετε στο value"; Για το 80άρι ρώτησες τίποτα;

Μόλις τώρα μίλησα μαζί τους στο chat και μου είπαν ότι δεν χάνονται τα 80 ευρώ σε περίπτωση που δεν έχουν εξαντληθεί. Τώρα, δεν θελω να παρω κανέναν στον λαιμό μου, κάντε τον κόπο να ρωτήσετε στο chat κ εσείς αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτή την απάντηση. 

15 λεπτά πριν, BrokenExe είπε

Μόλις τώρα μίλησα μαζί τους στο chat και μου είπαν ότι δεν χάνονται τα 80 ευρώ σε περίπτωση που δεν έχουν εξαντληθεί. Τώρα, δεν θελω να παρω κανέναν στον λαιμό μου, κάντε τον κόπο να ρωτήσετε στο chat κ εσείς αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτή την απάντηση. 

Για καλό και για κακό κράτησε ένα screenshot του chat.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...