Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Ειμαι ΗΡΩΝ simply generous, να παω στο guarantee ή να παω στο value της Ελπε να τσιμπησω και το 50αρακι? Αν και θελω να αποφυγω παλι την μετακομιση σε αλλο παροχο, λετε να αξιζει?

Τελικα εσεις τι θα κανατε?

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα γιατι δεν μου φαινετε καλο το Ηρων guarantee? οκ καλη τιμη αρχικα αλλα αυτο 

Αναφορά σε κείμενο

Ενεργοποιώντας τη μηνιαία Χρέωση Guarantee 8€, ο Πελάτης διασφαλίζει ότι η χρέωση ενέργειας δεν θα υπερβεί τα 0,1700 €/kWh σε όλη τη διάρκεια της σύμβασης

με χαλασε αρκετα. 13 ευρω παγιο και 17 λεπτα η kwh?!?

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adi32 είπε

ποτε θα ειναι αμα χαθει ο μισος Οκτωβριος?

Άμα κάνεις αίτηση 1/10, με την ημερομηνία της αίτησης νομίζω ξεκινάει η εκπροσώπηση..

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε

Για επαγγελματικο τι μου προτείνετε να βάλω? Τώρα είμαι προτεργια

έχει ένα κάρο προγράμματα η εταιρία

για Γ21, Γ22 κατέβασε το excel

και δες το 2ο φύλλο

• Thanks 1
Δημοσ.

για αλλαγη παροχου σε ζενιθ ειναι γρηγορη η διαδικασια καποιος που εχει κανει, ή θα μας βρει νοεμβριος? και απο εγγραφα τι ζητουν, ρωτησα στο live chat τους και τα μασουσαν

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, antonios1988_ είπε

για αλλαγη παροχου σε ζενιθ ειναι γρηγορη η διαδικασια καποιος που εχει κανει, ή θα μας βρει νοεμβριος? και απο εγγραφα τι ζητουν, ρωτησα στο live chat τους και τα μασουσαν

econtract και σε παίρνουν τηλ και λες "συμφωνώ" ...

• Thanks 1
Δημοσ.

Επικοινωνία με Ήρων είχα για αυτό που σας ρώτησα,για την απουσία μου από το σπίτι.Η Απάντηση ήταν με κλειστό σπίτι 15 ημέρες τι να κάψετε;βάλτε την ένδειξη που φωτογραφισατε πριν φύγετε.Σε δεύτερη ερώτηση που έκανα γιατί εφόσον στης 30 Σεπτεμβρίου θα περάσει ο ΔΕΔΗΕ   άνοιξε το μέτρα μόνο σου;η απάντηση ότι αναβάθμιση του συστήματος έγινε,και ότι σε κάποιες περιπτώσεις ο ΔΕΔΗΕ δεν περνάει να μετρήσει,η και αργεί να περάσει,οπότε σας εκδίδουμε εμείς λογαριασμό έναντι με δική σας ένδειξη.αν όμως ο ΔΕΔΗΕ μας δώσει ένδειξη ,θα λαβουμε υπόψη του ΔΕΔΗΕ την ένδειξη.

Δημοσ.

Τελικά γνωρίζει κανείς τι γίνετε με το δώρο τον 80 ευρώ από την Elpedison αν έχεις μπει στο GreenEconomy και κάνεις αλλαγή στο Value;

Δημοσ.
5 hours ago, XghosT7 said:

Τελικά γνωρίζει κανείς τι γίνετε με το δώρο τον 80 ευρώ από την Elpedison αν έχεις μπει στο GreenEconomy και κάνεις αλλαγή στο Value;

μιλησες με elpedison?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

εμενα γιατι δεν μου φαινετε καλο το Ηρων guarantee? οκ καλη τιμη αρχικα αλλα αυτο 

με χαλασε αρκετα. 13 ευρω παγιο και 17 λεπτα η kwh?!?

μιας και είδα λίγο τους όρους και εγώ, από ότι κατάλαβα τα 8 ευρω(χρέωση guarantee) είναι προαιρετικά, σωστά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...