Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, agrileza είπε

Απο την επόμενη εβδομάδα είναι να πάω Ηρων Generous guarantee ή Εlpedison value.

O Ηρων έχει πάγιο 5 ευρώ, χρέωση 0,0950, με 10% έκπτωση πάμε στα 0,0855 και 15% έκπτωση αν κλείσουμε 6μηνο στο πρόγραμμα οπότε έχουμε 0,0808. Δίνει δυνατότητα (για αργότερα) τιμή ταβάνι 0,170 ευρώ ενεργοποιώντας τη μηνιαία Χρέωση Guarantee 8ευρώ.

Για την ELPEDISON είναι πιο εύκολα τα πράγματα.  0,080 ευρώ τίποτε άλλο.

Προσανατολίζομαι περισσότερο προς Ήρωνα! Να προσέξω κάτι;

οτι ανα μήνα αλλάζουν οι τιμές

Επεξ/σία από korakios
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Mου λήγει το dei online σε 4 ήμερες και σκέφτομαι και εγω να παω στην elpedison.Στην ΔΕΗ εχω και νυχτερινο αλλα και ΚΟΤ-Β.

ξέρουμε αν η elpedison εχει ΚΟΤ?

Δημοσ.
Στις 25/9/2023 στις 4:51 ΜΜ, ekrepali είπε

Για αλλαγή από generous σε guarantee, μπορούμε να καλέσουμε Παρασκευή η Σάββατο... με πήραν πριν λίγο από ΗΡΩΝ για να με ενημερώσουν.

Θα μείνεις Ηρων..Εγω μόνο ΣΚ μπορώ να ασχοληθώ γιατί έχουμε κάτι τρεξίματα.... Ειδάλλως να πάμε elpe στο value; 

Δημοσ.
Just now, @pnea1973 said:

Θα μείνεις Ηρων..Εγω μόνο ΣΚ μπορώ να ασχοληθώ γιατί έχουμε κάτι τρεξίματα.... Ειδάλλως να πάμε elpe στο value; 

Στο επαγγελματικό έχω Εlpedison Green και υπέγραψα value.

Στο οικιακό έχω HΡΩΝ Generous και θα βάλω Guarantee.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

30 Αυγούστου δεν έβγαλαν λογαριασμό?

Σε μένα όχι γιαυτό ανησυχώ μήπως εκδώσουν 2μηνο και είναι μαζεμενα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, korakios είπε

οτι ανα μήνα αλλάζουν οι τιμές

Σε κάθε περίπτωση ελπίζω φθηνότερα της ΔΕΗ. αυτό με ενδιαφέρει

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Στο επαγγελματικό έχω Εlpedison Green και υπέγραψα value.

Στο οικιακό έχω HΡΩΝ Generous και θα βάλω Guarantee.

κάντα ανάποδα , σαν αποδημητικά πουλιά τα βλέπω να φεύγουν

Spoiler

Banknote flying 50 euro bank hi-res stock photography and images - Alamy

image.png.f4987771e65266fcbd2de23237214fff.png

Δημοσ.
3 minutes ago, korakios said:

κάντα ανάποδα , σαν αποδημητικά πουλιά τα βλέπω να φεύγουν

Στον ΗΡΩΝ δεν έχει εκκαθαριστεί ακόμα το δώρο (το οποίο είναι παραπάνω απ'όσο έπρεπε). Επίσης αν φύγω στο ρεύμα θα χάσω 10% έκπτωση στο αέριο κι ίσως να μη με συμφέρει από Νοέμβριο.

Στο επαγγελματικό αν φύγω από Elpedison και πάω ΗΡΩΝ για το 50άρικο, σου εξήγησα είναι μεγάλο ρίσκο γιατί αν ανέβουν οι τιμές το Νοέμβριο σε όλους τους παρόχους τότε θα αναγκαστώ να πληρώσω ακριβά και τη τωρινή κατανάλωση.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, tempo said:

Μια ερώτηση για όποιους είναι protergia. Σε παροχή με μετρητή ημέρας και νύχτας ξεχωριστά φαντάζομαι ότι η καταχώρηση γίνεται κανονικά για την κάθε κατανάλωση (ημέρας/νύχτας) έτσι; Ακόμη και αν το πρόγραμμα δεν ξεχωρίζει τιμή KWh διαφορετική για ημέρα και νύχτα οι ξεχωριστές καταναλώσεις παίζουν ρόλο στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις.

Ξεχωριστά είναι αλλά δε φαίνεται κάποια διαφορά στις ρυθμιζόμενες μιας και έχουν τους ίδιους συντελεστές μεταξύ τους, ανεξάρτητα από το αν είναι ημερήσια ή νυχτερινή κατανάλωση. 

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Για κάποιον που έχει ΦΒ σύστημα και λήγει το online σταθερό, που μπορεί να πάει? Μπορεί και αυτός Elpe / Ηρων?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Με ΕΛΙΝ μιλησε κανεις; Πότε θα στειλει λογαριασμους Ιουλιου;

Ιουλίου έχω πάρει με ένδειξη ,Αυγούστου δεν έχω παρει

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/9/2023 στις 11:15 ΠΜ, Greg29M είπε

130 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό και 30 ευρώ δωροκάρτα edenred στο νέο πρόγραμμα value και προαιρετικά το ασφαλιστικό πρόγραμμα της eurolife home repair (με καλύψεις έως 400 ευρώ).

Με ενδιαφέρει πολύ αυτό το πρόγραμμα. Θα μπορούσες να μου στείλεις πληροφορίες 

Ευχαριστώ πολύ 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tempo είπε

Σε παροχή με μετρητή ημέρας και νύχτας ξεχωριστά φαντάζομαι ότι η καταχώρηση γίνεται κανονικά για την κάθε κατανάλωση (ημέρας/νύχτας) έτσι; Ακόμη και αν το πρόγραμμα δεν ξεχωρίζει τιμή KWh διαφορετική για ημέρα και νύχτα οι ξεχωριστές καταναλώσεις παίζουν ρόλο στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις.

η καταχώρηση γίνεται κανονικά για την κάθε κατανάλωση (ημέρας/νύχτας)

Spoiler
1 ώρα πριν, vagpap είπε

Ξεχωριστά είναι αλλά δε φαίνεται κάποια διαφορά στις ρυθμιζόμενες μιας και έχουν τους ίδιους συντελεστές μεταξύ τους, ανεξάρτητα από το αν είναι ημερήσια ή νυχτερινή κατανάλωση. 

μικροδιαφορές , σχεδόν μηδαμινές σε μέτριες προς μικρές καταναλώσεις πλέον και προς το παρών .

πχ κατέβασε το excel και βάλε ίδια τιμή κιλοβατώρας στο νέο 3ο φύλλο "Λοιπές Χρεώσεις¨και δες αποτέλεσμα (ετήσιο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, korakios είπε

ναι , έχει τεράστια διαφορά μιας πχ σε κάποια άλλα δίνει 80€ στη διάρκεια της σύμβασης και το σπάει δλδ σε 80/24 ανα μήνα

δεν έχουν δέσμευση , άλλο διάρκεια και άλλο δέσμευση

Αν μου δώσουν συνολικά €40, δε με ενδιαφέρει αν θα είναι εφάπαξ σε έναν λογαριασμό ή σπαστά σε περισσότερους.

Όσο για τη διάρκεια, σημαίνει ότι μπορώ να το διακόψω όποτε θέλω χωρίς ρήτρα αποχώρησης; (ακόμη μαθαίνω)

5 ώρες πριν, tempo είπε

μόνοι τους σου είπαν για έκπτωση 40ευρώ στον πρώτο εκκαθαριστικό; Σε εμένα πάντως που εκδήλωσα χλιαρό ενδιαφέρον για το value+ δεν μου είπαν τίποτε για έκπτωση.

Έχω μιλήσει με μια ευγενέστατη κοπέλα από την Protergia 3-4 φορές στο τηλέφωνο και πάνω που της είπα ότι θα περιμένω 1 μήνα για να λήξει η σύμβαση ΔΕΗ MyHome Online που έχω πριν αλλάξω πάροχο, μου πέταξε την έκπτωση σαν δέλεαρ  - και νομίζω ότι με κέρδισε :-)

Δεν ξέρω αν θα το κάνει τελικά, αφού όλα αυτά είναι στο μιλητό.

Επεξ/σία από Geoponer
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...