Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elen46 είπε

Αυτό που ρώτησα εγώ χθες που μίλησα ήταν αν θα είναι μηνιαιοι ή διμηνιαιοι οι λογαριασμοί που θα εκδοθούν διότι εκκρεμούν 2 μήνες(Ιούλιος, Αύγουστος)και πάμε 3ο μηνα(Σεπτέμβριο ς)και  είπαν ότι σύμφωνα  με την ενημέρωση θα είναι μηνιαίος 

30 Αυγούστου δεν έβγαλαν λογαριασμό?

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περίπου 1,5 μήνα λήγει το συμβόλαιο που έχω με τη ΔΕΗ (MyHome Online), είχα προλάβει με τη βοήθεια του forum τις πολύ προνομιακές τιμές πριν 2 χρόνια. Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει με τους εναλλακτικούς όλο αυτό το διάστημα.

Στο μεταξύ με πήραν από Protergia και μου είπαν για το Protergia Οικιακό Value+χωρίς χρονική δέσμευση, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής, πάγιο €2,5 το μήνα και με τιμή Kw στα 0,08 περίπου (με την κρατική επιδότηση). Επίσης μου δίνουν έκπτωση €40 στον πρώτο εκκαθαριστικό.

Επειδή δεν έχω κανέναν γνωστό με Protergia (οι περισσότεροι είναι ΔΕΗ), έχει κανείς να μου πει κάτι σχετικά με αυτό; Στο Excel του @korakios είναι από τα πιο φθηνά προγράμματα, αλλά με τη σημείωση ότι θέλει προσοχή καθώς από ότι διάβασα η τιμή της kw είναι ο μέσος όρος (ή κάτι τέτοιο - δεν ξέρω ακριβώς).

Μου κάνει εντύπωση που δεν βρήκα αναφορές (θετικές / αρνητικές) στην Protergia σε μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα στο site, ενώ οι κριτικές στο Google είναι μάλλον αρνητικές, οπότε προβληματίζομαι.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.

Επεξ/σία από Geoponer
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Geoponer είπε

Σε περίπου 1,5 μήνα λήγει το συμβόλαιο που έχω με τη ΔΕΗ (MyHome Online),

υποθέτω δεν έχεις ρήτρα αποχώρησης (oftopic) , άρα προλαβαίνεις να τσεπώσεις 130+30€

ενώ οι κριτικές στο Google είναι μάλλον αρνητικές

δε νομίζω να υπάρχει πάροχος με θετική κριτική μετά απο το φιάσκο με τις παραπλανήσεις και την κρυφή ρήτρα

Στο μεταξύ με πήραν από Protergia και μου είπαν για το Protergia Οικιακό Value+χωρίς χρονική δέσμευση, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής, πάγιο €2,5 το μήνα και με τιμή Kw στα 0,08 περίπου (με την κρατική επιδότηση). Επίσης μου δίνουν έκπτωση €40 στον πρώτο εκκαθαριστικό.

αν όντως πας εκεί απλά βεβαιώσου οτι είναι όντως στον 1ο λογαριασμό (εκκαθαριστικό ή τελικό) και όχι σπαστά

γενικά όσα άτομα έχω διαβάσει οτι είναι εκεί , κομπλέ είναι και δεν τους νοιάζει καν να κάνουν επαλήθευση των ποσών χρέωσης άρα δεν τους ενοχλεί που βγάζουν μέσο όρο κιλοβατώρας αντί να σπάει η κατανάλωση με τις δημοσιευμένες τιμές

Spoiler

φυσικά απο το νέο έτος θα έχει κανονικά ρήτρα αναπροσαρμογής

• Thanks 1
Δημοσ.

το 130+30 καηκε μαλλον. πηρα τηλ σημερα και μου ειπαν να στειλω με μειλ το ενδιαφερον μου και στο τελος της επομενης εβδομαδας θα ξερω αν θα παρω το 130+30.

πανω απο 20 ατομα το εχουν αιτηθει ηδη (μεσω ινσομνια).

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, razkal είπε

το 130+30 καηκε μαλλον. πηρα τηλ σημερα και μου ειπαν να στειλω με μειλ το ενδιαφερον μου και στο τελος της επομενης εβδομαδας θα ξερω αν θα παρω το 130+30.

πανω απο 20 ατομα το εχουν αιτηθει ηδη (μεσω ινσομνια).

Δε λέω, να εκδηλώσεις ενδιαφέρον μέσω email - το θέμα είναι πώς εξασφαλίζεις ότι θα πάρεις όντως τα €130 + 30 (και όχι άλλη έκπτωση)...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Geoponer είπε

Δε λέω, να εκδηλώσεις ενδιαφέρον μέσω email - το θέμα είναι πώς εξασφαλίζεις ότι θα πάρεις όντως τα €130 + 30 (και όχι άλλη έκπτωση)...

η προσφορά είναι γραπτώς σε ξεχωριστό έντυπο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, Geoponer said:

δεν το εξασφαλιζεις.

το ειχαν ανοιξει για τους επισκεπτες της σερεξπο, εγινε exploit απο το ινσομνια, το σταματησαν.

συνεχιζει και ισχυει για τους σερεξπο απο οσο καταλαβα.

Επεξ/σία από razkal
  • Sad 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

υποθέτω δεν έχεις ρήτρα αποχώρησης (oftopic) , άρα προλαβαίνεις να τσεπώσεις 130+30€

δε νομίζω να υπάρχει πάροχος με θετική κριτική μετά απο το φιάσκο με τις παραπλανήσεις και την κρυφή ρήτρα

αν όντως πας εκεί απλά βεβαιώσου οτι είναι όντως στον 1ο λογαριασμό (εκκαθαριστικό ή τελικό) και όχι σπαστά

γενικά όσα άτομα έχω διαβάσει οτι είναι εκεί , κομπλέ είναι και δεν τους νοιάζει καν να κάνουν επαλήθευση των ποσών χρέωσης άρα δεν τους ενοχλεί που βγάζουν μέσο όρο κιλοβατώρας αντί να σπάει η κατανάλωση με τις δημοσιευμένες τιμές

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

φυσικά απο το νέο έτος θα έχει κανονικά ρήτρα αναπροσαρμογής

Σε ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για το χρόνο σου και τη βοήθεια!

Δεν ξέρω αν έχω ρήτρα αποχώρησης, πρέπει να δω το συμβόλαιο που είχα υπογράψει. 

Μου είπε ότι θα είναι στον 1ο εκκαθαριστικό, αλλά έχει διαφορά αν θα είναι σπαστά ή όχι? Συνολικά ας είναι €40, κάνω κάτι λάθος;

Για τα €130 + €30 ίσως δεν παίζουν πλέον από ότι απάντησε πιο πάνω ο φίλος, αλλά με δεδομένη την επαναφορά της ρήτρας αναπροσαρμογής με το νέο έτος (αν καταλαβα καλά), δεν θα ήθελα να δεσμευτώ με το 24/μηνο συμβόλαιο της Elpedison γιατί παίζει να τα πληρώσω τελικά και με το παραπάνω (ακόμη θυμάμαι τις χρεώσεις/ρήτρες της Nova Energy πριν μερικά χρόνια).

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Μου είπε ότι θα είναι στον 1ο εκκαθαριστικό, αλλά έχει διαφορά αν θα είναι σπαστά ή όχι? Συνολικά ας είναι €40, κάνω κάτι λάθος;

ναι , έχει τεράστια διαφορά μιας πχ σε κάποια άλλα δίνει 80€ στη διάρκεια της σύμβασης και το σπάει δλδ σε 80/24 ανα μήνα

14 λεπτά πριν, Geoponer είπε

δεν θα ήθελα να δεσμευτώ με το 24/μηνο συμβόλαιο της Elpedison

δεν έχουν δέσμευση , άλλο διάρκεια και άλλο δέσμευση

• Confused 1
Δημοσ.

Απουσιαζω από το σπίτι από της 15 Σεπτεμβρίου.Πριν φύγω τράβηξα φωτό τον μετρητή με τις παρακάτω ένδειξεις.Ημερησιο,72849 νυχτερινό 22980. Σήμερα με ήρθε μύνημα από τον Ήρωνα μέχρι της 29 να δοσω ένδειξη.Να δοσω αυτές τις ενδείξεις;Η να δοσω κάτι παραπάνω;Έχετε υπόψη είχα αποσυνδέσει το ρεύμα από τηλεόραση και ρούτερ και μόνο το ψυγείο δουλεύει και ένας μικρός καταψύκτης.Το όλο περίεργο στην υπόθεση είναι ότι εφόσον στης 30 Σεπτεμβρίου είναι να περάσει ο ΔΕΔΗΕ για εκκαθαριστικό 4μηνο,γιατί άνοιξε το σύστημα μέτρα μόνο σου;Ενώ στον προηγούμενο εκκαθαριστικό που είχε βγει ήταν κλειστό το σύστημα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Το όλο περίεργο στην υπόθεση είναι ότι εφόσον στης 30 Σεπτεμβρίου είναι να περάσει ο ΔΕΔΗΕ για εκκαθαριστικό 4μηνο,γιατί άνοιξε το σύστημα μέτρα μόνο σου;Ενώ στον προηγούμενο εκκαθαριστικό που είχε βγει ήταν κλειστό το σύστημα;

καθόλου περίεργο για τη μηχανογράφηση του Ηρών 😁

Δημοσ.
2 hours ago, Geoponer said:

μόνοι τους σου είπαν για έκπτωση 40ευρώ στον πρώτο εκκαθαριστικό; Σε εμένα πάντως που εκδήλωσα χλιαρό ενδιαφέρον για το value+ δεν μου είπαν τίποτε για έκπτωση.

Μια ερώτηση για όποιους είναι protergia. Σε παροχή με μετρητή ημέρας και νύχτας ξεχωριστά φαντάζομαι ότι η καταχώρηση γίνεται κανονικά για την κάθε κατανάλωση (ημέρας/νύχτας) έτσι; Ακόμη και αν το πρόγραμμα δεν ξεχωρίζει τιμή KWh διαφορετική για ημέρα και νύχτα οι ξεχωριστές καταναλώσεις παίζουν ρόλο στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις.

Δημοσ.
17 minutes ago, iliata2410 said:

Απουσιαζω από το σπίτι από της 15 Σεπτεμβρίου.Πριν φύγω τράβηξα φωτό τον μετρητή με τις παρακάτω ένδειξεις.Ημερησιο,72849 νυχτερινό 22980. Σήμερα με ήρθε μύνημα από τον Ήρωνα μέχρι της 29 να δοσω ένδειξη.Να δοσω αυτές τις ενδείξεις;Η να δοσω κάτι παραπάνω;Έχετε υπόψη είχα αποσυνδέσει το ρεύμα από τηλεόραση και ρούτερ και μόνο το ψυγείο δουλεύει και ένας μικρός καταψύκτης.Το όλο περίεργο στην υπόθεση είναι ότι εφόσον στης 30 Σεπτεμβρίου είναι να περάσει ο ΔΕΔΗΕ για εκκαθαριστικό 4μηνο,γιατί άνοιξε το σύστημα μέτρα μόνο σου;Ενώ στον προηγούμενο εκκαθαριστικό που είχε βγει ήταν κλειστό το σύστημα;

Ασχετο αλλα πριν λιγο εβγαλα φωτο και εχω 72852 και 24007 χαχα

Δημοσ.

Απο την επόμενη εβδομάδα είναι να πάω Ηρων Generous guarantee ή Εlpedison value.

O Ηρων έχει πάγιο 5 ευρώ, χρέωση 0,0950, με 10% έκπτωση πάμε στα 0,0855 και 15% έκπτωση αν κλείσουμε 6μηνο στο πρόγραμμα οπότε έχουμε 0,0808. Δίνει δυνατότητα (για αργότερα) τιμή ταβάνι 0,170 ευρώ ενεργοποιώντας τη μηνιαία Χρέωση Guarantee 8ευρώ.

Για την ELPEDISON είναι πιο εύκολα τα πράγματα.  0,080 ευρώ τίποτε άλλο.

Προσανατολίζομαι περισσότερο προς Ήρωνα! Να προσέξω κάτι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...