Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/9/2023 στις 8:00 ΜΜ, NIKELPE είπε

1) περνάς εσυ τη δική σου ένδειξη από τον πρώτο λογαριασμό

2) Σου στέλνουν SMS ή μέσω Viber τις επιτρεπόμενες ημέρες καταχώρισης της μέτρησης 5-6 ημέρες περίπου. 

3) Έχεις προθεσμια πληρωμης γυρω στις 20 ημέρες από την έκδοση του λογαριασμου

4) Δεν, εχει εγγύηση μέσω πάγιας εντολής

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 20/9/2023 στις 8:40 ΠΜ, DarK_HumOuR είπε

εχω ακριβως το ιδιο προγραμμα με σενα (μου το προτεινε ο σωτηρας @korakios πριν δυο χρονια), ληγει στις 6/10 και σκεφτομαι να παω στην Ελπε.
πες μου τι ειπατε στο τηλ, τι πρεπει να προσεξω και τι σας υποσχεθηκαν αν δεν σου κανει κοπο.

ο Κορακιος μου ειχε πει να περιμενω μεχρι τις 20 Σεπτ πριν φυγω, οπότε ηρθε η μερα..

Ολοκληρώθηκαν η διαδικάσιες και μπορώ να μιλήσω γιαυτό πια μιας που ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πήρα τηλέφωνο την Elpedison και τους είπα ότι "Είμαστε εγώ και ο κολλητός που μένουμε σε διαφορετικά σπίτια και ενδιαφερόμαστε να έρθουμε σε εσάς από την ΔΕΗ στο πρόγραμμα GreenEconomy που έχετε. Έχουμε ήδη διαβάσει ότι τρέχετε promo αυτόν τον μήνα 80 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό. Μπορείτε να μας δώσετε κάτι έξτρα για να μας ενθαρύνεται να έρθουμε σε εσάς; είμαστε 2 άτομα!". Με έβαλε αναμονή για λίγο και όταν γύρισε μου είπε "Θα σας δώσουμε και 2 επιταγές σκλαβενιτή 40 ευρώ, ξεχωριστές στον καθένα, τι λέτε"? και δέχτηκα χωρίς 2η σκέψη.. πολύ σύντομα θα γίνει και η ενεργοποιήση και θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε στο Value, κρατώντας τα δώρα (αν γίνετε αυτό).

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Ολοκληρώθηκαν η διαδικάσιες και μπορώ να μιλήσω γιαυτό πια μιας που ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό

αυτό είναι λίγο καλύτερο 😛

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι ΗΡΩΝ simply generous, να παω στο guarantee ή να παω στο value της Ελπε να τσιμπησω και το 50αρακι? Αν και θελω να αποφυγω παλι την μετακομιση σε αλλο παροχο, λετε να αξιζει?

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Πάμε σε ελπε ακόμα άφοβα; το 80αρι ακούγεται καλό. Τελειώνει το σταθερό της ΔΕΗ τώρα και είμαστε για αλλαγή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, korakios είπε

αυτό είναι λίγο καλύτερο 😛

Δεν έχω καταλάβει πως γίνεται να πάρουμε την έκπτωση από το κατάστημα στις Σέρρες,ηλεκτρονικά..αν είναι εύκολο να βοηθήσετε

Επεξ/σία από scarface5323
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Δεν έχω καταλάβει πως γίνεται να πάρουμε την έκπτωση από το κατάστημα στις Σέρρες,ηλεκτρονικά..αν είναι εύκολο να βοηθήσετε

Σας απέστειλα προσωπικό μήνυμα 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/9/2023 στις 9:34 ΜΜ, dasnowy είπε

Χρεώνει τα 8 ευρώ ακόμα και αν η τιμή είναι κάτω από 0,17. 

Στο κατάστημα που ρώτησα, μου είπαν ότι το πάγιο θα πάει από τα 5 στα 8€, και όταν οι τιμές θα πέφτουν θα ζητάμε να γυρνάμε στο παλιό πάγιο, και θα γίνεται και μέσω της εφαρμογής ή στο κατάστημα. Επίσης μου ανέφεραν ότι θα γίνουν και νέες ανακοινώσεις. Οπότε αναμένουμε.

Στις 21/9/2023 στις 9:34 ΜΜ, korakios είπε

ας πάρουν γραπτή απάντηση όσοι σκοπεύουν να μπουν

(για να ξέρω όταν κάνω αίτηση τέλη του μηνός 😛)

Εσύ έχεις κανένα παλιό συμβόλαιο που λήγει; Εμένα λήγει το Home Online 17/10, οπότε πότε να κάνω αίτηση για αλλαγή παρόχου;

Δημοσ.

ELPEDISON Value: Προϋποθέσεις Ένταξης στην Προωθητική Ενέργεια (των 50 ή 80 ευρώ): Ο Πελάτης για να ενταχθεί στην Προωθητική Ενέργεια πρέπει να υπογράψει τους παρόντες ειδικούς όρους, οι οποίοι αποτελούν ενιαίο και αναπόσπαστο τμήμα με τη Σύμβαση.

Ξέρει κανείς αν υπάρχουν δεσμεύσεις έξτρα λόγω δώρο? π.χ. επιστροφή αν φύγεις σε κάποιο διάστημα κ.λ.π.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, doll είπε

ELPEDISON Value: Προϋποθέσεις Ένταξης στην Προωθητική Ενέργεια (των 50 ή 80 ευρώ): Ο Πελάτης για να ενταχθεί στην Προωθητική Ενέργεια πρέπει να υπογράψει τους παρόντες ειδικούς όρους, οι οποίοι αποτελούν ενιαίο και αναπόσπαστο τμήμα με τη Σύμβαση.

Ξέρει κανείς αν υπάρχουν δεσμεύσεις έξτρα λόγω δώρο? π.χ. επιστροφή αν φύγεις σε κάποιο διάστημα κ.λ.π.

δεν υπάρχει κάποια δέσμευση επί των δώρων 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Τέλος του μήνα, λένε 

Αυτό που ρώτησα εγώ χθες που μίλησα ήταν αν θα είναι μηνιαιοι ή διμηνιαιοι οι λογαριασμοί που θα εκδοθούν διότι εκκρεμούν 2 μήνες(Ιούλιος, Αύγουστος)και πάμε 3ο μηνα(Σεπτέμβριο ς)και  είπαν ότι σύμφωνα  με την ενημέρωση θα είναι μηνιαίος 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...