Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Στη διαδικασία αλλαγής παρόχου, αφού συμφώνησα συμβόλαιο κλπ, περιμένω κάτι άλλο εκτός από την αλλαγή (+1?)στο τελευταίο ψηφίο του αριθμού παροχής;

Πχ κάποιο SMS από νέο πάροχο ή ΔΕΔΔΗΕ; 

η αλλαγή ψηφίου είναι η καλύτερη επιβεβαίωση

• Thanks 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, korakios είπε

η καλύτερη προσφορά παίζει μέχρι τέλους εβδομάδας ,υπάρχουν σχετικά ποστς

Δεν τη βρίσκω έχω διαβάσει καμιά 20αρια σελίδες.

Δημοσ.

Τελικά αν ζητήσουμε αλλαγή προγράμματος στην ελπε και ο πρώτος μας λογαριασμός ήταν πιστωτικό, τα χάνουμε αυτά ή θ'αφαιρεθουν από τον πρώτο του νέου προγράμματος; 

Έχει ρωτήσει κάνεις; 

Για να ζητήσω να πάω στο value αν είναι.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Inler είπε

Ναι το έχω δει αυτό αλλά είναι μόνο για Σέρρες σωστά? 

το κατάστημα ,ναι , είναι στις Σέρρες , ηλεκτρονικά δε σε βολεύει δλδ ?

9 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Έχει ρωτήσει κάνεις; 

και να ρώτησε , δε σημαίνει οτι ο υπάλληλος θα σου πει τα ίδια και εσένα και φυσικά ούτε οτι θα ισχύσει ότι σας πουν

κλασσικά στείλε email και αν σε πάρουν τηλ , κλείστο

Δημοσ.

Μου ήρθε η σύμβαση από Elpe value προς υπογραφή, στους όρους γράφει ότι η διάρκεια της υπογραφόμενης σύμβασης είναι 24 μήνες!! Να φανταστώ δεν ισχύει έως τέλος του χρόνου ε; Μην πάθουμε καμία κόμπλα, σωστά;;;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DinoSOS είπε

στους όρους γράφει ότι η διάρκεια της υπογραφόμενης σύμβασης είναι 24 μήνες!!

σωστά γράφει ,

αν όμως δεις για ρήτρα αποχώρησης και λοιπές δεσμεύσεις ,ενημέρωσέ μας

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Έχει ένα κουτάκι μόνο, το οποίο είναι πρόβλημα αν έχεις και νυχτερινό. Πρέπει να επιμείνεις να γραφτεί χειρόγραφα στο κουτάκι αλλά και πάνω δεξιά στη 1η σελίδα και η ημερήσια και η νυχτερινή ένδειξη. Αν σου πούνε να μην ανησυχείς επειδή θα έρθει να μετρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ, να ανησυχήσεις.

Τηλεφωνικά σε κατάστημα και με mail η διαδικασία του συμβολαίου αναγράφει κανονικά από ΕΛΠΕ και τις δυο ενδείξεις,βέβαια επέμενα λίγο να το γράψουνε σίγουρα  μην γίνει η στραβή 😂

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geo9419 είπε

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 25,00  ΧΡΕΩΣΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

εγγύηση 😁

στείλε email και ρώτα

Δημοσ.

Δεν ειναι δικό μου το βρηκα εδω μέσα και το ανεφερα γιατι δεν βγαζει νοημα να σε χρεωνουν μισή εγγυηση ενω γραφουν οτι με παγια εντολή δεν υπάρχει εγγυηση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geo9419 είπε

Δεν ειναι δικό μου το βρηκα εδω μέσα και το ανεφερα γιατι δεν βγαζει νοημα να σε χρεωνουν μισή εγγυηση ενω γραφουν οτι με παγια εντολή δεν υπάρχει εγγυηση.

φυσικά και δεν έχει νόημα αυτό , άρα είναι κάτι άλλο (άγνωστο)

κρυφή χρέωση , χλωμό έως αδύνατον , ακόμα και για τη συγκεκριμένη εταιρία 😁

εγώ βάζω στοίχημα αφού γυρνά η φάση οτι είναι το 50% της εγγύησης , δλδ στον επόμενο θα έχει άλλα 25€ χρέωσης

(εκτός αν βάλει πάγια)

Δημοσ.
45 minutes ago, geo9419 said:

Λέει αυτός που το βρήκες οτι ενεργοποίησε την πάγια;   αν δεν την ενεργοποιήσεις τότε σε χρεώνει κανονικά την εγγύηση

Δημοσ.

Η εγγύηση των 50€ μοιράζεται στους πρώτους δύο λογαριασμούς. Αν μετά τη λήψη του πρώτου ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή ενεργοποιηθεί πάγια εντολή, στον επόμενο λογαριασμό η εγγύηση επιστρέφεται.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...