Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Inler είπε

Τελικά σε κατάστημα έχετε πάρει καλύτερη προσφορά για Elpedison? 

Εμένα για 2η παροχή σε Value μου είπαν 50€ και δύο 20αρες δωροκάρτες.

η καλύτερη προσφορά παίζει μέχρι τέλους εβδομάδας ,υπάρχουν σχετικά ποστς

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, razkal είπε

Όσοι έχουν κάνει αίτηση στην ελπε, έχει στην αίτηση πεδίο για τις kwh μέχρι τώρα? 

ναι υπάρχει πεδίο για ένδειξη μετρητή αν εννοείται αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Ηρθε λογαριασμος ΕΛΠΕ , εχει το 80αρι σαν εκπτωση και μετα τις χρεώσεις ΔΗΜΟΥ/ΕΡΤ γράφει "Χρέωση/Επιστροφή Εγγύησης " 25,00 ευρώ. Γνωρίζουμε τί ειναι κ πού αναφέρεται?

Πιστωτικός ο λογαριασμός με -40,00 ευρώ .

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά παλιότερα,  είχε προσφορά που σου επέστρεφε την εγγύηση σιγά σιγά κάθε μήνα και κρατούσε μόνο ενα μικρό πόσο.

Δημοσ.
9 minutes ago, korakios said:

Εγγύηση

Στο επανω αριστερα εικονιδιο γραφει Εγγύηση 50,00 ευρώ......άρα...πού καταλήγουμε?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, S90 είπε

Στο επανω αριστερα εικονιδιο γραφει Εγγύηση 50,00 ευρώ......άρα...πού καταλήγουμε?

στο οτισε χρέωσαν , το πιο πιθανό λόγω θετικού προσίμου και όχι αρνητικού

25 λεπτά πριν, S90 είπε

"Χρέωση/Επιστροφή Εγγύησης " 25,00 ευρώ

παραπάνω εγγύηση ή

είναι όντως αρνητικό και ισχύει το

12 λεπτά πριν, sdikr είπε

Αν θυμάμαι καλά παλιότερα,  είχε προσφορά που σου επέστρεφε την εγγύηση σιγά σιγά κάθε μήνα και κρατούσε μόνο ενα μικρό πόσο.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, razkal said:

Όσοι έχουν κάνει αίτηση στην ελπε, έχει στην αίτηση πεδίο για τις kwh μέχρι τώρα? 

Έχει ένα κουτάκι μόνο, το οποίο είναι πρόβλημα αν έχεις και νυχτερινό. Πρέπει να επιμείνεις να γραφτεί χειρόγραφα στο κουτάκι αλλά και πάνω δεξιά στη 1η σελίδα και η ημερήσια και η νυχτερινή ένδειξη. Αν σου πούνε να μην ανησυχείς επειδή θα έρθει να μετρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ, να ανησυχήσεις.

• Like 1
Δημοσ.
41 minutes ago, ekrepali said:

Έχει ένα κουτάκι μόνο, το οποίο είναι πρόβλημα αν έχεις και νυχτερινό. Πρέπει να επιμείνεις να γραφτεί χειρόγραφα στο κουτάκι αλλά και πάνω δεξιά στη 1η σελίδα και η ημερήσια και η νυχτερινή ένδειξη. Αν σου πούνε να μην ανησυχείς επειδή θα έρθει να μετρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ, να ανησυχήσεις.

Μέσω μέιλ θα κάνω και την αίτηση. Να γράψω τις ενδείξεις μες στο μέιλ? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, razkal είπε

θα σου ζητήσουν τις ενδείξεις (φωτό) στο email

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, doll είπε

Σήμερα ρώτησα για αλλαγή σε Elpe Value (https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-value_132997/)και μου είπαν 0,08, χωρίς πάγιο και με επιδότηση (Δώρο 50Ε πίστωση+30Ε δωροκάρτα). Προφανώς καμία δέσμευση και σκέφτομαι να πάω και μια παροχή (από ΔΕΗ) με καταναλώσεις 100/μήνα και άλλη (από ELIN Bonus +) με 400/μήνα και βλέπουμε. Κανένα σχόλιο?

Κανένα, απλά έσο έτοιμος στις 20 του μήνα για αλλαγή προγράμματος/παρόχου (βλ. τιμές green economy Σεπτεμβρίου με Οκτωβρίου).

Δημοσ.
1 hour ago, razkal said:

To θέμα δεν είναι τι θα γράψεις στο mail, αλλά τι θα σου στείλουν να υπογράψεις. Γι'αυτό εγώ 2 φορές που πήγα Elpedison έκανα την αίτηση σε κατάστημα. Εγώ όμως έχω επαγγελματικό (1 ένδειξη), αλλά ποτέ πάω το οικιακό... δεν υπογράφω με τίποτα αν δε γραφτούν και οι 2 ενδείξεις (ημερήσιο-νυχτερινό).

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

To θέμα δεν είναι τι θα γράψεις στο mail, αλλά τι θα σου στείλουν να υπογράψεις. Γι'αυτό εγώ 2 φορές που πήγα Elpedison έκανα την αίτηση σε κατάστημα. Εγώ όμως έχω επαγγελματικό (1 ένδειξη), αλλά ποτέ πάω το οικιακό... δεν υπογράφω με τίποτα αν δε γραφτούν και οι 2 ενδείξεις (ημερήσιο-νυχτερινό).

σε κατάστημα ίσως , ηλεκτρονικά χλωμό

σε μένα πάντως , ενώ τις ανέβασα στο site της αίτησης , η σύμβαση δεν τις είχε γιατί μου είπαν δεν μπορούσαν να δουν τις φωτό και ζήτησαν στην απαντητική επιβεβαίωση να δώσω ενδείξεις

Spoiler

image.png.93587372097ec0a75fcee14313e91c7b.png

τωρα αν κάποιος δε θέλει να ρισκάρει με μπάλα ΔΕΔΔΗΕ/ελπέ και παρατάσεις με ΡΑΕ διαιτησία , ίσως να ζητήσει να είναι ήδη γραμμένες

Δημοσ.

Στη διαδικασία αλλαγής παρόχου, αφού συμφώνησα συμβόλαιο κλπ, περιμένω κάτι άλλο εκτός από την αλλαγή (+1?)στο τελευταίο ψηφίο του αριθμού παροχής;

Πχ κάποιο SMS από νέο πάροχο ή ΔΕΔΔΗΕ; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...