Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, prefuse said:

με προλαβες, αυτο ακριβως εψαχνα.. πως κανω σύσταση γιατι στο γραφειο εχω HRON και το εξωχικο ειναι των γονιών μου..

υπαρχει καποιο link πως κανω συσταση? εψαξα και στο app, δεν βρηκα κατι.

θα πρεπει να δωσεις το τηλεφωνο σου στο τσατ για να σε παρουν αυτοι πισω και να τους πεις ποιον κανεις συσταση (για να τον παρουν μετα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Just now, razkal said:

θα πρεπει να δωσεις το τηλεφωνο σου στο τσατ για να σε παρουν αυτοι πισω και να τους πεις ποιον κανεις συσταση (για να τον παρουν μετα).

Για ποιό πρόγραμμα του HRON?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, doll said:

Για ποιό πρόγραμμα του HRON?

για ολα φανταζομαι.

η συσταση εχει τον σκοπο οτι φερνεις ενα νεο πελατη στην εταιρια, ανεξαρτητα απο το προγραμμα.

Επεξ/σία από razkal

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Άλλο βλέπω εγώ:

45 ημέρες έκαναν να εκδώσουν τον λογαριασμό!!

οχι αυτος ειναι ο τελικος ο εναντι μια χαρα ηρθε τελη αυγουστου

1 hour ago, doll said:

Σήμερα ρώτησα για αλλαγή σε Elpe Value (https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-value_132997/)και μου είπαν 0,08, χωρίς πάγιο και με επιδότηση (Δώρο 50Ε πίστωση+30Ε δωροκάρτα). Προφανώς καμία δέσμευση και σκέφτομαι να πάω και μια παροχή (από ΔΕΗ) με καταναλώσεις 100/μήνα και άλλη (από ELIN Bonus +) με 400/μήνα και βλέπουμε. Κανένα σχόλιο?

30e τι δωροκαρτα;

Πέμπτη 21/9 τηλεφώνησα στην Elpedison και ζήτησα μετάβαση από το Green στο Value. Μου είπαν θα με καλέσουν από το τμήμα προσφορών.

Κάλεσαν πριν λίγο για επιβεβαίωση, αμέσως ήρθαν στο mail οι αιτήσεις για δύο παροχές, τις οποίες αποδέχθηκα και προχωράμε άμεσα, όχι περιμένοντας την 1/10.

33 λεπτά πριν, motoboots είπε

Πέμπτη 21/9 τηλεφώνησα στην Elpedison και ζήτησα μετάβαση από το Green στο Value. Μου είπαν θα με καλέσουν από το τμήμα προσφορών.

Κάλεσαν πριν λίγο για επιβεβαίωση, αμέσως ήρθαν στο mail οι αιτήσεις για δύο παροχές, τις οποίες αποδέχθηκα και προχωράμε άμεσα, όχι περιμένοντας την 1/10.

Με το δώρο 50€, τι γίνεται?

Μόλις αποδέχτηκα τους όρους του συμβολαίου στην Ήρων (simply generous) πόσες ημέρες κάνει για να αλλάξω πάροχο?Ήμουν ΕΛΠΕ και την κάνω για τα 50€  στον Ηρωνγτ ήμουν πελάτης χρόνια και με μαμησαν (0.18€ κιλοβατώρα)...επίσης γνωρίζετε εάν θα μου έρθουν και άλλοι λογαριασμοί από ΕΛΠΕ (πχ εκκαθαριστικος)

23 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Στη μια από τις δύο παροχές έχει βγει από χθες λογαριασμός, το δώρο είναι μέσα. Υποθέτω, θα το έχει και η άλλη παροχή στον επερχόμενο λογαριασμό.

2 λεπτά πριν, doll είπε

Σήμερα ρώτησα για αλλαγή σε Elpe Value και μου είπαν 0,08, χωρίς πάγιο και με επιδότηση (Δώρο 50Ε πίστωση+30Ε δωροκάρτα). Προφανώς καμία δέσμευση και σκέφτομαι να πάω και μια παροχή (από ΔΕΗ) με καταναλώσεις 100/μήνα και άλλη (από ELIN Bonus +) με 400/μήνα και βλέπουμε. Κανένα σχόλιο?

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=59965995

Τελικά σε κατάστημα έχετε πάρει καλύτερη προσφορά για Elpedison? 

Εμένα για 2η παροχή σε Value μου είπαν 50€ και δύο 20αρες δωροκάρτες.

• Confused 1

32 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

και εγω οπως ο φιλος motoboots ,ζήτησα μετάβαση από το Green στο Value την Παρασκευή. Με πηραν τηλεφωνο χωρις να απαντησω λογω ακαταλληλης ωρας. Βλεπω μου εστειλαν το συμβολαιο σε email. Δωρο στις λοιπές πιστωσεις βλεπω πως  δεν υπαρχει. Θα στειλω συναινεση .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...