Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, κοιτάω να πάω ελπε για τα 80, το value προφανώς και συμφέρει απλά επειδή πρόκειται για κομμένη παροχή που επείγει σχετικά λέω μήπως καθυστερήσουν την αίτηση ενώ με το green όχι. Επίσης αν υπάρχει και κάποιος άλλος πάροχος λίγο πιο σβέλτος σε αυτά θα μπορούσα να πάω πρώτα εκεί να ρευματοδοτηθει το σπίτι και σχετικά άμεσα να αλλάξω πάλι, αν και ξέρω σε αυτά αρμόδιος είναι ο δεδδηε οπότε λογικά το ίδιο θα είναι. Τι πιστεύετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

23 λεπτά πριν, giorgoskoy είπε

Καλησπέρα, κοιτάω να πάω ελπε για τα 80, το value προφανώς και συμφέρει απλά επειδή πρόκειται για κομμένη παροχή που επείγει σχετικά λέω μήπως καθυστερήσουν την αίτηση ενώ με το green όχι. Επίσης αν υπάρχει και κάποιος άλλος πάροχος λίγο πιο σβέλτος σε αυτά θα μπορούσα να πάω πρώτα εκεί να ρευματοδοτηθει το σπίτι και σχετικά άμεσα να αλλάξω πάλι, αν και ξέρω σε αυτά αρμόδιος είναι ο δεδδηε οπότε λογικά το ίδιο θα είναι. Τι πιστεύετε?

Κανε την αιτηση και βλεπεις σε καποιον παροχο...Οι τιμες της Ελπε για ποτε ξεκινανε; Δες το;

Καλησπέρα,

Είμαι ΔΕΗ σε ρεύμα (4all) και αέριο (benefit από το control των 0,125 χωρίς να δεσμευτώ, έγινε αυτόματα τέλη Αυγ. και φυσικά δεν πήρα 50ρικο) και σκέφτομαι να μεταφέρω και τις δύο αυτές παροχές σε Elin. Ο λόγος, πέραν των τιμών, είναι το stealth edit που έκανε η ΔΕΗ στον πίνακα τιμών και επιδοτήσεων στο αέριο.

Τις τιμές και τις εκπτώσεις τις βλέπω από το excel του κοράκιου (ευχαριστώ!!!) και το site της Elin (σχόλια ευπρόσδεκτα όμως!).

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, από την εμπειρία όσων είναι ήδη Elin, είναι αν η Elin έχει ανεκτή συναλλακτική συμπεριφορά και δεν παρουσιάζει φαινόμενα «παρερμηνειών» των όρων ή άλλα παρόμοια κόλπα για να χρεώνει παραπάνω.

Ευχαριστώ.

Οι παροχοι οταν ζητουν

Παγια Τραπεζικη Εντολη , εννουν αυτο που ειναι η δεχονται οπως η ΔΕΗ και απλα μια χρεωστικη καρτα ?

Για Εθνικη γνωριζει καποιος κοστος ανα συναλλαγη, παγιας εντολης για εξοφληση λογαριασμου ?

Επισης, αν εχει καποιος απο τους καινουργιους μετρητες, διευκολυνει σε ταχυτητα για τυχον αλλαγη παροχου καθε μηνα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παίζουν κανένα ρόλο οι νέοι μετρητές για την εκάστοτε  αλλαγή του παρόχου.. Το θέμα είναι πότε θα ζητηθεί από τον πάροχο και μετά για την αλλαγή από τον Δεδδηε.. 

Επεξ/σία από takoulou

Το καινούργιο πρόγραμμα του ηρωνα ποιο ειναι; 

Ελεγα να πάω πάλι elpe αλλά έχω μια επέμβαση την Δευτέρα και για 10 ημέρες δεν θα μπορώ να κάνω κάτι.. Οπότε λέω παραμείνω ηρωνα και να αλλάξω το πρόγραμμα. 

41 minutes ago, @pnea1973 said:

Το καινούργιο πρόγραμμα του ηρωνα ποιο ειναι; 

Ελεγα να πάω πάλι elpe αλλά έχω μια επέμβαση την Δευτέρα και για 10 ημέρες δεν θα μπορώ να κάνω κάτι.. Οπότε λέω παραμείνω ηρωνα και να αλλάξω το πρόγραμμα. 

Guarantee λέγεται 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, davarisx είπε

Η Ελίν τι τιμές ανακοίνωσε ξέρει κανείς?

το φθηνότερο πρόγραμμα ειναι το Power on! Home Bonus + στα 0,098 ευρώ/kWh με έκπτωση συνέπειας

Επεξ/σία από kostas4.
  • Like 1

Καλημέρα, μόλις εκδόθηκε λογαριασμός ΕΛΠΕ, πιστώσανε όλο το 80αρι στο σύνολο του λογαριασμού! -4,47€ για 306kwh. Κομπλέ τζάμπα την βγάλαμε. Μένω και πάω value, η ξαναπάω Ήρων για το 50ρικο;

• Like 3

30 λεπτά πριν, barimagas είπε

Καλημέρα, μόλις εκδόθηκε λογαριασμός ΕΛΠΕ, πιστώσανε όλο το 80αρι στο σύνολο του λογαριασμού! -4,47€ για 306kwh. Κομπλέ τζάμπα την βγάλαμε. Μένω και πάω value, η ξαναπάω Ήρων για το 50ρικο;

Ο λογαριασμός ποιο διάστημα αφορά ρωτάω γιατί περιμένω να βγει και μένα έχω δώσει μέτρηση 20 Σεπτέμβρη ,τώρα για τον ΗΡΩΝ για το guarantee δεν είναι διαθέσιμο μέσω econtract ακόμη για να πάρεις το πενηντάρι τουλάχιστον προς το παρόν.

• Like 1

Παιδια αλλαξα πάροχο heron και μου ηρθε πιστωτικος εκκαθαριστικος ο προηγούμενος απο protergia. Τι πρεπει να κανω για παρω το πιστωτικο αυτό ποσό?

10 minutes ago, hamer said:

Παιδια αλλαξα πάροχο heron και μου ηρθε πιστωτικος εκκαθαριστικος ο προηγούμενος απο protergia. Τι πρεπει να κανω για παρω το πιστωτικο αυτό ποσό?

να μιλησεις με την προτεργια για το πως θα στα δωσουν.

• Like 1

2 ώρες πριν, barimagas είπε

Ποια χρονική περίοδο αφορά ο λογαριασμός; Έναντι ή εκκαθαριστικος;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...