Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, bablyk είπε

προσωπικά με χαρά θα έδινα μια αμοιβή σε κάποιο μέλος εμπιστοσύνης το οποίο θα εξουσιοδοτουσα να κάνει ότι αλλαγη προγράμματος απαιτείται για να σταματήσω να πέφτω θύμα από τις εταιρείες. Κάτι σαν broker ενέργειας δηλαδη

Επεξ/σία από Greg29M
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως να του κάνω εγώ τη διαδικασία στο κατάστημα των Σερρών στην Elpedison νέο συμβόλαιο με 130 ευρώ στον 1ο λογαριασμό+δωροκάρτα 30 ευρώ να μου στείλει μήνυμα. Τα στοιχεία του δεν θα τα στείλει σε εμένα αλλά απευθείας στο κατάστημα.

Η προσφορά ισχύει για αυτή την εβδομάδα που μας έρχεται μόνο.

Είναι ξεκάθαρο ότι το 80€ ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είναι ξεκάθαρο ότι το 80€ ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 

ναι απλά το +50 ισχύει μόνο για Σέρρες λόγω της έκθεσης... αυτό επισήμανα...

το 80 μπορεί να το συνεχίσουν και Οκτώβριο γιατί αφορά πλέον μόνο τα ακριβότερα προγράμματα τους...

Δημοσ.
On 06/09/2023 at 08:32, Jikail said:

Μετά από 10 μέρες που προσπαθούσα να με καλέσουν από τον πάροχό μου, NRG, με πήραν και τους ζήτησα να με βάλουν στο NRG Simple (αντί για το NRG smart που είμαι τώρα). Μου ανέφεραν ότι το NRG Simple είναι ΜΟΝΟ για νέους πελάτες και τους είπα ότι θα αλλάξω πάροχο και πως θα προχωρήσω και σε ενημέρωση της ΡΑΕ περί της άρνησής τους. Αδιαφόρησαν και κλείνοντας μου είπαν ότι θα με καλέσουν -ξανά- ο υπεύθυνος από το εμπορικό τμήμα. Εδώ και 6 μέρες, καμία επικοινωνία.

Για να μην τους αδικώ, με κάλεσαν τις επόμενες μέρες 3 φορές:

1. για να μου πουν να περιμένω 2-3 μέρες τη γνωμοδότηση του νομικού τους τμήματος περί της αίτησής μου να πάω σε πακέτο -υποτιθέμενων- νέων συνδρομητών.

2. για να μου αναφέρουν ότι το νομικό τους τμήμα εγκρίνει και πως θα με καλέσει το εμπορικό για να κάνουμε την αλλαγή.

3. για να μου στείλουν τη σύμβαση από το εμπορικό τμήμα και να κλείσει τελικά το θέμα.

Η όλη διαδικασία από την αρχική μου απαίτηση μέχρι την αλλαγή πακέτου πήρε περίπου 20 μέρες.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Jikail said:

για να μου αναφέρουν ότι το νομικό τους τμήμα εγκρίνει και πως θα με καλέσει το εμπορικό για να κάνουμε την αλλαγή.

Μιλάμε για καραγκιοζηδες... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jikail είπε

Η όλη διαδικασία από την αρχική μου απαίτηση μέχρι την αλλαγή πακέτου πήρε περίπου 20 μέρες.

η τιμολόγηση όμως έγινε απο 1η του μηνός με τις νέες χρεώσεις του νέου πακέτου ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, korakios said:

η τιμολόγηση όμως έγινε απο 1η του μηνός με τις νέες χρεώσεις του νέου πακέτου ?

Όχι. Όλα αναλογικά: 25 μέρες με τιμές από το παλιό μου πακέτο (NRG smart) και 5 μέρες (από την ημέρα υπογραφής του νέου συμβολαίου) με τιμές NRG Simple.

Επεξ/σία από Jikail
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jikail είπε

Όχι. Όλα αναλογικά: 25 μέρες με τιμές από το παλιό μου πακέτο (NRG smart) και 5 μέρες (από την ημέρα υπογραφής του νέου συμβολαίου) με τιμές NRG Simple.

δυστυχώς 30 μέρες καθυστέρηση προβλέπει η νομοθεσία όσο θυμάμαι για επεξεργασία αιτήματος αλλαγής προγράμματος

Σε αντίστοιχη περίπτωση απλά καλύτερα να την κάνει κάποιος απο το να περιμένει

Ευχαριστούμε και για την ενημέρωση :)

Δημοσ.

Τζάμπα εγκεφαλικά κύτταρα έκαψα 2 μέρες... με πήρανε τηλέφωνο απ'την Elpedison (εξωτερικός συνεργάτης BEFON EΠΕ) για την ανανέωση... ως απάντηση στο χτεσινό τηλεφωνικό αίτημα (!!!)... περιττό δηλαδή το email που είχα στείλει.

Στέλνουν τη σύμβαση του Value μέσω email, υπάρχει προσωποποιημένος σύνδεσμος. Στη σελίδα που ανοίγει πατάμε 'λήψη pin', έρχεται το pin στο email και το καταχωρούμε. Μετά εμφανίζεται μια σελίδα όπου μπορούμε να κατεβάσουμε τη σύμβαση να τη διαβάσουμε και πατάμε έγκριση και υποβολή, χωρίς να χρειαστεί να υπογράψουμε.

Κι έρχεται αμέσως email επιβεβαίωσης ότι το αίτημα καταχωρήθηκε... το αποθηκεύουμε κι αυτό σε pdf ως αποδεικτικό.
Η τιμολόγηση στο value ξεκινάει από 1/10, μέχρι τότε θα χρεωνόμαστε με το green economy. Αυτό δεν το διευκρινίζει κάπου, μου το είπε προφορικά στη προσκοπική της τιμή. 😝

Spoiler

el1.jpg.a6cf18c152fb35cf90883ec11973be25.jpg

el2.jpg.f9222bfcb1895b76a81c1eaa8f38f245.jpg

3.jpg.8889ecf609e4231d465418e5f7ccbd47.jpg

4.jpg.8c9a695fe90c48e918b21c48d52a21db.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τζάμπα εγκεφαλικά κύτταρα έκαψα 2 μέρες... με πήρανε τηλέφωνο απ'την Elpedison (εξωτερικός συνεργάτης BEFON EΠΕ) για την ανανέωση... ως απάντηση στο χτεσινό τηλεφωνικό αίτημα (!!!)... περιττό δηλαδή το email που είχα στείλει.

Στέλνουν τη σύμβαση του Value μέσω email, υπάρχει προσωποποιημένος σύνδεσμος. Στη σελίδα που ανοίγει πατάμε 'λήψη pin', έρχεται το pin στο email και το καταχωρούμε. Μετά εμφανίζεται μια σελίδα όπου μπορούμε να κατεβάσουμε τη σύμβαση να τη διαβάσουμε και πατάμε έγκριση και υποβολή, χωρίς να χρειαστεί να υπογράψουμε.

Κι έρχεται αμέσως email επιβεβαίωσης ότι το αίτημα καταχωρήθηκε... το αποθηκεύουμε κι αυτό σε pdf ως αποδεικτικό.
Η τιμολόγηση στο value ξεκινάει από 1/10, μέχρι τότε θα χρεωνόμαστε με το green economy. Αυτό δεν το διευκρινίζει κάπου, μου το είπε προφορικά στη προσκοπική της τιμή. 😝

Απόκρυψη περιεχομένων

el1.jpg.a6cf18c152fb35cf90883ec11973be25.jpg

el2.jpg.f9222bfcb1895b76a81c1eaa8f38f245.jpg

3.jpg.8889ecf609e4231d465418e5f7ccbd47.jpg

4.jpg.8c9a695fe90c48e918b21c48d52a21db.jpg

Ήσουν ήδη στην elpedison και έκανες μετάβαση από τώρα για value ?

Δημοσ.

1 minute ago, Greg29M said:

Ήσουν ήδη στην elpedison και έκανες μετάβαση από τώρα για value ?

Ναι... από green economy σε value! 21:00 τηλέφωνο, απλά απίστευτο. Τους βάλανε να δουλεύουν υπερωρίες για να μη χάσουν  πελάτες; Μας παίρνουν με το μαλακό για να μας γδάρουν του χρόνου. 😄

Just now, korakios said:

ναι , δεν ήθελε 50ρικο απο Ηρών 😛

Να πας εσύ, να ζήσεις για 1η φορά την εξαιρετική εμπειρία. 😝

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ναι... από green economy σε value!

Δηλαδή θα τους χαρίσεις το (υπόλοιπο) 80άρι του green για 0,05 διαφορά; Γιατί νομίζω αυτό θα γίνει τελικά...Το ρώτησες αυτό καθόλου;

Δημοσ.
5 minutes ago, tryfos said:

Δηλαδή θα τους χαρίσεις το (υπόλοιπο) 80άρι του green για 0,05 διαφορά; Γιατί νομίζω αυτό θα γίνει τελικά...Το ρώτησες αυτό καθόλου;

40άρι είχα πάρει εγώ, αρχές Αυγούστου... και η κατανάλωση μου το έχει καλύψει ήδη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

40άρι είχα πάρει εγώ, αρχές Αυγούστου... και η κατανάλωση μου το έχει καλύψει ήδη.

Οκ, υπ' αυτές τις συνθήκες δεκτόν. Τέλη Ιούλη πήγα εγώ, λίγο αφού ανακοινώθηκαν οι τιμές Αυγούστου, και ακόμα δεν έχει βγει κανένας λογαριασμός να δω τι γίνεται. Αλλά μάλλον δεν θα έχουν καλυφθεί τα 80. Θα δούμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...