Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, uphercules10 είπε

Ερώτηση,πήγα 20 Αυγούστου από Ήρωνα στην Εlpe green economy,λογικά έχω καταναλώσει σύνολο με όλα μέσα κοντά στο 80€.

Δε με συμφέρει να ξαναπάω Ήρωνα για καινούριο 50άρι;

3 ώρες πριν, korakios είπε

όσοι elpe πάνε ΗΡΏΝ και το ανάποδο

2 λεπτά πριν, uphercules10 είπε

Και αν ναι σε ποιο πρόγραμμα,καταναλώσεις χαμηλές θα είναι τον Οκτώβριο,ούτε κρύο ούτε ζέστη,περί τις 250kw

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=59917021

Επεξ/σία από korakios
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To value της ελπε μπορεί να το κάνεις αίτηση μέσω econtract απλά αν είσαι ήδη πελάτης δεν προχωράει γιατί δεν υπάρχει επιλογή , λέει μόνο για αλλαγή παρόχου ,νέα σύνδεση ,επανασύνδεση.Οποτε όσοι είναι ήδη πελάτες αναγκαστικά παίρνουν τηλέφωνο για την αλλαγή και ως γνωστόν οι απαντήσεις της εξυπηρέτησης πελατών λενε όχι ακόμα ,δεν είμαστε έτοιμοι μετά την 1 Οκτωβρίου κλπ.Γι αυτό έχει δημιουργηθεί κι αυτή η παρεξήγηση.Απο βδομάδα πιστεύω που θα έχει ωριμάσει λίγο πιστεύω θα μπορούν δεχτούν αιτήσεις και για υπαρχοντες πελάτες.Και φυσικά η ενεργοποίηση θα είναι από 1/10 .Πόσο μάλλον όταν δουν αρκετούς ήδη να κάνουν αιτήσεις προς άλλους παρόχους θα αρχίσουν από μόνη τους να παίρνουν να προτείνουν την αλλαγή έχει συμβεί παλιότερα και με το green αυτό αλλά και με το simply του Ήρωνα.

Επεξ/σία από favou2000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Στις Σέρρες (κατάστημα) μόνο τελικά ισχύει μέχρι τέλη του μήνα αυτή η προσφορά που σας είπα προχθές λόγω της έκθεσης που πραγματοποιείται αυτή την περίοδο στην πόλη, την Serexpo. 
130€ στον πρώτο λογαριασμό + δωροκάρτα 30€ (+ 20€ σκλαβενίτης για σύσταση )

Ισχυει μεχρι τελος του μηνα; Μην ληξει μετα την serexpo σκεφτομαι.

Επεξ/σία από alexander098
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Ισχυει μεχρι τελος του μηνα; Μην ληξει μετα την serexpo σκεφτομαι.

Ναι μόνο για την εβδομάδα που μας έρχεται μου ειπαν. Μετά λήγει…

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Ναι μόνο για την εβδομάδα που μας έρχεται μου ειπαν. Μετά λήγει…

130€+30€+20€(για 2η παροχη σκεφτομαι) δεν το σκεφτομαι

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, favou2000 είπε

To value της ελπε μπορεί να το κάνεις αίτηση μέσω econtract απλά αν είσαι ήδη πελάτης δεν προχωράει γιατί δεν υπάρχει επιλογή , λέει μόνο για αλλαγή παρόχου ,νέα σύνδεση ,επανασύνδεση.Οποτε όσοι είναι ήδη πελάτες αναγκαστικά παίρνουν τηλέφωνο για την αλλαγή και ως γνωστόν οι απαντήσεις της εξυπηρέτησης πελατών λενε όχι ακόμα ,δεν είμαστε έτοιμοι μετά την 1 Οκτωβρίου κλπ.Γι αυτό έχει δημιουργηθεί κι αυτή η παρεξήγηση.Απο βδομάδα πιστεύω που θα έχει ωριμάσει λίγο πιστεύω θα μπορούν δεχτούν αιτήσεις και για υπαρχοντες πελάτες.Και φυσικά η ενεργοποίηση θα είναι από 1/10 .Πόσο μάλλον όταν δουν αρκετούς ήδη να κάνουν αιτήσεις προς άλλους παρόχους θα αρχίσουν από μόνη τους να παίρνουν να προτείνουν την αλλαγή έχει συμβεί παλιότερα και με το green αυτό αλλά και με το simply του Ήρωνα.

Ρε παιδιά ξαφνικά επικεντρωθηκαμε στην τιμή του value και πως θα πάμε εκεί. Ασχέτως του πότε. Αν χάνεται το υπόλοιπο 80αρι από το green και έχει μείνει πχ υπόλοιπο 40-50 ευρώ, γιατί να το χάσει ο κόσμος και να πάει στο value για 0,05; Ας του έρθει πρώτα ο λογαριασμός να δει τι γίνεται και βλέπει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το elpedison value υπέγραψα σε κατάστημα τελικά (Θεσσαλονίκη). Θα μου δώσουν +30 ευρώ edenred δωροεπιταγη 

το συμβόλαιο θα ισχύει από 1/10.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, The_Judas είπε

το elpedison value υπέγραψα σε κατάστημα τελικά. θα μου δώσουν +30 ευρώ edenred δωροεπιταγη.

το συμβόλαιο θα ισχύει από 1/10.

σε ποιον πάροχο ήσουν αν επιτρέπεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η προσφορά ισχύει για αυτή την εβδομάδα που μας έρχεται μόνο.

Επεξ/σία από Greg29M
  • Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως να του κάνω εγώ τη διαδικασία στο κατάστημα των Σερρών στην Elpedison νέο συμβόλαιο με 130 ευρώ στον 1ο λογαριασμό+δωροκάρτα 30 ευρώ να μου στείλει μήνυμα. Τα στοιχεία του δεν θα τα στείλει σε εμένα αλλά απευθείας στο κατάστημα.

Η προσφορά ισχύει για αυτή την εβδομάδα που μας έρχεται μόνο.

τι χρειαζεται να γίνει απο εμάς γιατι ενδιαφέρομαι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, supermarioarv είπε

τι χρειαζεται να γίνει απο εμάς γιατι ενδιαφέρομαι

στείλει προσωπικό για να μην σπαμαρουμε εδώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικά με χαρά θα έδινα μια αμοιβή σε κάποιο μέλος εμπιστοσύνης το οποίο θα εξουσιοδοτουσα να κάνει ότι αλλαγη προγράμματος απαιτείται για να σταματήσω να πέφτω θύμα των εταιρείων. Κάτι σαν broker ενέργειας δηλαδη

Επεξ/σία από bablyk
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...