Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, dasnowy είπε

Ο Ήρων έβγαλε από τον τιμοκατάλογο του guarantee τη χρέωση guarantee και την ανώτατη τιμή για τον Οκτώβριο. 

μάλλον μπερδευόταν ο κόσμος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τελικα που καταληξαμε ?

Οσοι ειμασταν Simply Generous παμε elpe για τον ενα μηνα ή παιζει να μην παρουμε τα 80 ποτε ?

Κρατος υπαρχει ?

Ποσοι εκτος απο εμας τους 30-50 τρελους καθονται να ελεγχουν καθε μηνα την καθε απατη που σκαρφιζονται ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη ετσι οπως τα εχει κανει η ΔΕΗ θα αρχισει το power-hopping και για μας τους τελευταιους των Μοικανων, υπαρχει καπου κανενας οδηγος για το πως γινονται οι αλλαγες? Να μαζεψουμε τα εγγραφα σε ενα φακελο και να ειναι ετοιμα, ωστε να τα στελνουμε καθε μηνα στον εναν και στον αλλο για τις αλλαγες προγραμματων και εταιριων. Και το κυριοτερο γινονται σε ολους αποκλειστικα ηλεκτρονικα? Γιατι το πιο βαρετο θα ειναι να μου ζητανε να παω απο εκει ή να στειλω συστημενους φακελους σε εντυπη μορφη οπως μου ειχε συμβει παλιοτερα, οποτε και το ειχα παρατησει σαν ιδεα.

Επεξ/σία από petrox21
  • Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Οσοι ειμασταν Simply Generous παμε elpe για τον ενα μηνα ή παιζει να μην παρουμε τα 80 ποτε ?

80 μπαίνεις στο ακριβό , αν έχεις μικρή κατανάλωση ίσως σε συμφέρει , αλλιώς 50 στο φθηνό

2 ώρες πριν, petrox21 είπε

Επειδη ετσι οπως τα εχει κανει η ΔΕΗ θα αρχισει το power-hopping και για μας τους τελευταιους των Μοικανων, υπαρχει καπου κανενας οδηγος για το πως γινονται οι αλλαγες? Να μαζεψουμε τα εγγραφα και να τα στελνουμε καθε μηνα στον εναν και στον αλλο. Και το κυριοτερο γινονται σε ολους αποκλειστικα ηλεκτρονικα? Γιατι το πιο βαρετο θα ειναι να μου ζητανε να παω απο εκει ή να στειλω συστημενους φακελους σε εντυπη μορφη, οποτε και το ειχα παρατησει σαν ιδεα.

ταυτότητα , προηγούμενο λογαριασμό ή βεβαίωση εκπροσώπησης , φωτό μετρητή (και ενοικιαστήριο αν νοικιάζεις)

ηλεκτρονικά γίνεται σε όλους . Το πιο βαρετό είναι ψηφιακή υπογραφή αλλά κάποιοι σε κάποιους πάροχους απλά λες ναι στο τηλ ή στέλνεις email απάντησης "συμφωνώ...."

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
  • Thanks 1

ειμαστε στην elpedison green economy, επειδη βλεπω να μην μας δινουν το δωρο για την αλλαγη στο νεο προγραμμα elpedison value, επειδη ειμαστε ηδη πελάτες, λεω να πάω σε αλλη εταιρεια για κανα μηνα και μετα αν ειναι ακομα φθηνο το value και δινει το δωρο, να κανω αιτηση για το value.

αλλα εχω μπερδευτει για το ποια ειναι η επομενη φθηνη..

στο ΗΡΩΝ guarantee home με  0,0855 μαζι με δωρο 50ε αλλα δεν γνωριζω τι ειναι η χρέωση guarantee και η ανώτατη τιμή για τον Οκτώβριο που αφαιρέθηκαν, οπως επισης αν δινεται το δωρο τμηματικά με τους μηνες ή καταναλώνεται στον πρωτο λογαριασμο.

ή μηπως zenith power home for all με  0,0790... αν πχ εχουμε μεγάλη καταναλώση kw σε ενα μηνα..ισως ειναι οικονομικοτερο..

Μόλις τώρα, prefuse είπε

ειμαστε στην elpedison green economy, επειδη βλεπω να μην μας δινουν το δωρο για την αλλαγη στο νεο προγραμμα elpedison value, επειδη ειμαστε ηδη πελάτες, λεω να πάω σε αλλη εταιρεια για κανα μηνα και μετα αν ειναι ακομα φθηνο το value και δινει το δωρο, να κανω αιτηση για το value.

αλλα εχω μπερδευτει για το ποια ειναι η επομενη φθηνη..

στο ΗΡΩΝ guarantee home με  0,0855 μαζι με δωρο 50ε αλλα δεν γνωριζω τι ειναι η χρέωση guarantee και η ανώτατη τιμή για τον Οκτώβριο που αφαιρέθηκαν, οπως επισης αν δινεται το δωρο τμηματικά με τους μηνες ή καταναλώνεται στον πρωτο λογαριασμο.

ή μηπως zenith power home for all με  0,0790... αν πχ εχουμε μεγάλη καταναλώση kw σε ενα μηνα..ισως ειναι οικονομικοτερο..

όσοι elpe πάνε ΗΡΏΝ και το ανάποδο

στο guarantee μη μπερδεύεσαι , οι τιμές είναι στο site αυτές που βλέπεις

στην τελική στείλε email αν χρεώνουν ταρίφα +8€/μήνα πριν το νέο έτος

23 λεπτά πριν, korakios είπε

80 μπαίνεις στο ακριβό , αν έχεις μικρή κατανάλωση ίσως σε συμφέρει , αλλιώς 50 στο φθηνό

Αν παω 3η φορα μπορει να μη μου δωσουν τα 50 ?

(Ημουν πριν τον HΡΩΝ πριν 2 μηνες απο οπου ηδη πηρα το -50)

Γενικα την ελπε τη σιχαινομαι 

Την πρωτη φορα παλια επι ρητρας τους ειχα κανει καταγγελια και διακαιωθηκα ευτυχως

Τη δευτερη δε μου εδωσαν ποτε τα 20 του σκλαβενιτη 

6 λεπτά πριν, adi32 είπε

κανονικά πρέπει να τα δώσουν , δεν ξέρω ,ούτε κανένας ξέρει τι θα κάνουν

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, adi32 είπε

Την πρωτη φορα παλια επι ρητρας τους ειχα κανει καταγγελια και διακαιωθηκα ευτυχως

Λογικά θα το δώσουν.Θα σιγουρευτείς εφόσον αναγράφεται στο συμβόλαιο πού θα σου στείλουν στο μάιλ προς υπογραφή.Αν τυχόν όχι δεν το προχωράς 

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1

14 λεπτά πριν, adi32 είπε

Για τον εκκαθαριστικό του Αυγούστου 2022 τους είχες κάνει καταγγελία?

1 λεπτό πριν, runner800 είπε

Για τον εκκαθαριστικό του Αυγούστου 2022 τους είχες κάνει καταγγελία?

οχι πριν 2 χρονια που υπηρχε η ρητρα και με ειχαν χρεωσει 200ε

γιατι  μου εκαναν αυτοματη ανανεωση  ενω τους ειχα πει εγγραφως δε θελω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι στο Ηρων simply και θέλω να πάω στο guarantee αλλά στο myheron στο shop δεν έχουν το guarantee σαν επιλογή οπότε δεν μπορώ να κάνω την αλλαγή ηλεκτρονικά με αποτέλεσμα να χάσω τα 50€ της ηλεκτρονικής αίτησης, σωστά;

Επεξ/σία από mdendrin

2 λεπτά πριν, mdendrin είπε

Ειμαι στο Ηρων simply και θέλω να πάω στο guarantee αλλά στο myheron στο shop δεν έχουν το guarantee σαν επιλογή οπότε δεν μπορώ να κάνω την αλλαγή ηλεκτρονικά με αποτέλεσμα να χάσω τα 50€ της ηλεκτρονικής αίτησης, σωστά;

Πως να το κάνεις αφού είναι "εμπορικά διαθέσιμο" από 1/10, μίλα μαζί τους να σου στείλουν μέιλ πως θα σε πάνε στο guarantee από 1/10, για 50αρια κλπ δεν νομίζω να πάρεις άλλο..

• Like 1

2 λεπτά πριν, mdendrin είπε

σωστά ,αλλά επειδή η μηχανογράφηση του Ηρών κάνει θαύματα κάνε μέσω e-contract όταν βγει , αν και χλωμό να ξαναπάρεις 50ρικο

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...