Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Jason13 είπε

Απο green economy σε value , θα χαθει το 80€ που περιμενω στον πρωτο λογαριασμο ή και στος επομενους αν εκδοθει κατω απο 80€ λογαριασμος;

Ναι. Αυτός είναι και για μένα ο λόγος που θα τηρήσω προς το παρόν στάση αναμονής να δω τον πρώτο λογαριασμό από το green.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

On 21/06/2023 at 09:46, mikepaltri said:

Με την elpedison που μίλησα μου είπαν ότι το green economy θα είναι διαθέσιμο από 1/7 οπότε δεν μπορεί να γίνει τώρα αλλαγή προγράμματος. Και επειδή 1/7 πέφτει Σάββατο και το τμήμα ανανεώσεων λειτουργεί τις καθημερινές, υποχρεωτικά θα πάμε 3/7 για αλλαγή!!! Ότι να'ναι.......

On 03/07/2023 at 09:52, mikepaltri said:

H απαράδεκτη elpedison δεν μπορεί να εξυπηρετήσει προς το παρόν για την αλλαγή του προγράμματος γιατί το τμήμα ανανεώσεων δεν είναι ακόμη έτοιμο!!! Να τηλεφωνήσετε αργότερα μου είπαν.... 

On 03/07/2023 at 16:15, @pnea1973 said:

Πήρα και εγώ για αλλαγή στο Green και μου είπαν ότι δεν μπορούν να με συνδέσουν γιατί έχει πρόβλημα το τηλεφωνικό κέντρο. Αν αύριο πάρω και μου πούνε τα ίδια bye bye elpe.... Ηρων μάλλον και εγώ μέχρι τον χειμώνα. 

On 03/07/2023 at 23:13, mercator84 said:

Αν κάνω αύριο μετάβαση από elpe συνέπεια στο green, μετά, προς Οκτώβρη που θα έχουμε αλλαγές, θα μπορώ να αλλάξω (εντός της ίδιας εταιρείας) ή θα έχουμε αναγούλες;

On 03/07/2023 at 23:15, korakios said:

υπάλληλος ισχυρίστηκε οτι άπαξ και μπεις στο green , τέλος 😁

On 04/07/2023 at 12:16, makrixeris said:

κανενα τηλ απο ελπε ακομα για το green

On 04/07/2023 at 12:17, Eki_13 said:

elpedison green κοροιδια.
καταρχας παιρνεις τηλ στο τμημα ανανεωσεων και σου λενε σκεφτειτε το γιατι ειναι 12 μηνες εντος elpedison. ενω αν θυμαμαι καλα η 12μηνη ειναι για το green σαν extra. δλδ θεωρητικα μπορεις να αλλαξεις και να κρατησεις το green σαν εξτρα.

επισης ενω λεγανε παρτε 1/7, μετα 3/7, τελικα πηρα χτες και μου λενε θα σας καλεσουμε εμεις! καλα κρασια!

υπομονη μεχρι τελος Σεπτεμβρη π ληγει το gas home fix 50% κι εφυγα

On 04/07/2023 at 12:59, makrixeris said:

μαγκάκια μου τον ήπιαμε μίλησα με την κοπέλα που μου είχε κάνει το συμβόλαιο στην ελπε βρήκα το τηλ της κ την πήρα Η ιδια μου είπε κακός είπαν στον κόσμο για 1 του μήνα γιατί τώρα γίνεται χαμός και δεν μπορούν να τους εξυπηρετήσουν όλους άμεσα εγώ τις έλεγα μ@λ@κιες οτι θα φύγω εξωτερικό σε 2 μέρες και θέλω να αλλάξω πρόγραμμα κλπ μπας και αλλά @@ μου λέει τέλος της εβδομάδας κ αν σας πάρουν τηλ.

Έκανα αναδρομή στο παρελθόν... καλά θυμομουνα ότι το παίζουν δύσκολοι στην elpe... 

Μάλλον θα φύγω.

2 minutes ago, makrixeris said:

όσοι είμαστε στο γκριν δεν θα μπορέσουμε να πάμε στο βαλιου σωστά ?

Ωπ... για πες! Τελικά κατάφερες να κάνεις αλλαγή τον Ιούλιο η όχι;

Μπορείτε ελεύθερα να αλλάζετε προγράμματα στον ίδιο πάροχο, δεν ισχύει τίποτα περί μόνο για νέους πελάτες κλπ, εχει βγάλει οδηγία η ΡΑΕ

1/10/23 κάνετε αίτηση για αλλαγή από πχ green σε value, δεν μπορούν να σας αρνηθούν.

• Like 3

18 ώρες πριν, prefuse είπε

τι ακριβως ειναι το νεο συστημα;

υπαρχει καποιο λινκ να ενημερωθούμε;

ειμαι Ηρων απο τον Ιουλιο και ακομα δεν εχει βγει λογαριασμος, μονο ενας που ηταν για 8 μερες (28/07 με 04/08) και ειχε πιστωτικο λογο του 50ε δωρο.. μπορω να φύγω για elpedison value for Business που βλεπω ειναι τωρα το φθηνότερο ή θα πρεπει πρωτα να περιμένω να βγει ο λογαριασμός απο Ηρων..

o τελευταιος της ΗΡΩΝ ηταν 28/7 - 29/8 που εκδοθηκε 31/8.

Εχεις ενεργοποιησει ηλεκτρονικο λογαριασμο και το https://my.heron.gr/ ?

3 minutes ago, Kozanitis1 said:

Μπορείτε ελεύθερα να αλλάζετε προγράμματα στον ίδιο πάροχο, δεν ισχύει τίποτα περί μόνο για νέους πελάτες κλπ, εχει βγάλει οδηγία η ΡΑΕ

1/10/23 κάνετε αίτηση για αλλαγή από πχ green σε value, δεν μπορούν να σας αρνηθούν.

Το ξέρουμε τι λέει η ΡΑΕ... η elpedison όμως δε συνδέει τους πελάτες στο αρμόδιο τμήμα. Καταγράφουν το αίτημα και λένε ότι θα καλέσουν εκείνοι. Και φυσικά το κωλοβαρανε επίτηδες για να περνάνε οι μέρες και να χρεώνονται ακριβά οι πελάτες.

• Like 2

11 hours ago, korakios said:

γιατί και απο σταθερό θα σου βγάλει το παλιό excel 😛 (είχε και το αέριο και το κράτησα πλέον ως αερίου)

το καινούριο είναι στην καρφιτσωμένη ανάρτηση

ή την υπογραφή μου

excel τιμών προγραμμάτων ρεύματος (το κατεβάζετε & ανοίγετε αντίγραφο)

Reveal hidden contents

Ιαν 0,33 0,28 0,19 για <500, 500-1000 , >1000kw αντίστοιχα , 0,378 για ΚΟΤ για χωρίς όριο
Φεβ 0,04 για <500kw/μήνα , 0,088 για ΚΟΤ χωρίς όριο
Μαρτιος 0,04 για <500kw/μήνα , 0,088 για ΚΟΤ χωρίς όριο
Απρίλιος 0,015 για <500kw/μήνα , 0,054 για ΚΟΤ χωρίς όριο
Μάιος 0,015 για <500kw/μήνα , 0,054 για ΚΟΤ χωρίς όριο
Ιούνιος 0,015 για <500kw/μήνα , 0,054 για ΚΟΤ χωρίς όριο
Ιούλιος 0,015 για <500kw/μήνα , 0,05 για ΚΟΤ χωρίς όριο
Αύγουστος 0,01 για <500kw/μήνα , 0,05 για ΚΟΤ χωρίς όριο
Σεπτέμβριος 0,015 για <500kw/μήνα , 0,05 για ΚΟΤ χωρίς όριο

Πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα να βάζουμε καταναλώσεις? Βλέπουμε μόνο ιστορικό τιμών?

12 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ωπ... για πες! Τελικά κατάφερες να κάνεις αλλαγή τον Ιούλιο η όχι;

εμένα κατευθείαν μου την έκανε την αλλαγή η ελπε σε γριν απο εκονομι. τώρα με το βαλιου δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί είχαν ενημερώσει οτι δεν θα μπορείς να πας σε άλλο πρόγραμμα αν πας στο γκριν θα δούμε..

• Like 1

Με πήρε τώρα η ELPEDISON να μου προτείνει το value

Με ρώτησε αν τώρα είμαι στην ΔΕΗ

Τους απάντησα ότι είμαι σε σας από τον Αύγουστο

Οργάνωση...

9 λεπτά πριν, makrixeris είπε

γιατί είχαν ενημερώσει οτι δεν θα μπορείς να πας σε άλλο πρόγραμμα αν πας στο γκριν θα δούμε..

ακριβως ετσι 

ΕΙναι η χειροτερη εταιρεία σε τετοιες τακτικες 

Την επιταγη του Σκλαβενιτη σε 2 σπιτια  ποτε δεν την εδωσαν παρα τα 20 τηλεφωνα 

1 λεπτό πριν, Hacker?pcs είπε

Για το "Zenith Power Home For All" αφού βάλουμε τηλέφωνο απλά περιμένουμε; Πιο γρήγορα γίνεται ή δεν θα αργήσουν;

Έχει και επιλογή για e-contract

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, makrixeris είπε

24 λεπτά πριν, petrosp_13 είπε

Με πήρε τώρα η ELPEDISON να μου προτείνει το value

Με ρώτησε αν τώρα είμαι στην ΔΕΗ

Τους απάντησα ότι είμαι σε σας από τον Αύγουστο

Οργάνωση...

Δεν σε πήρανε από  ελπε αλλά εξωτερικοί συνεργάτες-πωλητές της ελπε που κυνηγάνε την προμήθεια και παίρνουν τηλέφωνα με αλγόριθμο. 

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1

9 minutes ago, Hacker?pcs said:

Για το "Zenith Power Home For All" αφού βάλουμε τηλέφωνο απλά περιμένουμε; Πιο γρήγορα γίνεται ή δεν θα αργήσουν;

οταν ειχα ξεκινησει να κανω ηλεκτρονικα την αιτηση και την αφησα στη μεση, μετα απο 2 ωρες με πηραν τηλ.

αργους δεν τους λες με τπτ δηλαδη :P

18 λεπτά πριν, makrixeris είπε

εμένα κατευθείαν μου την έκανε την αλλαγή η ελπε σε γριν απο εκονομι. τώρα με το βαλιου δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί είχαν ενημερώσει οτι δεν θα μπορείς να πας σε άλλο πρόγραμμα αν πας στο γκριν θα δούμε..

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς απλά ασχετοσύνη των πωλητών ως συνήθως. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...