Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, liakos14 είπε

Ο λογαριασμός αφορά Αύγουστο. 0,01 δεν ήταν η επιδότηση;

ναι

7 λεπτά πριν, The_Judas είπε

όταν ανοίγω από κινητό το αρχικό λινκ του θέματος γιατί μου βγάζει τιμές φυσικού αερίου;   😐

γιατί και απο σταθερό θα σου βγάλει το παλιό excel 😛 (είχε και το αέριο και το κράτησα πλέον ως αερίου)

το καινούριο είναι στην καρφιτσωμένη ανάρτηση

ή την υπογραφή μου

excel τιμών προγραμμάτων ρεύματος (το κατεβάζετε & ανοίγετε αντίγραφο)

23 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μάλλον έχεις δίκιο!!!!!.

0.51 έπρεπε να είναι 

βάλε κάτι , κάντο δίευρο

Spoiler

Ιαν 0,33 0,28 0,19 για <500, 500-1000 , >1000kw αντίστοιχα , 0,378 για ΚΟΤ για χωρίς όριο
Φεβ 0,04 για <500kw/μήνα , 0,088 για ΚΟΤ χωρίς όριο
Μαρτιος 0,04 για <500kw/μήνα , 0,088 για ΚΟΤ χωρίς όριο
Απρίλιος 0,015 για <500kw/μήνα , 0,054 για ΚΟΤ χωρίς όριο
Μάιος 0,015 για <500kw/μήνα , 0,054 για ΚΟΤ χωρίς όριο
Ιούνιος 0,015 για <500kw/μήνα , 0,054 για ΚΟΤ χωρίς όριο
Ιούλιος 0,015 για <500kw/μήνα , 0,05 για ΚΟΤ χωρίς όριο
Αύγουστος 0,01 για <500kw/μήνα , 0,05 για ΚΟΤ χωρίς όριο
Σεπτέμβριος 0,015 για <500kw/μήνα , 0,05 για ΚΟΤ χωρίς όριο

Δημοσ.

Ερώτηση,πήγα 20 Αυγούστου από Ήρωνα στην Εlpe green economy,λογικά έχω καταναλώσει σύνολο με όλα μέσα κοντά στο 80€.

Δε με συμφέρει να ξαναπάω Ήρωνα για καινούριο 50άρι;

Και αν ναι σε ποιο πρόγραμμα,καταναλώσεις χαμηλές θα είναι τον Οκτώβριο,ούτε κρύο ούτε ζέστη,περί τις 250kw

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε

τελικός στη ΔΕΗ θα βγει βάσει μετρήσεων που καταχώρησα στην αίτηση της Ζενίθ;

Δεν είναι και σίγουρο αυτό γιατί μεταξύ ΔΕΔΔΗΕ και ΔΕΗ επικρατεί κάτι σαν χαλασμένο τηλέφωνο!! Λένε ότι την καταχωρημένη ένδειξη την παίρνει ο προηγούμενος πάροχος μέσω του ΔΕΔΔΗΕ από τον νέο αλλά γίνονται και λάθη (σκόπιμα?) και ο τελικός λογαριασμός βγαίνει φουσκωμένος.

Μου έχει τύχει...πρόσεξε το.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakos14 είπε

Πρώτος λογαριασμός elpedison με το 80αρη

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot2023-09-21at22_19_50.png.e1b79d4617401a94983bcbb4a92b1041.png

Η είδηση είναι ότι κάνουν γύρω στις 9 ημέρες να βγάλουν τον λογαριασμό

Οπότε, εγώ να περιμένω 30 -09

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Δεν είναι και σίγουρο αυτό γιατί μεταξύ ΔΕΔΔΗΕ και ΔΕΗ επικρατεί κάτι σαν χαλασμένο τηλέφωνο!! Λένε ότι την καταχωρημένη ένδειξη την παίρνει ο προηγούμενος πάροχος μέσω του ΔΕΔΔΗΕ από τον νέο αλλά γίνονται και λάθη (σκόπιμα?) και ο τελικός λογαριασμός βγαίνει φουσκωμένος.

Μου έχει τύχει...πρόσεξε το.

Θα το έχω το νου μου..

Το καλό είναι πως λίγες μέρες πριν πέρασαν για καταμέτρηση 4μηνου, καθώς και στις φώτο του μετρητή που έστειλα έχω προσθέσει timestamp

Αν πάλι δεν βγάλουν άκρη, τι να πω.. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, l3ft3r1s είπε

Τι φάση η elpedison με τις τιμές του Οκτωβρίου?

Μετέφερε το 0.08 από το green economy στο value? 

Δηλαδή, μάζεψε συνδρομητές σε ένα πρόγραμμα κράχτη, και τώρα τους αλλάζει την τιμή με την ελπίδα να μην το πάρουν χαμπάρι? Και βάζει τον κράχτη σε άλλο πρόγραμμα?

ακριβως ετσι.ειναι γνωστη πρακτικη πια.στο  green economy ειμαι κι εγω τωρα. και για "τιμωρια δε θα παω στο value αλλα θα παω σε αλλο παροχο (προς το παρον εστω). οταν κανω τη αιτηση στον αλλο παροχο θα περιμενω τηλ. απο την Ελπε για να με ρωτησουν ενα τεραστιο ΓΙΑΤΙ εφυγα και τοτε θα κανουμε μια ωραια συζητηση.

παντως το εκανε κι Ηρων 2-3 μηνες πριν. ισως ομως και αλλοι παροχοι,δε γνωριζω.

• Thanks 1
Δημοσ.

ΣΠΙΤΙ 1

τον προηγουμενο μηνα που ειχα αλλαξει απο το παλιο elpe στο green ειπαν οτι δεν εχετε ξανα δικαιωμα αλλαγης προγραμματος οποτε αυτο παει ΗΡΩΝ

ΣΠΙΤΙ  2 

ειμαι Ηρων Simply Generous πηρα τα 50 οποτε ή μενω και αλλαζω προγραμμα ή παω 3η φορα elpe και παιρνω τα 80

ΣΠΙΤΙ 3 εξοχικο με πολυ μικρη καταναλωση και οχι δυνατοτητα μετρησεων καθε μηνα

ειμαι Ηρων Simply Generous πηρα τα 50 οποτε ή μενω και αλλαζω προγραμμα ή παω 3η φορα elpe και παιρνω τα 80?

Αφου ετσι θελουν αυτη τη δουλεια θα κανουμε καθε μηνα 

Δημοσ.

Απο green economy σε value , θα χαθει το 80€ που περιμενω στον πρωτο λογαριασμο ή και στος επομενους αν εκδοθει κατω απο 80€ λογαριασμος;

Δημοσ.

Επειδή το παλιο προγραμμα ΔΕΗ Home Online  ληγει στις 4/10 θα πρεπει να αλαξω πάροχο

Πριν 10 ήμερες ήμουν έτοιμος να πάω Elpedison  Green economy  αλλά το τρέναρα για δω τις τιμές Οκτωβρίου
Είδα οτι το αντικατέστησε με το πρόγραμμα Value  με τη διαφορά  οτι απο 80€ δώρο δίνει 50 €  αλλά αφαίρεσε το πάγιο των 3.5 €
Μηπως ξερει καποιος αν το Value ειναι αμεσα διαθεσιμο ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, antykaps είπε

Επειδή το παλιο προγραμμα ΔΕΗ Home Online  ληγει στις 4/10 θα πρεπει να αλαξω πάροχο

Πριν 10 ήμερες ήμουν έτοιμος να πάω Elpedison  Green economy  αλλά το τρέναρα για δω τις τιμές Οκτωβρίου
Είδα οτι το αντικατέστησε με το πρόγραμμα Value  με τη διαφορά  οτι απο 80€ δώρο δίνει 50 €  αλλά αφαίρεσε το πάγιο των 3.5 €
Μηπως ξερει καποιος αν το Value ειναι αμεσα διαθεσιμο ?

Aπό 1 Οκτωβρίου, αλλά επειδή πέφτει Κυριακή, την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου...

• Like 1
Δημοσ.

korakie το δωρεάν προγραμμα ασφάλισης με τη eurolife που βάζει η elpedison μας ενοχλεί; Γιατί δεν είδα τίποτα για κρυφές χρεώσεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...